-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Ελαφριά είναι, δεν έχει κάτι πιό βαρύ ?
Πρόβλημα ακόμα και για να πάνε από τη μια άκρη του δωματίου στην άλλη.
Γιατί να τα πας στο άλλο δωμάτιο?
Ανοιξε λίγο το volume να ακούν και οι από πάνωΑυτό είναι που λένε multiroom application
Ενδείκνυται και για deafmute therapy
-
Αισθάνομαι ότι το επίπεδο το έχουμε ρίξει κάπως....
-
Λόγω....jbl?
Ε καλά,μη βαράς ντε...
-
Αναφερόμουνα στη μουσική μέσω υπολογιστή και κυρίως στις εφαρμογές ICE (in car entertainment) που θεωρώ εκτός θέματος.
(απλά δεν είχα κάνει refresh και στο μεταξύ είχαν γραφτεί κι άλλα....)
Δεν έχω κάτι εναντίον της JBL... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αναφερόμουνα στη μουσική μέσω υπολογιστή και κυρίως στις εφαρμογές ICE (in car entertainment) που θεωρώ εκτός θέματος.
(απλά δεν είχα κάνει refresh και στο μεταξύ είχαν γραφτεί κι άλλα....)
Δεν έχω κάτι εναντίον της JBL...Ε καλά δεν έχεις κι άδικο,αλλά δεν είναι κακό να ξεφεύγει και λιγάκι η συζήτηση.
Μα ούτε δυό πόστ ρε συ για τα μεγάφωνα αυτοκινήτου της jbl?
-
Σε καταστημα έχει γίνει-σχεδόν-εγκατάσταση 8 σημείων για ηχεία.
Τεσσερα εντός σε γωνίες και τέσσερα εκτός σε, σχεδόν, σειριακή θέση.
Πως μπορούν όλα αυτά να ελέγχονται απο μία θέση. Χρειάζεται ένας μίκτης 4 καναλιών ή οχτώ? Παίζουν ρόλο τα watt αυτών? Τα ακούσματα θα είναι κυρίως ραδιόφωνο ή cd, δεν πρόκειται για επαγγελματικό ήχο υψηλής έντασης (πιτσαρία είναι). -
πάντως μια και λέγατε για ηχεία jbl ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια απόδοση από αυτά.
http://www.jbl.com/home/products/produc ... reid=12364
Άριστη λύση για ηχεία υπολογιστή τόσο που δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας...μάλλον στ' αυτιά σας.
-
Quadra,που θα βρούμε καλής ποιότητας καλώδιο από πενταπολικό σε rca για το πικάπ?
Παίζει ρόλο η ωμική του αντίσταση σε σχέση με το phono stage?
Με το δικό μου το φθηνό έχω πρόβλημα,μου βγάζει αρκετό βόμβο. -
Γιατί από πενταπολικό σε RCA ? πως τερματίζει ο βραχίονας στο πικ-απ και τι πικ-άπ είναι αυτό ? οι βόμβοι στα πικ-άπ λόγω των πολύ χαμηλών ρευμάτων είναι συχνοί, από απλές αιτίες έως πολύ σύνθετες, ακόμα και η γείωση από το πικάπ στο ενισχυτή παρουσιάζει βόμβο.
Έχεις στο πικάπ ξεχωριστή γείωση με τον ενισχυτή ? μην περιμένεις από τις γειώσεις των RCA να κόψεις βόμβο.
Πρέπει να γειωθούν και τα σασί των μηχανημάτων.
Για λέγε.... -
Σαφώς και παίζει ρόλο η ωμική αντίσταση, και του καλωδίου, και της κεφαλής. Ο βόμβος πότε ακούγεται, μόλις ανοίξεις τον ενισχυτή ή μόλις ανεβάσεις την ένταση. Ο βόμβος αυτός κάνει τα μεγάφωνα των γούφερ να κουνιούνται μόλις ανοίγεις, ή όταν ανεβάζεις ένταση ?
............. -
Λοιπόν,έχουμε και λέμε.
1.Ο ενισχυτής έχει υποδοχή για εξωτερική γείωση αλλά δεν τη έχω συνδεδεμένη με το πικάπ και να σου πω τη αλήθεια δεν πρόσεξα αν και το πικάπ έχει εξωτερική γείωση.
Με το din to din καλώδιο στον λαμπάτο δεν έχει πάντως βόμβο.2.Ο βόμβος ταλαντώνει το γούφερ ανοίγοντας σταδιακά την ένταση ποιό πολύ στο ένα κανάλι.
