-
Το διαβασα καπου αλλα επειδη μου φανηκε παραδοξο ζητω επιβεβαιωση με την απαντηση σας.
**Ποιος οδηγος ενω εχει παρει παγκοσμια πρωταθληματα δεν ηταν ποτε πρωταθλητης στην χωρα του ? ** -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το διαβασα καπου αλλα επειδη μου φανηκε παραδοξο ζητω επιβεβαιωση με την απαντηση σας.
**Ποιος οδηγος ενω εχει παρει παγκοσμια πρωταθληματα δεν ηταν ποτε πρωταθλητης στην χωρα του ? **O ΜΕΓΑΛΟΣ **JUHA KANKKUNEN **ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ! ΑΚΟΜΑ, Ο ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΜΜΙ ΜΑΚΙΝΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
**Ποιος οδηγος ενω εχει παρει παγκοσμια πρωταθληματα δεν ηταν ποτε πρωταθλητης στην χωρα του ? **O ΜΕΓΑΛΟΣ **JUHA KANKKUNEN **ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ! ΑΚΟΜΑ, Ο ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΟΜΜΙ ΜΑΚΙΝΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ...
Ναι ρε Χαρη για τον μουστακια το διαβασα,να που μας προεκυψε κι'αλλος.
Υ.Γ.στην προηγουμενη ερωτηση γιατι δεν απαντας ???
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν πρεπει να τιμησουμε και την Φιλανδια με καποια ερωτηση ?
Ποια χρονια δυο οδηγοι πηραν βαθμους για το πρωταθλημα οδηγων παρ'ολο που ειχαν εγκαταλειψει ?
Θελω ονοματα και αιτιολογια please.Δύσκολη ερώτηση....αν δεν την ξέρεις . Για ψάξιμο χρειάζεται να κοιτάς στις βαθμολογίες και στις εγκαταλείψεις κάθε χρονιάς και δεν έχω κουράγιο να το κάνω. Δώσε καμμιά βοήθεια
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ποια χρονια δυο οδηγοι πηραν βαθμους για το πρωταθλημα οδηγων παρ'ολο που ειχαν εγκαταλειψει ?
Θελω ονοματα και αιτιολογια please.Δύσκολη ερώτηση....αν δεν την ξέρεις . Για ψάξιμο χρειάζεται να κοιτάς στις βαθμολογίες και στις εγκαταλείψεις κάθε χρονιάς και δεν έχω κουράγιο να το κάνω. Δώσε καμμιά βοήθεια
Να δωσω ονοματα η αιτιολογια ? Οχι ,θα σας πω μονο χρονια. 1999.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Να δωσω ονοματα η αιτιολογια ? Οχι ,θα σας πω μονο χρονια. 1999.
KI ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...
ΗΤΑΝ ΟΙ AURIOL KAI MAKINEN ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤV-EIΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ 2 ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.
Η ΤV-EΙΔΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
KI ΕΓΩ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΑΛΙΑ...
Βλεπεις, ποτε ποτε ψαχνω και στα φρεσκα κιταπια,ετσι,για να παιδευω μερικους μερικους.
-
Α, αυτό το ήξερα....
Η Γερμανία δεν προσφέρεται για ερωτήσεις αφού 2 χρόνια στο καλεντάρι έχει ακριβώς το ίδιο ποντιουμ (με διαφορετική σειρά) και φυσικά έλειψη στατιστικών και παράξενων!
με βάση αυτόν τον πίνακα http://briefcase.pathfinder.gr/download ... ountry.jpg θέλω να μου πείτε.
1. Ποιος είναι ο 2ος Ισπανός και που νίκησε?
2. Ποιος είναι ο Καναδός και που νίκησε?
3. Ποιος είναι ο 3ος Βρετανός (εκτός McRae, Burns) και πόσες νίκες έχει και
4. Ποιος Σουηδός έχει τις περισσότερες από τις 43 σουηδικές νίκες? -
- Ποιος είναι ο 2ος Ισπανός και που νίκησε?
- Ποιος είναι ο Καναδός και που νίκησε?
- Ποιος είναι ο 3ος Βρετανός (εκτός McRae, Burns) και πόσες νίκες έχει και
- Ποιος Σουηδός έχει τις περισσότερες από τις 43 σουηδικές νίκες?
- JESUS PURAS Κορσική το 2001 με Xara wrc
- WALTER BOYCE στο PRESS ON REGARDLESS RALLY στις ΗΠΑ το 1973 με corolla
- ROGER CLARK με 1 νίκη.
- Ο STIG BLOMQVIST με 11 νίκες.
-
Σωστός και γρήγορος!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Σωστός και γρήγορος!Αφου τη μισή δουλειά την είχες κάνει εσυ?
http://homepages.pathfinder.gr/cmarin/WRC_statistics.txtSorry αλλα αισθάνομε οτι εκκλεψα.
-
Μια γρήγορη ερώτηση σε σχέση με το αλλο post.....
Που δεν εχει κερδίσει ο Carlos Sainz??
-
Ο χρήστης koulis1 έγραψε:
Μια γρήγορη ερώτηση σε σχέση με το αλλο post.....Που δεν εχει κερδίσει ο Carlos Sainz??
Σουηδια
-
Μια γρήγορη ερώτηση σε σχέση με το αλλο post.....Που δεν εχει κερδίσει ο Carlos Sainz??
O Carlos έχει κερδίσει στους περισσότερους διαφορετικούς αγώνες, οι εξής 13: Safari, NZ, Spain, RAC, 1000 lakes, Acropolis, Monte, Indonesia, Corse, ΤΑP, Κύπρος, Aργεντινή και Τουρκία.
Δεν έχει κερδίσει: Σουηδία, Mεξικό , Σαν Ρέμο, Αυστραλία, Γερμανία, Κίνα
-
Ο Sainz ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες το 1980. Το 81 σε ηλικία 19 ετών πήρε τον πρώτο του τίτλο. Ποιός ήταν αυτός?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Δεν έχει κερδίσει: Σουηδία, Mεξικό , Σαν Ρέμο, Αυστραλία, Γερμανία, Κίνα**Πολύ σωστός **
Η απάντηση ειναι Σουηδία,Σαν Ρέμο,Αυστραλία.
Γερμανία ειναι πολύ νέος αγώνας,Μεξικό και Κίνα εχουν γίνει μονο μιά φορά. -
Ποιος είναι ο κύριος της φωτό (εύκολο) και (το καλύτερο) που υπογράφει το αυτόγραφο?
-
Ο Sainz ξεκίνησε να τρέχει σε αγώνες το 1980. Το 81 σε ηλικία 19 ετών πήρε τον πρώτο του τίτλο. Ποιός ήταν αυτός?
Κέρδισε το τοπικου ενδιαφέροντος SEAT PANDA CHAMPIONSHIP.
-
Αλλες μια ποια ήταν η χειρότερη θέση που πείρε σε αγώνα του παγκοσμίου?
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
Αλλες μια ποια ήταν η χειρότερη θέση που πείρε σε αγώνα του παγκοσμίου?
19ος στο δικό μας Ακρόπολις,το φετινό....
Quiz WRC