-
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΡΩΣΤΟΥΣ' ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ 'ΑΝΤΕΧΕΙ' ΛΙΓΟ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (1999-2000) ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ FIA Ko BARTOS,ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 -1500 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟY ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 'ΨΗΛΑ'. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΕ ΦΑΡΔΥΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 'ΑΡΩΣΤΟΥΣ' ΜΕ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ 'ΑΝΤΕΧΕΙ' ΛΙΓΟ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΤΑΣΗ. ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (1999-2000) ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ FIA Ko BARTOS,ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΙΛΟΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1000 -1500 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟY ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟ 'ΨΗΛΑ'. Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΗ ΜΕ ΦΑΡΔΥΑ ΠΛΑΤΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
'EL-EM'
-
Όντως ειναι φοβερη εμπειρια!!! Εχω παρακολουγησει και εγω δυο ειδικες του Εθνικου μας αγωνα απο ελικοπτερο και πραγματικα τα βλεπεις ολα!!!
Οσοι μπορουν και το αντεχουν, να το κανουν... θα το θυμουντε για παντα...!!!Ηλιας
-
Ο χρήστης iliasd έγραψε:
Όντως ειναι φοβερη εμπειρια!!! Εχω παρακολουγησει και εγω δυο ειδικες του Εθνικου μας αγωνα απο ελικοπτερο και πραγματικα τα βλεπεις ολα!!!
Οσοι μπορουν και το αντεχουν, να το κανουν... θα το θυμουντε για παντα...!!!Ηλιας
ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΗΛΙΑ !!!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
1500 Ευρώ για μια ημέρα Λώρη;
Δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
1500 Ευρώ για μια ημέρα Λώρη;Δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς...
ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ 'ΠΕΛΑΤΕΣ' ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΛΙΟ, ΑΠΛΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
1500 Ευρώ για μια ημέρα Λώρη;
Δεν νομίζω ότι θα βρεις πολλούς...
ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ 'ΠΕΛΑΤΕΣ' ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΤΕΛΙΟ, ΑΠΛΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Προς Θεού, δεν είχα τέτοια πρόθεση.
Πάντως επειδή έχω δει να το κάνουν ομολογώ ότι θα ήθελα μια τέτοια ημέρα. Χλιδή
-
Λωρη για παρέα την δεύτερη μέρα ψάχνεις (Πλακα κάνω μην το κάνουμε και αυτο το θέμα μπουρδ...)
-
Φυσικά το κόστος του ελικοπτέρου είναι 1500Χ4 έτσι?
ο calibrator που είναι????
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Λωρη για παρέα την δεύτερη μέρα ψάχνεις (Πλακα κάνω μην το κάνουμε και αυτο το θέμα μπουρδ...)ΠΑΥΛΟ ΜΟΥ,
ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ !! ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ STAND BY ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΠΑΡΕΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Φυσικά το κόστος του ελικοπτέρου είναι 1500Χ4 έτσι?ο calibrator που είναι????
ΣΩΣΤΑ cmarin, 4 Χ 1500 ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑΣ Ε.Δ. ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
KALA RE TRELA8IKAME TELEIOS.... POIOS XRISTIANOS 8A DIA8ESEI 1500 EUROPOULIA GIA NA DEI MIA HMERA ACROPOLIS K NA MIN TA DOSEI ALLOU K NA DEI FINLAND-CORSICA PAKETO...
KAI ANTE APEI STO DIAOLO... TA 1500 EINAI MONO GIA TO ELIKOPTERO. POSA 8A FAS 4 MERES STON AGONA? 2000-2500 EURO?
POIOS EXEI AYTA TA LEFTA OREEEEEE.....????
AS SOBAREYTOUME EPITELOUS...
8ANOS THE TRUE RALLYMAISTER
-
Εγώ πραγματικά τα 'έσκαγα' αρκεί να πετάγαμε παντα πάνω απο τα 'Fabia'.....
