-
Πές στον άνδρα του σπιτιού ή κάνετο μόνη σου, να βγάλης την συσκευή από την πρίζα και με ένα σταυρωτό κατσαβίδι να ξεβιδώσει τις 4 εξωτερικές βίδες που βρίσκονται εκατέρωθεν του καπακιού και ίσως 1 ή 2 πίσω και να βγάλετε το καπάκι για να πάρετε το δισκάκι που σας αρέσει. Για πρόταση σε 1-2 ημέρες να δούμε τι υπάρχει για εσάς.
-
Me ένα κατσαβίδι ψιλό τράβηξε τον μηχανησμό έξω,ανοίγει
-
Ευχαριστώ και περιμένω.
Το έχω ανοίξει, έχω μανία με τα εργαλεία κι έχω σχεδόν τα πάντα, αλλά είναι μπλοκαρισμένο μέσα στο μηχανισμό ανάγνωσης (αν τον λένε έτσι).
Φοβάμαι να το ζορίσω μήπως του κάνω ζημιά, θα ξαναπροσπαθήσω κι αν δεν τα καταφέρω θα του βγάλω μια φωτο κ θα την βάλω εδώ.Ευχαριστώ και πάλι, δεν έλπιζα για τόσα πολλά.
-
Εγώ προτείνω:
Ενισχυτή ΝΑD C315BEE ή C325BEE
Hχεία Focal Chorus 807V ή Chorus 706V
Ta 807 είναι και ιδιαίτερα εύκολα φορτία (92db-8Ωμ) για τον NAD και π ιστεύω θα τα παίξει αρκετά καλά χωρίς δυσκολία,και καθαρά και σχετικά δυνατά.
dvd player YAMAHA DVD-S661
to οποίο διαβάζει και SACD/DVD AUDIO.Ολα κάνα 1200 άρι περίπου.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Το έχω ανοίξει, έχω μανία με τα εργαλεία κι έχω σχεδόν τα πάντα....
Δε μου λες
Είσαι ελεύθερη και ψάχνεις για γαμπρό μήπως?
-
Κοσμοπόλιταν σελίδα 25, άσε ρε Μάκη να βγάλει πρώτα το δισκάκι το κορίτσι. Πα, πα, πα.
-
Από ότι κατάλαβα δεν κόλλησες επειδή άκουσες κορίτσι, για τα εργαλεία πας ατιμούλικο.
elisa αν είναι μαγκωμένος ο μηχανισμός μην προσπαθείς να το τραβήξεις το συρτάρι, μπορεί να σπάσει. Κάνε ένα τρύκ, βγάλε την πρίζα για 1-2 ώρες να κάνει reset ο επεξεργαστής των εντολών και μετά δοκίμασε πάλι κανονικά. Καλή τύχη.
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Κοσμοπόλιταν σελίδα 25, άσε ρε Μάκη να βγάλει πρώτα το δισκάκι το κορίτσι. Πα, πα, πα.Μη δείτε έναν άνθρωπο να προοδεύει,ένα κι ένα,ε μα πια.....
Εχει και χειρότερα πάντως.
Μια 1000άρα σχεδόν player recorder έκανε νούμερα ο μηχανησμός ανάγνωσης ,κάποια στιγμή έρχεται το μαιλ από Ολλανδία 'ντεν υπαρχει ανταλλακτικό',πάω το βράδυ σπίτι και με το που κάνει νερά τρώει μια μπουνιά με ανοιχτό το συρτάρι τα είδε όλαΚρίμα στο cd που έσπασα και ήταν το tobular bells III
PHILIPS?
Κ@λομηχανήμτα του κερατά -
Από ότι κατάλαβα δεν κόλλησες επειδή άκουσες κορίτσι, για τα εργαλεία πας ατιμούλικο.Να σου πω την αλήθεια τώρα που το λες.... έχω κάτι ελείψεις στο συνεργείο
-
Έλα ρε σοβαρέψου να βοηθήσουμε την κοπέλα. Από εβδομάδα θα σου στείλω τα σχέδια για την βελτίωση του ενισχυτή.
-
Έλα ρε σοβαρέψου να βοηθήσουμε την κοπέλα.Eγώ βοήθησα,σειρά σου τώρα
Από εβδομάδα θα σου στείλω τα σχέδια για την βελτίωση του ενισχυτή.
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Φοβάμαι να το ζορίσω μήπως του κάνω ζημιάO μηχανισμός επειδή παιρνει κίνηση απ το μοτερ (γραναζωτή οδόντωση) όταν προσπαθούμε να τον ανοίξουμε απ το συρτάρι είναι σα να προσπαθείς να κινήσεις μια μικρή τροχαλία με φορτίο απ την πολλαπλάσια μεγαλύτερή του τροχαλία.
