-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το 1988
Θυμιο εχω Ελληνικο περιοδικο που αναφερει το 1987. Ειναι παντως αληθεια πως δεν μπορεσα να το διασταυρωσω και απο αλλη πηγη.
Δεν ήμουν σίγουρος και έκανα μια αναζήτηση. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tire_mousse
Τώρα άντε βρες άκρη...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Το 1988
Θυμιο εχω Ελληνικο περιοδικο που αναφερει το 1987. Ειναι παντως αληθεια πως δεν μπορεσα να το διασταυρωσω και απο αλλη πηγη.
Δεν ήμουν σίγουρος και έκανα μια αναζήτηση. Το μόνο που βρήκα ήταν αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Tire_mousse
Τώρα άντε βρες άκρη...
Ας παμε τη διαφορα μας στο Διεθνες Δικαστηριο της Χαγης .....
Υ.Γ. Η δικη μου πηγη ειναι το ενθετο του περιοδικου Top Gear του Ιουνιου 2008 και το υπογραφει ο Θωμας Κ. Ευθυμιου.
-
ΟΚ,
τα λέμε στη Χάγη λοιπόν!
-
Αν θυμαμαι καλα,ειχα ηχογραφησει σε κασσετα,ραδιοφωνικη εκπομπη του stratissino πριν τον αγωνα,που ελεγε οτι ειναι η πρωτη χρονια που χρησιμοποιουνται τα μους.. Ητανε η χρονια που ο τζιγγερ ετρεξε με την πορτοκαλοκιτρινη λαντσια και σπασμενο το ποδι(με τον συμπλεκτη στο τιμονι)...
-
http://www.jaxquickfit.com.au/fia-world ... ampionship
Στο κάτω μέρος της σελίδας αναφέρει οτι το ντεμπούτο έγινε το 1987, οπότε DAP δε θα χρειαστεί να πάμε στη Χάγη!
-
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΊΑ ΤΗΣ Michelin!!
-
Μια ακομα ερωτηση για το Ακροπολις.
Λαμια - ΟΑΚΑ - Δελφοι.
Τρεις τοποι που χρησιμευσαν σαν σημεια διανυκτερευσης του αγωνα.....ζηταω τα αλλα δεκα!!!
Παντα μιλαμε για τη περιοδο WRC.Υ.Γ. Ειπα να βαλω που εγιναν εκκινησεις,ανασυγκροτησεις,σερβις και τερματισμοι αλλα μου βγηκαν στα 37....εεεε πολλα ηντουνε....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια ακομα ερωτηση για το Ακροπολις.Λαμια - ΟΑΚΑ - Δελφοι.
Τρεις τοποι που χρησιμευσαν σαν σημεια διανυκτερευσης του αγωνα.....ζηταω τα αλλα δεκα!!!
ΛΑΓΟΝΗΣΙ-ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ-ΤΑΤΟΙ-ΙΤΕΑ-ΛΙΛΑΙΑ-ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ.
ΑΦΗΝΩ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλαμπάκα-Καμ. Βούρλα-Λουτράκι-Αστέρια Γλυφάδας
(el-em διανυκτέρευση στη Λιλαία ? )
Λείπει άλλο ένα
Ολυμπία δεν ήταν διανυκτέρευση αλλά απλή ανασυγκρότηση νομίζω. Ομοίως και Επίδαυρος ή Πόρος/Γαλατάς καθώς και Γύθειο. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Καλαμπάκα-Καμ. Βούρλα-Λουτράκι-Αστέρια Γλυφάδας
(el-em διανυκτέρευση στη Λιλαία ? )Βεβαιως το 2002
Λείπει άλλο ένα
Ολυμπία δεν ήταν διανυκτέρευση αλλά απλή ανασυγκρότηση νομίζω. Ομοίως και Επίδαυρος ή Πόρος/Γαλατάς καθώς και Γύθειο. -
Υποκλίνομαι
-
Για το ενα που μας λειπει.......Να μια μικρη βοηθεια.
Παρα θιν αλος.......Καπου στον Κορινθιακο.......
-
Μα ο el-em είπε 6 και γω άλλα 4 (θα έλειπε 1 αν δεν ήταν η Λιλαία αλλά ήμουν λάθος)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα ο el-em είπε 6 και γω άλλα 4 (θα έλειπε 1 αν δεν ήταν η Λιλαία αλλά ήμουν λάθος)Μα ο Λωρης Νασο μου εβαλε,και πολυ σωστα εκανε, την Ιτεα που εγω παρελειψα να την μετρησω....
Αρα για σας λειπει ακομη μια και για μενα μου λειπει μια αθροιστικη μηχανη.... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Για το ενα που μας λειπει.......Να μια μικρη βοηθεια.Παρα θιν αλος.......Καπου στον Κορινθιακο.......
ΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ,ΠΑΤΕΡΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Για το ενα που μας λειπει.......Να μια μικρη βοηθεια.
Παρα θιν αλος.......Καπου στον Κορινθιακο.......
ΤΟΥΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΑ,ΠΑΤΕΡΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Απο βουνα και προσβασεις δεν πιανεσαι,αλλα απο θαλασσογεωγραφια .....
Και την Ιτεα την εγραψες ,αυτη που ζηταω δεν εγραψες. -
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά εννοείς πατέρα
Η Κόρινθος το 1991 δεν ήταν διανυκτέρευση και δε νομίζω ότι ξεχνάω κάποια άλλη. Ιδού- ΛΑΓΟΝΗΣΙ
- ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
- ΤΑΤΟΙ
- ΙΤΕΑ
- ΛΙΛΑΙΑ
- ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ.
- Καλαμπάκα
- Καμ. Βούρλα
- Λουτράκι
- Αστέρια Γλυφάδας
Ποιά ξεχάσαμε με τον el-em ? Δέκα δεν είχες πει ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιά εννοείς πατέρα
Η Κόρινθος το 1991 δεν ήταν διανυκτέρευση και δε νομίζω ότι ξεχνάω κάποια άλλη. Ιδού- ΛΑΓΟΝΗΣΙ
- ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ
- ΤΑΤΟΙ
- ΙΤΕΑ
- ΛΙΛΑΙΑ
- ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ.
- Καλαμπάκα
- Καμ. Βούρλα
- Λουτράκι
- Αστέρια Γλυφάδας
Ποιά ξεχάσαμε με τον el-em ? Δέκα δεν είχες πει ?
Αγορι μου απλως ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ.Ενδεκα ηταν το σωστο αλλα εγραψα δεκα γιατι παρελειψα οταν τις μετραγα την Ιτεα που ηταν σωστη.
Και για να μην το παιδευουμε μιας και την εκανα τη λαμακια,το 1991 το ξενυ...το διανυκτερευσαμε στην Ερατεινη.
Υ.Γ. Ορκιζομαι οτι αλλη φορα θα μετραω ΣΩΣΤΑΑΑΑΑ.
-
Ααααα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΑααααΠΑΤΕΡΑ,
ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΤΗΝ ΕΡΑΤΙΝΗ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ?
ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ?
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ, (ΣΑΝ ΤΗΝ ΙΤΕΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ).
ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΣΑΝ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ. ΦΤΑΝΑΜΕ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 19.30' ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ, ΟΔΗΓΟΥΣΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΦΤΑΝΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 08.00. ΕΚΕΙ, ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΩ ΠΑΛΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Quiz WRC