-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Λοιπόν έχουμε και λέμε:Κάνκουνεν 22
Λίντχολμ 22
Άλεν 21
Βάτανεν 21
Γκρόνχολμ 19
Λάμπι 19
Μίκολα 19
Σάλονεν 18
Μάκινεν 17Άρα έχουμε ισοψηφία μεταξύ Γιούχα και Σεμπάστιαν. Υποθέτω πατέρα θα αναφερόσουν στον Κάνκουνεν
Ναι,ναι ,στο πιο γρηγορο μουστακι του 80.
-
Ο DAP ψάχνει φωτό του Μartin από το Ακρόπολις του 2002 με το μπλε focus, που να φαίνεται η οροφή του. Έχει σημασία. Όποιος έχει ας τη βάλει εδώ, μια βόλτα στο νετ δεν βρήκα κάτι.
-
-
Ειναι κρατικο μυστικο.
Αλλος με μια πιο 'αφ'υψηλου';
-
Μεχρι να βρει καποιος τη φωτο που θα μου κανει να μια ερωτηση..
Η Λαντσια ως γνωστον εχει 74 νικες στο WRC.
Υπαρχει ομως και ενας αγωνας που δεν καταφερε να νικησει στην 18χρονη εμπλοκη της στο θεσμο.Ποιος ειναι αυτος;
-
Να και μια ιστορια ισως αγνωστη σε πολλους.
Ο μεγαλος** ( 1 )** ειχε κατακτησει και μαθηματικα τον τιτλο πριν το Ραλλυ** (2) ** .
Ειχε φτασει μολις το προηγουμενο απο την εκκινηση βραδυ και ο συνοδηγος του** ( 3 )** που τον παρελαβε απο το αεροδρομιο του ειπε οτι η ** ( 4 )** κανει ενα παρτυ οπου θα τον παρουσιασει ως Παγκοσμιο Πρωταθλητη.
Ο ** (1)** εγινε εξαλλος και αρνηθηκε να παει,ισχυριζομενος οτι ειχε καλυτερα πραγματα να κανει το βραδυ της παραμονης του αγωνα.
Το αλλο πρωινο το αφεντικο της ** (5)** του τα ψαλλε λεγοντας του οτι ' Δεν δουλευουμε με ολη μας τη καρδια για την ** (5)** . Δεν εχει νοημα,δεν χρειαζεται να κανεις αυτο το ραλλυ.'
Η απαντηση του ** (1)** ηταν συντομη και αμεση.' Αυτη ηταν η καλυτερη ιδεα που ειχες την εφετεινη χρονια.Ευχαριστω!'
Μετα πηρε το αεροπλανο και ειδε τον αγωνα απο το πρωτο του σκελος ακομα,απο τον καναπε του σπιτιου του.
Την επομενη χρονια οδηγησε για την Λαντσια.Αντικαταστηστε τους αριθμους με ονοματα και να δειτε για ποιον λεμε.
-
to safari δεν θυμαμαι να εχει παρει ποτε
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μεχρι να βρει καποιος τη φωτο που θα μου κανει να μια ερωτηση..Η Λαντσια ως γνωστον εχει 74 νικες στο WRC.
Υπαρχει ομως και ενας αγωνας που δεν καταφερε να νικησει στην 18χρονη εμπλοκη της στο θεσμο.Ποιος ειναι αυτος;
καταρχήν μήπως σου ξεφεύγει μία νίκη? 73 νομίζω ότι έχει.....
Εξαιρούμε τους νέους αγώνες έτσι?
@dim8 Σαφάρι πήρε το το 88,89,91
Λοιπόν δεν έχει κερδίσει, Καταλονία από σημέρινούς αγώνες του πρωταθλήματος και Βραζιλία, Αυστρία, Κίνα, Ινδονησία, ακτή Ελεφαντοστού, Μαρόκο, Πολωνία, Αμερική (Press on Regard Rally) από του παλαιότερους
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μεχρι να βρει καποιος τη φωτο που θα μου κανει να μια ερωτηση..
Η Λαντσια ως γνωστον εχει 74 νικες στο WRC.
καταρχήν μήπως σου ξεφεύγει μία νίκη? 73 νομίζω ότι έχει.....
Εξαιρούμε τους νέους αγώνες έτσι?
@dim8 Σαφάρι πήρε το το 88,89,91
Τους ξαναμετρησα και τους ξαναβρηκα 74.
STRATOS:17,
RALLY 037:6
DELTA S4:5
DELTA HF 4WD:11
INTEGRALE:14
INTEGRALE 16V:13
και DELTA HF INTEGRALE:8.>Λοιπόν δεν έχει κερδίσει, Καταλονία από σημέρινούς αγώνες του πρωταθλήματος και Βραζιλία, Αυστρία, Κίνα, Ινδονησία, ακτή Ελεφαντοστού, Μαρόκο, Πολωνία, Αμερική (Press on Regard Rally) από του παλαιότερους
Σωστα αλλα ελεγα για αγωνες που εγιναν επι σειρα ετων και του Ελεφαντοστου συνηθως ηταν μονο στων οδηγων.
Παντως τον Ισπανικο και γω ειχα στο μυαλο μου. -
-
-
-
-
-
-
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Για να συνεχίσουμε με καμιά πιο δύσκολη κάρτα, αφού οι απαντήσεις έρχονται πολύ γρήγορα...
Ο κύριος είναι πρωταθλητής στη χώρα του, και αν δεν κάνω λάθος έχει έρθει σε ένα από τα πρώτα Χαλκιδικής που έχω παρακολουθήσει. Κάποιος παλιότερος ας επιβεβαιώσει.
DARIO CERATO
Λάθος!
-
[quote='harriswrc'][quote='S.Loeb'][quote='harriswrc']Για να συνεχίσουμε με καμιά πιο δύσκολη κάρτα, αφού οι απαντήσεις έρχονται πολύ γρήγορα...
Ο κύριος είναι πρωταθλητής στη χώρα του, και αν δεν κάνω λάθος έχει έρθει σε ένα από τα πρώτα Χαλκιδικής που έχω παρακολουθήσει. Κάποιος παλιότερος ας επιβεβαιώσει.
- Tognana-DeAntoni
- Zanussi-Bernacch.
-
Ο χρήστης S.Loeb έγραψε:
Για να συνεχίσουμε με καμιά πιο δύσκολη κάρτα, αφού οι απαντήσεις έρχονται πολύ γρήγορα...
Ο κύριος είναι πρωταθλητής στη χώρα του, και αν δεν κάνω λάθος έχει έρθει σε ένα από τα πρώτα Χαλκιδικής που έχω παρακολουθήσει. Κάποιος παλιότερος ας επιβεβαιώσει..
- Tognana-DeAntoni
- Zanussi-Bernacch.
Ποιό από τα 2 ζευγάρια;
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Ο κύριος είναι πρωταθλητής στη χώρα του, και αν δεν κάνω λάθος έχει έρθει σε ένα από τα πρώτα Χαλκιδικής που έχω παρακολουθήσει. Κάποιος παλιότερος ας επιβεβαιώσει..
- Tognana-DeAntoni
- Zanussi-Bernacch.
Ποιό από τα 2 ζευγάρια;
ΩΣ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΛΜΑΡΕ ΛΕΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ..
Quiz WRC