Απ την πρόσοψή του μηχανισμού βάλε δύο κατσαβιδάκια ψιλά,ένα από πάνω κι ένα από κάτω κι ελαφρά προσπάθησε να το ανοίξεις,ίσα που να μπορείς να το πιάσεις με τα χέρια,και πάλι θα το τραβήξεις σιγά σιγά για να μη σπάσεις το μηχανισμό.
Αν δεν κάνω λάθος στο τέρμα κλειστό πρέπει να έχει και το κλικ ως κούμπωμα αλλά όπως και να έχει θα ανοίξει,άσχετα αν θα χρειαστεί λιγάκι παραπάνω δύναμη,απλά θέλει σιγά σιγά.
-
Είχα πάθει κάτι παρόμοιο σε ένα dvd player της πλάκας που αγόρασα από σούπερ μάρκετ για την κρεβατοκάμαρα. Το συρταράκι αρνιόταν πεισματικά να ανοίξει. Δοκίμασα τα πάντα, reset, αποσυνδέσεις από την τροφοδοσία κ.λπ., αλλά δε γινόταν τίποτα. Άνοιξα το σασί, λοιπόν, και βρήκα τον μηχανισμό με τα γρανάζια που περιγράφει κι ο Μάκης. Αυτά έπαιρναν κίνηση από έναν ιμάντα, ο οποίος είχε σπάσει, και γι' αυτό δεν άνοιγε το συρταράκι. Αντικατέστησα το σπασμένο ιμάντα με ένα λαστιχάκι μπακάλικου, και τώρα δουλεύει άψογα.
-
Μάλλον η elisa δεν το γλυτώνει το άνοιγμα, όχι ότι είναι τίποτα σπουδαίο, πιό πολύ φασαρία είναι να το βγάλεις από την θέση του παρά να το ανοίξεις.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Αρα ακούς κι ότι δεν αξίζει?
Και που το ξερεις οτι δεν αξιζει αν δεν το εχεις ακουσει????
Εεεεε????για πες μας???????Μακη μου οποιος εχει την ψωρα (και εν τω μεταξυ εχει σκασει ενα καρο χρηματα για μαπες αυθεντικα) καπου εκει καταληγει!!!!
Κατεβαζει ακουει και αν του αρεσει το αγοραζει.Αλλιως ή σβου ή απλα μενει στο σκληρο.
Οσο για τους επαγγελματικους ενισχυτες ...ναι τελικα ειναι Η λυση....
Αφθονα ,φτηνα (σχετικα) βαττ και απο χροιες κλπ χαρωπα ,μια χαρα ειναι, αρκει να ξερεις τι θα παρεις (ή να σου πουνε!!!)
Εμενα μου ειπανε φιλαρες και πηρα (χωρις καν να τον ακουσω!!!) ενα Crest K1 και σωθηκα.
350 watt στο καναλι στα 8ωμ, 500 στα 4 και ηχος αναφορας.
Αν σας δωθει η ευκαιρια ακουστε τον και θα με καταλαβετε!!!!
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Αρα ακούς κι ότι δεν αξίζει?
Και που το ξερεις οτι δεν αξιζει αν δεν το εχεις ακουσει????
Εεεεε????για πες μας???????Μακη μου οποιος εχει την ψωρα (και εν τω μεταξυ εχει σκασει ενα καρο χρηματα για μαπες αυθεντικα) καπου εκει καταληγει!!!!
Κατεβαζει ακουει και αν του αρεσει το αγοραζει.Αλλιως ή σβου ή απλα μενει στο σκληρο.
Ελα ρε ψυχάρα που είσαι εσύ?
Καλά είσαι?
Να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτηκα απ αυτήν την πλευρά
Αλλά απ την άλλη να κάθεσαι να κατεβάζεις σωρεία δίσκων είναι κάπως...
Εγώ προσπαθώ να τα ακούω από demos αν υπάρχουν.Οσο για τους επαγγελματικους ενισχυτες ...ναι τελικα ειναι Η λυση....
Αφθονα ,φτηνα (σχετικα) βαττ και απο χροιες κλπ χαρωπα ,μια χαρα ειναι, αρκει να ξερεις τι θα παρεις (ή να σου πουνε!!!)
Εμενα μου ειπανε φιλαρες και πηρα (χωρις καν να τον ακουσω!!!) ενα Crest K1 και σωθηκα.
350 watt στο καναλι στα 8ωμ, 500 στα 4 και ηχος αναφορας.
