-
Πήρατε μέρος? Εγώ δεν μπορώ να βρω δύο ερωτήσεις.
18.Ποιός πρωην οδηγός WRC πέθανε ενώ παρακολουθούσε το rally monte carlo το 1989?
34.Και ποιός ειναι ο κύριος της εικόνας 34?
http://www.wrc.com/en_GB/Home/Quiz/Quiz.htm
Αν κάποιος με βοηθήσει ευχαρίστως να του απαντήσω καποιες από τις άλλες 33 ερωτήσεις! [/url] -
18.Ποιός πρωην οδηγός WRC πέθανε ενώ παρακολουθούσε το rally monte carlo το 1989?
Αν κάποιος με βοηθήσει ευχαρίστως να του απαντήσω καποιες από τις άλλες 33 ερωτήσεις! [/url] -
Ο κυριος της φωτο 34 ειναι ο Mr. Shekhar Mehta, Προεδρος της FIA's Rally Commission
-
thanx pavlos!
καμία ιδέα κανείς για την άλλη??? -
18.Lars-Erik Torph
-
Να'σαι καλά Χάρη, αυτή η ερώτηση με είχε πεθάνει! Ευχαριστώ!
-
Γιατι δεν κανουμε και εδω στο φορουμ κατι παρομοιο χωρις δωρα και βαθμους,μονο για εξασκηση? Χαρη και λοιποι τι λετε ?
-
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ?
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ?Ok, θα ξεκινήσω εγώ. Όποιος βρίσκει βάζει και νέα ερώτηση. Αν δεν την βρίσκει κάποιος σε 24 ώρες, αυτός που έβαλε την ερώτηση δίνει και κανένα καινούργιο στοιχείο για να βοηθήσει. Αν δεν την βρει κάποιος σε άλλες 24 ώρες, το παίρνει το ποτάμι και ξαναβάζει ο ίδιος ερώτηση. Οι ερωτήσεις να είναι απ'όλη την ιστορία του παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Λοιπόν θέλω να μου πείτε τον οδηγό και συνοδηγό της φωτογραφίας
-
Απο τον συνοδηγο υποθετω οτι ειναι οι Τιμο Σαλονεν και ο Σεπο Χαργιαννε.
Αν κανω λαθος μπορω να επανελθω αργοτερα ?
Αν ΔΕΝ μπορω θεωρηστε αυτη την απαντηση μου ως μη γενομενη.Θα επανελθω το απογευμα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Απο τον συνοδηγο υποθετω οτι ειναι οι Τιμο Σαλονεν και ο Σεπο Χαργιαννε.
Αν κανω λαθος μπορω να επανελθω αργοτερα ?
Αν ΔΕΝ μπορω θεωρηστε αυτη την απαντηση μου ως μη γενομενη.Θα επανελθω το απογευμα.Σωστός!!! Είχε κερδίσει και τον συγκεκριμένο αγώνα, το RAC του 86. Προχωρας εσύ DAP....
-
Σε ποιο Ραλλυ και ποια χρονια ειχαμε τον μεγαλυτερο αριθμο συμμετοχων ?
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σε ποιο Ραλλυ και ποια χρονια ειχαμε τον μεγαλυτερο αριθμο συμμετοχων ?Μήπως οι 236 συμμετοχές του 24ου RAC το 1975;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σε ποιο Ραλλυ και ποια χρονια ειχαμε τον μεγαλυτερο αριθμο συμμετοχων ?
Μήπως οι 236 συμμετοχές του 24ου RAC το 1975;
ΟΧΙ Πιο μεγαλα νουμερα (και τα τρια) και οχι τοσο βορεια!!
-
299 to 1982 στο Monte (ουτε 300 δηλαδή )
Για την ιστορία νικητής ήταν ο Walter Rouηrl με Οpel Ascona 400 με δεύτερο το Hannu Mikkola με Audi Quattro, τρίτος ο Jean-Luc Therier με Porsche 911 SC και τεταρτος ο σημερινός Team Manager της Citroen Guy Frequelin επίσης με Porsche 911 SC!! -
Οι 299 συμμετοχές στο 50ο Monte Carlo του 1982;;;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Οι 299 συμμετοχές στο 50ο Monte Carlo του 1982;;;ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!
Παυλο η σειρα σου.
-
Κυριοι εχω να προτεινω κατι ακομη.
Αν καποιος απαντησει μπορει ταυτοχρονα να βαλει και μια ερωτηση.Αν η απαντηση του ειναι λαθος θα θανατωθει δια λιθοβολισμου οι δε υπολοιποι μπορουν να δωσουν την δικη τους απαντηση ( παρεα με ερωτηση).
Αν δεν συμφωνειτε με την προταση μου ,δεν πειραζει,μετα απο 20 μερες θα το ξαναπω. -
Ποιο μέλος επιτροπής της FIA, έχει κερδίσει 5 φορες αγώνα του Παγκοσμίου;
Quiz WRC