-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Σκωτσέζος οδηγός (McRae) με Ουαλό συνοδηγό (Grist) με Αγγλικό αυτοκίνητο (Ford) σε Ελληνικό αγώνα (Ακρόπολις).Παίζει ή έκλεψα ?
Εκλεψες.
-
ΟΚ
Γαλλίδα οδηγός (Mouton) με Ιταλίδα συνοδηγό (Pons) με Γερμανικό αυτοκίνητο (Audi) σε Ελληνικό αγώνα (Ακρόπολις)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ
Γαλλίδα οδηγός (Mouton) με Ιταλίδα συνοδηγό (Pons) με Γερμανικό αυτοκίνητο (Audi) σε Ελληνικό αγώνα (Ακρόπολις)
Ετσι μαλιστα....
Φυσικα υπαρχουν και αλλοι.
-
Νορβηγός (Solberg) με Εγγλέζο (Mills) με Γιαπωνέζικο Subaru σε Κύπρο,Αυστραλία, Ελλάδα κλπ κλπ
Υπάρχουν πάνω από 100 τέτοιες περιπτώσεις.
-
Mikkola (Finland) / Hertz (Sweden) - Audi Quattro (Germany) - Argentina 1983
-
Vatanen (Finland) / Harryman (GB) - Opel Ascona (Germany) - Safari 1983 (Kenya)
-
Καλα....καλα.....ενας,ενας.
Εγω εψαχνα κατι για τον μουστακια,ειδα αυτη τη ιδιαιτεροτητα,δεν περιμενα πια και αυτη τη χιονοθυελλα!!! -
Για τον KKK?
To 85 με τον Gallagher σε Safari και Cote d' Ivoire (Toyota)
To 93 με τον Grist σε Αrgentina και Australia και RAC (Toyota)
To 93 με Giraudet σε Finland (Toyota)
To 94 με Grist σε Portugal (Toyota) -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Για τον KKK?To 93 με τον Grist σε Αrgentina και Australia (Toyota)
Διαβαζα το WRC του 93 και τα κατορθωματα του μετα το εγκεφαλικο του Piironen και προσεξα αυτα ακριβως.
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Για τον KKK?
To 93 με Giraudet σε Finland (Toyota):)Να βάλω και εγώ μία ερώτηση μια και στρώθηκε η ¨πάσα'.
Τι περιστατικό έγινε μεταξύ Κανκουνεν Ζιροντέ σε κάποια ss του αγώνα αυτού του 1993 (Χίλιες λίμνες τότε) και τι ιδιαιτερότητα είχε αυτή η ss; -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Για τον KKK?
To 93 με Giraudet σε Finland (Toyota):)Να βάλω και εγώ μία ερώτηση μια και στρώθηκε η ¨πάσα'.
Τι περιστατικό έγινε μεταξύ Κανκουνεν Ζιροντέ σε κάποια ss του αγώνα αυτού του 1993 (Χίλιες λίμνες τότε) και τι ιδιαιτερότητα είχε αυτή η ss;Μήπως ήταν τότε που του είπε ο Γιούχα να αράξει και να μη διαβάζει στην ειδική γιατί δίπλα ήταν το πατρικό του και την ήξερε κάπως καλα;
-
To ότι υπάρχει τέτοια ε.δ. είναι αλήθεια και είναι η Laukka (πάνω στην ε.δ. είναι η φάρμα του) που είχα την τύχη να την παρακολουθήσω το 2000, τότε ο KKK ήταν με Subaru.
-
Γνωστή ιστορία αυτή.
-
Κάπως έτσι είναι αλλά τουλάχιστον σε μια εκδοχή της ιστορίας, ο Ζιροντέ είχε 'χαθεί' στις σημειώσεις και ο Κάνκουνεν μαζί με λίγα μπινελίκια του είπε να μη μιλάει λόγω της γνωριμίας του με τον δρόμο.
-
Για δεστε και αυτο.
http://www.wrc.com/jsp/index.jsp?lnk=2c0 -
Αφού ξεκινάει το πρωτάθλημα μαζί με τον Κίμι, η ερώτηση-εις είναι η/οι εξής:
Ποιοι οδηγοί F1 έχουν τρέξει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλλυ και με τι αποτελέσματα και ποιοι οδηγοί των rally έχουν τρέξει F1 (σε αγώνα, όχι απλά δοκιμές σαν τον Loeb).
- Σίγουρα δεν τους ξέρω όλους οπότε γράψτε και πηγές.
-
Θα τολμησω να απαντησω στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου και θα πω τον Vic Elford που εχει τρεξει σε μπολικα ραλλυ την περιοδο 1962 -1968 αλλα εχει τρεξει και στα sportscars ( εχει νικησει μεταξυ αλλων στο Targa Florio και στις 24 ωρες της Deytona) αλλα και στη F1 οπου στο πρωτο του GP στη Γαλλια στς 7 Ιουλιου 1968 εφερε το Cooper BRM που οδηγουσε στη τεταρτη θεση .
Στη χωρα μας εχει τρεξει στο Ακροπολις του 1966 μαζι με τον J. Davenport με την Lotus Cortina αλλα εγκατελειψαν απο μεταδοση.Για αλλον ..........
Πηγες:AUTO SPRINT anno 1976 και WORLD RALLYING 2007.
-
Ο πρώτος οδηγός F1 που μου έρχεται στο μυαλό που έχει τρέξει ραλλυ και έχει και καλά αποτελέσματα μάλιστα είναι ο Carlos Reutemann.
Έχει τρέξει με FIAT 131 Abarth στο rally Αργεντινής 1980 με επίδοση 3η θέση γενικής:
http://www.juwra.com/argentina_1980_results.htmlκαι το 1985 με Peugeot 205 T16 επίσης στο rally Αργεντινής με την ίδια επίδοση:
http://www.juwra.com/argentina_1985_results.html -
O Sarrazin εχει κανει περασματακι απο τη Φ1
-
Θεμα 1ον: Ποια ειδικη διαβαζει ο Λωρης.
Θεμα 2ον: Ποια ειδικη φαινεται στο video.Το λεω απο τωρα.Ουτε εγω ξερω την απαντηση.
Ο Λωρης θα υποδειξει τη σωστη για το πρωτο θεμα και ο Solberg για το δευτερο.
Quiz WRC