-
................... Εχουσι γνώση οι φύλακες!!!Ετσι Κύρο?!!
-
Ετσι - έτσι !!!
-
Καλα ρε παιδια.....Ποιος παιζει με τον τιτλο του τοπικ?????
Εχει αλλαξει 2-3 φορες(Προβλημα με την BMW/Προβλημα με την BMW-λυθηκε/Προβλημα με την BMW...)
Κατι πηρε το αυτι μου για 10° κατω τις επομενες 2 ημερες....... -
Το Πάσχα θα ξαναπάρει μπρος η BMW.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Το Πάσχα θα ξαναπάρει μπρος η BMW.Δεν έχει και ένα πεζώ στο σπίτι ο Kouk?
-
Οχι, τη BMW έχει στο σπίτι. Συνεχώς. Το 206 το χρησιμοποιεί για να μετακινείται.
-
Οχι, τη BMW έχει στο σπίτι. Συνεχώς. Το 206 το χρησιμοποιεί για να μετακινείται.Μπα την βρίσκει με το Γάλλο αλλά δεν το παραδέχεται μάλλον
-
Το Πάσχα θα ξαναπάρει μπρος η BMW.Μηπως φταινε τα λαστιχα ;
Δοκιμασε GOODYEAR ALL WEATHER -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
................... Εχουσι γνώση οι φύλακες!!!Ετσι Κύρο?!!
Που γίνεται η κοπή της πίτας? Στην Μελβούρνη? Α, πολύ ωραία, για να έρθει και ο κουκος με την BMW
-
Κάνε φίλους να δεις καλό σου λένε μετά!!!
Καλά που υπάρχει και το 206 πάντως!
Μόλις το φτιάξει ο Κύρος θα σας πω εγω!!!!....200 άλογα θα το κάνει!!..Και θα κανονίζω εκδρομές στο Γράμμο....!!!
Ε καλά με κάτω από 7 με το 206 θα έρθω γιατι το καλό δεν πρόκειται να πάρει!!!! Χθές με 6 πήρε....σήμερα με 7 έκανε πάλι τα δικά του!!!
Αϊ σιχτίρ...μη το φτιάξω...και μετά πετάξω το μοτέρ και βάλουμε ένα 2.8, ατμοσφαιρικό,24βάλβιδο,2-πλό Vanos,192 bhp.......!!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αϊ σιχτίρ...μη το φτιάξω...και μετά πετάξω το μοτέρ και βάλουμε ένα 2.8, ατμοσφαιρικό,24βάλβιδο,2-πλό Vanos,192 bhp.......!!!!!
Τώρα μιλάς σωστά!
Μέχρι τότε,θα κανονίζουμε οι εκδηλώσεις μας να πραγματοποιούνται στην Αφρικανική γη,ώστε να μπορείς να χαίρεσαι και το αμάξι βρε παιδί μου
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε καλά με κάτω από 7 με το 206 θα έρθω γιατι το καλό δεν πρόκειται να πάρει!!!! Χθές με 6 πήρε....σήμερα με 7 έκανε πάλι τα δικά του!!!
Μήπως τελικά είναι θέμα του θερμομέτρου και όχι του εγκεφάλου?
-
Θα δείξει όταν το ψαχουλέψει ο Κύρος!
Παρατήρηση:Το λαμπακι του λαδιού καθυστερεί να ανάψει όταν κάνει κρύο!Το είδα σήμερα που -φυσικά- δεν πήρε!!!
-
Νίκο πήρε μπρος η μπέμπα σήμερα?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νίκο πήρε μπρος η μπέμπα σήμερα?Ουχί λέγω υμίν!!!! Μην χαλάσουμε την μανέστρα!! Η γριούλα μου θέλει το ψαχουματάκι της από τον κυρ-Κύρο Γρανάζη λέμεεε!!!
-
Στην Φινλαδία έχουν κάτι αντιστάσεις στα αυτοκίνητα και τα βάζουν στην πρίζα το βράδυ για να μην παγώσουν.
Κάτι τέτοιο θέλει η γερμανίδα. -
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Στην Φινλαδία έχουν κάτι αντιστάσεις στα αυτοκίνητα και τα βάζουν στην πρίζα το βράδυ για να μην παγώσουν.
Κάτι τέτοιο θέλει η γερμανίδα.Και στην Ελλάδα του Αϊ Γιαννιού βάζουν φωτιές και πηδάνε από πάνω!Κάτι τέτοιο μου φαίνεται θα της κάνω!!!
-
Yπομονηηή .....
Θα έρθει η ώρα της -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Yπομονηηή .....
Θα έρθει η ώρα τηςΜήπως έχει έρθει ήδη?
-
Τραβηγμενο αλλα............μηπως εχεις αλλαξει καποιο σενσορα π.χ. θερμοκρασιας/πρωινης εκκινησης και εχεις βαλει αλλης εταιριας (ο παλιος να ειναι BOSCH και ο νεος JAEGER λογου χαρη) ;
Πρόβλημα με την BMW! ::[ΛΥΘΗΚΕΕΕΕ!!!]::