-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Ποιος έκατσε ποτέ να σκεφτεί ότι το ένα cento έστω και kit car μπορεί το 2004 να πάει (αν μπορεί) όπως ένα full A5 των 130ps στο χώμα?
Σίγουρα ένα sei kit μπορεί να πάει γρηγορότερα απο Α5 σε ράλι και όχι μόνο σε χώμα.....
Για χωμα μην εισαι καθολου σιγουρος!
Κ το rally ειναι παντα υποθεση διαφορετικη.
Για ρωτα κ αλλους τα σημερινα Α5 χωματινα εχουν καμια σχεση με KitCar Sei? Μονο απο δυναμη να το παρουμε...! -
Δε χρειάζεται να ρωτήσω,ξέρω πολύ καλά τη γράφω
Κ το rally ειναι παντα υποθεση διαφορετικη
Αυτό τα λέει όλα....
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
1ον με ενοχλει που υποστηριζοντας την δημιουργια μιας καινουργια κλασης τελικα πρεπει να ασκω κ δικηγορια επειδη απαντω σε πυροβολισμους οσον αφορα την Α0 (γιατι τελικα φαινομαι σαν να κανω τον δικηγορο κ δεν μ αρεσει)!
Δηλαδη ολα τ αλλα ειναι τοσο καλα κ ηρθε η Α0 κ χαλασε τα παντα;
Επειδη καποιος αγωνιζομενος κ καλα κανει ισχυριζεται οτι δεν το ενδιαφερουν οι διακρισεις; Εεε τους αλλους μπορει να τους ενδιαφερουν κ αυτες. Αλλα βεβαια τοτε ειναι μικροσυμφεροντα.Νομίζω πως λες την άποψή σου κι εγώ τη δική μου, οπότε ούτε εσύ είσαι δικηγόρος της Α0, ούτε εγώ της Α5. Κακώς τα συγχέεις...
Ο συγκεκριμένος αγωνιζόμενος δήλωσε γραπτά στο θέμα αυτό πως μιλά εκ μέρους ΟΛΩΝ της Α0, και ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ δεν το διέψευσε, ή εξέφρασε άλλη γνώμη.
Ας ερθουν κ αλλα Α5. Γιατι να φταινε τα 1100 που δεν συμπληρωνει κλαση; Αφου η αρχη του σπορ το δεχεται αυτο;
Αν θες να μαζεψεις κ αλλους με Ibiza 1000 στην Α0 θα μπεις!
Δηλαδη το Yugo που βγηκε 3ο στην Ριτσωνα Fiat ηταν;
Κ ο σκοπος της δημιουργιας της δεν ειναι για οποτε μας κανει κεφι οπως ισχυριζεσαι (απ οσα γνωριζω). Ασε να γινουν καποιοι αγωνες κ μετα κανε την αυστηρη κριτικη σου! Εγω περιμενω να δω οπως κ αλλοι φανταζομαι. Εσυ γιατι επιτιθεσαι ετσι απο την αρχη;;Σόρι, αλλά μανάβικο είναι; 'Πιάσε μου μισή ντουζίνα Α5 να συμπληρώσω'
Η αρχή του σπορ είναι μέχρι και επικίνδυνη για το ίδιο το σπορ στην Ελλάδα, και έχουν εκφραστεί τέτοιες απόψεις από την συντριπτική πλειοψηφία των αγωνιζόμενων στο φόρουμ, οπότε το ότι το λέει η αρχή του σπορ στην Ελλάδα δε σημαίνει πως είναι και σωστό. Μάλιστα αν τα όσα έκαναν ήταν και σωστά, οι αγώνες στην Ελλάδα δεν θα είχαν τίποτα να ζηλέψουν από τους αγώνες σε άλλες χώρες...Όσο για την παγκόσμια αρχή του σπορ, αυτή προβλέπει και άλλες κατηγορίες, όμως αυτό δεν είναι δεσμευτικό πως πρέπει και να προκυρήσσονται. Τέτοιες είναι μέχρι 600 κυβικά, ή ΠΟΛΛΕΣ κατηγορίες άνω των 2500 κυβικών. Και φυσικά αυτές θα έπρεπε να είναι Ν, Α, Ε, ΝΑΤ... Συγκεκριμένα άνω των 2500 κυβικών ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ τα αυτοκίνητα αυτά για ράλι στην Ελλάδα.
Εδώ να σε πληροφορήσω πως και όσα χιλιάρια Ίμπιζα και να μαζέψω στην Α0 ΔΕΝ μπαίνω, απλούστατα επειδή τα αυτοκίνητα αυτά δεν έχουν ομολογκασιόν, οπότε και η 'ΝΑΤ 0' που ανέφερα. Πάντως κάτι τέτοιο κακό θα έκανε στο σπορ, παρά καλό...
