-
ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ SITE ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 555. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ????????????????????????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ SITE ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 555. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ????????????????????????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν σημαίνει και πάρα πολλά επειδή αυτός ο αριθμός αφορά τις συνολικές επισκέψεις, όχι τον αριθμό των χρηστών που είδαν αυτό το θέμα. Δηλαδή αν εγώ πχ άνοιξα αυτό το θέμα 10 φορές τότε ο μετρητής γράφει '10 αναγνώσεις'..Αυτό απλά για τη λειτουργία του συγκεκριμένου λογισμικού.
-
Κε Πλατη δεν επτωχευασαμεν ακομη αλλα με την αποχωρηση σου σιγουρα γιναμε πτωχοτεροι.
Ξανασκεψου το. -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΧΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ SITE ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ 555. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ????????????????????????
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Δεν σημαίνει και πάρα πολλά επειδή αυτός ο αριθμός αφορά τις συνολικές επισκέψεις, όχι τον αριθμό των χρηστών που είδαν αυτό το θέμα. Δηλαδή αν εγώ πχ άνοιξα αυτό το θέμα 10 φορές τότε ο μετρητής γράφει '10 αναγνώσεις'..Αυτό απλά για τη λειτουργία του συγκεκριμένου λογισμικού.
ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ takinen, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 'ΤΟ ΠΡΑΜΑ' ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ 555 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ SUBARU. ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ?????
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εδω αποκαλυπτονται υπουργοι, δεν θ αποκαλυφθουν οι ψιλικατζηδες?
γειά καί χαρά
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΩΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΩΤΗ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ 'ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ' ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ Γ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ.ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΧΡΕΟΣ ΜΟΥ.
-
Αγαπητέ platis. Πιστέυω οτι σ'αυτό το forum βρίσκονται όλοι αυτοί που αγαπούν τον μηχανοκίνητο αθλητισμό με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Άλλοι το λένε ράλλι, άλλοι dragster, άλλοι drift ή οτιδήποτε άλλο. Όλοι όμως εδώ μέσα έχουν μια κοινή ''τρέλλα''. Είναι θέμα γούστου, χαρακτήρα, όπως θες πέστο. Είναι λογικό όμως να υπάρχουν διαφωνίες. Στο κάτω κάτω αν όλοι συμφωνουσαν δεν θα είχε και ενδιαφέρον το θέμα. Δεν πιστέυω οτι είσαι ο άνθρωπος που το βάζει κάτω εύκολα. Που θα παραδόσει τα όπλα και θα αφήσει τον χώρο που αγαπά. Όχι με αυτούς τους χρόνους σε αυτή την ηλικία.Στο κάτω-κάτω, εμείς οι νέοι πρέπει να μαθαίνουμε και απο κάποιους. Όσο μετράει η γνωμη κάποιου άγνωστου, ξανασκέψου το.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΒΡΕ ΚΑΛΕ ΜΟΥ takinen, ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ 'ΤΟ ΠΡΑΜΑ' ΤΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ 555 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ,ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ SUBARU. ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ?????
ΠΟΛΥ ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'..Ούπς....
-
Αγαπητέ κε Πλατή,
η αποχώρησή σας από το Φόρουμ είναι πραγματικό πλήγμα
σας το λέει κάποιος που έχει ήδη αποχωρήσει και που ενώ διαβάζει σχεδόν καθημερινά έχει πολύ καιρό να γράψει
όλους αυτούς τους μήνες έβλεπα και σιωπούσα
ήλπιζα ότι θα αναθεωρήσετε την αποψή σας αλλά επείδή δεν βλέπω τέτοια πρόθεση αποφάσισα να ενώσω και γω την φωνή μου με τους υπόλοιπους
Εσείς και άλλοι 2-3 έχουν μείνει για να φυλάνε Θερμοπύλες μην γίνεστε ρίψασπις αλλά μείνετε και πολεμήστε
θα μου πείτε γιατί δεν το έκανα εγώ? Ημουν νεαρός χωρίς ιστορία στον χώρο και βλέπετε η αλλαζονεία μερικών καλύπτεται πίσω από ιστορία, ταλέντο, στριψίματα, πάντες, βαρέλια, πατημένες 2ερες 3ες κτλ
δυστυχώς όλοι αυτοί οι κύριοι ποτέ δεν έμαθαν τόσα χρόνια στους αγώνες ότι ζουν γιατί ορισμένες φορές κάποια στροφή την έγραψαν κρατημένη και ποτέ δεν την εφάρμοσαν στην ζωή τους
η ιστορία σας και οι αγώνες σας δεν χωρούν αμφισβήτηση γι΄αυτό εσείς που μπορείτε μείνετε και συνεχίστε όπως κάνατε μέχρι τώρα
Δυστυχώς το Φόρουμ δεν πρόκειται να αλλάξει μορφή τέτοιες αποχωρήσεις όμως σαν την δική σας δεν πρόκειται όμως να το βοηθήσουν να πάει μπροστά αλλά πίσω
ελπίζω την επόμενη φορά που θα μπω θα διαβάσω πάλι τις εμπεριστατωμένες απόψεις σας για τον χώροφιλικά
Κ. ΔανίδηςΥ.Γ. αν μερικοί δεν γράφουν σε ορισμένα θέματα δεν είναι γιατί δεν ενδιαφέρονται αλλά γιατί συμφωνούν με κάποιον άλλο και απλά δεν είναι μαιντανοί να λένε χωρίς να καταθέτουν κάτι νέο
-
Ο χρήστης DAN έγραψε:
Υ.Γ. αν μερικοί δεν γράφουν σε ορισμένα θέματα δεν είναι γιατί δεν ενδιαφέρονται αλλά γιατί συμφωνούν με κάποιον άλλο και απλά δεν είναι μαιντανοί να λένε χωρίς να καταθέτουν κάτι νέο
το ίδιο και εγώ και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ...ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!