-
Paolo Andreucci & Anna Andreussi
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Με αφορμη τη συμμετοχη του ζευγους LΟΕΒ σε ενα γαλλικο ραλλυ για πεστε μου και αλλες κυριες που συνοδευαν τον συζυγον εις το 'γραφειο εργασιας' του;Μια που ξερω ειναι η Υ.Μ.
Μόνο σύζυγοι ή και γκόμ...?
-
Το ζεύγος Estrager (? δεν είμαι σίγουρος για το όνομα) κέρδισε το Ακρόπολις του 1957 με ...Ferrari
Μετράνε σε διαφορετικά αυτοκίνητα και παντρεμένοι μεταγενέστερα ? Eric Carlsson & Pat Moss-Carlsson ? (πέθανε πρόσφατα η καημένη)
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Paolo Andreucci & Anna AndreussiΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ.
Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ANDREUCCI (ME 'C')KAI H ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ANDREUSSI (ME 'S'). ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΟΝΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΥΖΗΓΙΚΗ.
ΕΤΥΧΕ.
ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ D.PSILOS-K.KONTOS !!!!!!
ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ Σ.ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ - Γ.ΓΗΔΟΓΙΑΝΝΟΣ !!!!!
ΑΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Στην εποχη μου η κοινωνια δεν ηταν και τοσο ανεκτικη σαν την σημερινη γι'αυτο και παρασυρθηκα και μιλησα για συζυγικη σχεση.Ας πουμε λοιπον και για πιο ανοιχτες σχεσεις.
(Γιατρε για ποιον ταχα μιλας ; ) -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Στην εποχη μου η κοινωνια δεν ηταν και τοσο ανεκτικη σαν την σημερινη γι'αυτο και παρασυρθηκα και μιλησα για συζυγικη σχεση.Ας πουμε λοιπον και για πιο ανοιχτες σχεσεις.
(Γιατρε για ποιον ταχα μιλας ; )Blomqvist?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
(Γιατρε για ποιον ταχα μιλας ; )Blomqvist?
Αααα,και γω νομιζα πως θα'λεγες για Delecour- Pauwels.
-
-
2.27 Κατεβασμα Καρουτες ;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
2.27 Κατεβασμα Καρουτες ;Είσαι πολύ γρήγορος και αξίζεις το δώρο να πας διακοπές και να περάσεις καλά!
-
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα 'επαναληψις μητηρ μαθησεως'.
Καποια εργοστασιακη ομαδα χρησιμοποιησε για ΜΙΑ μονο φορα σε ολη τη διαρκεια της πολυ επιτυχημενης καρριερας του,καποιον απο τους παγκοσμιους ,στην οποια φορα και αυτος ενικησε.
Βρεστε ομαδα, οδηγο,αγωνα και χρονια.Υ.Γ. Εχει ξανατρεξει με ιδιο αυτοκινητο αλλα ηταν ιδιωτικη συμμετοχη και οχι εργοστασιακη που μιλαμε εδω.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν ξερω αν εχει ξαναμπει αλλα 'επαναληψις μητηρ μαθησεως'.Καποια εργοστασιακη ομαδα χρησιμοποιησε για ΜΙΑ μονο φορα σε ολη τη διαρκεια της πολυ επιτυχημενης καρριερας του,καποιον απο τους παγκοσμιους ,στην οποια φορα και αυτος ενικησε.
Βρεστε ομαδα, οδηγο,αγωνα και χρονια.Υ.Γ. Εχει ξανατρεξει με ιδιο αυτοκινητο αλλα ηταν ιδιωτικη συμμετοχη και οχι εργοστασιακη που μιλαμε εδω.
T.Makinen με Ford στη Φινλανδία του 94.
-
Καλα ε,ολοι θα νομιζουν οτι εχουμε συννενοηθει απο πριν.
Τετοια ταχυτατη και σωστη απαντησις. -
Αναφέρετε, όσα ξέρετε, αυτοκίνητα που έτρεξαν στο σύγχρονο ΠΠΡ (μετά το 73) που χρησιμοποίησαν diesel κινητήρες.
-
Δύσκολο....
Peugeot 505
VW Golf Iκαι σίγουρα έχει υπάρξει Golf IV TDi αλλά δεν ξέρω αν έχει τρέξει σε αγώνα του ΠΠΡ.
-
Ο χρήστης tourist έγραψε:
Δύσκολο....Peugeot 505
VW Golf Iκαι σίγουρα έχει υπάρξει Golf IV TDi αλλά δεν ξέρω αν έχει τρέξει σε αγώνα του ΠΠΡ.
Σωστά και τα 2! Το ΙV δεν το έχω βρει να έχει τρέξει κάπου.
Ξέρω άλλα 3 diesel, μπορεί όμως να υπάρχουν κι άλλα.
-
McCaul - BMW 120D - Wales 07
Schmidt - Skoda Fabia TDI - Deutschland 07
Rotter - Opel Astra GTC TDI - Deutschland 07
Holz - VW Golf TDI - Deutshland 07/08και μερικοί ακόμα με το Astra στα Deutshland 07/08.
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
McCaul - BMW 120D - Wales 07
Schmidt - Skoda Fabia TDI - Deutschland 07
Rotter - Opel Astra GTC TDI - Deutschland 07
Holz - VW Golf TDI - Deutshland 07/08και μερικοί ακόμα με το Astra στα Deutshland 07/08.
Ωραία όλα αυτά, αλλά εγώ δεν κοίταξα καθόλου τα τελευταία χρόνια Άρα υπάρχουν άλλα 3 τουλάχιστον.
-
Bρήκα και αυτά....(τα 2 τα είπατε ήδη)
Peugeot 504 GLD
Peugeot 505 SRDT 2.3
Volkswagen Golf MKI LD -
Άλλα 2 diesel ήταν:
Citroën CX 2200 D Monte Carlo 1978
Mercedes W123 300D 1000 Lakes (Finland) 1978
Quiz WRC