-
Το 1989 ο αγωνιστικός διευθυντής μιας ομάδας αποφάσισε να ρίξει ένα κέρμα προκειμένου να βγει ο νικητής του ράλλυ
Κορώνα για τον ...
Γράμματα για τον ...
Ήρθε κορώνα.
Ο αγωνιστικός διευθυντής είπε: 'Ο ... νίκησε'
Ο χαμένος είπε: 'Έτσι είναι η ζωή'
Ο νικητής είπε: 'Δεν ήθελα να αποφασιστεί μ' αυτόν τον τρόπο'
Ποιό το ράλυ, ποιος ο αγωνιστικός διευθυντής, ποιοί οι 2 οδηγοί? -
Δεν την ξέρω Στέλιο την ιστορία αλλά μαντεύω ότι θα είναι μεταξύ Σαν Ρέμο και Αυστραλίας
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν την ξέρω Στέλιο την ιστορία αλλά μαντεύω ότι θα είναι μεταξύ Σαν Ρέμο και ΑυστραλίαςΜια λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει είναι ότι ο αγώνας δεν είναι του WRC (ίσως θα έπρεπε να το πω από την αρχή)
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Δεν την ξέρω Στέλιο την ιστορία αλλά μαντεύω ότι θα είναι μεταξύ Σαν Ρέμο και Αυστραλίας
Μια λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει είναι ότι ο αγώνας δεν είναι του WRC (ίσως θα έπρεπε να το πω από την αρχή)
Λεπτομέρεια, ε?
-
**Σε ποιον αγώνα και ποιά χρονιά ο Juha Kankkunen σταμάτησε και βοήθησε τον Markku Alen να βγεί από ένα χαντάκι που είχε πέσει. **
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μια λεπτομέρεια που ίσως βοηθήσει είναι ότι ο αγώνας δεν είναι του WRC (ίσως θα έπρεπε να το πω από την αρχή)
Λεπτομέρεια, ε?
Παρισι -Ντακαρ. Ο Τοντ εστριψε το νομισμα ,ο Βατανεν νομιζω οτι ευνοηθηκε.Τιποτε αλλο δεν μου'ρχεται τωρα στη μνημη.Ισως μετα 10 χρονια...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Παρισι -Ντακαρ. Ο Τοντ εστριψε το νομισμα ,ο Βατανεν νομιζω οτι ευνοηθηκε.Τιποτε αλλο δεν μου'ρχεται τωρα στη μνημη.Ισως μετα 10 χρονια...
Είσαι φοβερός
Paris-Dakar 1989
O Jacky Ickx ήταν ο άλλος οδηγός.
Λεπτομέρειες εδώ
http://www.grandprix.com/gt/gt00148.html -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ειδικά για τον DAP
(τα γνωστά έτος, οδηγός, συνοδηγός, αγώνας - αυτό είναι εύκολο, θέση )Βοηθάω τον φίλο DAP.
co driver: Ian Grindrod35th ACROPOLIS RALLY 1988.
No 19. G.M.Europe.Malcolm Wilson / Ian Grindrod Vauxhall astra GTE .
Εγκατελειψαν μετα την 15η Ε.Δ. απο διαφορικο.
Thanks koulis1. -
Το 2003 ο πρωταθλητης Solberg ειχε 72 βαθμους και ο δευτερος Loeb 71.
Ποιες αλλες χρονιες η διαφορα πρωτου και δευτερου ηταν 1 μοναδα ? -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν εννοεις εμενα,δεν προκειται να μιλησω αν δεν δω STRATOS και QUATTRO.Ξεκίνα από FulviaHF και πρίν να μείνει κάτι και για μάς!!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το 2003 ο πρωταθλητης Solberg ειχε 72 βαθμους και ο δευτερος Loeb 71.
Ποιες αλλες χρονιες η διαφορα πρωτου και δευτερου ηταν 1 μοναδα ?Σε ακόμα δύο χρονιές το
97 μεταξύ Makinen/Mcrae & to 79 Waltegaard/Mikola -
Eρώτηση:
Το πρωτάθλημα συχνά κρίνεται στο τελευταίο αγώνα που ειναι το RAC(σε πείσμα της FIA-το ονομα).
