-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Εννοείται ότι δεν είδα τίποτα από αγώνα αλλά...)Μήπως φταίει ο συνδυασμός της απουσίας των παλιών 'θεαματικών' οδηγών (Colin, Tommi) με την επικράτηση των νέων - πισταδόρικων οδηγών (Loeb, Martin) σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα μοντέρνα αυτοκίνητα ? (χαρακτηριστικά ο Αρης Βωβός έλεγε πως το '03 Focus είναι τελείως διαφορετικό από το '02 και δεν πρέπει να το 'γυρίζεις' καθόλου)
Συν βέβαια ότι είναι λιγότεροι οι οδηγοί άρα λιγότερο 'χορταστικό' το όλο 'πακέτο'.
Διότι κατά τ΄ άλλα σαν συναγωνισμός φέτος ήταν πολύ καλύτερο από πέρισι που είχε ελάχιστο (τουλάχιστον για την κορυφή, ο Martin 'καθάρισε' από νωρίς και όποιος τον πλησίαζε (Rovanpera, Solberg) αποκτούσε αυτομάτως κάποιο πρόβλημα στο κιβώτιο )
Οπως εχω διατυπωσει απειρες φορες φταιει η FIA κ οι ομαδες που αποδεχθηκαν τις ηλιθιες αλλαγες της!!!
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Οπως εχω διατυπωσει απειρες φορες φταιει η FIA κ οι ομαδες που αποδεχθηκαν τις ηλιθιες αλλαγες της!!!Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ? Στη μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων ? Προφανώς. Αλλά δεν βλέπω σε τι άλλο... Ισα-ίσα που το SupeRally θα έπρεπε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(Εννοείται ότι δεν είδα τίποτα από αγώνα αλλά...)Μήπως φταίει ο συνδυασμός της απουσίας των παλιών 'θεαματικών' οδηγών (Colin, Tommi) με την επικράτηση των νέων - πισταδόρικων οδηγών (Loeb, Martin) σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα μοντέρνα αυτοκίνητα ? (χαρακτηριστικά ο Αρης Βωβός έλεγε πως το '03 Focus είναι τελείως διαφορετικό από το '02 και δεν πρέπει να το 'γυρίζεις' καθόλου)
Συν βέβαια ότι είναι λιγότεροι οι οδηγοί άρα λιγότερο 'χορταστικό' το όλο 'πακέτο'.
Διότι κατά τ΄ άλλα σαν συναγωνισμός φέτος ήταν πολύ καλύτερο από πέρισι που είχε ελάχιστο (τουλάχιστον για την κορυφή, ο Martin 'καθάρισε' από νωρίς και όποιος τον πλησίαζε (Rovanpera, Solberg) αποκτούσε αυτομάτως κάποιο πρόβλημα στο κιβώτιο )
Θα μας φάνε οι ασφάλτινοι
Που είσαι ρε Vatanen, Kankounen με τα παντιλίκια σου
Πάντως τα φετινά σημεία που είδαμε με την παρέα ήταν από τα πιο γρήγορα που έχω δει.
Η έλλειψη πολλών ανταγωνιστικών οδηγών - και ομάδων, σε συνδυασμό με τις εγκαταλείψεις, αχ ρε Markus , νομίζω ότι δικαιολογούν το σχετικά φτωχό θέαμα στα WRC.
Από την άλλη μεριά όμως, πιστεύω ότι τα S1600 τις δύο πρώτες ημέρες μας αποζημίωσαν κάπως.
Αναφορικά με το SupeRally πιστεύω ότι αν θα έχει και κάποια βαθμολογία, δίκαιη, θα αποκτήσουν και κάποιο ενδιαφέρον τα περάσματα. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οπως εχω διατυπωσει απειρες φορες φταιει η FIA κ οι ομαδες που αποδεχθηκαν τις ηλιθιες αλλαγες της!!!