Τα Α0 φταίνε που ενώ ήταν σε μία κλάση που συμπλήρωνε, αποσπάστηκαν και τώρα αντί για μία συμπληρωμένη κλάση έχουμε δύο ασυμπλήρωτες (ή έστω με το ζόρι...).
**Αν ήθελαν να κάνουν το κέφι τους μεταξύ τους και επί σχετικά ίσοις όροις θα μπορούσαν να μαζευτούν σαν παρέα που είναι και να θεσπίσουν ένα καπ. ** Μη μου πεις πως δεν μπορούσαν, εδώ θέσπισαν κλάση... Κι αν δεν ήθελαν να κάνουν διαφήμιση στην ΦΙΑΤ, μπορούσαν να το ονομάσουν ΠΑΡΕΑ ΚΑΠ και να γίνονται δεκτά όλα τα αυτοκίνητα *ανεξαρτήτως μάρκας και ομολογκασιόν μέχρι 1150 κυβικά *(εδώ θα μπορούσε να τρέξει και το Ίμπιζα που είπαμε, ή και 106-Σαξό-Γιάρις-Σμαρτ-Άτος-Κουόρε-Άλτο-κλπκλπκλπ που με την Α0 ΔΕΝ μπορούν...).GeorgeTabs έγραψε:
kleisj έγραψε:
Aν ναι δεν φαινεται ομως να ενοχλει τους ιδιους αγωνιζομενους της Α0.
Και τότε τι τους ενοχλούσαν τα Α5; ΚΑΙ τα μεν, ΚΑΙ τα δε ΑΠΙΑΣΤΑ ήταν για τα συνήθη τσίνκουε.
kleisj έγραψε:
Να μεινουν εξω τα KitCar? Να υπαρχουν να ευχαριστιεται κ ο κοσμος που τα βλεπει αλλα να μην συμμετεχουν?
Εγώ δεν είπα ΠΟΤΈ αυτό το πράγμα, μάλιστα αν διαβάσεις το αντίστοιχο θέμα, είμαι αντίθετος να αποσπαστούν και τα κιτ καρ - σούπερ 1600 από την Α6...
Αυτο να το απευθυνεις σε αγωνιζομενο γιατι εγω δεν προκειται να απαντησω αφενος (δεν ειμαι αγωνιζομενος ουτε εκπροσωπος), αφετερου εσενα τι σ ενοχλει;
Δεν ειπες αυτο αλλα τι; λες να πανε τα KitCar κ οχι μονο στην Α5 να την συμπληρωνουν για να τρωνε 10+20 απο τα 1300Rally k Swift; Ειναι καλυτερα ετσι ε; Εως περυσι ετσι ηταν ας δουμε φετος κατι αλλο.
Απο την αλλη υποστηριζεις η S1600 να μην αποσπαστει απο την Α6 το οποιο μου φαινεται αντιφατικο συμφωνα μ αυτα που υποστηριζεις για την Α0.Δεν καταλαβαίνω πολλά από τον παραπάνω συλλογισμό σου...
Αυτό που λέω είναι η Α0 και η Α5 να έμεναν ενοποιημένες όπως μέχρι φέτος, και τα Τσίνκουε κιτ καρ να τρέχουν στην Α5, όπως και τα 1600 κιτ καρ και σούπερ 1600 να τρέχουν στην Α6. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΗ;;;
GeorgeTabs έγραψε:
kleisj έγραψε:
Την Α5 την ειδαμε ας δουμε κ τι εστι Α0 κ τι θα βγει. Αλλωστε οι συμμετοχες της φαινεται να ειναι περισσοτερες απο της Α5 οπως φανηκε στην Ριτσωνα.Οπότε ας σκοτώσουμε την Α5 για την ώρα, και μετά ας δούμε τι θα βγει.
Ελα βρε George τωρα ποιος σκοτωσε την Α5 οι κατοχοι των 1100 ή η μη παρουσια αλλων 1300 Α5;
Τσπ δεν νομιζω να συμφωνησουμε ποτε σ αυτο, εγω προτεινω να δουμε τι προκειται να γινει σ αυτη την σεζον κ μετα να κρινουμε, να μην κρινουμε πριν καλα καλα αρχισει κατι.
Για την ώρα δεν την σκότωσε κανείς, αλλά δέχτηκε ένα πλήγμα.
Οπότε δηλαδή προτιμάς το σίγουρο πλήγμα αφού 'την Α5 την είδαμε' και το 'ας δουμε κ τι εστι Α0 κ τι θα βγει' από την Α5 που δούλευε, την στιγμή ιδίως που η παρέα της Α0 ΔΕΝ ενδιαφέρεται για τσιγκάκια και λοιπά; -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Δε χρειάζεται να ρωτήσω,ξέρω πολύ καλά τη γράφωΚ το rally ειναι παντα υποθεση διαφορετικη
Αυτό τα λέει όλα....
