-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
άλλωστε απο Ρεγγίνι μέχρι Πάυλιανη non stop είναι max 45 λεπτά άρα έχουμε αρκετο χρόνο.max 45 λεπτά???? Με ελικόπτερο θα πας?
40 λεπτά είναι από Τιθορέα μέχρι Παύλιανη (το χωριό) και χωρίς να πέσεις σε αργούς που σε πηγαίνουν καροτσάκι...
Από την κοπάνα που θα είσαι στο Ρεγγίνι μέχρι την Τιθορέα? Από την Παύλιανη μέχρι την κοπάνα της Παύλιανης? Αυτοί οι χρόνοι? -
Θα είμαι στο Ρεγγίνι max 3 χλμ απο το στοπ, απο εκει μεχρι τη Παυλιανη στην εκκίνηση, απο οπου θα μπω μεσα, για το θεμα μποτιλιαρισμα στην απλη ειπαρχει και για αυτο κοπανα μέσω του shakedown του 49 . και μια ωρα να κανουμε μεχρι την αρχη της Παυλιανης θα προλαβουμε ανετα μεχρι τις καταβοθρες.
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Για πείτε καμιά πρόταση για 2 ειδικές την Κυριακή.
Έχω να πάω στην περιοχή από την εποχή της Τσούκας και της Γραμμένης Οξιάς και δεν ξέρω τίποτα!
Αξίζει να δω την πρώτη στα Στύρφακα και τη δεύτερη στον Αγ. Στέφανο από την ίδια κοπάνα της Μοσχοκαρυάς?
Λόγω του ότι η απόσταση είναι σχετικά μικρή από τη μια στην άλλη και βολεύει από ότι κατάλαβα.Afou ise apo to kero tis Tsoukas echis chasi episodia!!!
Tora ta aftokinita ton theaton ine 5plasia apo tote,opote iparchi provlima parkarismatos ke TIPOTA den volevi gia metakinisi ektos apo elikoptero!!Protino lipon na pas Ag. Stefano konta stin Moschokarya na tin araxis ke meta pas 5-6 strofes pio kato ke tous xanavlepis. -
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Για πείτε καμιά πρόταση για 2 ειδικές την Κυριακή.
Έχω να πάω στην περιοχή από την εποχή της Τσούκας και της Γραμμένης Οξιάς και δεν ξέρω τίποτα!
Αξίζει να δω την πρώτη στα Στύρφακα και τη δεύτερη στον Αγ. Στέφανο από την ίδια κοπάνα της Μοσχοκαρυάς?
Λόγω του ότι η απόσταση είναι σχετικά μικρή από τη μια στην άλλη και βολεύει από ότι κατάλαβα.Άμα είσαι 'τεμπέλης' θα πας από το πρωί στην Παλαιά Γιαννιτσού, θα παρκάρεις χωρίς πρόβλημα στο γηπεδο του ποδοσφαίρου του χωριού όπου και τερματίζει η SS Δίκαστρο, θα περπατήσεις περίπου 300 μέτρα και θα δεις δύο φορές αγώνα όπως όλοι εκείνη την μέρα.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Θα είμαι στο Ρεγγίνι max 3 χλμ απο το στοπ, απο εκει μεχρι τη Παυλιανη στην εκκίνηση, απο οπου θα μπω μεσα, για το θεμα μποτιλιαρισμα στην απλη ειπαρχει και για αυτο κοπανα μέσω του shakedown του 49 . και μια ωρα να κανουμε μεχρι την αρχη της Παυλιανης θα προλαβουμε ανετα μεχρι τις καταβοθρες.Γνώμη μου είναι ότι η Παύλιανη δεν θα ανοίξει ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πέρασμα. Σκέψου λίγο χρόνους.΄
Παύλιανη 1 11:35, τα περάσματα περίπου 1,5 ώρα δηλ. 13:05, Παύλιανη 2 16:18. Άρα μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις΄λίγο το πρόγραμμά σου, για να μην πάθεις καμμιά συμφορά -
Ο χρήστης piko έγραψε:
Θα είμαι στο Ρεγγίνι max 3 χλμ απο το στοπ, απο εκει μεχρι τη Παυλιανη στην εκκίνηση, απο οπου θα μπω μεσα, για το θεμα μποτιλιαρισμα στην απλη ειπαρχει και για αυτο κοπανα μέσω του shakedown του 49 . και μια ωρα να κανουμε μεχρι την αρχη της Παυλιανης θα προλαβουμε ανετα μεχρι τις καταβοθρες.
