-
Φέτος λόγω καινούριων μελών στην παρέα θα προτιμήσουμε ασφάλτινη κοπάνα (με το μαλακό στην αρχή!). Ξέρετε κάποια καλά σημεία από το χωριό Ζέλι με τα πόδια; Πώς είναι η διαδρομή γύρω εκεί;
-
Να σας πώ και εγώ τα δικά μου. Σάββατο μεσημέρι έγιναν οι αναγνωρίσεις πρίν βρέξει με αγροτικό.
Για την πρώτη κοπάνα στο Ρεγγίνι .... ξεχάστε το αν δεν έχετε 4x4. Ξεκινάει γλυκά αλλά μετά είναι σκέτο χάλι. Η δεύτερη είναι άνετα προσβάσιμη.
Για Ελευθεροχώρι η κοπάνα για τή λίμνη είναι ΟΚ. Ένα δύο σήμεία θέλουν προσοχή και για λίγα μέτρα.
Παύλιανη δεν πρόλαβα να δώ γιατί με έπιασε η βροχή.
Στέλιο, Νίκο ανεβήκατε και δεν είπατε κουβέντα ?? Να βρισκόμασταν να τα λέγαμε (και να τα τρώγαμε) !!
Πάντως στο ελευθεροχώρι δεν υπήρχε κανένας για φύλαξη και τα συναφή, ούτε μεσα στη ειδική ούτε στην εκκίνηση (εκτός κι αν ο τσοπάνης στη Λίμνη ήταν μεταμφιεσμένος σεκιουριτάς και για κάλυψη είχα μαζί του καμιά κατοσταριά γιδοπρόβατα και δυο τρία σκυλιά !!!)
Η μεγάλη ερώτηση παραμένει για την κοπάνα στα νερά τις Παύλιανης. Μετά τη βροχή υπάρχει ακόμη προσβασιμότητα ???? Επίσης ξέρει κανείς τίποτε για την κοπάνα για Ελάτεια απο την Καρυά ??? Για ΙΧ είναι προσβάσιμη ??
-
Παύλιανη δεκάποντο λάσπη με την βροχή του πρωϊνού της Κυριακής.
Ελάτεια και Δίκαστρο καθαρά και φυλασσόμενα. -
Ο χρήστης rallysport έγραψε:
Επίσης ξέρει κανείς τίποτε για την κοπάνα για Ελάτεια απο την Καρυά ??? Για ΙΧ είναι προσβάσιμη ??Δεν κατάλαβα ποια ακριβώς λες, αλλά έχω την εντύπωση ότι από Καρυά και Άγναντη υπάρχει πρόσβαση μόνο με τρακτέρ! Δεν ξέρω αν έφτιαξαν το δρόμο, αλλά τον Ιούλιο 4Χ4 δύσκολα περνούσε...
Πολύ κακός χωματόδρομος και πολλά νεροφαγόματα και τώρα μετά τις βροχές...
Ο καλύτερος δρόμος στην περιοχή είναι αυτος της ειδικής, όλοι οι άλλοι είναι...
Γνώμη μου να την αποφύγεις. -
Του ανταποκριτού μας acro!! :
Η κοπάνα απο Ζέλι που είχε αναφερθεί,δεν περνάει για 3 μέτρα!!! Λόγω βροχών!!!!!
-
Άσχετο αλλά πολύ σοβαρό
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι φέτος δεν θα δούμε για διάφορους λόγους τους BURNS, AURIOL, MAKINEN, MACRAE. Σκέτη 'γενοκτονία' δηλαδή. -
Η εξέλιξη των ειδών Θοδωρή!!
Για όσους ξεκινάνε τώρα να παρακολουθούν Ακρόπολις μπορεί οι νέοι οδηγοί να είναι οι 'θεοί' και όλοι όσους εμείς βλέπαμε 'δεινόσαυροι'!!
Ετσι γίνεται πάντα!!!Συμφωνείς΅?Είναι αναπόφευκτο!!Εμείς σαν θεατές έχουμε την πολυτέλεια την μεγαλύτερης διάρκειας σε εμπλοκή ( )..όσο αντέχουμε δηλαδή!!!
