-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ελπίζω η αλλαγή αποτελεσμάτων στο rally Κύπρου να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα του διγωνισμού, γιατί όπως και να το κάνεις οι 14 βαθμοί που μου δίνουν MARTIN και SAINZ είναι καλοί.Απόλυτη ευστοχία μέχρι στιγμής 5 στα 5Θα αλλάξουν τα αποτελέσματα. Εμένα πάλι η απόφαση της fia με έστειλε στον κουβα!!!! Από τους 10 πόντους του gro παίρνω τώρα κουλουράκι! Και είναι το πρώτο... Το προτιμούσα όμως 'στα ίσα' και όχι έτσι, γιατι τζάμπα χάρηκα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Ελπίζω η αλλαγή αποτελεσμάτων στο rally Κύπρου να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα του διγωνισμού, γιατί όπως και να το κάνεις οι 14 βαθμοί που μου δίνουν MARTIN και SAINZ είναι καλοί.Απόλυτη ευστοχία μέχρι στιγμής 5 στα 5Θοδωρή, με εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.... Έπιανα Gro, Martin και 16 βαθμούς και τώρα.....0
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ελπίζω η αλλαγή αποτελεσμάτων στο rally Κύπρου να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα του διγωνισμού, γιατί όπως και να το κάνεις οι 14 βαθμοί που μου δίνουν MARTIN και SAINZ είναι καλοί.Απόλυτη ευστοχία μέχρι στιγμής 5 στα 5
Θοδωρή, με εμένα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.... Έπιανα Gro, Martin και 16 βαθμούς και τώρα.....0
Θηλυκά και μηχανές έχουν πίκρες και χαρές
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Ελπίζω η αλλαγή αποτελεσμάτων στο rally Κύπρου να αποτυπωθεί και στα αποτελέσματα του διγωνισμού, γιατί όπως και να το κάνεις οι 14 βαθμοί που μου δίνουν MARTIN και SAINZ είναι καλοί.Απόλυτη ευστοχία μέχρι στιγμής 5 στα 5
Θα αλλάξουν τα αποτελέσματα. Εμένα πάλι η απόφαση της fia με έστειλε στον κουβα!!!! Από τους 10 πόντους του gro παίρνω τώρα κουλουράκι! Και είναι το πρώτο... Το προτιμούσα όμως 'στα ίσα' και όχι έτσι, γιατι τζάμπα χάρηκα.
Το παραπάνω απόφθεγμα και για σένα
-
Λόγο καθυστέρησεισ όπως και πέρσι δεν συμμετέχω στον διαγωνισμό,
δεν ξέρω αν μπορώ να μπω τώρα έστω για την πλάκα, αν θέλετε πάντως μπορώ να σας προτείνω μια τρειάδα ανα αγώνα. Μπορώ? -
Πώς πήγατε παιδιά?? Εγώ μόνο τους 10 του Πέτρου πήρα. Πάλι καλά που δεν είχαμε καμιά ιστορία όπως στην Κύπρο με τον Γκρο γιατί ακόμα το κλαίω εκείνο το δεκάρι!!!
-
Eυτυχώς τσιμπήσαμε τους 18 πόντους στο Ακρόπολις!!!
Ας είναι καλά ο Peter και ο Sebastian....
Mετά απο σχετικά ατυχή αποτελέσματα στους προηγούμενους αγώνες τελικά καταφέραμε να ξαναμπούμε στην πρώτη εικοσάδα!
-
**0 **= Κουλούρι στρογγυλό-στρογγυλό
-
Αντι για Peter Solberg ειχα πατησει Κristian.
Kαι ετσι την πατησα γενικώς... -
Nα κάνω μια ερώτηση (αν και λίγο δύσκολη) ?
Πόσοι απο το forum είναι μέχρι τώρα σε καλή σχετικά θέση στον διαγωνισμό?
Ας πούμε στην πρώτη τριαντάδα? -
Ο χρήστης dimline έγραψε:
Nα κάνω μια ερώτηση (αν και λίγο δύσκολη) ?Πόσοι απο το forum είναι μέχρι τώρα σε καλή σχετικά θέση στον διαγωνισμό?