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ? Στη μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων ? Προφανώς. Αλλά δεν βλέπω σε τι άλλο... Ισα-ίσα που το SupeRally θα έπρεπε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Νάσο,75 συμμετοχές μια χαρά είναι!
Αλλά το SuperRally ίσως να βοηθήσει απο του χρόνου,όταν θα υπάρχει και βαθμολογία!
Πήρα το G_f_P και του ζήτησα τους χρόνους των Skoda γιατι φαίνονταν να πηγαίνουν καλά...αλλά έκαναν ίδιους χρόνους με τα Μίτσου!!Οι οδηγοί που μπήκαν πάλι με SR μάλλον εκαναν πολλές δοκιμές αφου δεν έιχαν κάτι άλλο να κερδίσουν!!
-
Θα μπορούσε να αναφέρεται στην πληθώρα ηλεκτρονικών και στην τρομερή εξέλιξη σε διαφορικά και αναρτήσεις που μάλλον επιβάλλουν πλέον την οδήγηση με γραμμές και κάνει τα άλογα να φαίνονται πολυ λίγα.
-
Σίγουρα από πλευράς θεάματος δεν ήταν το καλύτερο Ακρόπολις. Κάπου εκεί στην εξήγηση του Νάσου είμαι κι εγώ. Οι περισσότεροι που κυνηγούσαν κάτι, φαινόταν ότι κρατούσαν ασφάλτινες γραμμές (Loeb την 3η μέρα) εκτός του Carlsson που έκανε χρόνους (σε σχέση με αυτό που οδηγούσε) και ήταν πάντα με το πλάι. Τελικά το καλύτερο θέαμα το πρόσφεραν κομμάτι flat-out και όχι φουρκέτες και Sακια. Ανταγωνισμός υπήρχε και το superally βοήθησε στο θέαμα αν και κρατημένοι.
Ότι και να ήταν πάντως το αγωνιστικό κομμάτι, ο συνδυασμός του με την παρέα, την πλάκα, τα σχόλια, τη φύση και τα απρόοπτα (ναι και την μάσα ), ολοκληρώνουν την γενική θετική εικόνα που μου έμεινε!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε τι ακριβώς αναφέρεσαι ? Στη μείωση του αριθμού των συμμετεχόντων ? Προφανώς. Αλλά δεν βλέπω σε τι άλλο... Ισα-ίσα που το SupeRally θα έπρεπε να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.
Για μενα αυτο ειναι ολη η ιστορια ή τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος της. Δηλ. τ αυτοκινητα ανα ομαδα απο 3 εγιναν 2. Αντι να βλεπω κ McRae κ Hirvonen ή κ Rovampera κ Carlsson κοκ. Μειωθηκαν οι συμμετοχες ετσι. Κ ο Hirvonen, (που βρισκεται εκει που κανονικα θα επρεπε να ηταν ο McRae ή καποιος αλλος πρωτοκλασσατος), για μενα ειναι καθαρα no3 οδηγος οπως ηταν οι Solb, Martin, Duval πριν.
Αυτο που ειπε ο Sainz να κοψουν τα ηλεκτρονικα αν θελουν μειωση κοστους ηταν ευστοχο. Αντ αυτου εχουμε -1car/team k +2 rally. H Mitsu δεν θα ηταν πιο ανταγωνιστικη αν δεν υπηρχαν ολα αυτα τα ηλεκτρονικα διαφορικα που αυτη δεν εχει; Το Superally ηρθε επειδη δεν υπαρχουν πια 3 αυτοκινητα ανα ομαδα. Αν δεν ειχε εφαρμοστει τελος 2ης μερας Acropolis θα ειχαμε Solb, Duval, Rovie, Loeb, Panizzi k Sainz (ο οποιος ηταν ηδη εκτος συναγωνισμου). 6 εργοστασιακοι οδηγοι ολοι κ ολοι.
