-
Ο χρήστης ody_xanthi έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να πάω στην Παύλιανη, στο σημείο που βγάζει η δεύτερη κοπάναΕχει εναλλακτική διαδρομή για να αποφύγεις την πολλή κίνηση. Από Γραβιά μπάινεις στον δρόμο για Καστέλια, βγάζει σε shakedown του 49ου και στην επόμενη διασταύρωση πάς δεξιά για Οινοχώρι. Στο χωριό πάς αριστερά σε παλαιά ειδική Οινοχώρι-Καλοσκοπή τώρα άσφαλτος και βγαίνεις Καλοσκοπή. Από κεί και πέρα εύκολα ...........
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εμ βέβαια Παναγιώτη!!Πως θα δείξει οτι είναι ΦΙΑ 1 Θεατής?!! Απο τις 08:00 για Παύλιανη ΙΙ και απο το πρωί μέσα στο Δροσοχώρι για να δούμε το δεύτερο ( ) πέρασμα!!!πώς σου φαίνεται κλείσιμο στην Ελάτεια-Ζέλι 1 την Πρασκευή? Η ειδική κλείνει στις 5:18 που σημαίνει ξεκίνημα στις 3.30!!!!
ε ρε γλέντια!!!!!!
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εμ βέβαια Παναγιώτη!!Πως θα δείξει οτι είναι ΦΙΑ 1 Θεατής?!! Απο τις 08:00 για Παύλιανη ΙΙ και απο το πρωί μέσα στο Δροσοχώρι για να δούμε το δεύτερο ( ) πέρασμα!!!
πώς σου φαίνεται κλείσιμο στην Ελάτεια-Ζέλι 1 την Πρασκευή? Η ειδική κλείνει στις 5:18 που σημαίνει ξεκίνημα στις 3.30!!!!
ε ρε γλέντια!!!!!!
Καλά, εσείς δεν παίζεστε!!!
Μην σας ακούσει ο FIA 1 και του μπουν περίεργες ιδέες -
Για αυτό αγωράζεις σκηνή και κοιμάσε όπου θές στο σημείο πού έχεις επιλέξη απο πρίν και κοιμάσε την ώρα που ο ΦΙΑ1 κλπ ξυπνάνε να έρθουν έκεί που είσαι εσύ, και όταν έρθουν μέσα στη μαυρη νύχτα εσύ κοιμάσε ακόμα και όταν ξυπνήσεις και φτίαχνεις καφεδάκι, τους φτιάχνεις ένα για να πάνε φαρμάκια κάτω.
Αλλά εκτός του καφέ αν θέλετε στης 7 το πρωί παϊδάκια no problem, άλλωστε σας καταλαβένω θα είναι μεσημέρι για σας. FIA 1 ΑΚΟΥΣ? -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Εμ βέβαια Παναγιώτη!!Πως θα δείξει οτι είναι ΦΙΑ 1 Θεατής?!! Απο τις 08:00 για Παύλιανη ΙΙ και απο το πρωί μέσα στο Δροσοχώρι για να δούμε το δεύτερο ( ) πέρασμα!!!
πώς σου φαίνεται κλείσιμο στην Ελάτεια-Ζέλι 1 την Πρασκευή? Η ειδική κλείνει στις 5:18 που σημαίνει ξεκίνημα στις 3.30!!!!
ε ρε γλέντια!!!!!!
Και κατευθείαν για το 6o χλμ και κάτι Μαίρη!!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
ε ρε γλέντια!!!!!!
Και κατευθείαν για το 6o χλμ και κάτι Μαίρη!!!
Εσυ μη χάσεις!! Αμέσως...που βγαίνει η κοπάνα!! Ε ρε πλοηγό που πήγαμε και βρήκαμε!!!
-
Ο χρήστης piko έγραψε:
Μην σας ακούσει ο FIA 1 και του μπουν περίεργες ιδέεςA, πα, πα, πα!!! Αυτός είναι ικανός για το Δροσοχώρι Ι του Σαββάτου, να δώσει εκκίνηση την Κυριακή 30/5 στις 5 το πρωί.
-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να πάω στην Παύλιανη, στο σημείο που βγάζει η δεύτερη κοπάνα
Εχει εναλλακτική διαδρομή για να αποφύγεις την πολλή κίνηση. Από Γραβιά μπάινεις στον δρόμο για Καστέλια, βγάζει σε shakedown του 49ου και στην επόμενη διασταύρωση πάς δεξιά για Οινοχώρι. Στο χωριό πάς αριστερά σε παλαιά ειδική Οινοχώρι-Καλοσκοπή τώρα άσφαλτος και βγαίνεις Καλοσκοπή. Από κεί και πέρα εύκολα ...........