Ποιές χρονιές ειχε κριθεί το πρωτάθλημα οδηγών πριν γίνει ο τελευταίος αγώνας???????? -
Ερωτήσεις:
1**)Ποιό ηταν το πιο 'δύσκολο' πρωτάθλημα που κατεκτησε ο Kankunen????2)Ποιο ηταν το πιο 'απίθανο' πρωταθλημα που κατεκτησε ο ιδιος οδηγός???**
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Λοιπόν οδηγός, έτος, αγώνας...ΑΠΑΝΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ.
MARTIN, RALLY FINLAND 2000KANKKUNEN, RALLY FINLAND 2000
)
SOLBERG, RALLY ARGENTINA 2000
-
DAP, harriswrc & koulis1 απόλυτα σωστοί
-
Ερωτήσεις:
1**)Ποιό ηταν το πιο 'δύσκολο' πρωτάθλημα που κατεκτησε ο Kankunen????2)Ποιο ηταν το πιο 'απίθανο' πρωταθλημα που κατεκτησε ο ιδιος οδηγός???**
Σαν πιο απιθανο θα ελεγα αυτο του 91,που προηγηθηκε στη βαθμολογια μολις στον 13ο γυρο (Catalunya) και αν ο SAINZ δεν ειχε μηχανικο προβλημα στο RAC (ναι RAC) δεν θα το'παιρνε.
Σαν πιο δυσκολο θεωρω του 1993 μιας και η ασθενεια του αλλου Juha στην Αργεντινη τον αναγκασε να παρει τον GRIST και στις 1000 Λιμνες Γαλλο συνοδηγο (GIRAUDET) να του διαβαζει Εγγλεζικες σημειωσεις.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ερωτήσεις:
Σαν πιο απιθανο θα ελεγα αυτο του 91,που προηγηθηκε στη βαθμολογια μολις στον 13ο γυρο (Catalunya) και αν ο SAINZ δεν ειχε μηχανικο προβλημα στο RAC (ναι RAC) δεν θα το'παιρνε.
Σαν πιο δυσκολο θεωρω του 1993 μιας και η ασθενεια του αλλου Juha στην Αργεντινη τον αναγκασε να παρει τον GRIST και στις 1000 Λιμνες Γαλλο συνοδηγο (GIRAUDET) να του διαβαζει Εγγλεζικες σημειωσεις.
Το πιο απίθανο:
Κατα τη γνώμη μου του '87.Πρωτη χρονιά στη Lancia,πολλές εγκαταληψεις
ο Alen(που μάλλον οι Ιταλοί προόριζαν για πρωταθλητή!!!)και ενώ ο Biazon ηταν μπροστά στη βαθμολογία, οι Ιταλοί δεν τον εστειλαν καθόλου στο Rac να διεκδικήσει τον τίτλο αλλά εμεινε στην Ιταλία,αντίθετα ο Alen που ηταν φαβορί 'βγήκε' και εμεινε πολύ πίσω.Ετσι ο ΚΚΚ πήρε το δευτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα,αφου κέρδισε ανετα!!!. -
Eρώτηση:
Το πρωτάθλημα συχνά κρίνεται στο τελευταίο αγώνα που ειναι το RAC(σε πείσμα της FIA-το ονομα).
Ποιές χρονιές ειχε κριθεί το πρωτάθλημα οδηγών πριν γίνει ο τελευταίος αγώνας????????Εχει συμβεί 9 φορές από το 1979!!! (Σε παρένθεση η διαφορά βαθμών πριν από το RAC )
80 Rohrl (69)
82 Rohrl (27)
84 Blomqvist (36)
85 Salonen (52)
88 Biasion (39)
89 Biasion (41)
90 Sainz (33)
96 Makinen (26)
02 Gronholm (44) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Αν εννοεις εμενα,δεν προκειται να μιλησω αν δεν δω STRATOS και QUATTRO.
Για να δούμε:
Ποιος και σε πιο rally είναι η φωτό?
Ποιος είναι ο εικονιζόμενος?
Ποιος, έτος, αγώνας, θέση?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος, έτος, αγώνας, θέση?Χμμμ. Μουτόν ράλι Βραζιλίας '82 ?
Quiz WRC