Ποιος φταιει γι αυτο; Ενα λαθος για διορθωση αλλου; -
Η σχεδίαση φέτος του αγώνα, τα ελάχιστα έως ανύπαρκτα προβλήματα, θα μας δώσουν πολλή καλή βαθμολογία φέτος, ποτέ θα ξέρουμε?. Το θέμα όμως το βλέπω από μία άλλη σκοπιά όχι την αγωνιστική αφού χρόνο με το χρόνο τα πράγματα οδηγούνται μάλλον προς το χάος, με τις αποφάσεις διαταγές της Fia, μήπως από του χρόνου θα πρέπει να εξεταστεί το γεγονός οτι αυτές οι ειδικες να αλλάξουν?, να αλλάξει φορά ο αγώνας, κάποιες αλλαγές τέλος πάντων που θα δώσουν άλλη πνοή στους θεατές. Να ανακατευτεί η τράπουλα τελικά. Προσοχή δεν λέω οτι ο αγώνας φέτος δεν ήταν καλοσχεδιασμένος αλλα νομίζω αδιάφορος για το θεατή. Τα κομμάτια που προστέθηκαν φέτος σε Δροσοχώρι αλλα και Δικαστρο ήταν σχεδόν απαγορευτικά να τα παρακολουθήσει κάποιος, όσο για τη Στιρφακα ελάχιστα σημεία παρακολούθησης, με συνέπειες πιθανόν επικίνδυνες.
Νομίζω οτι θα έδεινε άλλη μορφή στον αγώνα μια ανάποδη Ελάτεια, ή ανάποδη Αμφισσα, θα μου πέίτε οτι αλλάζη όλη η σχεδίαση του αγώνα, αλλα προς τα εκεί κατευθύνεται η σκέψη μου, και μην πείτε οτι το επιτυχημένο σχεδόν τέλειο ή το τέλειο δεν πρέπει να αλλάζει γιατί θα απαντήσω ναι αλλα να μην καταντάει βαρετό. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πήρα το G_f_P και του ζήτησα τους χρόνους των Skoda γιατι φαίνονταν να πηγαίνουν καλά...αλλά έκαναν ίδιους χρόνους με τα Μίτσου!!τα σκόντα έδειχναν δυνατά, αλλά και θεαματικά, αντίθετα με τα μίτσου που έστριβαν με πιο κρατημένες γραμμές (ίσως σε αυτό να 'έφταιγε' και η ασφάλτινη παιδεία του πανιζί, αν και γενικά απ' έξω έδειχναν να μην έχουν τα αποθέματα δύναμης των άλλων). μήπως οι πιο θεαματικές γραμμές των σκόντα εξηγούν και τους παραπλήσιους χρόνους με τα μίτσου;
προσωπικά δεν ανέβηκα στο βουνό πάντως για να δω απλά τα περάσματα, αν ήθελα μόνο αυτό καθόμουν σπίτι και έβλεπα τις εκπομπές του magic με τα μονταρισμένα πλάνα της isc. έτσι θα έβλεπα όλες τις ειδικές, δεν θα σκονιζόμουν, δεν θα ξοδευόμουν, και θα έμενε και χρόνος να κάνω και άλλα πράγματα στο σαββατοκύριακό μου. δεν θα έβλεπα όμως τη μοναδική ελληνική φύση, δεν θα γνώριζα ανθρώπους που κουβαλάνε το ίδιο κόλλημα με μένα και δεν θα αισθανόμουν το έδαφος να σείεται στα περάσματα των τεράτων, κι ας μη 'γύριζαν' όπως παλιά - αν και τα σκόντα και το 307 του gro δεν τα είδα να πηγαίνουν και πολύ ίσια
μερικές φορές μάς χτυπάει ο ιός της παρελθοντολαγνείας. σαφώς και λείπουν τα μεγάλα ονόματα που αποχώρησαν. θυμάστε όμως τι τους έσερναν-σέρναμε πέρσι τέτοια εποχή; βαθμοθήρας ο burns, τελειωμένος ο μάκινεν, καταστροφέας ο μακρέι. ίσως να ακούγεται σκληρό, αλλά αφού αποφασίστηκαν τα 2 αυτοκίνητα/κατασκευαστή, από έναν κορεσμένο μάκινεν ή κάποιον άλλον της παλιάς φρουράς στο μπάκετ της σουμπαρού, προτιμώ τον πιτσιρικά, που και θεαματικός μπορεί να είναι, και τους χρόνους θα φέρει εν καιρώ. και ναι, θα προτιμούσα το δεύτερο σιτροέν να το οδηγάει ο κάρλσον, αντί για τον σάινθ.