Συγνωμη περι του θεματος μας γιατι τα λεει ολα;
Οσο μπορει να παιξει σε ασφαλτινο rally ενα KitCar με ενα Α5 αλλο τοσο μπορει ενα αλλο Sei της Α0 να παιξει με το KitCar. Οπως κ εγινε περυσι!Θες να μου πεις οτι αυτη την στιγμη τα χωματινα Yaris κ Micra, Puma (Α5), ή ακομα κ τα περσινα, εχουν καποια σχεση με το Sei KitCar;;;
Κ νομιζω ολοι ξερουμε τι γραφουμε ελπιζω να μην
παρεξηγεισαι απο τα γραφομενα.
Φιλικα παντα -
Γιωργο αστο να το ξανασυζητησουμε αν ειναι με τη παροδο καποιων αγωνων. Τοτε θα μπορουν να βγουν ποιο ασφαλη συμπερασματα.
Εγω δεν εχω να πω κατι παραπανω, νομιζω οτι αρκετα το 'κουρασα', ας μιλησουν κ αγωνιζομενοι αν θελουν. -
Κ νομιζω ολοι ξερουμε τι γραφουμε ελπιζω να μην
παρεξηγεισαι απο τα γραφομενα.Φυσικά και δε παρεξηγούμε φίλε μου.
Πιστεύω όμως ότι πραγματικά το ράλλι είναι διαφορετικό.Έτσι η διαφορά ,που πράγματη υπάρχει στα χαρτιά μεταξύ αυτών των Α5 και sei kit στην πραγματικότητα 'παίζεται' και χωρίς μεγάλες υπερβολές.
Άν είχαμε λοιπόν ένα οδηγό[βλέπε Χατζητσοπάνη απ'τα παλιά(με sei )]πιστεύω ότι θα ήταν στο παιχνίδι τής Α5.
Και στην τωρινή Α0 υπάρχουν οδηγοι πού θα μπορούσαν να διεκδηκίσουν και την Α5.Πιστεύω ότι θα χαιρόντουσαν περισσότερο να κέρδιζαν την Α5 παρά την Α0.
Αναφέρομαι για ράλλι πάντα.
Πέραν αυτού, λέω πάλι ότι θεωρώ ότι δεν είναι ότι καλύτερο η δημιουργία τής Α0(προσωπική μου άποψη),γενικώς για τούς αγώνες στην Ελλάδα.Μέχρι στιγμής δεν έχει φανεί ότι συμβάλει στο γενικό καλό των αγώνων.
Υ.Γ Θα ήθελα πολύ να μή βγώ αληθινός και πράγματι να είναι μια καινούργια και καλή αρχή η Α0.Άγης Ζιζάς
-
Χατζητσοπανης-Στεφανης διδυμο φωτια τοτε!
We wait and see...!
-
Lene orismenoi ekroswpoi ths A0 oti 8a epilegoyne aytoi poy kai pote 8a trexoyme...
Kai erwtw egw san 'aplos parathrhths' ths klashs ayths. To palikari poy anebhke monos toy sthn Omploy me to cinque htan 'blakas'? Ean dld kapoios exei A0 aytokinhto kai 8elei na treksei se olo to prwta8lhma anabasewn, POIOI eitse eseis sthn telikh poy 8a stereite apo ton opoiondhpote agwnizomeno thn klasshs ayths toys ba8moys mias kai afoy den ekkinoyn toylaxiston 5 aytokinhta (an isxyei ayto stis anabaseis) den symplhrwnetai kathgoria kai den pairnei oyte tsiggaki oyte kai ba8moys. An katsi kapoios kai analogistei ayta tote o titlos kai ta tsiggakia 8a pane mono sta kit kar poy 8a symmetexoyn opoy 8elete eseis kai aplos oi ypoloipoi 8a einai gia na symplhrwnoyn tis symmetoxes mono kai mono gia na prosmetra o agwnas sthn ba8mologia toy prwta8lhmatos. Egw proswpika den 8elw na to dw etsi giati an isxyei estw kai to apeiroelaxisto tote..........Filika
A.AnnivasP.S. Sygxarhthria sto odhgo toy tsiggi poy anebhke monos toy sthn omploy kai etrekse xwris na symplhrwnei h klassh toy. Aytoy toy odhgoy h kinhsh deixnei oti trexei gia proswpikh eyxaristhsh kai oxi gia ta kypella.....