Πάντως εδώ που τα λέμε δεν είναι και 'τρελό' το ποσό....αν σκεφτείς οτι για ένα εισητήριο ποδοσφαιρικού αγώνα της εθνικής Ιταλίας στο Τορίνο , ήθελα 300€ για την χειρότερη θέση .....και μόνο 90' αγώνα....
Εδώ μιλάμε για μια ανεπανάληπτη εμπειρία....!!!
-
Ο χρήστης 8anos_rallyman έγραψε:
KALA RE TRELA8IKAME TELEIOS.... POIOS XRISTIANOS 8A DIA8ESEI 1500 EUROPOULIA GIA NA DEI MIA HMERA ACROPOLIS K NA MIN TA DOSEI ALLOU K NA DEI FINLAND-CORSICA PAKETO...KAI ANTE APEI STO DIAOLO... TA 1500 EINAI MONO GIA TO ELIKOPTERO. POSA 8A FAS 4 MERES STON AGONA? 2000-2500 EURO?
Μα το ειπε απο την αρχη ο Λωρης.Ειναι για κουνημενα μυαλα.
Γυναικα ποτε θα πουλησεις τη γκαρσονιερα ειπαμε?? -
Ο χρήστης FABIAMANIAC έγραψε:
Εγώ πραγματικά τα 'έσκαγα' αρκεί να πετάγαμε παντα πάνω απο τα 'Fabia'.....Tα fabia θα είναι στο φετινό Ακρόπολις, ξανασκέψου το...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εγώ πραγματικά τα 'έσκαγα' αρκεί να πετάγαμε παντα πάνω απο τα 'Fabia'.....
Tα fabia θα είναι στο φετινό Ακρόπολις, ξανασκέψου το...
Το σκέφτομαι........!!!!
Απλά ...αυτή τη στιγμή μου λείπουν απο το πορτοφόλι μου περίπου 1300€... ..!!!!Αλλά δυστηχώς μου διέφυγε κάτι που το διάβασα μόλις τώρα............'μόνο για μια ειδική'...???
Καλά ....εγώ φανταζόμουν (ονειροπολούσα) οτι ήταν για μια ολόκληρη μέρα....Anyway......καλή βόλτα για όποιον 'πετάξει'.....
-
Ο χρήστης 8anos_rallyman έγραψε:
KALA RE TRELA8IKAME TELEIOS.... POIOS XRISTIANOS 8A DIA8ESEI 1500 EUROPOULIA GIA NA DEI MIA HMERA ACROPOLIS K NA MIN TA DOSEI ALLOU K NA DEI FINLAND-CORSICA PAKETO...KAI ANTE APEI STO DIAOLO... TA 1500 EINAI MONO GIA TO ELIKOPTERO. POSA 8A FAS 4 MERES STON AGONA? 2000-2500 EURO?
ΚΥΡΙΕ 8anos rallyman,
ΑΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΜΗ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΟΥΤΕ ΔΑΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ,ΑΠΛΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ.
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΛΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟ FORUM, ΕΝ ΤΕΛΕΙ, ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ !!!!!!'EL-EM'
-
Μην απογοητευόμαστε τόσο εύκολα!!..(α λα platis!! )
Ο καθένας λέει την γνώμη του και μάλιστα χωρίς να ξέρει ποιός είναι ο άλλος!!3η δεξιά..100...χάνεται..πηδάει..κρατησου μέσα!!![Δροσοχώρι έρχομαιιιι!!]
-
Καλημέρα σε όλους !!
Κύριε El-Em πολύ καλή η ιδέα σας !!
Μας κάνετε να ονειρευόμαστε ...χαμηλές πτήσεις 'δίπλα' στους θεούς αλλά και ...'αφ'υψηλού' θεώρηση των τεκτενόμενων προς ...γνώσιν και παραδειγματισμόν !
Ίσως στο ...επόμενο τζακ-πότ του joker !!
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