-
Γειά σας παιδιά!
....να κάνω μια ερώτηση....
τι ώρα θα δείξει το magic την εκπομπή την κυριακή;
Σας ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης kbaigio έγραψε:
Γειά σας παιδιά!....να κάνω μια ερώτηση....
τι ώρα θα δείξει το magic την εκπομπή την κυριακή;
Σας ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ CMARIN KAI KOUK,ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ FORUM.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ 14.03.04 ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
ΕΛ-ΕΜ'
Ok, Βρέθηκε εκπρόσωπος!!!
Να πεις στους παρουσιαστές να γράφουν κιόλας, όχι μόνο να βλέπουν. -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ CMARIN KAI KOUK,
ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ FORUM.
ΕΛ-ΕΜ'
Να πεις στους παρουσιαστές να γράφουν κιόλας, όχι μόνο να βλέπουν.Κώστα , (cmarin),
να γράφουν για πότε ,για συγκεκριμμένο αγώνα, έχεις τίποτε πληροφορίες , που αφορούν άμεσα
τον el-em ? .Για τον el-em : μπορείτε να το θέσετε το θέμα της τηλεθέασης στην λεγόμενη (μαύρη)ΕΠΑΡΧΙΑ ???????????????????????????????????
Είναι ευνόητο πως την επισήμανση αυτή δεν θα έχουμε την ευκαιρία/δυνατότητα οι μαύροι επαρχιώτες ΔΟΥΜΕ , αλλά ας γίνει , παρέα με τα 'εύσημα' που ΠΡΕΠΕΙ να αποδωθούν !!!!Αποστόλης.
-
Αποστόλη ο Λώρης είπε πως οι παρουσιαστές διαβάζουν τπο φόρουμ και του επισήμανα να τους πει να γράφουν κιόλας. Να γράφουν γενικά, θα το θέλαμε πολύ να συζητάμε μαζί τους τα του WRC. Κάτι σαν αυτό που κάνει ο Τάκης ο Πουρναράκης στην ενότητα F1.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Eδω: http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=tv-program, για επαλαλήψεις δεν ξέρω... , Το έχω πετύχει μόνο τυχαία...
Κι εγώ τυχαία το έχω πετύχει και δεν μπορώ να βρώ πουθενά πρόγραμμα για το συγκεκριμένο κανάλι. Μέχρι και το φως πήρα!
Πάντως : Ευχαριστώ
-
τι ωρα ειναι αποψε.
-
Ο χρήστης spyros έγραψε:
τι ωρα ειναι αποψε.21.30- 23.00. Ειπανε.
-
Ευτυχία! Εύγε!
Σχόλιο μετρημένο, σοβαρότητα και σκηνές σαφώς διαφορετικές και σαφώς καλύτερες από τις αντίστοιχες του Eurosport. Οι πληροφορίες από τον Χουρδάκη για τα λάστιχα πολύ καλές έλυσαν πολλές απορίες.
Α και να μην το ξεχάσω. Επιτέλους κάποιοι παρουσιαστές που δεν το παίζουν ξερόλες και που αφήνουν τον καλεσμένο να μιλήσει. Έχω κουραστεί πια από δημοσιογράφους - παρουσιαστές που μιλάνε περισσότερο από τους καλεσμένους.
-
Άλλη μία πολύ καλή εκπομπή. Τα σχόλια είναι περιττά. Άριστα τα ΄σχόλια του καλεσμένου και πληροφορίες που δεν έιχαμε ακούσει. Μπράβο!!!
Α, και να μην ξεχάσουμε σήμερα στις 20:00 έχει PWRC.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΟΙ CMARIN KAI KOUK,
ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ FORUM.
ΕΛ-ΕΜ'
Να πεις στους παρουσιαστές να γράφουν κιόλας, όχι μόνο να βλέπουν.NIΚΟΛΑ-ΘΩΜΑ ΑΚΟΥΤΕ ??????????
'EL-EM'
-
Ναί , το είδα , επιτέλους κι' εγώ , κι΄ας ήταν μέσα σε Bowlling , οι άνθρωποι , στην αρχή ήταν διστακτικοί, μετά
όμως το δυνάμωσαν (εντάξει, όχι τόσο όσο να καλύπτει τον΄...υπόλοιπο
θόρυβο , αλλά τέλοσπάντων..)Συγχαρητήρια στον Παύλο Χουρδάκη , ήταν 'όλα τα λεφτά' !
(Σύντομα βλέπω να λέμε τα ίδια και για άλλους αξιόλογους ανθρώπους του χώρου , επειδή 'κατι' μου λέει πως η ακροαματικότητα της εκπομπής θα
ΑΝΕΒΕΙ )Τώρα , πάλι πίσω στο 'χάλι του επαρχιώτη' : την εμβέλεια του TV magik...
Υπάρχουν , ανα την Ελλάδα , τοπικής εμβέλειας κανάλια , που αναμεταδίδουν το TV magik μόνον όταν έχει αγώνες του 'Θρύλου'.Ας τα εντοπίσουμε , και ας βγάλουμε στο Forum τα τηλέφωνά τους , για να τους 'βομβαρδίσουμε' με τηλεφ. κλήσεις , μήπως και δούμε άσπρη μέρα . (θα είναι κάποια ένδειξη ενδιαφέροντος !!!)
