-
Παρακαλω οχι να σκοτωθουμε. Ομορφα και ωραια.
Στα ομορφα αυτα μερη δεν εχω παει ποτέ. Για να ακριβολογω εχω παει μια φορα αλλα ειμουνα τοσο κουρασμενος που κοιμομουνα μεσα στο αμαξι. Το μονο που θυμαμαι ειναι τους γονεις μου να μου φωναζουν να ανασηκωθω για να δω τους μιναρεδες αλλα εγω το μονο που ηθελα ηταν να κοιμηθω.Ακουγοντας οσα συμβαινουν στη 'γειτονια μας' τα ...Βαλκανια αναρωτιεμαι εμεις πως ζουμε σε αυτα τα μερη; Ειμαστε οι δυο κοινωνιες/κοινοτητες μονιασμενοι; Γινονται γαμοι Ελληνες με Μουσουλμανους;
Τί νιωθει ο ενας για τον αλλο; Πώς κυλαει η ζωη στα μεικτα χωρια και τις πολεις;
Ξαναλεω ειναι μονο μια απορια και τιποτα περισοτερο. -
ξερει καποιος αν εχουν τοποθετησει φωτογραφικα ρανταρ ταχυτητας στην εγνατεια οδο απο Θεσσαλονικη Αλεξανδρουπολη?
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
ξερει καποιος αν εχουν τοποθετησει φωτογραφικα ρανταρ ταχυτητας στην εγνατεια οδο απο Θεσσαλονικη Αλεξανδρουπολη?δε νομίζω
-
Πώς πάνε τα πράματα. Η διάβαση του δρόμου Θεσ/κη-Αλεξανδρούπολη είναι καλή ή υπάρχουν επισκευές, παρακάμψεις κλπ. Τυχόν μεταβολές τους τελευταίους 2 μήνες που έχω να περάσω? Καμιά ευχάριστη έκπληξη πχ παράδοση τμήματος Εγνατίας.....
-
Στη ΘΡάκη πλέόν η Εγνατια έχει ολοκληρωθει εξολοκλήρου εκτός απο τη Γέφυρα του Νέστου-εντος του έτους-.
Στο τμήμα Μεστη-Μάκρη επίσης έχει παραδοθει ο δρόμος στη κυκλοφορια που άν και έχει διατηρησει τη χάραξη, δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Εχει βελτιωμένες κλίσεις, νέο οδόστρωμα και σήμανση. Πραγματοποιούνται κάποια μικρά παράπλευρα έργα όπως και σε κάποιο μήκος δεν έχει ολοκληρωθει το κεντρικο στηθαίο ΄τυπου 'μπαρας'. Αυτα απο αεπισκψη στην Αλεξανδρούπολη τη Κυριακη που μας πέρασε.
Επίσης έχει παραδοθεί τμήμα της εγνατιας στο Στρυμωνα καθώς και ο κόμβος αυτού. Η μεσόγεια χάραξη της οδού προβλέπεται να παραδοθει στη κυκλοφορία εντός του έτους! -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Στη ΘΡάκη πλέόν η Εγνατια έχει ολοκληρωθει εξολοκλήρου εκτός απο τη Γέφυρα του Νέστου-εντος του έτους-.
Στο τμήμα Μεστη-Μάκρη επίσης έχει παραδοθει ο δρόμος στη κυκλοφορια που άν και έχει διατηρησει τη χάραξη, δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο. Εχει βελτιωμένες κλίσεις, νέο οδόστρωμα και σήμανση. Πραγματοποιούνται κάποια μικρά παράπλευρα έργα όπως και σε κάποιο μήκος δεν έχει ολοκληρωθει το κεντρικο στηθαίο ΄τυπου 'μπαρας'. Αυτα απο αεπισκψη στην Αλεξανδρούπολη τη Κυριακη που μας πέρασε.
Επίσης έχει παραδοθεί τμήμα της εγνατιας στο Στρυμωνα καθώς και ο κόμβος αυτού. Η μεσόγεια χάραξη της οδού προβλέπεται να παραδοθει στη κυκλοφορία εντός του έτους!Επιβεβαιώνω!
Πλέον το τμήμα Μέστη-Μάκρη είναι για ΧΧΧ ταχύτητες. Όσο αντέχει ο οδηγός ή τα λάστιχα.
Ο κουβάς μου μπορεί να στρίψει εκεί σε ταχύτητες κοντά στην τελική του. ( ) -
Οπότε αν κατάλαβα καλά έπαυσαν κάτι μονοδρομήσεις πριν και επί του περιφερειακού Καβάλας, τελείωσε το Μέστη-Μάκρη (χωρίς παρακάμψεις πλέον) και βελτιώθηκε το τμήμα του Στρυμώνα οπότε μένει η γέφυρα Νέστου και το παραλιακό τμήμα μεταξύ Στρυμόνα-Καβάλα. Όλο και πιο γρήγορα θα πηγαινοερχόμαστε!... Το καλό είναι ότι όσο λιγοστεύουν τα αργά τμήματα τόσο πιο χαλαρά πας σε αυτά (λες τελειώνει γρήγορα) οπότε και ξεκουράζεσαι και δεν αγχζώνεσαι και οικονομία κάνεις και ασφάλεια έχεις αφού δεν παίρνεις ρίσκα... Το ίδιο που γίνεται και στο Μαλιακό και στα Τέμπη.
Ταξίδι στην Θράκη - οι δρόμοι