Ας πούμε στην πρώτη τριαντάδα?Με μια γρήγορη ματιά είναι μόνο ένας ακόμη!!!
-
Nα κάνω μια ερώτηση (αν και λίγο δύσκολη) ?Πόσοι απο το forum είναι μέχρι τώρα σε καλή σχετικά θέση στον διαγωνισμό?
Ας πούμε στην πρώτη τριαντάδα?Τριαντάδα? Πολύ μας περιοριζεις!!!
Εγώ πάντως είμαι στην 50άδα. -
Πενηντάδα; Καλά πας εσύ, εγώ έχω καταποντιστεί. Ποιος είναι ο φίλος με την καλή θέση να κάνουμε κερκίδα σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Πενηντάδα; Καλά πας εσύ, εγώ έχω καταποντιστεί. Ποιος είναι ο φίλος με την καλή θέση να κάνουμε κερκίδα σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα.Εγώ βλέπω δύο ακόμη στην πρώτη 30αδα. Στην 25η θέση ο thvarveris και στην 26 εγώ
-
Ο χρήστης maf έγραψε:
Εγώ βλέπω δύο ακόμη στην πρώτη 30αδα. Στην 25η θέση ο thvarveris και στην 26 εγώ
Εχουμε δηλαδή ακόμα κάποιες ελπίδες σαν forum να πάρουμε τη νίκη...
Πάντως έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τώρα η θέση και οι βαθμοί είναι περισσότερο θέμα τύχης απο πέρυσι....
Όλο και κάποιος ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ παράγοντας συμβαίνει κατα τη διάρκεια των αγώνων ,ανατρέπει τα προγνωστικά και σε στέλνει στον ΚΟΥΒΑ...
-
Πάντως έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι τώρα η θέση και οι βαθμοί είναι περισσότερο θέμα τύχης απο πέρυσι....
Όλο και κάποιος ΑΣΤΑΘΜΗΤΟΣ παράγοντας συμβαίνει κατα τη διάρκεια των αγώνων ,ανατρέπει τα προγνωστικά και σε στέλνει στον ΚΟΥΒΑ...Πέρσι τερμάτισα 3ος .Φέτος μετα το ΡΑ ειμαι 291ος...
-
ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ
Ο ΒΑΘΜΟΙ!
ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΗΤΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! ΤΡΑΓΩΔΙΑ!
ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 71η ΘΕΣΗ ΜΕ 44 ΒΑΘΜΟΥΣ! -
Ο χρήστης maf έγραψε:
Πενηντάδα; Καλά πας εσύ, εγώ έχω καταποντιστεί. Ποιος είναι ο φίλος με την καλή θέση να κάνουμε κερκίδα σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα.
Εγώ βλέπω δύο ακόμη στην πρώτη 30αδα. Στην 25η θέση ο thvarveris και στην 26 εγώ
Και εγώ νόμιζα ότι μετά την 'καζούρα' του Ακρόπολις θα είχα βυθιστεί και δεν είχα κουράγιο να δω την βαθμολογία.
-
Eυτυχώς τσιμπήσαμε τους 18 πόντους στο Ακρόπολις!!!Ας είναι καλά ο Peter και ο Sebastian....
Mετά απο σχετικά ατυχή αποτελέσματα στους προηγούμενους αγώνες τελικά καταφέραμε να ξαναμπούμε στην πρώτη εικοσάδα!
Και με τους +8 απο την Τουρκία μπήκαμε για πρώτη φορά και στην δεκάδα!!!!!
Ας είναι καλά ο GRO που χώθηκε ανάμεσα στους SEB και SOL και κράτησε τελικά τη θέση του....
-
(μη με γκαντεμιάσετε και πάρω κανα κουλούρι στην Αργεντινή!!!! )
Και το περίμενα.... Μετά την εγκατάλειψη Solberg-Martin το κουλούρι είναι πολύ κοντα....
Ποιος με μάτιασε ρε?!?!?
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 4Τ-PEUGEOT 2004