Κάνοντας την αρχή :
'Αχελώος TV' ,
έδρα Αγρίνιο ,
εμβέλεια Βορειοδυτική Ελλάδα, Δυτική Πελλοπόνησος
τηλ. 26410-58800 , 26410-45359
fax 26410-23849Αποστόλης.
Υ.Γ. Απο ένα τέτοιο, σωστό, τηλεοπτικό προϊόν , ωφελούνται ΟΛΟΙ !!!!!!
-
Πολύ καλή η ιδέα του Αποστόλη,
Δίνω τα στοιχεία για το κανάλι της Πάτρας:Patra TV - Τηλεόραση Της Πάτρας Α.Ε.
Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 43
26441 Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610-462271
Fax: 2610-462289
Email: patratv@otenet.gr
http://www.patratv.com.grτους έχω στείλει ήδη κάποιο e-mail για το αν σκοπέβουν να προχωρήσουν σε καποια συμφωνία με το TV-MAGIC για αναμετάδωση των αγώνων του WRC. Οταν μου απαντήσουν θα σας ενημερώσω.
-
to ΣΚ ημουν εκτος αθηνων κι ετσι εχασα την μεταδοση του αγωνα.
Κανενα προβλημα ομως... το πολυαγαπημενο μας ματζικ ειχε χθες το βραδυ την εκπομπη σε επαναληψη, κι έτσι μπορεσα να δω κι εγω τα μαγικα των θεων στο χιονι.Εκπληκτικη εκπομπη, ματζικ σ ευχαριστουμε, και για τις επαναληψεις...
Ελπιζω καποιοι απο εμας να εχουν μηχανακι AGB και να φαινεται στην τηλεθεαση η πολυ καλη δουλεια...
-
Ο χρήστης Giannis_K έγραψε:
Πολύ καλή η ιδέα του Αποστόλη,
Δίνω τα στοιχεία για το κανάλι της Πάτρας:Patra TV - Τηλεόραση Της Πάτρας Α.Ε.
Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 43
26441 Πάτρα
Τηλέφωνο: 2610-462271
Fax: 2610-462289
Email: patratv@otenet.gr
http://www.patratv.com.grΒρε παλιο πρωην γειτονα, παει την απαρνηθηκες τη πατριδα σου και βαζεις μονο το Πατρινο καναλι;
Τα στοιχεια του TRΤ που αναμεταδιδει στη Θεσσαλια ειναι:
TRT
Ζάχου 5, Βόλος
Τηλ.: 2421 028801-3
Fax: 2421 036888
http://www.trttv.com/
E-mail: trttv@trttv.com -
Τι να κάνω...10 χρόνια στην Πατρα δεν είναι και λίγα.........Μια ζωή σχεδόν...
-
τι έγινε εκείνη η προβολή βίντεο WRC σε σπίτι με κασσέτες πού θα ερχόντουσαν απο την Αθήνα?. Ελπίζω να μην ειδοποίησε κανείς μέσω e-mail γιατί έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να διαβασω τα μηνύματα. 'Exω και άλλο mail khagistergiou@yahoo.com
-
Ο χρήστης kostakis έγραψε:
τι έγινε εκείνη η προβολή βίντεο WRC σε σπίτι με κασσέτες πού θα ερχόντουσαν απο την Αθήνα?. Ελπίζω να μην ειδοποίησε κανείς μέσω e-mail γιατί έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να διαβασω τα μηνύματα. 'Exω και άλλο mail khagistergiou@yahoo.comΚώστα μια κασέτα με Μοντε WRC-JWRC και Σουηδια WRC , είναι καθ' οδόν. Λογικά αύριο θα είναι στα χέρια του Σάκη. (sakinen) Με αυτόν θα μιλήσετε για να κανονίσετε τα σχετικά.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
τι έγινε εκείνη η προβολή βίντεο WRC σε σπίτι με κασσέτες πού θα ερχόντουσαν απο την Αθήνα?. Ελπίζω να μην ειδοποίησε κανείς μέσω e-mail γιατί έχει κάποιο πρόβλημα και δεν μπορώ να διαβασω τα μηνύματα. 'Exω και άλλο mail khagistergiou@yahoo.com
Κώστα μια κασέτα με Μοντε WRC-JWRC και Σουηδια WRC , είναι καθ' οδόν. Λογικά αύριο θα είναι στα χέρια του Σάκη. (sakinen) Με αυτόν θα μιλήσετε για να κανονίσετε τα σχετικά.
Σήμερα τις παίρνω από το ταχυδρομείο. Θα στείλω mail με το τηλέφωνό μου σε όσους ενδιαφέρθηκαν για να κανονίσουμε.!!! Thanks Takinen
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αποστόλη ο Λώρης είπε πως οι παρουσιαστές διαβάζουν τπο φόρουμ και του επισήμανα να τους πει να γράφουν κιόλας. Να γράφουν γενικά, θα το θέλαμε πολύ να συζητάμε μαζί τους τα του WRC. Κάτι σαν αυτό που κάνει ο Τάκης ο Πουρναράκης στην ενότητα F1.CMARIN,
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΔΩ,ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ FORUM ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.
ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Το WRC στο TV Magic !