-
Ο χρήστης thanosziozias έγραψε:
λοιπόν το γήλοφο το 1979 είχε την σωστή μ.ω.τ. και είναι:
'Gilofon 23.80 km Waldegard, Bjorn 16:58 84.17 km/h 'οπότε αν έβρεχε ή λόγω της νύχτας (λέω τώρα εγώ) το 1980 ο χρόνος μπορεί να είναι 19.01...
οπότε ας χαλαρώσουμε...
Έτσι μάλλον είναι!! Υπάρχει λάθος.
Τα Σκούρτα και Ζέμενό φαίνονται σωστά όμως!
-
Μιας και ειδαμε να υπαρχει συτο το ασυμβιβαστο για το Γυλοφο τσεκαρησα τις φυλλαδες της ΕΛΠΑ με τα προσωρινα αποτελεσματα των ειδικων με ολα τα εντυπα που ετυχε να εχω.
Για το Γυλοφο λοιπον γραφουν:
4ΤΡΟΧΟΙ τευχος 118 σελιδα 82 :23.86 χλμ. Βατανεν 9.01
ΙΧ ΜΟΤOR Τευχος 284 σελιδα 62 :23.86 χλμ. Βατανεν 9.01
AUTO ΕΞΠΡΕΣ Τευχος ; σελιδα 39:χωρις χλμ. Βατανεν 9.05
Εφημ. Η ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ :23.83 ΧΛΜ. ΒΑΤΑΝΕΝ 9.01.
Μαλλον εχουν ξεχασει να γραψουν ενα 10λεπτο για ολους η 'κοντυναν 'την ειδικη και δεν ενημερωθηκε ο τυπος. -
Εδω ουτε ιδιο χρονο δεν εχουν στο AUTO ΕΞΠΡΕΣ
-
Και κατι πολυ πολυ φρεσκο.....Απο το Ακροπολις που μολις τελειωσε......
Ποιος το παρατηρησε;
Πανω στο αυτοκινητο του Χιρβονεν την Πεμπτη στο Ζαππειο υπηρχε μια λεπτομερια που ξεφευγε απο το συνηθες αλλα που δεν δημιουργησε καποιο προβλημα και που την Παρασκευη το πρωι ειχε διορθωθει.... -
Τι ειδες ρε DAP εχω τσεκαρει οτι βιντεο κυκλοφορει στο youtube απο την πανηγυρικη και δεν εχω βγαλει ακρη please
-
Νομίζω ήταν ανάποδα οι αριθμοί συμμετοχής (παρατήρηση στην αφετηρία της Κινέτας)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω ήταν ανάποδα οι αριθμοί συμμετοχής (παρατήρηση στην αφετηρία της Κινέτας)Σωστα .... Οι αριθμοι στις πορτες μπηκαν αναποδα...Της δεξιας πορτας αριστερα και αντιθετως......
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Νομίζω ήταν ανάποδα οι αριθμοί συμμετοχής (παρατήρηση στην αφετηρία της Κινέτας)Τι παρατηρητικότητα είναι αυτή!!!!! (Δείτε στο 0:24)
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Νομίζω ήταν ανάποδα οι αριθμοί συμμετοχής (παρατήρηση στην αφετηρία της Κινέτας)
Τι παρατηρητικότητα είναι αυτή!!!!! (Δείτε στο 0:24)
https://www.youtube.com/watch?v=-z-8oTwVmJc#!
Σωστά δεν είναι βαλμένοι στο 0:24??
-
Δεν ξερω απο που ειναι τραβηγμενα τα στιγμιοτυπα αλλα ειναι πραγματι στη σωστη θεση...Μιχαλη αν θες βρες φωτογραφιες απο την ραμπα της εκκινησης στο Ζαππειο ( δεν εχω μαθει ακομα να ανεβαζω φωτογραφιες ,ισως σε 20 χρονια να τα καταφερω..) και θα δεις την 'αναποδια'.
-
Από το μεσημέρι είχα προσθέσει ένα λινκ από το R40 με φωτογραφία του Hirvonen στην Κινέτα που σας επιβεβαίωνε κ.Δημήτρη,αλλά ως δια μαγίας εξαφανίστηκε...!
-
Το παρατηρησα σε πολλα WRC αγωνιστικα ,ΟΧΙ σε ολα για να λεμε την αληθεια, και θελω να δω αν και καποιος αλλος το εχει παρατηρησει......
Λοιπον σε πολλα αγωνιστικα του WRC ΛΕΙΠΕΙ ενα εξαρτημα που στα δικα μας αυτοκινητα ειναι ΠΑΝΤΑ στη θεση του αν και για πολλους και πολλες ειναι συχνα αχρησιμοποιητο!
Οχι δεν ειναι κατι που σε καποιον αγωνα υπαρχει και σε αλλον οχι,π.χ. ρεζερβα.....
Το ειδα στο Ακροπολις ,το ειδα και στη Γερμανια,το εχω δει ( το σωστο ειναι οτι ΔΕΝ το εχω δει) και σε βιντεακια απο διαφορους φετεινους αγωνες.... Και το επαναλαμβανω..ΟΧΙ σε ολα,σε αρκετα ,παλιας κοπης υπαρχει.... -
Κεντρικος καθρεπτης?
-
Ο χρήστης giannis tsaknis έγραψε:
Κεντρικος καθρεπτης?Ουτε τα λαστιχα δεν προλαβαν να ζεσταθουν καλα καλα....
Ναι φιλε μου....Ο κεντρικος καθρεπτης.....
-
YESSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!
-
Αντε παλι αλλο ενα,πιστευω οτι η απαντηση θα αργησει περισσοτερο απο τη προηγουμενη.....
Ειναι για ολους με εξαιρεση οδηγους και συνοδηγους αγωνων!!!Ποιος Ελληνας οδηγος εχει τις περισσοτερες συμμετοχες στο WRC;ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
-
Ο Παπαδημητρίου ?
-
O Λαμπρος Αθανασουλας
-
Ο ενας απο τους δυο ειναι σωστος.....
-
Παπαδημητριου λεω και εγω.
Quiz WRC