-
ποσο καιρό φωνάζει η Παπαμιχαηλ γι αυτα που γίνονται στο wrc?
όχι μόνο λιγότεροι οδηγοί αλλά και λιγότερες εργοστασιακές συμμετοχές.
εχει γίνει αγώνας για τρεις, τους εξής δύο : φορντ και psa.οσο για τον καιρό...
deggman εχω εαρχίσει κι ανησυχώ. Μήπως πρέπει να αρχίσουμε να ψάχνουμε για ασφάλτινες κοπ΄ανες? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Η εξέλιξη των ειδών Θοδωρή!!Για όσους ξεκινάνε τώρα να παρακολουθούν Ακρόπολις μπορεί οι νέοι οδηγοί να είναι οι 'θεοί' και όλοι όσους εμείς βλέπαμε 'δεινόσαυροι'!!
Λείπει λίγη γοητεία από τους 'μικρούς θεούς' ή μου φαίνεται;
Ετσι γίνεται πάντα!!!Συμφωνείς΅?Είναι αναπόφευκτο!!Εμείς σαν θεατές έχουμε την πολυτέλεια την μεγαλύτερης διάρκειας σε εμπλοκή ( )..όσο αντέχουμε δηλαδή!!!
Σωστά.Τουλάχιστον εγώ τα τελευταία χρόνια, έχω αρχίσει τις 'εκπτώσεις' στην εμπλοκή μου στην παρακολούθηση του Ακρόπολις.Θα την χαρακτήριζα περισσότερο 'εκδρομική' παρά αγωνιστική.Ειδικά φέτος το Σάββατο θα γίνει μου φαίνεται μεγάλη 'εκδρομή' στον Επτάλοφο κατά το μεσημέρι Κατάλαβες εσύ τι εννοώ για να μην γίνουμε και βούκινο
-
Να ρωτήσω κάτι ..
Στη Παύλιανη βλέπουμε και κατεβαίνουν τα 4Χ4 ερχόμενα απευθείας από τη Παύλιανη.
Εχει κάνει κανείς τη διαδρομή ;; Τώρα με τις βροχές θα είναι πολύ χάλια ;;
Με Terios και πολύ μικρή εμπειρία off road να το τολμήσω ;; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
- Η Κοπάνα 1 Ρεγγινίου δεν είναι προς το παρόν προσβάσιμη από ΙΧ (θέλει τζιπ) από νεροφαγώματα περίπου 2χλμ πριν την ειδική. Αν περάσει γκρεϊντερ τότε περνάει. Έχει ένα δύσκολο κομμάτι ανηφορικό με σαθρό χώμα που θέλει προσοχή. Αν κάποιος μπροστά σας κολήσει όμως, τότε...
Η κοπάνα αυτή δεν ήταν ποτέ προσβάσιμη! Μόνο τζιπ περνάνε! Περσι είχε δημιουργηθεί απίστευτο μποτιλιάρισμα σε αυτό το σημείο λόγω ενός Μatiz. Δεν μπορούσαν να ανέβουν με τίποτα! Και το κακό εκεί είναι οτι ο δρόμος είναι τόσο στενός που δεν μπορείς να γυρίσεις! Μόνο ανεβαίνεις εως ότου φτάσεις σε ενα ψιλοπλάτωμα που συνήθως παρκάρουν και αρχίζουν τον ποδαρόδρομο! Ετσι και κολλήσει ο μπροστά χάθηκες!
Είχα γράψει και περσι ότι κανονικά σε αυτό το σημείο πρεπει να υπάρχει άνθρωπος χαμηλά, στην είσοδο της κοπάνας, που θα επιτρέπει να περνάνε μόνο 4x4.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ..
Στη Παύλιανη βλέπουμε και κατεβαίνουν τα 4Χ4 ερχόμενα απευθείας από τη Παύλιανη.
Με Terios και πολύ μικρή εμπειρία off road να το τολμήσω ;;για που ακριβώς μιλάς? Σε ποια κοπάνα θες να πας?
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Για τις άλλες ειδικές σου τα είπαν Καλή διάσκεδαση!Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και ελπίζω να διοργανώσουμε έναν άψογο αγώνα...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι ..
Με Terios και πολύ μικρή εμπειρία off road να το τολμήσω ;;για που ακριβώς μιλάς? Σε ποια κοπάνα θες να πας?
Στη 2 , στο τέλος εκεί που αρχίζει και ανηφορίζει.
Το σκέφτομαι , γιατί φοβάμαι μην κλειστούμε στα Πυρά για να προλάβω να πάω και Ελευθεροχώρι. -
Βασίλη με Terios ίσως και να τα καταφέρεις!Πάντως με τόση βροχή που εχει πέσει και που μάλλον θα συνεχίσει να πέφτει,το βλέπω να είναι ρίσκο!
Κυρίως αν κολλήσει άλλος μπροστά σου!Οπότε ούτε μπρος μπορείς να πάς ούτε πίσω!!Αντε να δούμε....RAC Rally θα δούμε φέτος όπως φαίνεται!!
-
Για ψυχραιμια! Πρώτον Βασίλη δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με το terios,, σε περιπτωση που δειτε βαλτομένο δρόμο πρώτον μετριστε τις ικανότητές σας, δευτερων βάλτε αλυσίδες, ναι αυτες για τα χιόνια, βοειθάνε όμως δεν πρεπει να το πάτε πανω απο 30 αλλιως bye bye αλυσιδες, αλλιώς αλλαγή πλάνων. Ασφαλτινες κοπανές? Που έχει, εχει μία στο Ζελι, μια στους Βωξίτες.Για την Κυριακή έχει΄για ΑΣγι Στεφανο και Στιρφακα στο τελείωμα. Μην πέρνετε και τις μετροιτης για μετροιας βατότητας δρόμο, διοτι για το Δροσοχωρι οι κοπανες 1-2 είναι αρκετα καλές, στην 1 ειπάρχει ενα κομμάτι περι τα 200m που ειναι λιγο δύσκολα και θέλουν προσοχη.Ελατεια 1 περσι δεν είχε κανένα προβλημα 3Α δρόμος είναι Κατα τη γνώμη μου εμεις οι ΙΧιδες θα δυσκολευτούμε μόνο στη Πάυλιανη και αυτο αν διαλέξουμε να πάμε απο τις κοπάνες και οχι απο την αρχη της ειδικής,η οποία κλείνη στης 13:15 για το δέυτερο πέρασμα. άλλωστε απο Ρεγγίνι μέχρι Πάυλιανη non stop είναι max 45 λεπτά άρα έχουμε αρκετο χρόνο.
-
Οπότε ... στα σίγουρα ...... και να προσευχόμαστε στο θεό της βροχής σαν τους ινδιάνους
-
Πάντως ο δικός μας πλοηγός (μετά την αναγνώριση του gravel crew) έβγαλε πρόγραμμα λίαν συντηρητικό με μία ή δύο εναλλακτικές ανα ημέρα!! (φυσικά με ώρες άφιξης/αναχώρησης,χιλιόμετρα,ωρα παρακολούθησης κλπ κλπ)
-
Για πείτε καμιά πρόταση για 2 ειδικές την Κυριακή.
Έχω να πάω στην περιοχή από την εποχή της Τσούκας και της Γραμμένης Οξιάς και δεν ξέρω τίποτα!
Αξίζει να δω την πρώτη στα Στύρφακα και τη δεύτερη στον Αγ. Στέφανο από την ίδια κοπάνα της Μοσχοκαρυάς?
Λόγω του ότι η απόσταση είναι σχετικά μικρή από τη μια στην άλλη και βολεύει από ότι κατάλαβα. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Έχετε συνειδητοποιήσει ότι φέτος δεν θα δούμε για διάφορους λόγους τους BURNS, AURIOL, MAKINEN, MACRAE. Σκέτη 'γενοκτονία' δηλαδή.
ΠΙΚΡΑ!
επίσης Ασχετο.. μήπως να φτιάχναμε κανένα πανό σχετικό με τον BURNS για να του δίναμε λίγο κουράγιο??
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