-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Η κορυφαια αυτκινητοβιομηχανια στον κοσμο ειναι η mercedes benz.Δεν μπορει να την χτυπησει ΚΑΝΕΙΣ, οχι για το σημα (που θα βιαστουν καποιοι να απαντησουν βλακωδως) αλλα γιατι δεν διαθετει κανεις την πειρα σε αυτην την κατηγορια οχηματωνΚορυφαία, απο ποιά άποψη δηλαδή...?
-
Και η αποτυχία του Φαέθων στο πιο κάτω άρθρο μάλλον έτσι εξηγείται.
Kι από άλλους λόγους... με κυριότερο την προκατάληψη. Όσο καλό και να είναι το Phaeton, A8 (ή S-Class ή 7άρα) θα πάρουν όσοι έχουν ευρώ.
Tο Audi Touareg δεν θα πουλούσε περισσότερα; Ή θα πουλούσε ποτέ το Toyota RX300;
Δημιουργούμε τη Lexus και πουλάμε πολυτέλεια.
[list:3bsb0xxl]Τα πραγματα ειναι απλα.Η κορυφαια αυτκινητοβιομηχανια στον κοσμο ειναι η mercedes benz.Δεν μπορει να την χτυπησει ΚΑΝΕΙΣ, οχι για το σημα (που θα βιαστουν καποιοι να απαντησουν βλακωδως) αλλα γιατι δεν διαθετει κανεις την πειρα σε αυτην την κατηγορια οχηματων [/list:u:3bsb0xxl][list:3bsb0xxl]Αν η VW εκανε ενα πολυτελες(ασχετα ποσο καλο ειναι, και ειναι καλο) για να σαρωσει την αγορα, λαθος σκεφθηκε.Αν το κατασκευασε για να πουλησει μερικα κοματια ποιο πολυ για να αποδειξει την φιλοσοφια της καλα εκανε [/list:u:3bsb0xxl]
Kορυφαία σε τι; αν γράψεις σε όλους τους τομείς, κάντο copy στα ανέκδοτα
-
...αν λυθούν βέβαια και τα 'προβληματάκια' της παραγωγής (άραγε πέφτουν ακόμα τα τζάμια από τα παράθυρα μέσα στις πόρτες?...
Καλά ρε παιδιά, άλλα διαβάζετε και άλλα καταλαβαίνετε; Ή μάλλον όντως δεν καταλαβαίνετε τι διαβάζετε (οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε και πολλά...) ή καταλαβαίνετε αυτά που θα θέλατε να νομίζετε;
Επειδή έριξα μια ματιά στο άρθρο του παραπάνω link, μπορείτε να μου εξηγήσετε το πώς προκύπτουν τα ζητήματα αξιοπιστίας (λέμε τώρα) σε σχέση με τα προβλήματα στην παραγωγή ορισμένων τμημάτων (των οποίων τις λεπτομέρεις άλλωστε δεν γνωρίζουμε) και ειδικά όταν 'δεν τίθεται κανένα θέμα ποιότητας του προϊόντος'; Μήπως διαθέτετε μαντικές ικανότητες;
Και γιατί αυτή η εμμονή στο 'να διαβάσουμε το άρθρο'; Λέει τελικά και τίποτα το καινούριο/σημαντικό; Προβλήματα στην παραγωγή υπήρχαν και θα υπάρχουν από την κατασκευή αυτοκινήτων μέχρι και...μαχητικών αεροσκαφών.
Όσον αφορά την αξιοπιστία, εντελώς πληροφοριακά, ποια είναι η θέση της Άλφα σε ευρωπαϊκό επίπεδο σήμερα. Την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν προτελευταία (πάνω από τη Rover).
-
lkar, πιάσε κόκκινο.... (καμμιά απαστράπτουσα Άλφα, αν σου βρίσκεται...)