Τhanks, θα το κοιτάξω.
Με μια άλλη κοπάνα για Παύλιανη που είχες γράψει τι γίνεται, σίγουρα επιτρέπεται? Ρωτάω γιατι δεν αναφέρεται στο site. Για να σου θυμήσω:είναι ανηφορικές. Και λοιπόν;
Τα WRC δεν κολάνε πουθενα. Έστω 17,18 ή 20. Όσα είναιΚαμία αντίρηση. Δεν κολάνε πουθενά. Αλλά το σημείο δεν ενδείκνυται για παρακολούθηση τη στιγμή που απέναντι, στην κοπάνα από το χωριό Πυρά, όχι την γνωστή που βγάζει στο οροπέδιο, αλλά με το που μπαίνουμε στα Πυρά πάμε δεξιά από πάνω απο το χωριό, ακολουθούμε τον μοναδικό δρόμο και σε 1,5χλμ περίπου όπου στα 100 ευθεία υπάρχει μία βίλα, συναντάμε δεξιά ένα σχετικά στενό χωματόδρομο λίγο ανηφορικό και πολύ βατό για οποιοδήποτε IX. Σε 2χλμ περίπου βγαίνουμε σε ένα εκπληκτικό σημείο της ειδικής Παύλιανης όπου από δεξιά με μικρό γιάπ σε εντυπωσιακή αριστερή με πέρασμα απο νερά και φεύγα σε γλιστερό εσάκι. Αξίζει. Χώρος πάρκινγκ όσο θέλουμε.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Και κατευθείαν για το 6o χλμ και κάτι Μαίρη!!!Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!!!! Τα μεγάλα πνεύματα συνεννοήθηκαν και πάλι!!!!!
-
Τhanks, θα το κοιτάξω.
Με μια άλλη κοπάνα για Παύλιανη που είχες γράψει τι γίνεται, σίγουρα επιτρέπεται? Ρωτάω γιατι δεν αναφέρεται στο site. Για να σου θυμήσω:Αν έχεις 4χ4δες και την 3η κοπάνα! Πολύ όμορφο σημείο και άνετο παρκιν.
-
....Με μια άλλη κοπάνα για Παύλιανη όχι την γνωστή που βγάζει στο οροπέδιο που είχες γράψει τι γίνεται, σίγουρα επιτρέπεται? Ρωτάω γιατι δεν αναφέρεται στο site.Ότι δεν απαγορεύεται επιτρέπεται. Δεν έχει καμία σχέση με δρόμο ασφαλείας κλπ. Εξάλλου δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να ανακοινώσω κάτι που θα παρεμπόδισε το οτιδήποτε είχε σχέση με τον αγώνα μας και οι ......αρχές είναι ενήμερες για το τι κάνω.
Τώρα για τη βατότητα, την έχω περάσει πάνω από 20 φορές και πριν 25 μέρες την πέρασα πάλι με το clio μου. Την χαρακτηρίζω απόλυτα βατή. Αν, λέω αν όμως βρέξει ώρες πριν, τότε όλα αλλάζουν . Οι τοπικοί αγαπούν τόσο πολύ αυτό το μέρος, που σκέψου πέρυσι τρείς μέρες πριν τον αγώνα από καταιγίδα μεγάλη ο δρόμος στο τέταρτο χλμ ….κόπηκε. Έκατσε. Και όμως η τοπική αρχή έκανε τα αδύνατα δυνατά και στις τρεις τα ξημερώματα ήσαν όλα στη …θέση τους. -
Ο χρήστης acro έγραψε:
... Οι τοπικοί αγαπούν τόσο πολύ αυτό το μέρος, που σκέψου πέρυσι τρείς μέρες πριν τον αγώνα από καταιγίδα μεγάλη ο δρόμος στο τέταρτο χλμ ….κόπηκε. Έκατσε. Και όμως η τοπική αρχή έκανε τα αδύνατα δυνατά και στις τρεις τα ξημερώματα ήσαν όλα στη …θέση τους.Kι εγώ, και μόνο από την περιγραφή εντυπωσιάστηκα! Έκτος συγκλονιστικού απροόπτου θα είμαι εκεί !
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Τhanks, θα το κοιτάξω.
