-
ΝΟΜΙΖΩ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΤΖΕΚΟΣ'' ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΑΡΑ..ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΕ ΑΓΓΛΟΥΠΑ!!!...ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΧΕ ΔΥΟ???
-
Σιγουρα ειχε δυο.
-
ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΠΙΤΙΤΣΑ...ΤΟ ΣΙΕΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ Ο ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ..ΓΚΑΡΑΖ ...ΤΟΥ ΤΖΕΚΟΥ ΛΕΦ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ???
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΤΟΥ ΤΖΕΚΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΣΕ ΑΓΩΝΑ??? -
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΤΟ ΤΗΝ ΕΧΩ ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑ...ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ????
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
πριν 6-7 χρονια εμπαινα συχνα στο συνεργειο που ειχε ο κος Αποστολου στην θηβωνειχε κλεισει ενα χωρο γυρω στα 300 τετραγωνικα και το ειχε κανει πληρη συνεργειο για να ανακατασκευαζει οτι αυτοκινητο ειχε τρεξει και οχι μονο!!
εκει ειχα δει.....καθηστε παιδια....
αουντι κουατρο α2 με χα μπε χρωματα και ινγκολσταντ πινακιδες
δελτονα με μαρτινι χρωματα και τορινεζικες πινακιδες
αουντι κοντο πολιτικο μαυρο με ασπρες ροναλ ακτινωτες(αυτο με τα 306 αλογα το σπορτ) που αμα το βλεπατε σε τι κατασταση ητανε θα δακρυζατε!!
σελικα στ 185 ασπρη κοκκινη εργοστασιακη με νουμερα κολωνιας
αουντι 80 γκε τε ε το πρασινο που ετρεχε ο ιδιος ανακατασκευασμενο πληρως!!
το ιδιο για το ρενω 5 αλπιν που ετρεχε παλι ο ιδιος
ειχα δει και κατι σαπια τζουλια και βελοτσευποψιν οτι απασχολουσε δυο ανθρωπους μονιμα για τα αυτοκινητα του και μερικες φορες ειχα δει και τριτο
τον ενα τον εχω δει πολλες φορες σερβις στον καρανικολα
ειχα ακουσει οτι στο υπογειο στην θηβων και καβαλας ειχε γυρω στα 60 αυτοκινητα.
ξερει κανεις τιποτα??
Είμαι κι εγώ από τους λίγους τυχερούς που μπήκαν σε εκείνη την αίθουσα.Πρέπει να ήταν μεταξύ 96-98.Είχε κι άλλα αυτοκίνητα εκεί...οι Delta πρέπει να ήταν 3 ή 4 (2 εργοστασιακές και 1 ημι)..όπως και μια 037 στα χρώματα της Martini Racing και μια Fulvia HF (Fanalone αν δεν κάνω λάθος),χώρια τα πολιτικά που είχε:μια Z1 και μερικές παλιές Alfa.Δυστυχώς ήμουν μικρός και δεν σκέφτηκα να βγάλω φωτο τότε
ΦΙΛΕ ΤΟΥΡΙΣΤ...ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟ???
Τη συγκεκριμένη φωτογραφία,μαζί με μερικές ακόμη,πρέπει να τις πήρα πριν από πολλά χρόνια όταν μετακόμησαν οι Αφοι Καρανικόλα(δούλευε ο πατέρας μου στα αγωνιστικά ) στο σημερινό τους χώρο.Θα ψάξω να βρω και φωτογραφία με 037...ο Αγγλούπας απ'ότι μου έχουν πει είχε φέρει δυο:μια μπλε Denim και μια κόκκινη Army Navy.
-
DYO SIERRES OI DYO SIERRA..GIA TI LES MIA DENIM KAI MIA... ...AMA VREIS KAI VIDEO FILE EISAI THEOS!!!
-
Όλοι ξέρουμε οτι είχε ένα Sierra το γνωστό Denim της φωτό. Τώρα ο istorikos6 που το βρήκε το δεύτερο???? Μπορείς να βρείς καμμιά φωτογραφία απο το 2ο και σε ποιούς αγώνες έχει τρέξει??
-
ΛΟΓΙΚΑ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΙΕΡΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΤΥΛ...ΒΛΕΠΕ ΝΤΕΝΙΜ!...ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΕΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΥΣΤΕΜΗΣ... ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΗΣΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ!
-
Όταν πουλιέται κάτι στην Ελλάδα, ειδικά σε τέτοια αυτοκίνητα, πάντα κάποιος γνωστός και διάσημος το είχε.... Κάποτε πρίν 2 χρόνια έψαχνα να πάρω μία Fulvia απο την χρυσή ευκαιρία και απο διάφορες αγγελίες. Είχα βρεί 3 που κατα ένα παράξενο τρόπο και οι 3 ήταν του Τζανετάκου και είχαν παίξει σε ταινίες.............
-
Ο χρήστης alfistas έγραψε:
Όλοι ξέρουμε οτι είχε ένα Sierra το γνωστό Denim της φωτό. Τώρα ο istorikos6 που το βρήκε το δεύτερο???? Μπορείς να βρείς καμμιά φωτογραφία απο το 2ο και σε ποιούς αγώνες έχει τρέξει??Γινεται λογος για δυο RS500?? Γιατι αν θυμαμαι καλα,ειχε ενα RS Cosworth και ενα RS500(-το DENIM)
-
Με το 500 έτρεχε όμως. Μιλάμε για αγωνιστικά αυτοκίνητα και όχι για μουλάρια η βολτάδικα. Εγώ πάντως στα Ηπειρωτικά Ραλλύ που είχε πάρει μέρος, ήταν με το 500 και 1 φορά με το 037 που το είχε καταστρέψει σε κάτι χασίματα.
-
Πριν αρχισει να τρεχει με το RS500,με τι ετρεχε?
-
ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΔΕΡ ΜΟΥ!!!...ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ RS500(SWSTA)ΡΙΤΣΩΝΑ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ RALLY.GR ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ???
-
-
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΣΙΡΚΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ??? ...ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ 2 ΣΙΕΡΡΑ(ΑΝ ΕΧΕΙ 2)ΘΑ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΟ ΜUCH!!!
-
-
Ο ΑΓΓΛΟΥΠΑΣ ΕΙΧΕ 1 SIERRA RS 500 ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΕΤΡΕΧΕ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΟΤΕ!!!! ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΟΥΛΑΡΙ Η ΒΟΛΤΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΑΣ.
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
ΜΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΔΕΡ ΜΟΥ!!!...ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ RS500(SWSTA)ΡΙΤΣΩΝΑ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ RALLY.GR ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ???Πρώτο αγωνιστικό του Αγγλούπα ήταν Renault 5 Alpine....
-
AYTO PISTEYW KAI EGW ALFISTA! ...TOURIST KAMIA FOTO APO TO RS VRHKES???...LEW PROTOS AGWNAS ME RS500
Η "ΑΝΑΠΑΥΣΗ" ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ...