-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=6&t=5770Ευχαριστω,βρηκα και αλλο ενα και τα εβαλα ολα μαζι .
-
ΣΟΥΠΕΡ πηραμε αμεσες απαντησεις που εψαχνα, στα παντα-ολα...αυτα ειναι τα ωραια.
κατοπιν προσεκτικης μελετης των ανωτερο και ως 'κουλος' αποφασισα να κινω το αυτοκινητο για να μη μαραζωσει, εστω και χωρις πινακιδες (πολυυυυ προσεκτικα, χωρις σκισιμο, γκαζια, κατεβασματα , φρενα αποτομα, κολιες κλπ), μεχρι την καφετερια της γειτονιας + τριγυρω βολτες, και πισω παλι, ανα 10-15 ημερες ωστε να δουλευουν ολα και να μην παθει αγκυλωση...Θα βαζω 1 φορα το χρονο φτηνα λαδακια στο βενζιναδικο της γειτονιας μου. Εαν μπω στην τεχνικη διαδικασια που λενε οι φιλοι που σκαμπαζουν τεχνικα, φοβαμαι μην κανω ζημια αντι για καλο..οποτε 5 και στο χερι.
Το προς αναπαυση αμαξι ειναι ΜΧ5 2-λιτρο. Ετσι θα εχω ευκαιρια να βολταρω με την μπαρκετουλα μου...(νομιμα), που ειναι και πιο προσφατο αποκτημα, να την ευχαριστηθω, και καθε χρονο θα κανω σκατζα μεταξυ τους...ωστε κανενα να μην εχει παραπονο...( μη με σκισουν και τα τεκμηρια-τελη-ασφαλιστρα).
-
Αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες=χωρίς ασφάλεια.
Μέτρα για αποθήκευση - ακινητοποίηση ΙΧ