Αν σας δωθει η ευκαιρια ακουστε τον και θα με καταλαβετε!!!!
Ελα ρε πρωί πρωί τώρα και δεν ήπια τον καφέ
http://www.avmentor.gr/downloads/amplifiers.pdf
Nα το διαβάσεις και να το αντιγράψεις 100 φορές με μολύβι χωρίς ξύστρα
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δε μου λες
Αμάν εσείς οι άντρες, δεν προλαβαίνουμε καλά καλά να γνωριστούμε κι αμέσως το μυαλό σας στο γάμο!
Ευχαριστώ για την ιδέα για το συγκροτηματάκι μου, θα περιμένω και τις προτάσεις του 21 Quadra και θα δω.
Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω Κινέζικα, τώρα χαίρομαι που δεν το αποφάσιζα.Το cd μου το άνοιξα πάλι χθες βράδυ. Προσπάθησα με τα κατσαβίδια από μπροστά, δεν έγινε τπτ. Θα έσπαγε το πορτάκι κι αδύνατον να άνοιγε ο μηχανισμός. Το είδα από μέσα, τρεις βίδες κρατάνε όλες κι όλες το μηχανισμό και είπα να τις λύσω. Λύθηκε, αλλά δεν μπορούσε να βγεί γιατί κολλούσε στο ... πορτάκι.
Μες στην τσαντίλα, το έβαλα στην πρίζα και ... ω του θαύματος το cd άρχισε να γυρίζει! Το σύνδεσα πάλι σ' ένα φορητό και παίζει κανονικά!!!!!!! Όταν πατάω να βγει το πορτάκι κάνει έναν ελαφρύ αλλά ανατριχιαστικό θόρυβο και το πορτάκι δεν ανοίγει.Το αποφάσισα: Θα τ' αφήσω έτσι, να παίζει μόνο το cd που έχει μέσα κι όταν ξανασταματήσει θα δουλέψει ... σφυρί.-
-
Ο χρήστης elisa έγραψε:
Δε μου λες
Αμάν εσείς οι άντρες, δεν προλαβαίνουμε καλά καλά να γνωριστούμε κι αμέσως το μυαλό σας στο γάμο!
E καλά δεν είπα να παντρευτούμε με το καλημέρα
Βάστα λίγοΕυχαριστώ για την ιδέα για το συγκροτηματάκι μου, θα περιμένω και τις προτάσεις του 21 Quadra και θα δω.
Ήμουν έτοιμη να παραγγείλω Κινέζικα, τώρα χαίρομαι που δεν το αποφάσιζα.Τι θα έπαιρνες?
Κινέζικα?
Ε να τέτοια κάνετε και μετά δεν μπορείτε να βρείτε άντρα κι όταν ο φουκαράς (έλα πέστο 'ναι μωρέ τα καημένα μου ) θέλει να κάνει κάνα light λίφτινγκ στο hifi 'αστο καλό είναι,πάλι λεφτά θα δώσουμε?' )Το συστηματάκι είναι σούπερ,όρμα
Το cd μου το άνοιξα πάλι χθες βράδυ. Προσπάθησα με τα κατσαβίδια από μπροστά, δεν έγινε τπτ. Θα έσπαγε το πορτάκι κι αδύνατον να άνοιγε ο μηχανισμός. Το είδα από μέσα, τρεις βίδες κρατάνε όλες κι όλες το μηχανισμό και είπα να τις λύσω. Λύθηκε, αλλά δεν μπορούσε να βγεί γιατί κολλούσε στο ... πορτάκι.
Μες στην τσαντίλα, το έβαλα στην πρίζα και ... ω του θαύματος το cd άρχισε να γυρίζει! Το σύνδεσα πάλι σ' ένα φορητό και παίζει κανονικά!!!!!!! Όταν πατάω να βγει το πορτάκι κάνει έναν ελαφρύ αλλά ανατριχιαστικό θόρυβο και το πορτάκι δεν ανοίγει.Το αποφάσισα: Θα τ' αφήσω έτσι, να παίζει μόνο το cd που έχει μέσα κι όταν ξανασταματήσει θα δουλέψει ... σφυρί.-
Κάτι πρέπει να έχει μαγκώσει στο μηχανισμό
Για βγάλε μια φωτό κοντινή και καθαρή αν μπορείς να σε βοηθήσουμε. -
Γιατί εσείς τα κορότσια έχετε μια τάση προς την καταστροφή ?
-
Γιατί εσείς τα κορότσια έχετε μια τάση προς την καταστροφή ?Η πλάκα είναι ότι θα σπάσει και το cd
Home Hi-Fi