-
Στα ακουστικα ποια χαρακτηριστικα κοιτατε κατα την αγορα τους?
Αν δηλ γυρω στα 80ευρω μια εταιρια διαθετει 4-5 μοντελλα επιλεγουμε με βαση τι?
Και επισης τα ασυρματα εχουν απωλεια ποιοτητας σε σχεση με τα καλωδια? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
ελλήνικος δεν έχει?Δυστυχώς, δεν έχω κάτι στα 'αγαπημένα' μου που να αξίζει...
Στα ακουστικα ποια χαρακτηριστικα κοιτατε κατα την αγορα τους?
Αν δηλ γυρω στα 80ευρω μια εταιρια διαθετει 4-5 μοντελλα επιλεγουμε με βαση τι?
Και επισης τα ασυρματα εχουν απωλεια ποιοτητας σε σχεση με τα καλωδια?Eυαισθησία, μαξιλαράκια, άνεση γενικώς, απόκριση συχνότητας. Αν θέλεις μπορώ να σου βρω συγκεκριμένα μοντέλα από τις δύο εταιρείες που αξίζουν ακρόασης.
Τα ασύρματα, εξαρτάται. Καλό είναι να βρεις με RF (ραδιοσυχνότητες) και όχι με υπέρυθρες, ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιείς και σε διπλανό δωμάτιο. Είναι αρκετά ακριβότερα, όμως η ευκολία που σου προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Eυαισθησία, μαξιλαράκια, άνεση γενικώς, απόκριση συχνότητας. Αν θέλεις μπορώ να σου βρω συγκεκριμένα μοντέλα από τις δύο εταιρείες που αξίζουν ακρόασης.
Τα ασύρματα, εξαρτάται. Καλό είναι να βρεις με RF (ραδιοσυχνότητες) και όχι με υπέρυθρες, ώστε να μπορείς να τα χρησιμοποιείς και σε διπλανό δωμάτιο. Είναι αρκετά ακριβότερα, όμως η ευκολία που σου προσφέρουν είναι πολύ μεγάλη.
Ριξε κανα μοντελλο γιατι για ακροαση χλωμο το κοβω.
Ασε που στα καταστηματα ΑΝ βρεις κι ολας ΕΝΑ ΔΥΟ κομματια κι ΑΝ ειναι αυτα που ζητας και αντε να στα βαλει να ακουσεις.......ειπαμε......χαος -
[Eυαισθησία, μαξιλαράκια, άνεση γενικώς, απόκριση συχνότητας. Αν θέλεις μπορώ να σου βρω συγκεκριμένα μοντέλα από τις δύο εταιρείες που αξίζουν ακρόασης.
θελει - θελει!
-
Α μπράβο. Ντάφυ, ορίζεσαι εθελοντής.
Στο κάτω κάτω αρκεί να θυμηθείς εκείνη τη συζήτηση που είχαμε κάνει πριν από κάποιους μήνες.
-
Α μπράβο. Ντάφυ, ορίζεσαι εθελοντής.Στο κάτω κάτω αρκεί να θυμηθείς εκείνη τη συζήτηση που είχαμε κάνει πριν από κάποιους μήνες.
λεγε ειπα
http://www.bonstudio.gr/catalogs/2006/pro_broadcast/Page26.htm
-
ωχ, καλα!
μακη θα σου απαντησω το απογευμα απο το σπιτι που εχω τα links, γιατι ειχαμε ακριβως μια τετοια συζητηση πριν απο κατι μηνες..απλα δεν προχωρησε επειδη 'προκυψαν' κατι αλλα εξοδακια..
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωχ, καλα!
μακη θα σου απαντησω το απογευμα απο το σπιτι που εχω τα links, γιατι ειχαμε ακριβως μια τετοια συζητηση πριν απο κατι μηνες..απλα δεν προχωρησε επειδη 'προκυψαν' κατι αλλα εξοδακια..
ε να ετσι κανει και μ' ερχεται να τον μπουφλισω
Μιλα ρε με το τσιγκελι θα στα βγαζω?εγινε.θα τα παρουμε μαζι δηλ?
-
μπαααα
μαλλον θα τα παρεις πρωτος, γιατι τα εξοδα που προεκυψαν?
ε, εξακολουθουν να προκυπτουν! -
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλορίζικος Νικόλα. Αν θες βοήθεια στο στρώσιμο προσφέρομαι.
Το πρώτο ποστ εδώ και πολύ καιρό που δεν αναφέρεται στις σεξουαλικές/στυλιστικές προτιμήσεις, την ηλικία ή την νοημοσύνη του Νικόλα!!
Να γραφτεί στα πρακτικά παρακαλώ!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλορίζικος Νικόλα. Αν θες βοήθεια στο στρώσιμο προσφέρομαι.Thank you, thank you. Οταν σε καλέσω εδώ θα έχω αφήσει τα σκυλιά μου ατάιστα για καμιά εβδομάδα. Αν σου μπουν ιδέες να τα αμο-λύσω.
Μάκη, όπως τα είπε ο Τριαντάφυλλος.
Edit: K501.
-
Δε θελω ρε Νικολα ανοιχτου τυπου.
Για τα Κ171 και Κ271? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Για τα Κ171 και Κ271?http://www.akg.com/site/products/powers ... ge,EN.html
http://www.akg.com/site/products/powers ... ge,EN.html
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θα λεγα τα 271.
Αν και δεν είναι hi-fi ακουστικά, αλλά έχουν monitor χρήση.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για τα Κ171 και Κ271?http://www.akg.com/site/products/powers ... ge,EN.html
http://www.akg.com/site/products/powers ... ge,EN.html
Δεν ξέρω γιατί, αλλά θα λεγα τα 271.
Αν και δεν είναι hi-fi ακουστικά, αλλά έχουν monitor χρήση.
Κι εδω ειναι το προβλημα.
Ακουστικα ποιες ειναι οι διαφορες τους σε σχεση με τα 501 ως μονιτορ?
Εστω θεωρητικα -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε θελω ρε Νικολα ανοιχτου τυπου.Για ποιο λόγο?
-
Θεωρητικά, είναι η ίδια διαφορά που έχουν τα hi-fi ηχεία με τα monitor. Δηλαδή τα πρώτα χρωματίζουν τον ήχο, ενω τα δεύτερα είναι πιο 'αποστασιοποιοημένα'.
Να ξέρεις πως τα 501 δεν παράγονται πλέον, οπότε να ελπίζεις να τα βρεις σε στοκ. Πλέον υπάρχουν τα 601 και 701. Στον βλέπω τιμές γύρω στα 180 και 270, αντίστοιχα.
Προσωπικά, προτίμησα να έχω και την monitor πλευρά, συνυπολογίζοντας ότι μπορεί να ασχοληθώ με μίζεις κάποτε (άσχετο ότι είναι λάθος να μιξάρεις με ακουστικά)...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μπορεί να ασχοληθώ με μίζεις κάποτεΑντικατέστησε τη λάθος λέξη με μία από τις παρακάτω επιλογές.
α) μίζες
β) μίξες
γ) μίξεις
δ) μεζέςΟ ευρών αμοιφθήσεται.
-
μπορεί να ασχοληθώ με μίζεις κάποτε
Αντικατέστησε τη λάθος λέξη με μία από τις παρακάτω επιλογές.
α) μίζες
β) μίξες
γ) μίξειςΟ ευρών αμοιφθήσεται.
Όσον αφορά τα ακουστικά, το γ.
Για το α. σε άλλα τόπικ. -
Το δ όμως (που προστέθηκε αμέσως μετά) ταιριάζει παντού.
Home Hi-Fi