το wrc είναι πλέον αυτό που είναι, με την 'καινούργια' του (καλή ή κακή) μορφή, και έχουμε την τύχη να φιλοξενούμε έναν από τους πιο κλασικούς αγώνες του. ακόμα και σε αυτό θα πρέπει να γκρινιάζουμε; εκτός αν θα προτιμούσαμε να τρέχουμε στην κύπρο και στην τουρκία κάθε χρόνο, που δεν νομίζω να γκρινιάζουν όσο εμείς
-
Σχετικα με τα Skoda. Καπου διαβασα οτι ο Toni ειχε εντολη να προσπαθησει να το σπασει για να εντοπισουν αδυναμιες.
Εντολη που αποδειχτηκε μεγαλο δωρο για τους θεατες Ειδες τελικα η κακια FIA που ξερει μονο απο F1 και οχι απο ραλι;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σχετικα με τα Skoda. Καπου διαβασα οτι ο Toni ειχε εντολη να προσπαθησει να το σπασει για να εντοπισουν αδυναμιες.Εντολη που αποδειχτηκε μεγαλο δωρο για τους θεατες Ειδες τελικα η κακια FIA που ξερει μονο απο F1 και οχι απο ραλι;
Nαι να τις κανουμε κ ταμα!!! Το μονο καλο (ελπιζω δηλ.) οτι του χρονου κατα πασα πιθανοτητα θα φυγει ο Mosley.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
μερικές φορές μάς χτυπάει ο ιός της παρελθοντολαγνείας. σαφώς και λείπουν τα μεγάλα ονόματα που αποχώρησαν. θυμάστε όμως τι τους έσερναν-σέρναμε πέρσι τέτοια εποχή; βαθμοθήρας ο burns, τελειωμένος ο μάκινεν, καταστροφέας ο μακρέι. ίσως να ακούγεται σκληρό, αλλά αφού αποφασίστηκαν τα 2 αυτοκίνητα/κατασκευαστή, από έναν κορεσμένο μάκινεν ή κάποιον άλλον της παλιάς φρουράς στο μπάκετ της σουμπαρού, προτιμώ τον πιτσιρικά, που και θεαματικός μπορεί να είναι, και τους χρόνους θα φέρει εν καιρώ. και ναι, θα προτιμούσα το δεύτερο σιτροέν να το οδηγάει ο κάρλσον, αντί για τον σάινθ.Με τ αυτοκινητα αυτα χρονοι κ θεαμα δεν συμβαδιζουν οταν το οδηγικο στυλ που απαιτουν ειναι να οδηγουνται οσο πιο ισια γινεται. Οι ιδιοι οι οδηγοι το λενε αυτο.
Παρελθοντολογια ε; Αφου υπαρχει ελειψη οδηγικων προσωπικοτητων τι να κανουμε; Προτιμας τον Carlsson απο Sainz? Τωρα ενταξει σεβομαι την αποψη σου αλλα κοιτα λιγο τον Hirvonen ο οποιος εχει θεση no2 κ οδηγει σαν no3. O Sainz σας φταιει. Πραγματικα η παρελθοντολογια εμενα με πιανει γιατι βλεπω παλαιοτερες σεζον που δεν εχουν καμια σχεση απολυτως μ αυτα που βλεπω τωρα. Κ οδηγους κ μηχανες (απο αποψη θεαματος). Κριμα.