-
Η κορυφαια αυτκινητοβιομηχανια στον κοσμο ειναι η mercedes benz.Δεν μπορει να την χτυπησει ΚΑΝΕΙΣΤέτοια παραμύθια σας λένε και σας παραμυθιάζουνε...
-
Όσον αφορά την αξιοπιστία, εντελώς πληροφοριακά, ποια είναι η θέση της Άλφα σε ευρωπαϊκό επίπεδο σήμερα. Την τελευταία φορά που κοίταξα ήταν προτελευταία (πάνω από τη Rover).
Αν μας εκμνηστηρευόσουν και την πηγή σου, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος...
-
Μπορει να χαλασε και μετα την εγγυηση.Δινεις 100 ευρα, βαζεις ενα μεταλλικο και λυνεις το προβλημα μια και καλη.Φυσικα και ειναι ομως ελατωμα.Ρωτηστε και τους ιταλους τι τραβανε απο προβληματα, ασχετα τι δε λενε εδω η εξω Πανε στα συνεργεια να δεις εκει τι θα πει πονος [/list][list]Το παραθυρο του golf ειναι ΤΟ ελλατωμα, το αξιοπιστο nissan που ραγιζει κεφαλες με το καλημερα, ειναι στα πλαισια της αξιπιστιας.Αντε ρε παιδια!!
Φοβερή 'λογική'!!!! Σου χαλάει κάτι, δίνεις 100 για να το αλλάξεις σε κάτι μηχανικό
Για το γεγονός ότι καίει λάδια στα 50.000 χλμ. ποιος φταίει;
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Η κορυφαια αυτκινητοβιομηχανια στον κοσμο ειναι η mercedes benz.Δεν μπορει να την χτυπησει ΚΑΝΕΙΣ
Τέτοια παραμύθια σας λένε και σας παραμυθιάζουνε...
Χμμ.... θα σκεφτομουνα λιγο παραπανω πριν πω κατι τετοιο...
Dimitris...
-
Δε χρειάζεται και πολύ σκέψη, πίστεψέ με...
Μόνο αν λάβεις τις σοβαρές έρευνες αξιοπιστίας που διενεργούνται παγκοσμίως, τότε θα δεις πως δεν θα πρέπει να κουράζεις το μυαλό σου και πολύ... -
Το είχα διαβάσει πρίν από ~1 χρόνο στο internet. Δεν θυμάμαι που ακριβώς αλλά αν το βρώ θα το γράψω.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Η Άλφα είναι αυτοκίνητο για να οδηγείται με ευχαρίστηση, το Γκολφ είναι... Άστο καλύτερα!
οκ δεν μπορω να σε πεισω φαινεται.....Αφου ξερεις οτι το γκολφ V ειναι ...'αστο καλυτερα', δε μπορω να αντιταχθω.
Δεν κατάλαβα πως μιλούσαμε για το Γκολφ 5. Αν δεν το οδηγήσω δεν ξέρω.
Πάντως το 4 για το οποίο μιλάω είναι από τα χειρότερα που έχω οδηγήσει... Με 16άρες κάτι γίνεται, αλλά που καταντήσαμε (...λοχία, ποιος είμαι 'γω ποιος είσαι 'συ! )... Φτηνό (1400... ) μικρομεσαίο με 16άρες... Δηλαδή τότε κάτι σε S3 τι θα έπρεπε να είχε; Έστω ένα ΣΠΟΡΤΙΦ... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπορει να χαλασε και μετα την εγγυηση.Δινεις 100 ευρα, βαζεις ενα μεταλλικο και λυνεις το προβλημα μια και καλη.Φυσικα και ειναι ομως ελατωμα.Ρωτηστε και τους ιταλους τι τραβανε απο προβληματα, ασχετα τι δε λενε εδω η εξω Πανε στα συνεργεια να δεις εκει τι θα πει πονος [/list][list]Το παραθυρο του golf ειναι ΤΟ ελλατωμα, το αξιοπιστο nissan που ραγιζει κεφαλες με το καλημερα, ειναι στα πλαισια της αξιπιστιας.Αντε ρε παιδια!!