Στο άλλο κανάλι ακούγετε ένα σχετικά δυνατό βζζζζζζζζζ.....
Το κουφό.
Αν βγάλω το ένα rca (απ το κανάλι που ακούγετε ο βόμβος) και το γειώσω με το δάχτυλό μου (θα πρέπει να έχω κλειστή την ένταση γιατί μπορεί να τινάξει και το γούφερ!!!) για λίγο σταματάει,και μετά από λίγο παίξιμο ξαναρχίζει.3.Το πικάπ στο σασί του (όπως και στον ενισχυτή) έχει υποδοχή din.
-
Έχω έναν Yamaha RXV750. Προ καιρού, όταν τον γύρισα στο tuner, νεκρώθηκε. Output μηδεν (ούτε θόρυβος, όυτε τίποτα). Τον έκλεισα. Τον ξανάνοιξα (πάλι γυρισμένο στο tuner) και τον άφησα αρκετή ώρα ανοιχτό. Μετα από καμιά ώρα, άρχισε να βγαίνει ήχος, αλλά με διαλείψεις. Μετά από μια-δυο προσπάθειες, ο δέκτης άρχισε να δίνει output κανονικά. (Παρατήρηση: όσο δεν είχα ήχο, ο δέκτης έδειχνε τη συχνότητα που θεωρητικά ήταν συντονισμένος, αλλά όχι και τα δεδομένα RDS. Με το που επανήλθε ο ήχος, αποκαταστάθηκε και το RDS. Δεν το έψαξα παραπάνω, μέχρι που προχτές συνέβη το ίδιο, αλλά πλέον output γιοκ. Πριν αρχίσω να τραβιέμαι στο service (και μη όντας ειδικός δε θα ξέρω αν με παραμυθιάσουν ή όχι), έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
-
το έχεις συνδέσει στην κεντρική κεραία του σπιτιού ή με τη δικιά του? μήπως έγινε καμια βλακεία με το καλώδιο και βραχυκυκλώνει
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το έχεις συνδέσει στην κεντρική κεραία του σπιτιού ή με τη δικιά του? μήπως έγινε καμια βλακεία με το καλώδιο και βραχυκυκλώνειΧρησιμοποιώ τη δική του κεραία.
-
dirtoulios Μάλλον πρόβλημα κάποιου πυκνωτή στο κύκλωμα του tuner, που βραχυκυκλώνει και αδειάζει και γιαυτό παίζει μετά από αρκετή ώρα ανοιχτός, ή το πιθανότερο, κάποια ψυχρή κόλληση σε ποδαράκι πυκνωτή.
Mάκη, πριν κάνεις ότιδήποτε, να ενώσεις τις γειώσεις στα σασί, και μετά βλέπεις.
Πάντως οι συνδέσεις Din είναι ότι χειρότερα στα χαμηλά ρεύματα όπως αυτά των phono stage. -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
το έχεις συνδέσει στην κεντρική κεραία του σπιτιού ή με τη δικιά του? μήπως έγινε καμια βλακεία με το καλώδιο και βραχυκυκλώνει
Χρησιμοποιώ τη δική του κεραία.
τα υπόλοιπα παίζουν? π.χ. είσοδος από pc, cd κτλπ ?
-
TNXS, m8.....
Τώρα θα τον πάω στο service ενημερωμένος (και ο @#$@# μόλις βγήκε από την εγγύηση )
-
Αξίζει να βάλω λαμπάτο ενισχυτή στα bose acoustimass 5?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Αξίζει να βάλω λαμπάτο ενισχυτή στα bose acoustimass 5?Δε νομίζω να τα σηκώσει.
Για πες μας εντυπώσεις από ήχο... -
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Mάκη, πριν κάνεις ότιδήποτε, να ενώσεις τις γειώσεις στα σασί, και μετά βλέπεις.
Πάντως οι συνδέσεις Din είναι ότι χειρότερα στα χαμηλά ρεύματα όπως αυτά των phono stage.Ναι αλλά όλα τα παλιάς γενιάς μηχανήματα din συνδέσεις χρησιμοποιούσαν.
Γιατί με τον λαμπάτο ενισχυτή παίζει?
Τεσπά θα κοιτάξω αν και δεν νομίζω να έχει εξωτερική γείωση το πικάπ.
Home Hi-Fi