-
Εγώ παίζω?
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Εγώ παίζω?Παίξε, αν και έχεις την κάρτα και είναι εύκολο να το βρεις!!!
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Για να συνεχίσουμε με καμιά πιο δύσκολη κάρτα, αφού οι απαντήσεις έρχονται πολύ γρήγορα...
Ο κύριος είναι πρωταθλητής στη χώρα του, και αν δεν κάνω λάθος έχει έρθει σε ένα από τα πρώτα Χαλκιδικής που έχω παρακολουθήσει. Κάποιος παλιότερος ας επιβεβαιώσει..
- Tognana-DeAntoni
- Zanussi-Bernacch.
Ποιό από τα 2 ζευγάρια;
ΩΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΛΕΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..
O πρώτος είναι!
Tonino Tognana.
Πάμε στο επόμενο... -
-
Βαλντεγκαρντ μαλλον γιατι φενεται πολυ ψηλος?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Βαλντεγκαρντ μαλλον γιατι φενεται πολυ ψηλος?Σωστός!!!
-
-
στο β σκελος ειναι ο Παπατριανταφυλλου-Γιαγνισης(περασματα ονειρο!!) και Παναγιωτοπουλος
στο α ντεν ξερει καρντια μου
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
στο β σκελος ειναι ο Παπατριανταφυλλου-Γιαγνισης(περασματα ονειρο!!) και Παναγιωτοπουλοςστο α ντεν ξερει καρντια μου
Ως προς το 2ο σκέλος... Θυμάμαι και τους 3 που προανέφερες να οδηγούν την πισωκίνητη, τη θεαματική ΑΕ86, που ήταν λίγο πιο liftback...Αυτήν δεν θυμάμαι να την οδήγησε κάποιος από τους παραπάνω... Άλλοι Έλληνες την οδήγησαν αυτήν...
Μια βοήθεια για το 1ο σκέλος... Ο οδηγός προέρχεται από τη μεγαλύτερη των ράλλυ σχολή...
-
@harriswrc
αυτη στην φωτο που ποσταρες ειναι η λιφτμπακ
την κοντη την λεγανε χατσμπακ αλλα ειχαν τον ιδιο κωδικο ΑΕ86Χαλιβελακης, Τσαγκουρνος, Γκαλλο?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@harriswrc
αυτη στην φωτο που ποσταρες ειναι η λιφτμπακ
την κοντη την λεγανε χατσμπακ αλλα ειχαν τον ιδιο κωδικο ΑΕ86Χαλιβελακης, Τσαγκουρνος, Γκαλλο?
Η κοντή ήταν η ΑΕ92... Αυτή στη φωτογραφία δεν έχει 5η πόρτα και δεν είναι, νομίζω, πισωκίνητη....Η liftback είχε 5η πόρτα...
Ο Τσαγκουρνός την οδήγησε σίγουρα! Δεν θυμάμαι να την οδήγησαν οι άλλοι 2... -
harriswrc αυτη στη φωτο ειναι πισωκινητη λιφτμπακ στα σιγουρα (με το λεωφορειο στην βουλιαγμενης στον τοτε αντιπροσωπο Κασιδοπουλο, στο υπογειο που ειχαν φερει μια κοντη χατσμπακ ασημι ΑΕ86 προετοιμασμενη απο τον Κεσλερ στην ελβετια, κοπανα απο το σχολειο οπως καλα καταλαβες )
ΑΕ92 αν δεν κανω λαθος ειναι η επομενη γενια με τον ιδιο κινητηρα σε μπροστοκινητο ομως -
αυτη που ετρεχε με χρωματα του Κιολειδης αμαξωματα ασπρη-κοκκινη δεν την ετρεχε ο Χαλιβελακης?
-
Υπήρχε η http://image04.webshots.com/4/6/69/49/5 ... zRl_fs.jpg που ήταν σίγουρα πισωκίνητη και υπήρχε και η παραπάνω που φαίνεται κι εδώ http://img221.imageshack.us/img221/724/344hb1.jpg
Ποιά είναι η διαφορά των δύο; Είναι και οι 2 ΑΕ86;
-
καμια διαφορα Χαρη και οι 2 ειχαν ιδια μηχανικα μερη εκτος απο τον τριτο ογκο της λιφτμπακ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
καμια διαφορα Χαρη και οι 2 ειχαν ιδια μηχανικα μερη εκτος απο τον τριτο ογκο της λιφτμπακΩραία...
Μένει να βρεθεί και ο οδηγός της Corolla...
Na δώσω καμιά βοήθεια;;; -
δωσε γιατι εχει πεσει νεκρικη σιγη
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
δωσε γιατι εχει πεσει νεκρικη σιγηΟδήγησε και Corolla WRC και διετέλεσε και δοκιμαστής της Toyota Team Europe.
-
Lundgard?
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Lundgard?Φινλανδός είπαμε...
Quiz WRC