-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
[...] Φινλανδιας [...] -
Πενταετία?
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
[...] Φινλανδιας [...]
Και το' ψαχνα..εφαγα το κοσμο να δω που μου κρυφτηκε......
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Πενταετία?Οχι μια μονο....τεσσερις . Μεταξυ 1980 και 2000.
-
για πείτε ποιοι εμφανίζονται και από ποια εποχή είναι η φωτό?
-
Μίκολα,Τοιβόνεν,Άλεν,Aντερσον, το γραφικό μαλλί είναι ο βαρμπολντ?.Ο όρθιος με τη φόρμα δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
για πείτε ποιοι εμφανίζονται και από ποια εποχή είναι η φωτό?Απο αριστερα προς τα δεξια
Akim Warbold
Uve Anderson
Hannu Mikolla
Markku AlenHenry Toivonen
Πρεπει να ειναι γυρω στα 1978-1980.
Φιλικα,
'el-em'
-
Aρα για 28 χρονών που είμαι καλά τα είπα,με δεδομένο ότι δεν είχα καν γεννηθεί τότε .Κερδίζω τίποτα???
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Μίκολα,Τοιβόνεν,Άλεν,Aντερσον, το γραφικό μαλλί είναι ο βαρμπολντ?.Ο όρθιος με τη φόρμα δεν ξέρω.Ο όρθιος με τη φόρμα ήθελα να πω με το μπουφάν.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Απο αριστερα προς τα δεξια
Akim Warbold
Uve Anderson
Hannu Mikolla
Markku AlenHenry Toivonen
Πρεπει να ειναι γυρω στα 1978-1980.
Φιλικα,
'el-em'
Σωστός! Κρυμμένος από τον Μίκολα (φαίνεται μόνο το καπελάκι του) είναι ο Ari Ωatanen και μένει αυτός ανάμεσα στον Allen και τον Toivonen. Ποιος είναι?
Ο αγώνας - χωρίς να ξέρω σίγουρα - πρέπει να είναι οι 1000 λίμνες του 79 ή 80. -
Τιμο Μακινεν ?
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Τιμο Μακινεν ? -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τιμο Μακινεν ?
Σωστα !!!!!!
'el-em'
-
Επειδη τον Timo Makinen 'δεν τον ειχα' εστειλα την φωτο στον Markku Alen, ο οποιος μου εγραψε.
'Loris, thank you for the Lovely foto. The guy with the jacket is the great Timo Makinen'!!!!!
Το εγραψα αυτο, για να καταλαβουμε ολοι το επιπεδο σεβασμου στα ιερα τερατα της εποχης.
Ποσο μαλλον απο τον ιδιο τον Markku!!!Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Εεεε μιας και πλησιαζει και ΤΟ ραλλυ (ναι για της Φιλανδιας μιλαμε) ας ζεσταθουμε λιγακι....Αφορμη μου εδωσε μια μινιατουρα που αγορασα εχθες και μια λεπτομερεια επανω της μου φανηκε λανθασμενη αλλα ψαχνοντας στα (περιφημα πια ) κιταπια μου ειδα οτι ηταν αληθεια.
Ιδου λοιπον το quiz....
Σε καποιον αγωνα του WRC το νουμερο της πινακιδας κυκλοφοριας του νικητη ηταν το ονομα του κατασκευαστου,χωρις νουμερα η κατι αλλο.
Δηλαδη π.χ. αν ηταν Φοκους η πινακιδα εγραφε FORD σκετο.
Θελω αγωνα,χρονια, νικητη και κατασκευαστη.Λιγα ειναι....Για να περιορισω λιγο το ψαξιμο,ο αγωνας ηταν στην Ευρωπη.
Xθες βράδυ έψαξα στο rallycras και δεν βρήκα τίποτα.Αυτό σημαίνει ή ότι το αυτοκίνητο δεν τερμάτισε ή ότι δεν κέρδισε αλλιώς θα το είχα βρει.
-
Για πηγαινε και στο Σουηδιας του 1992 και μετα τα ξαναλεμε......
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Επειδη τον Timo Makinen 'δεν τον ειχα' εστειλα την φωτο στον Markku Alen, ο οποιος μου εγραψε.
'Loris, thank you for the Lovely foto. The guy with the jacket is the great Timo Makinen'!!!!!
Το εγραψα αυτο, για να καταλαβουμε ολοι το επιπεδο σεβασμου στα ιερα τερατα της εποχης.
Ποσο μαλλον απο τον ιδιο τον Markku!!!Φιλικα,
'el-em'
Φαντάζεστε 'προσοχές' που θα βάραγε ο συχωρεμένος ο Henri (κάπου 22-23 ετών τότε ?) μπροστά σε τόσα ιερά τέρατα μαζεμένα
(Και ο Ari πιτσιρικάς ήταν επίσης αν και λίγο μεγαλύτερος)
ΟΛΗ η 'Φινλανδική μαφία' μαζεμένη
(Εχουμε και αντίστοιχες φωτο +10 χρόνια με ΚΚΚ, +20 χρόνια με ΚΚΚ, Τόμι, Μάρκους ?) -
Για να μην το κουραζουμε το ζητημα.......
40th SWEDISH RALLY RESULTS
- Toyota Team Sweden.. MATS JONSSON / LARS BACKMAN No 4 Toyota Celica GT - Four .Reg no: TOYOTA (S)
5h, 24m,37s.
.................................... - Toyota Team Sweden. MARKKU ALEN /ILKKA KIVIMAKI No 2 Toyota Celica GT -Four. Reg. no: GT4 (S)
5h,26m,25s
............................................... - Mazda Team Sweden .B.JOHANSSON/A.OLSSON No 10 Mazda 323 GT -X . Reg. no: 323 4WD (S)
5h,38m,58s
..........................................
9.Mit.Ralliart Sweden SOREN NILSSON / OVE PERSSON No 23 Mitsubishi Galant VR-4 . Reg. no: GALANT (S)
5h,43m,22s.
Πηγη:PIRELLI WORLD RALLYING No 15 1992-1993. Σελιδα 49
Αν ηξερα να ανεβαζω και φωτογραφιες θα ηταν αχρηστα τα παραπανω.
- Toyota Team Sweden.. MATS JONSSON / LARS BACKMAN No 4 Toyota Celica GT - Four .Reg no: TOYOTA (S)
-
Πρέπει να είναι ο Γιόνσον.Ψάχνοντας στο rallycars δεν αναφέρει τη νίκη ,αν είναι δυνατόν!!!Ετσι μέσω διαδικτύου λοιπόν κατέληξα στο συμπέρασμα.
edit συγνώμη αλλά δεν είδα το πόστ από πάνω -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
PIRELLI WORLD RALLYINGR.I.P.
Quiz WRC