Με μια άλλη κοπάνα για Παύλιανη που είχες γράψει τι γίνεται, σίγουρα επιτρέπεται? Ρωτάω γιατι δεν αναφέρεται στο site. Για να σου θυμήσω:Αν έχεις 4χ4δες και την 3η κοπάνα! Πολύ όμορφο σημείο και άνετο παρκιν.
4χ4 δυστυχώς δεν υπάρχει, άλλα δεν πείραζει, και το άλλο σημείο που λέμε πιστεύω θα χει πολύ θέαμα.
-
επειδή δεν έχω στην δουλειά τα τεφτέρια μου, μια γρήγορη ερωτηση:
η κοπανα 2 της Στίρφακα είναι από τον περσινό Αγ.Στέφανο???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
επειδή δεν έχω στην δουλειά τα τεφτέρια μου, μια γρήγορη ερωτηση:η κοπανα 2 της Στίρφακα είναι από τον περσινό Αγ.Στέφανο???
Όχι
Αλλά αν από την κοπάνα 2 του φετινού Αγ. Στέφανου συνεχίσεις ευθεία για Αγ. Στέφανο (και όχι δεξιά στο χωματόδρομο), Κορομηλιά, Ξυνιάδα θα βγεις... -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΣΙΖΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ SITE, ΤΟ FOCASTS.GR, ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΡΕΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΠΑΝΤΩΣ ΦΟΒΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΔΟΜΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΡΙΧΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΥΛΙΑΝΗΣ.
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΛΟΙΠΟΝ 2/5, ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΩ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ. ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ.Ολο και πυκνώνουν τα σύνεφα, για να βλέπω αδιάβροχα στις αποσκευές.
Μέχρι σήμερα τα προγνωστικά μας πάνε στο ποιο υγρό Ακρόπολης.
Περισσότερα την Τετάρτη, αν οχι την Τρίτη. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ολο και πυκνώνουν τα σύνεφα, για να βλέπω αδιάβροχα στις αποσκευές.Μέχρι σήμερα τα προγνωστικά μας πάνε στο ποιο υγρό Ακρόπολης. Περισσότερα την Τετάρτη, αν οχι την Τρίτη.Χαλαρώστε! Περσυ 1 βδομάδα πριν στην Παύλιανη είχε χιόνια! Τα ξεχάσατε τα γρεϊντερ?
-
Στις προσβάσεις που χαρακτηρίζονται ως δρόμοι με μέτριο χώμα.....τι λετέ...να επιχειρίσω να πάω με ford focus ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα; Bάσικα ενδιαφέρομαι για την 2η πρόσβαση στην Παύλιανη.
-
Ο χρήστης filippos!!! έγραψε:
Στις προσβάσεις που χαρακτηρίζονται ως δρόμοι με μέτριο χώμα.....τι λετέ...να επιχειρίσω να πάω με ford focus ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα; Bάσικα ενδιαφέρομαι για την 2η πρόσβαση στην Παύλιανη.Γενικά πέρα από το μέτριο ή κακό χώμα να υπολογίζεις πάντα και τις όποιες ανωμαλίες μπορεί να παρουσιαστουν!
Π.χ. νεροφαγόματα κλπ.
Καλό είναι χωρίς τζιπ να μην πας σε δρόμο που χαρακτιρίζετε σαν ** ή *. Οι δρόμοι αυτοί έχουν μηδαμινή συντήρηση και φυσικά από το χειμώνα πολλοί από αυτούς είναι σε κακή κατάσταση σε κάποια σημεία τους, ενώ αντίθετα οι *** είναι σε συχνή χρήση και δεν έχουν προβλήματα.
Από την πείρα μου μπορώ να σου πω ότι μπορεί να μην συναντήσεις προβλήματα σε δρόμο που χαρακτηρίζετε κακός και να κολήσεις σε μέτριο!
Τώρα ειδικά για την Παύλιανη μπορεί να απαντήσει κάποιος που έχει πάει την τελευταία βδομάδα. -
Ο χρήστης filippos!!! έγραψε:
Στις προσβάσεις που χαρακτηρίζονται ως δρόμοι με μέτριο χώμα.....τι λετέ...να επιχειρίσω να πάω με ford focus ή θα αντιμετωπίσω προβλήματα; Bάσικα ενδιαφέρομαι για την 2η πρόσβαση στην Παύλιανη.Η γνώμη μου είναι ΟΧΙ
Ακόμα και οι προσβάσεις *** μετά από κάποια περάσματα αυτοκινήτων ή από κάποιο καιρικό ξέσπασμα των τελευταίων ημερών μπορεί να γίνουν προβληματικές.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΟΥ 51ου ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