-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
1969 ηθελες να γραψεις και οχι 1967,ετσι Κωστακη ?
Οοοπς... έχεις δίκιο!!! Δεν πειράζει, για να μαθαίνουμε δεν είναι οι ερωτήσεις?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
1969 ηθελες να γραψεις και οχι 1967,ετσι Κωστακη ?
Οοοπς... έχεις δίκιο!!! Δεν πειράζει, για να μαθαίνουμε δεν είναι οι ερωτήσεις?
Και μου είχαν σπάσει τα νεύρα με αυτό το 67
-
Μικροτερη διαφορα μεταξυ πρωτου και δευτερου.
Κατω απο τρια δευτερα.Με λεπτομεριες για να μαθαινουμε. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μικροτερη διαφορα μεταξυ πρωτου και δευτερου.
Κατω απο τρια δευτερα.Με λεπτομεριες για να μαθαινουμε.Σου παραθέτω τα παρακάτω:
ΤΑP 1998 1.McRae 2.Sainz +2.1
Aργεντινή 1999 1. ΚΚΚ 2.Burns +2.4
Aυτραλία 2000 1. Gronholm 2.Burns +2.7 (O Makinen ήταν 1ος αλλά αποκλείστηκε)
συγχρόνως βρήκα και την μεγαλύτερη διαφορά 1ου και 2ου, αλλά άστο για αργότερα. Αυτό που ακόμη βρήκα και είναι ενδιαφέρον είναι η παρακάτω ερώτηση:
Σε κάποια χρονιά σε 3 αγώνες βγήκαν νικητές που δεν είχαν κερδίσει καμμία ειδική του αγώνα. Θέλω την χρονιά και τους νικητές.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σε κάποια χρονιά σε 3 αγώνες βγήκαν νικητές που δεν είχαν κερδίσει καμμία ειδική του αγώνα. Θέλω την χρονιά και τους νικητές.A, το 2002 ο McRae δεν είχε κερδίσει καμία ΕΔ του Ακρόπολις! Αλλά δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτή τη χρονιά
-
Πρωτον ΔΕΝ λογαριαζουμε τα Ραλλυ στην Β.Αμερικη.
Ποιος ειναι ο πρωτος ιδιωτης οδηγος που κερδισε αγωνα του WRC ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σε κάποια χρονιά σε 3 αγώνες βγήκαν νικητές που δεν είχαν κερδίσει καμμία ειδική του αγώνα. Θέλω την χρονιά και τους νικητές.
A, το 2002 ο McRae δεν είχε κερδίσει καμία ΕΔ του Ακρόπολις! Αλλά δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε αυτή τη χρονιά
Σωστά!! Το 2002 είναι η χρονιά και αυτός είναι ο ένας. Two more!! (τώρα είναι πιο εύκολο )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σωστά!! Το 2002 είναι η χρονιά και αυτός είναι ο ένας. Two more!! (τώρα είναι πιο εύκολο )Αλλος ένας πρέπει να είναι ο Gro στην Κύπρο που 'κληρονόμησε' την πρώτη θέση όταν την 'έκανε' ο McRae.
Ο τρίτος ? Χμμμ...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σωστά!! Το 2002 είναι η χρονιά και αυτός είναι ο ένας. Two more!! (τώρα είναι πιο εύκολο )
Αλλος ένας πρέπει να είναι ο Gro στην Κύπρο που 'κληρονόμησε' την πρώτη θέση όταν την 'έκανε' ο McRae.
Ο τρίτος ? Χμμμ...
Και ο τρίτος o Sainz στην Αργεντινή μετά τον αποκλεισμό των Gro & Burns
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αλλος ένας πρέπει να είναι ο Gro στην Κύπρο που 'κληρονόμησε' την πρώτη θέση όταν την 'έκανε' ο McRae.
Ο τρίτος ? Χμμμ...
έλα τώρα Νάσο και ο τρίτος την κληρονόμησε από κάποιον που την είχε κληρονομήσει....
-
ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
θεμα 6ον
Η καρριερα του ξεκινησε απροσμενα μετα απο ενα τρακαρισμα!! Ο οδηγος του αλλου αυτοκινητου ηταν dealer της OPEL και του προσεφερε ενα Kadet GTE Group 1.Συντομα το αντικαθιστα με μια Ascona 2000.
Το 198(?) τον βρισκουμε στο τιμονι μιας (.....) να αγωνιζεται στο ευρωπαικο πρωταθλημα το οποιο και κερδιζει.Απο το 1984 τρεχει στο WRC με πρωτη του επιτυχια στην Αργεντινη το .....
Δεν ειναι πια εν ενεργεια αλλα δεν τα'χει παρατησει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
θεμα 6ον
Η καρριερα του ξεκινησε απροσμενα μετα απο ενα τρακαρισμα!! Ο οδηγος του αλλου αυτοκινητου ηταν dealer της OPEL και του προσεφερε ενα Kadet GTE Group 1.Συντομα το αντικαθιστα με μια Ascona 2000.