-
Γιατί όλο αυτό το κακό ρε παιδιά? Είμαι θεατής των αγώνων και χάρηκα όταν άκουσα για τη νέα αυτή κλάση γιατί θα ξανάβλεπα αυτοκίνητα που ήταν σε ακινησία μετά το trofeo. Η κλάση υπήρχε πριν χρόνια εδώ, όπως μου είπαν μεγαλύτεροι, οπότε το λάθος είναι μάλλον που είχε καταργηθεί. Έχω δει sei kitcar να παλεύει στο χώμα σε πολλούς αγώνες, όπως και acropolis κάνοντας καλύτερους χρόνους από άλλα δυνατότερα. Πάνε μόνα τους?? Έιναι τόσο τέρατα που και άχρηστος να είσαι σε κάνουν οδηγό?? Εγώ άκουγα πως είναι δυσκολοδήγητα. Θα αναφέρω παράδειγμα :
Ήμουν θεατής στο Παλλάδιο τον Νοέμβρη. Είδα sei kitcar να περνά το βράδυ μέσα στην ειδική Αγ Κωσταντίνος peugeot α6!! Ακόμη άλλο sei kit car πέρασε μέσα στην ειδική 206!!
Ρε παιδιά όσο καλά και να είναι δεν μπορεί να πείτε ότι είναι καλύτερα και από τα α6! Αφήστε τους ανθρώπους να δείξουν ότι μπορούν να οδηγήσουν, τι να κάνουν να τα πετάξουν τα kitcar?Σε όλους τους θεατές αρέσουν αυτά! Προσωπικά, νομίζω ότι το πιο σωστό γίνεται στην Ιταλία. Εκεί έχουν για κάθε κλάση αντίστοιχη για kit car, όμως έχουν και συμμετοχές. Εδώ δεν υπάρχουν αντίστοιχα τόσα πολλά kit car σε καμιά κατηγορία (δυστυχώς).
Φιλικά
kitcar 1980 -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
P.S. Sygxarhthria sto odhgo toy tsiggi poy anebhke monos toy sthn omploy kai etrekse xwris na symplhrwnei h klassh toy. Aytoy toy odhgoy h kinhsh deixnei oti trexei gia proswpikh eyxaristhsh kai oxi gia ta kypella.....Πολύ σωστά!! Μπράβο του!
-
Ο χρήστης kitcar1980 έγραψε:
Ήμουν θεατής στο Παλλάδιο τον Νοέμβρη. Είδα sei kitcar να περνά το βράδυ μέσα στην ειδική Αγ Κωσταντίνος peugeot α6!!Νο 63, Λαδογιάννης, και εμάς πέρασε!!!
Μάλιστα σε αυτόν τον αγώνα πήγε και πολύ καλά, ήρθε 2ος στην Α5, με Τσίνκουε στην 1η και 4η θέση της Α5 (4 τερμάτισαν). Το 106 Ραλί 1300 ήρθε 3ο στην κλάση του.
Πάντως διαφωνώ, δεν εξαφανίστηκαν όλα τα Τσινκουετσέντο/Σεϊτσέντο. Πολλά έτρεχαν ακόμα, κυρίως σε αναβάσεις, αλλά και σε ράλι, ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΟ.
-
Φίλε George, πράγματι έχω δει cinque/sei σε αναβάσεις και rally αλλά πολύ λίγα και σε λιγους αγώνες. Με τη δημιουργία της κλάσης πιστεύω πως θα γίνουν πολύ περισσότερα και θα έχουν συναγωνισμό. Ο αγώνας νομίζω πως είναι προσωπική ευχαρίστηση και γίνεται ακόμα μεγαλύτερη όταν διακρίνεσαι. Γιατι όλοι θεωρείτε κακό να παίρνει κάποιος κύπελλο?? Ξέρεις πολλούς αθλητές σε άλλα sport να μη θέλουν να κερδίσουν? Το αυτοκίνητο που ανέφερες έχω δει στο acropolis να κινείται γρήγορα και δε νομίζω να έπαιρνε μέρος με αυτό το αυτοκίνητο για να κερδίσει. Δηλαδή τότε ήθελε να ευχαριστηθεί αλλά τώρα θέλει το κύπελλο?? Υπάρχουν και παιδιά νέα στην κλάση που δείχνουν να πηγαίνουν γρήγορα. Δεν ειναι πιο εύκολο αυτό να το δούμε τώρα, παρά όταν είναι στην α5? Άλλωστε από συμμετοχές είδα τελικά πως στην α0 τα περισσότερα έιναι 1100 και kitcar. Είναι λίγα τα 900άρια (μακάρι να δούμε μικρούς με περισσότερα).
Φιλικά
kitcar1980
ΚΛΑΣΗ Α00