Κ μια που σ αρεσει ο Carlsson (οπως κ εμενα) φανταζομαι να καταλαβαινεις πως το θεαμα που προσεφερε ειχε κ καποια σχεση με το οτι δεν ειχε τα ενεργα/ηλεκτρονικα διαφορικα των εργοστασιων. -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κ μια που σ αρεσει ο Carlsson (οπως κ εμενα) φανταζομαι να καταλαβαινεις πως το θεαμα που προσεφερε ειχε κ καποια σχεση με το οτι δεν ειχε τα ενεργα/ηλεκτρονικα διαφορικα των εργοστασιων.Τα είχε, το αυτοκίνητό του ήταν full '03. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνεις αντιθεαματικά αν έχεις ηλεκτρονικά καλούδια, αλλά δεν είναι ο ταχύτερος τρόπος.
-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κ μια που σ αρεσει ο Carlsson (οπως κ εμενα) φανταζομαι να καταλαβαινεις πως το θεαμα που προσεφερε ειχε κ καποια σχεση με το οτι δεν ειχε τα ενεργα/ηλεκτρονικα διαφορικα των εργοστασιων.στoν σάινθ αναγνωρίζω ότι αν και πολύ πίσω, συνέχισε μόνο και μόνο για να δώσει τους βαθμούς στην ομάδα, ενώ θα μπορούσε να έχει εγκαταλείψει (στη ράμπα όμως άκουσα ότι δεν ανέβηκε, σνομπάρισμα ήταν αυτό; ) αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο κάρλσον, ο χίρβονεν, ο ντιβάλ καλό είναι να ψηθούν από νωρίς, να σπάσουν αυτοκίνητα, να μάθουν, γιατί σε μια 5ετία από σήμερα (και πολύ λέω) αυτοί (ή ανάλογοι σημερινοί πιτσιρικάδες) θα είναι τα νο1 των κατασκευαστών.
όσο για την οδήγηση του κάρλσον, σκέψου ότι δεν είχε και το άγχος της εταιρείας πίσω του που είχε π.χ. ο ντιβάλ, από τη στιγμή που είχε το έβγα ο μάρτιν.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
όσο για την οδήγηση του κάρλσον, σκέψου ότι δεν είχε και το άγχος της εταιρείας πίσω του που είχε π.χ. ο ντιβάλ, από τη στιγμή που είχε το έβγα ο μάρτιν.Σιγουρα ομως θα προτιμουσε να ειναι στην θεση του Duval κ με τα δεδομενα των ομαδω αυτη την στιγμη θα δυσκολευτει πολυ περισσοτερο απ οτι αν τα WRC ηταν 3 ανα ομαδα.
Οπως κ να το κανουμε το WRC ειναι φτωχοτερο. Θυμαστε οταν οι ομαδες κατεβαζαν 3 κ 4 μερικες φορες αυτοκινητα, ημιεργοστασιακες συμμετοχες απο Jolly Club, Grifone κλπ.
Φετος ζησαμε για πρωτη φορα τα 2 αυτοκινητα ανα ομαδα. Εμενα αυτο μου κακοφανηκε. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Κ μια που σ αρεσει ο Carlsson (οπως κ εμενα) φανταζομαι να καταλαβαινεις πως το θεαμα που προσεφερε ειχε κ καποια σχεση με το οτι δεν ειχε τα ενεργα/ηλεκτρονικα διαφορικα των εργοστασιων.
Τα είχε, το αυτοκίνητό του ήταν full '03. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνεις αντιθεαματικά αν έχεις ηλεκτρονικά καλούδια, αλλά δεν είναι ο ταχύτερος τρόπος.
Νομιζα οτι το ειδα με gear shift stick. Ισως να ηταν τοτε του Stohl.