Γνώμη μου είναι ότι η Παύλιανη δεν θα ανοίξει ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο πέρασμα. Σκέψου λίγο χρόνους.΄
Παύλιανη 1 11:35, τα περάσματα περίπου 1,5 ώρα δηλ. 13:05, Παύλιανη 2 16:18. Άρα μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις΄λίγο το πρόγραμμά σου, για να μην πάθεις καμμιά συμφοράΜάλλον έτσι πρέπει να είναι.
Δεν το βλέπω να ανοίγει ξανά !! -
Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον ανταποκριτή μας στα βουνα acro,
Η κοπάνα που έχει προτείνει, οχι αυτη που βγένει καταβόθρες είναι προσπελάσιμη μόνο απο 4Χ4, λόγο και της σημερινής βροχής . Η κοπάνα νούμερο 2 είναι βατή όμως καλό ειναι να την προσέξουμε λίγο. Η ειδική είναι σε φανταστική κατάσταση ειδικά όπου δεν έχει πέτρες, η μπάντα του αιώνα!!!΄η Στρώμη έχει σκληρίνη κι΄αλλο με συνέπειες άγνωστε για τα πληρώματα. Μάλλον αλλάζουν τα πλάνα και ας φάω το κρύο τις αρκούδας Παυλιανη 1-2 με βλεπω με σειρά προτίμησεις πρωτα καταβοθρες και μετα στον λόφο πριν μπουν μεσα στο πλάτωμα.
Εν αναμονή νέων αύριο το πρωί.
ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ -
Παιδιά έχετε να μου προτείνετε πρόγραμμα για 2 ειδικές την Παρασκευή???
Ακόμα ξέρει κανείς τι θερμοκρασίες επικρατούν στις ειδικές? Όχι τίποτα άλλο, μην πάμε με τα κοντομάνικα όπως πέρισι και αφήσουμε τα κοκαλάκια μας εκεί... -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά έχετε να μου προτείνετε πρόγραμμα για 2 ειδικές την Παρασκευή???
Ακόμα ξέρει κανείς τι θερμοκρασίες επικρατούν στις ειδικές? Όχι τίποτα άλλο, μην πάμε με τα κοντομάνικα όπως πέρισι και αφήσουμε τα κοκαλάκια μας εκεί...Μπουφανάκι, πουλοβεράκι, αδιάβροχο - νιτσεράδα (για τις ειδικές της Οίτης) .
Δεν θα γλιτώσουμε τις μεσημεριανές βροχές / καταιγίδες. Το καλό είναι ότι θα έχει μάλλον συννεφιά και δεν θα τσουρουφλιστούμε.
Για την Παρασκευή, αν δεν ενδιαφέρεσαι για SSS Λιλαία μία καλή λύση είναι Παύλιανη, Στρώμη οι οποίες είναι κοντινές. Τώρα για σημεία κοίτα το site του Ακρόπολις και το παρόν -
Ο χρήστης piko έγραψε:
Μπουφανάκι, πουλοβεράκι, αδιάβροχο - νιτσεράδα (για τις ειδικές της Οίτης) .
Δεν θα γλιτώσουμε τις μεσημεριανές βροχές / καταιγίδες. Το καλό είναι ότι θα έχει μάλλον συννεφιά και δεν θα τσουρουφλιστούμε.Σωστά, από έγκυρη πρόγνωση (όχι site), μέχρι και το Σάββατο θα έχουμε παντού συννεφιά και κατά τόπους το μεσημέρι μπόρες. Την Κυριακή θα φτιάξει λίγο. Η θερμοκρασία θα είναι καλή αλλά όχι για κοντομάνικο. Σίγουρα δεν θα καούμε. Αδιάβροχα και διπλά παπούτσια οπωσδήποτε!
-
Νεότερα από τις ειδικές.