Φοβερή 'λογική'!!!! Σου χαλάει κάτι, δίνεις 100 για να το αλλάξεις σε κάτι μηχανικό
Καίει λάδι ο Γερμανός;
Το Ίμπιζα πλέον μου καίει μισό με ένα γραμμάριο λάδι στο χιλιόμετρο!
Και είναι χιλιάρι, ε; -
Σαφέστατα το Golf είναι το πιο ολοκληρωμένο σήμερα, αν λυθούν βέβαια και τα 'προβληματάκια' της παραγωγής (άραγε πέφτουν ακόμα τα τζάμια από τα παράθυρα μέσα στις πόρτες? )
[list:sj2h8lw4]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:sj2h8lw4]
Μάκη, εκ παραδρομής μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το link που παρέθεσε πιο πάνω ο aleng.
[list:sj2h8lw4]Δηλ αν για παραδειγμα επρεπε να επιλεξω ενα φορτηγο, θα επρεπε να βασιστω στη φωτο του iveco που παρεθεσες? Εσυ βγαζεις συμπερασματα απ τις φιγουρες, εγω οχι, αυτη ειναι η βασικη διαφορα μας [/list:u:sj2h8lw4]
Αν έπρεπε να επιλέξεις ένα φορτηγό θα έπρεπε κατ' αρχήν να απαλλαγείς από την πόρωση που έχεις μιας και τα φορτηγά είναι εργαλεία δουλειάς και όχι αυτοκίνητα. Έπειτα θα έπρεπε να λάβεις υπ' όψη σου πως τα Iveco, καθώς και πολλές άλλες μάρκες πουλάνε τρελά σε όλη την Ευρώπη (βασικά εγώ δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ Mercedes φορτηγό με ξένες πινακίδες τόσον καιρό που δουλεύω στο λιμάνι), επίσης να ακούσεις γνώμες ανθρώπων με πείρα στο αντικείμενο (όχι φυσικά τις δικές μου απόψεις, καθώς ΔΕΝ έχω εμπειρία) και τέλος να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου. Στη συνέχεια θα μπορούσες να κοιτάξεις και λίγο τη φωτό του Ιβέκο για να ενημερωθείς πως η εν λόγω εταιρεία δεν βγάζει μόνο 'δρομιάρικα' φορτηγά....
[list:sj2h8lw4]Στη δουλεια που ειμαι τωρα, εχουμε δυο mercedes, ενα 26αρι και μια κλουβα 613.Με το μικρο εκανα γυρω στα 100.000km και με το μεγαλο 250.000km.[/list:u:sj2h8lw4][list:sj2h8lw4]Στο ειπα κι αλλη φορα, ψαξε πολλες γνωμες απο επαγγελματιες για να βγαλεις την στατιστικη σου Θελεις λιγα ετσι στο φτερο?[/list:u:sj2h8lw4][list:sj2h8lw4]Ελευθερακος, 50 αμαξια στην πλειοψηφεια mercedes[/list:u:sj2h8lw4][list:sj2h8lw4]Απαντες τεχνικες εταιριες, χωματουργικα 3535 και 3538.Εδω δεν ειναι δημοσιο να χτυπησουν δημοπρασια με κριτηριο το κοστος.Ενα Iveco κοστιζει περιπου 30% κατω απο ενα mercedes.Αυτοι ειναι βλακες και συ ο εξυπνος, με τα ιταλοχρεπια.Κρατα εσυ τη γνωμη σου ασε τους βλακες να δουλευουν [/list:u:sj2h8lw4][list:sj2h8lw4]Μετρα ποσες μπετονιερες-πρεσσες ειναι mercedes και ποσες αλλες μαρκες [/list:u:sj2h8lw4][list:sj2h8lw4]Μετρα επισης απο 2τονα μεικτα μεχρι και 10τονα τι αμαξια κυκλοφορουνε.[/list:u:sj2h8lw4][list:sj2h8lw4]ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που χασαν επεισοδεια απ τα περιοδικα και τις στατιστικες ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!![/list:u:sj2h8lw4]
-
[list:2t3y0ez9]Ο κοσμος τ οχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι.[/list:u:2t3y0ez9][list:2t3y0ez9]Πρεπει να δεις καποια πηγη για να μαθεις οτι τα ιταλικα ειναι τα χειροτερα σε θεμα αξιοπιστιας?Κοινως ΙΤΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ [/list:u:2t3y0ez9][list:2t3y0ez9]Ψαξε στο νετ και βρες μια σελιδα που να μας λεει οτι ψεματα λενε οι παθοντες.Τα ιταλικα ειναι κορυφη σε θεμα αξιοπιστιας.Καπου θα βρεις, ψαξε [/list:u:2t3y0ez9][list:2t3y0ez9]Ρε οχι για τα ανεκδοτα, για το τσιρκο ειστε [/list:u:2t3y0ez9]
-
Σαφέστατα το Golf είναι το πιο ολοκληρωμένο σήμερα, αν λυθούν βέβαια και τα 'προβληματάκια' της παραγωγής (άραγε πέφτουν ακόμα τα τζάμια από τα παράθυρα μέσα στις πόρτες? )
[list:2vnv8ttd]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:2vnv8ttd]
Μάκη, εκ παραδρομής μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το link που παρέθεσε πιο πάνω ο aleng.
[list:2vnv8ttd]Δηλ αν για παραδειγμα επρεπε να επιλεξω ενα φορτηγο, θα επρεπε να βασιστω στη φωτο του iveco που παρεθεσες? Εσυ βγαζεις συμπερασματα απ τις φιγουρες, εγω οχι, αυτη ειναι η βασικη διαφορα μας [/list:u:2vnv8ttd]
Αν έπρεπε να επιλέξεις ένα φορτηγό θα έπρεπε κατ' αρχήν να απαλλαγείς από την πόρωση που έχεις μιας και τα φορτηγά είναι εργαλεία δουλειάς και όχι αυτοκίνητα. Έπειτα θα έπρεπε να λάβεις υπ' όψη σου πως τα Iveco, καθώς και πολλές άλλες μάρκες πουλάνε τρελά σε όλη την Ευρώπη (βασικά εγώ δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ Mercedes φορτηγό με ξένες πινακίδες τόσον καιρό που δουλεύω στο λιμάνι), επίσης να ακούσεις γνώμες ανθρώπων με πείρα στο αντικείμενο (όχι φυσικά τις δικές μου απόψεις, καθώς ΔΕΝ έχω εμπειρία) και τέλος να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου. Στη συνέχεια θα μπορούσες να κοιτάξεις και λίγο τη φωτό του Ιβέκο για να ενημερωθείς πως η εν λόγω εταιρεία δεν βγάζει μόνο 'δρομιάρικα' φορτηγά....
[list:2vnv8ttd]Στη δουλεια που ειμαι τωρα, εχουμε δυο mercedes, ενα 26αρι και μια κλουβα 613.Με το μικρο εκανα γυρω στα 100.000km και με το μεγαλο 250.000km.[/list:u:2vnv8ttd][list:2vnv8ttd]Στο ειπα κι αλλη φορα, ψαξε πολλες γνωμες απο επαγγελματιες για να βγαλεις την στατιστικη σου Θελεις λιγα ετσι στο φτερο?[/list:u:2vnv8ttd][list:2vnv8ttd]Ελευθερακος, 50 αμαξια στην πλειοψηφεια mercedes[/list:u:2vnv8ttd][list:2vnv8ttd]Απαντες τεχνικες εταιριες, χωματουργικα 3535 και 3538.Εδω δεν ειναι δημοσιο να χτυπησουν δημοπρασια με κριτηριο το κοστος.Ενα Iveco κοστιζει περιπου 30% κατω απο ενα mercedes.Αυτοι ειναι βλακες και συ ο εξυπνος, με τα ιταλοχρεπια.Κρατα εσυ τη γνωμη σου ασε τους βλακες να δουλευουν [/list:u:2vnv8ttd][list:2vnv8ttd]Μετρα ποσες μπετονιερες-πρεσσες ειναι mercedes και ποσες αλλες μαρκες [/list:u:2vnv8ttd][list:2vnv8ttd]Μετρα επισης απο 2τονα μεικτα μεχρι και 10τονα τι αμαξια κυκλοφορουνε.[/list:u:2vnv8ttd][list:2vnv8ttd]ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ που χασαν επεισοδεια απ τα περιοδικα και τις στατιστικες ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ!![/list:u:2vnv8ttd]
Να κάνεις ένα σεμινάριο στους μ@λ@κες τους Ευρωπαίους...Εμένα μη με ανακατεύεις...
-
[list:24zxisma]Ο κοσμος τ οχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι.[/list:u:24zxisma][list:24zxisma]Πρεπει να δεις καποια πηγη για να μαθεις οτι τα ιταλικα ειναι τα χειροτερα σε θεμα αξιοπιστιας?Κοινως ΙΤΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ [/list:u:24zxisma][list:24zxisma]Ψαξε στο νετ και βρες μια σελιδα που να μας λεει οτι ψεματα λενε οι παθοντες.Τα ιταλικα ειναι κορυφη σε θεμα αξιοπιστιας.Καπου θα βρεις, ψαξε [/list:u:24zxisma][list:24zxisma]Ρε οχι για τα ανεκδοτα, για το τσιρκο ειστε [/list:u:24zxisma]
Ναι, ναι, θα λάβουμε υπόψη μας τώρα την έρευνα που διενεργείται από την Σούλα, την Κούλα, και την Μπούλα... Για να σχηματίσουμε και άποψη δηλαδή...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μπορει να χαλασε και μετα την εγγυηση.Δινεις 100 ευρα, βαζεις ενα μεταλλικο και λυνεις το προβλημα μια και καλη.Φυσικα και ειναι ομως ελατωμα.Ρωτηστε και τους ιταλους τι τραβανε απο προβληματα, ασχετα τι δε λενε εδω η εξω Πανε στα συνεργεια να δεις εκει τι θα πει πονος [/list][list:6qf96msx]Το παραθυρο του golf ειναι ΤΟ ελλατωμα, το αξιοπιστο nissan που ραγιζει κεφαλες με το καλημερα, ειναι στα πλαισια της αξιπιστιας.Αντε ρε παιδια!!
[list:6qf96msx]Μηπως διαβαζετε και καταλαβενετε οτι θελετε?Δεν ειπαμε μηχανικο, αλλα μεταλλικο.ΕΝΑ αυτοκινητο golf ειδες στα χρονικα να καιει λαδια(και διατηρω καποιες επιφυλαξεις ως προς την ποιοτητα του λιπαντικου αλλα και τα χρονικα διαστξματα αλλαγης) και το εκανες κραχτη.Και εγω σου λεω οτι εχει σπασμενο ελατηριο(υποθετικα), εργοστασιακο ελλατωμα.[/list:u:6qf96msx][list:6qf96msx]Το οτι τα ιταλικα θελουν αναμεσασ στις αλλαγες αλλα 8 λιτρα λαδι, δεν ετυχε να το ακουσεις εε?ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?[/list:u:6qf96msx][list:6qf96msx]Πεταει ο γαιδαρος?Πεταει βρε πως δεν πεταει?[/list:u:6qf96msx][/list:u:6qf96msx]
-
Μπορει να χαλασε και μετα την εγγυηση.Δινεις 100 ευρα, βαζεις ενα μεταλλικο και λυνεις το προβλημα μια και καλη.Φυσικα και ειναι ομως ελατωμα.Ρωτηστε και τους ιταλους τι τραβανε απο προβληματα, ασχετα τι δε λενε εδω η εξω Πανε στα συνεργεια να δεις εκει τι θα πει πονος [/list][list:27cqamxa]Το παραθυρο του golf ειναι ΤΟ ελλατωμα, το αξιοπιστο nissan που ραγιζει κεφαλες με το καλημερα, ειναι στα πλαισια της αξιπιστιας.Αντε ρε παιδια!!
[list:27cqamxa]Μηπως διαβαζετε και καταλαβενετε οτι θελετε?Δεν ειπαμε μηχανικο, αλλα μεταλλικο.ΕΝΑ αυτοκινητο golf ειδες στα χρονικα να καιει λαδια(και διατηρω καποιες επιφυλαξεις ως προς την ποιοτητα του λιπαντικου αλλα και τα χρονικα διαστξματα αλλαγης) και το εκανες κραχτη.Και εγω σου λεω οτι εχει σπασμενο ελατηριο(υποθετικα), εργοστασιακο ελλατωμα.[/list:u:27cqamxa][list:27cqamxa]Το οτι τα ιταλικα θελουν αναμεσασ στις αλλαγες αλλα 8 λιτρα λαδι, δεν ετυχε να το ακουσεις εε?ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?[/list:u:27cqamxa][list:27cqamxa]Πεταει ο γαιδαρος?Πεταει βρε πως δεν πεταει?[/list:u:27cqamxa][/list:u:27cqamxa]
Εσύ να ακούς τη Σούλα και τον Αρίστο....όσον αφορά στο πόσα λίτρα λάδι καίνε τα Ιταλικά...
-
[list:1h0x56il]Ο κοσμος τ οχει τουμπανο κι εμεις κρυφο καμαρι.[/list:u:1h0x56il][list:1h0x56il]Πρεπει να δεις καποια πηγη για να μαθεις οτι τα ιταλικα ειναι τα χειροτερα σε θεμα αξιοπιστιας?Κοινως ΙΤΑΛΟΠΙΘΗΚΟΙ [/list:u:1h0x56il][list:1h0x56il]Ψαξε στο νετ και βρες μια σελιδα που να μας λεει οτι ψεματα λενε οι παθοντες.Τα ιταλικα ειναι κορυφη σε θεμα αξιοπιστιας.Καπου θα βρεις, ψαξε [/list:u:1h0x56il][list:1h0x56il]Ρε οχι για τα ανεκδοτα, για το τσιρκο ειστε [/list:u:1h0x56il]
Ναι, ναι, θα λάβουμε υπόψη μας τώρα την έρευνα που διενεργείται από την Σούλα, την Κούλα, και την Μπούλα... Για να σχηματίσουμε και άποψη δηλαδή...
[list:1h0x56il]Η 33 που θελει κασμα για να βαλεις ταχυτητα, δεν ειναι σφαλμα.Ετυχε μονο στην κυρια κουλα.Η αλφα στα 50.000 km που κροταλιζουν τα ωστηρια σαν πετρελαιο, ααα δεν ειναι αλφα, στραβοι εισται και μπερδευετε το σημα με αυτο της toyota.Για γελια ειστεεεεεε [/list:u:1h0x56il]
-
Η 33 που θελει κασμα για να βαλεις ταχυτητα, δεν ειναι σφαλμα.Ετυχε μονο στην κυρια κουλα.Η αλφα στα 50.000 km που κροταλιζουν τα ωστηρια σαν πετρελαιο, ααα δεν ειναι αλφα, στραβοι εισται και μπερδευετε το σημα με αυτο της toyota.Για γελια ειστεεεεεεΕγώ δεν σου είπα πως τα Ιταλικά είναι ΤΕΡΑΤΑ αξιοπιστίας. Εσύ όμως το υποστήριξες για τη Μερσεντέ. Μη με προκαλείς λοιπόν....το έχεις κάνει αρκετές φορές και τελικά το μετανιώνεις...
Γερμανια-Ιταλια 1-0