Δεν ειπα οτι δεν μπορει καποιος να παει θεαματικα με τα ηλεκτρονικα καλουδια, απλα χρονους δεν μπορει να συνδυασει με θεαμα. Παλαιοτερα δεν ηταν ετσι. Σ αυτο πολλοι απεδωσαν κ την πτωση McRae κ αλλων οδηγων της γενιας του. -
Νοσταλγει ο kleisj:
'* Οπως κ να το κανουμε το WRC ειναι φτωχοτερο. Θυμαστε οταν οι ομαδες κατεβαζαν 3 κ 4 μερικες φορες αυτοκινητα, ημιεργοστασιακες συμμετοχες απο Jolly Club, Grifone κλπ.*'Μπορει αλλα ποσες ομαδες ηταν τοτε; Εγω οσο και να τις μετραω 2 τις βγαζω. Και τοτε υπηρχε η γκρινια για ενιαιο Lancia.
(Μη μου πει κανεις Sierra και τα 323 γιατι ηταν απο κανενα και σε αλλο αγωνα) -
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Κ μια που σ αρεσει ο Carlsson (οπως κ εμενα) φανταζομαι να καταλαβαινεις πως το θεαμα που προσεφερε ειχε κ καποια σχεση με το οτι δεν ειχε τα ενεργα/ηλεκτρονικα διαφορικα των εργοστασιων.
Τα είχε, το αυτοκίνητό του ήταν full '03. Δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνεις αντιθεαματικά αν έχεις ηλεκτρονικά καλούδια, αλλά δεν είναι ο ταχύτερος τρόπος.
Νομιζα οτι το ειδα με gear shift stick. Ισως να ηταν τοτε του Stohl.
Δεν ειπα οτι δεν μπορει καποιος να παει θεαματικα με τα ηλεκτρονικα καλουδια, απλα χρονους δεν μπορει να συνδυασει με θεαμα. Παλαιοτερα δεν ηταν ετσι. Σ αυτο πολλοι απεδωσαν κ την πτωση McRae κ αλλων οδηγων της γενιας του.ΣΑΦΩΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ CARLSSON ΗΤΑΝ FULL ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥ 2003 ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΙΔΙΩΤΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ.
ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ WRC ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ CONTROL ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΟΔΗΓΕΙΣ ΙΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΡΟΝΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΠΙΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ 'ΦΤΗΣΑΜΕ ΑΙΜΑ' ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ 'ΞΕΚΟΛΗΜΕΝΟ' ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ. ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΑΔΟΥΡΕΣ 'ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ' ΜΕ ΤΟ 'ΣΤΗΣΙΜΟ' ΜΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ 03 ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ 02 ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΑΦΟΡΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,73 Μ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΣΚΕΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΑΔΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙ,ΑΡΝΟΥΝΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ 'ΧΑΛΑΓΕ' ΤΟ BALANCE ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ 'ΖΕΜΠΙΛΙ' ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ BALANCE ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΑΦΟΡΗΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΥΨΟΣ 1,73 Μ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΕΞΩ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΤΩ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΜΙΑ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΠΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ. ΣΚΕΤΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ
ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΑΔΟΥΡΕΣ ΠΑΛΙ,ΑΡΝΟΥΝΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΘΑ 'ΧΑΛΑΓΕ' ΤΟ BALANCE ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ!!! ΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΕΡΝΑΜΕ ΣΤΟ 'ΖΕΜΠΙΛΙ' ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟ BALANCE ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Απίστευτο!!....Και μετά σου λένε οι συνοδηγοί δεν τα κάνουν όλα!!Ακόμα και 'με κλειστά τα μάτια' πρέπει να πηγαίνουν!!
Πάντως συγχαρητήρια Λώρη!!
-
Κοίταγα φοτογραφίες και μου είρθε το ξεκάρφωμα, γιατι τα περισσότερα Punto δεν είχαν πισω προφυλακτήρα? Λασποτήρες είχαν πάντως
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