Αγ. Στέφανος και Στίρφακα είναι προς το παρόν αεροδρόμια -
Μας τιν έκναε ο καιρός και θα είμαστε αρκετα τυχεροι, να μην γίνει οτι και στο Στερεας, δυλαδη να αρχισει να ριχνει και να θυμειθει να σταματησει το βράδι. Εχουμε και λέμε λοιπον:
ΠΕΜΠΤΗ : Aπο το μεσημέρι~2με 3 θα αρχίσουν βροχές και καταιγιδες στην περιοχη του shakedown (Λαμία), η διάρκεια θα είναι περίπου εως της 7 με 8 το βράδι σειμιωτέων οτι ο καιρός θα κατεβένει νότια με συνέπεια το απογεύμα αρκετα πιθανό να έχουμε βροχη στη Λιλαία. Το βράδι θα καλμάρει ο καιρός (ζητω στο θεο της βροχης). Θερμ κατα προσεγγίση 10-24 το βράδι θα έχουμε πτώση της θερμοκρασίας αρα ζεστα και αδιαβροχα ρουχαλακια, προσοχη με τη υγρασία αλλα και τισ πιθανες ομίχλες.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : Το πρωί θα έχουμε αρκετες νεφώσεις με καλα διαστηματα ήλιο στα νότια βουνα του αγώνα, στα βόρεια (Παυλιανη-Στρωμη_ ειναι αρκετα δύσκολο να δουμε τι θα γινετε, σήμερα το πρωι με ολα να δειχνουν ήλιο ειχε μαυρισει ο τοπος. Απο μεσημερη ξανα το ιδιο εργο βροχες καταιγιδες οχι μονο στη περιοχη της Λαμιας αλλα σε ολες τις περιοχες, σε πτωση η θερμοκρασια πιθανον να μην περασει το 20 καο ειδικα το βραδι στα βουνα θα πεσει αρκετη ψύχρα χωρεις βροχη όμως.
ΣΑΒΒΑΤΟ : Απλα είναιο αγνωστο, υπάρχει μεγαλη κυκλοφορια στα ανωτερα επίπεδα της ατμοσφαιρας και αυτο μπορει να μας φέρει τον ουρανο στα ποδια (καταιγιδες μακρας διαρκειας με διατημα χαλαζιου ή ηλιολουστες μερες με την ψύχρα του όμως)
ΚΥΡΙΑΚΗ : Μια απο τα ίδια με το Σαββατο.
Ολα αυτα συμβαίνουν λογο ενώς τεραστιου χαμηλου που κεινητε αργα ΝΑ και σήμερα χτιπαει την πορτα της Κερκυρας. Ειπαρχει και ένα υψηλό συστημα στην περιοχη του Λυβικου πελάγους που το τροφοδοτη συνέχεια, αρα όλα είναι ρευστα. Καλού κακού να είμαστε προετοιμασμ΄΄ενοι ολοι για το καλο αλλα και το κακό.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΚΕΙΝΙΣΗΣ ΣΑΣ, ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑ ΡΟΥΧΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΖΙΝ (ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ) ΚΑΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ή ΜΠΟΤΑΚΙΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΜΑΓΚΑ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΠΑΣΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΈΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΑΝΩ, ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΕΣ.
Αυτα για την ώρα αν ειπάρχει νεοτερο γεγονος θα ενημερωθειτε, αν οχι απο εδω μεσα τουλαχιστον τηλεφωνικα.
ΦΕΥΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ -
Του εθελοντή ανταποκριτή μας acro:
Ειδική Πύργος:
“..Δεξιά βουλιαγμένη..στο κύμα χάνεται απο αριστερά...100...στα φύκια πάτα δεξιά..αριστερή βυθισμένη..» -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Του εθελοντή ανταποκριτή μας acro:
Ειδική Πύργος:
“..Δεξιά βουλιαγμένη..στο κύμα χάνεται απο αριστερά...100...στα φύκια πάτα δεξιά..αριστερή βυθισμένη..»Τη ..... μουσκέψαμε δηλαδή !!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ειδική Πύργος:
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ειδική Πύργος:
Πήρανε φόρα γιατρέ και περνάνε και απο τις κομμένες!!
-
Λοιπόν, ΚΑΛΟ αγώνα στους αγωνιζόμενους, να τους δούμε όλους στην ράμπα (σίγουρα τώρα με το superally ), ΚΑΛΟ δρόμο σε όλους τους φορουμάδες που θα πάρουν τα βουνά και ΚΑΛΗ διασκέδαση!
Κλείνω και δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, θα σας δω στα όρη....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν, ΚΑΛΟ αγώνα στους αγωνιζόμενους, να τους δούμε όλους στην ράμπα (σίγουρα τώρα με το superally ), ΚΑΛΟ δρόμο σε όλους τους φορουμάδες που θα πάρουν τα βουνά και ΚΑΛΗ διασκέδαση!Κλείνω και δεν ξέρω αν θα ξαναμπώ σήμερα, θα σας δω στα όρη....
Καλό αγώνα να έχουμε παίδες. Τα λέμε στα βουνά
-
Μίλησα με τον cmarin πριν από λίγο ενώ πήγαινε για το shakedown. Ο καιρός είναι συννεφιασμένος αλλά κάνει τόση ζέστη όσο χρειάζεται να κανει την παρακολούθηση απροβλημάτιστη.Μακάρι
Καλό Ακρόπολις για όλους μας -
καλό Ακρόπολις 2004 και έτοιμοι όλοι για νέες εμπειρίες (βροχές και καταιγίδες)
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