-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος είναι ο κύριος της φωτό (εύκολο) και (το καλύτερο) που υπογράφει το αυτόγραφο?Το ευκολο ο Gardemeister
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος είναι ο κύριος της φωτό (εύκολο) και (το καλύτερο) που υπογράφει το αυτόγραφο?To dyskolo
Υπογραφει στον cmarin -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
To dyskolo
Υπογραφει στον cmarinΌχι! Αν και θα το ήθελα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποιος είναι ο κύριος της φωτό (εύκολο) και (το καλύτερο) που υπογράφει το αυτόγραφο?Μήπως σε κάποια οπίσθια??? Αν κ δεν συνιθίζετε στο Rally....
-
Προς τιμην του Γερμανικου μια ευκολη.(Οχι σαν του Μαρινακη που ψαχνουμε που στο διατανο εβαλε την υπογραφη του το παλλικαρι.)
Τα δυο προηγουμενα χρονια νικητες ησαν οι Loeb/Elena
με την Xsara.Ποια ακομη ομοιοτης υπαρχει ως προς τον πρωτο νικητη των 2002 και 2003 ? -
Ο χρήστης virus.exe έγραψε:
Μήπως σε κάποια οπίσθια??? Αν κ δεν συνιθίζετε στο Rally....Eπειδή έπεσες πολύ κοντά... , η απάντηση λαμβάνεται ως σωστή!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
με την Xsara.Ποια ακομη ομοιοτης υπαρχει ως προς τον πρωτο νικητη των 2002 και 2003 ?Ήταν μαζί με τους ίδιους οδηγους στο ποντιουμ αλλά σε άλλη θέση...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
με την Xsara.Ποια ακομη ομοιοτης υπαρχει ως προς τον πρωτο νικητη των 2002 και 2003 ?Ήταν μαζί με τους ίδιους οδηγους στο ποντιουμ αλλά σε άλλη θέση...
Νο,Νο.Δεν εχει σχεση με αλλους αλλα με τους Loeb/Elena -Citroen Xsara WRC.
Βοηθαω η μπερδευω ? -
Με αφορμή το παρακάτω!
deggman έγραψε:
Επιβαιβεώνετε η εγκατάληψη του Marcus.
MARCUS GRONHOLM
Peugeot RETIRED - Came off the road, got back on but reported that he was stopping again as car was undriveable. Had to retire as he lost a wheelΟ Μαρκους βγήκε έξω στην 1η στροφή της 1ης ειδικής
Ποτε ξανά συνέβεικάτι παρόμοιο και αν τότε ο εμπλεκόμενος/οι πείρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Μαρκους βγήκε έξω στην 1η στροφή της 1ης ειδικήςΠοτε ξανά συνέβεικάτι παρόμοιο και αν τότε ο εμπλεκόμενος/οι πείρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά?
Θύμαμαι τον Loix στην Κορσική του 2000 με Μιτσου. Φυσικά δεν πήρε πρωτάθλημα! Αλλη περίπτωση δεν θυμάμαι
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ο Μαρκους βγήκε έξω στην 1η στροφή της 1ης ειδικής
Ποτε ξανά συνέβεικάτι παρόμοιο και αν τότε ο εμπλεκόμενος/οι πείρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά?
Θύμαμαι τον Loix στην Κορσική του 2000 με Μιτσου. Φυσικά δεν πήρε πρωτάθλημα! Αλλη περίπτωση δεν θυμάμαι
Ψάξε παλιότερα!
Για να το ξέρω εγώ είναι ευκολο κάπου θα το έχω ακούσει?
Να συμπληρώσω οτι απο τους εμπλεκόμενους ο ένας συνέχεισε των αγώνα. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Ποτε ξανά συνέβεικάτι παρόμοιο και αν τότε ο εμπλεκόμενος/οι πείρε το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονιά?[/quote]
Ο μεγάλος
Tommi Makinen/San Remo 1996/πρωταθλητής τότε απο την Αυστραλία
και
Tommi Makinen/Finland 2001/Mitsu
και τις δυό φορές στο πρώτο 'πλασέ'...... -
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Ο μεγάλος
Tommi Makinen/San Remo 1996/πρωταθλητής τότε απο την Αυστραλία
και
Tommi Makinen/Finland 2001/Mitsu
και τις δυό φορές στο πρώτο 'πλασέ'......[/quote]
Δεν το γνώριζα για τον συγκεκριμένο, αλλα όνοματα θέλω.
-
Ποια ήταν η καλύτερη θέση ιδιώτη (και ποιος βέβαια) σε αγώνα από το 90 και μετά?
Ποιά ήταν η καλύτερη θέση αυτοκίνητου Ν (και ποιος βέβαια) απο το 90 και μετά?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποια ήταν η καλύτερη θέση ιδιώτη (και ποιος βέβαια) σε αγώνα από το 90 και μετά?Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, ΕΙΝΑΙ Η 3Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ROVANPERA ΤΟ 2000 ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ...
ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ!
-
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ CUNICO ΣΤΟ SANREMO TOY 93...
ΠΙΑΝΕΤΑΙ? -
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ GR N, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο OREILLE (RENAULT 5 GT TURBO) ΜΕ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΤΟΥ 90.
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ CUNICO ΣΤΟ SANREMO TOY 93...
ΠΙΑΝΕΤΑΙ?Βεβαίως!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ GR N, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο OREILLE (RENAULT 5 GT TURBO) ΜΕ ΤΗΝ 3Η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΤΗΣ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ ΤΟΥ 90.Έχεις δίκιο, αυτό μου είχε ξεφύγει!
Κανένας άλλος ρε παίδια δεν έψαξε για απαντήσεις? Πάει έχασε και το κουιζ την αίγλη του
-
ΓΕΝΙΚΑ Η ΕΝΟΤΗΤΑ WRC ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ...
ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ...
Quiz WRC