Το 198(3) τον βρισκουμε στο τιμονι μιας Lancia Rally 037να αγωνιζεται στο ευρωπαικο πρωταθλημα το οποιο και κερδιζει.Απο το 1984 τρεχει στο WRC με πρωτη του επιτυχια στην Αργεντινη το 1986. Δεν ειναι πια εν ενεργεια αλλα δεν τα'χει παρατησει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.Massimo Biasion
-
Και μια ερωτηση που την θεωρω δυσκολη.
Οσοι θυμουνται τα σερβις της Λαντσια τον παλιο καιρο και αργοτερα το σερβις του Μακκινεν με την Astra Team,ηταν ενας Ιταλος μηχανικος ολιγον τι φαλακρος και παντα με ενα κοκκινο μαντηλι στον λαιμο που τον ελεγαν Ρινο.
Θελω το επιθετο του. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΜΑΘΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
θεμα 6ον
Το 198(3) τον βρισκουμε στο τιμονι μιας Lancia Rally 037να αγωνιζεται στο ευρωπαικο πρωταθλημα το οποιο και κερδιζει.Απο το 1984 τρεχει στο WRC με πρωτη του επιτυχια στην Αργεντινη το 1986. Δεν ειναι πια εν ενεργεια αλλα δεν τα'χει παρατησει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.Massimo Biasion
Και παντα με το φιλαρακι του τον Τιζιανο Σιβιερο ερχοταν στον αγωνα μας οπου το 84 εγκατελειψε,το 86 ηρθε δευτερος,το 87 εβδομος,νικησε το 88 και το 89 ,το 90-91 και 92 ηταν τριτος,το 93 ξανα πρωτος και το 94 και 95 εγκατελειψε.
Με τις Λανστια στην αρχη,με την Φορντ αργοτερα και τη τελευταια φορα παλι με Λαντσια. -
Ποιον αγώνα (και πότε) κέρδισε για πρώτη και μοναδική φορά αυτοκίνητο παραγωγής (Group N)
-
Για την ερώτηση της Μουτόν, δώσε μας καμμιά βοήθεια γιατί δεν βρίσκω κάτι. Επίσης για τον πρώτο ιδιώτη δεν έχω στοιχεία. Για τον μηχανικό το ίδιο.
Οι ερωτήσεις του 3ημέρου ακολουθούν:
Ποια είναι η τελευταία φορά που ιδιώτης ανέβηκε σε βάθρο?
Είπαμε για την τελευταία νίκη πισωκίνητου σε αγώνα WRC. Ποια ήταν η τελευταία νίκη προσθιοκίνητου σε αγώνα WRC?
Ποιος ήταν ο τελευταίος αγώνας του WRC που δεν τερμάτισε κανένας Φιλανδός.
Σε ποιους οδηγούς ανήκουν τα παρακάτω παρατσούκλια (nicknames)
Exxpress Pizza
The Drake
Maximum Attackκαι αν νομίζετε ότι οι παραπάνω είναι δύσκολες δείτε κι αυτή που είναι πραγματικά δύσκολη.
Είναι ολυμπιονίκης με 2 χρυσά μετάλια και έχει κάνει αγώνες του WRC σαν συνοδηγός. Ποιος είναι, σε τι άθλημα έχει τα χρυσά και με ποιον έχει τρέξει.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ποιον αγώνα (και πότε) κέρδισε για πρώτη και μοναδική φορά αυτοκίνητο παραγωγής (Group N)Κατι μου λεει 1988 - Νεα Ζηλανδια - Οπελ (?)
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ποιον αγώνα (και πότε) κέρδισε για πρώτη και μοναδική φορά αυτοκίνητο παραγωγής (Group N)
Κατι μου λεει 1988 - Νεα Ζηλανδια - Οπελ (?)
Όχι. Το Opel Kadett ήταν Group A (A7)
YΓ: Κώστα, πολλά έβαλες
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Πρωτον ΔΕΝ λογαριαζουμε τα Ραλλυ στην Β.Αμερικη.
Ποιος ειναι ο πρωτος ιδιωτης οδηγος που κερδισε αγωνα του WRC ?Να πω ακομα οτι ενω αυτος ειναι Ευρωπαιος,ο αγωνας ειναι εκτος Ευρωπης.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Η Μισελ Μουτον κερδιζει το 1981 το San Remo με Audi Quattro.Τι αλλο ξεχωριστο ειχε αυτη η νικη.Φυσικα οχι 1η γυναικεια και τετοια.Η πρωτη νικη της Audi το 1981 ηταν με τον Mikkola στη Σουηδια και αυτη ηταν η δευτερη αλλα και πρωτη!!!!Ε τωρα πια,μη πειτε οτι δεν βοηθησα.
Quiz WRC