-
Guy Frequelin ?
Δεν τον θυμόμουν καθόλου με Manta, το έκανα google... -
Αυτός πρέπει να είναι, κι εγώ με τα Talbot τον είχα συνδέσει. έτρεξε όμως και με το Μάντα 2-3 Κορσικές ( ) και Μοντε και Σαφάρι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Guy Frequelin ?
Δεν τον θυμόμουν καθόλου με Manta, το έκανα google...Αυτός είναι!!!!!
-
ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΟ ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΡΙΑ ΜΠΟΥΛΟΝΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΧΟ ?ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Νομίζω ότι ήταν το Legacy. Η μόνη αμφιβολία που έχω είναι ότι η mitsubishi χρησιμοποιούσε σε επιβατικά 3-μπούλονα (νομίζω στο eclipse) και ίσως είχε περάσει και σε κάποιο rally car. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος και ένα Citroen AΧ τα είχε - αλλά δεν έκανε κόρυφαία παγκόσμια καριέρα -
-
renault 5 turbo πισωμηχανο?
-
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ !!!!
-
RENAULT 5 ALPINE;
-
ANTE NA ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ
ALPINE RENAULT A 110 !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Λωρη επειδη βρηκα το μισο (Ρενω) μηπως εχω κερδισει μιση βολτα με κανα 9αρι της Ραλλιαρτ?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Λωρη επειδη βρηκα το μισο (Ρενω) μηπως εχω κερδισει μιση βολτα με κανα 9αρι της Ραλλιαρτ?ΑΓΑΠΗΤΕ dim8,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΔΙΟΥ,ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΦΙΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
ΑΝΑΛΟΓΙΖΟΜΑΣΤΕ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΦΙΛΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΒΟΛΤΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΞΟΔΟ.
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ,ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ SHAKE DOWN ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΦΟΡΑΜΕ ΦΟΡΜΕΣ, ΚΡΑΝΗ, HANS, ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ 'ΞΕΧΝΑΓΑΜΕ' ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΜΑΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ,ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΣΟ Ο ΑΡΗΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ, ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΞΑΝΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
κατανοητο Λωρη 100%
σιγουρα ειναι κατι που δεν μας-σας περναγε απο το μυαλο κανενος!
καλο αγωνα να εχετε!!
-
Δεν ήξερα πού να ρωτήσω, θα το βάλω λοιπόν εδώ που οι γνώστες είναι πολλοί.
Δεν πρόκειται για quiz, αλλά για απορία.
Σε ποιον αγώνα ήταν και ποια χρονιά που είχε ξεσφίξει το τιμόνι του Σόλμπεργκ και το έσφιξε εν κινήσει ο Μιλς?
Ευχαριστώ! -
49ο Ακρόπολις 2002, Δροσοχώρι.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
49ο Ακρόπολις 2002, Δροσοχώρι.http://uk.youtube.com/watch?v=3-lQ8ZSWCIo' target='_blank
Α, Ακρόπολις ήταν, ε?
Απαράδεκτος!
Ευχαριστώ!
-
να κανω και εγω μια ερωτηση.ποια ειναι τα wrc τα οποια δεν πηραν ως τωρα νικη σε αγωνα του παγκοσμιου??μιλαω μονο για wrc. βοηθηστε να δω μηπως μου εχει ξεφυγει καποιο
εννοω και συγκεκριμενα αυτοκινητα οπως το σημερινο s12 subaru οχι γενικα. -
Γενικά είναι τα
Skoda Octavia WRC
Skoda Fabia WRC
Seat Cordoba WRC
Mitsubishi Lancer WRC
Hyundai Accent WRC
Suzuki SX4 WRCσε όλες τους τις εξελίξεις...
Πιο ειδικά θέλει ψάξιμο...
-
οκ!!!!ευχαριστω! και εγω αυτα εχω υπ οψιν μου..
-
Με αφορμη τη συμμετοχη του ζευγους LΟΕΒ σε ενα γαλλικο ραλλυ για πεστε μου και αλλες κυριες που συνοδευαν τον συζυγον εις το 'γραφειο εργασιας' του;
Μια που ξερω ειναι η Υ.Μ.
-
Shekhtar & ivone Mehta..
Quiz WRC