-
Από ανθρακονήματα πρέπει να είναι, όπως και η πολύ μεταγενέστερη CARRERA GT...
-
Διαμέσω έγκυρων πηγών και διασταυρωμένων πληροφοριών, μαθαίνω ότι ο Πορσετράκτορας φοράει αερόψυκτο κινητήρα V8, είναι εμφανής ο σχεδιασμός του που προσέφερε χαμηλό συντελεστή Cd, καθώς και σασί τύπου μονοκόκ, όλα αυτά φυσικά αποτελούν 'κλοπές' ιδεών της Tatra και συγκεκριμένα του Tatra T87....
-
[list:2q42hgms]Ψαξε στα τεχνικα χαρακτηριστικα των μοτερ PORSCHE να βρεις τις τιμες αποδοσης και ροπης.Εκτος απ τα εκρηκτικα νουμερα(ειδικα της ροπης) δες και τις καμπυλες αποδοσης Ενα 12κυλινδρο μοτερ, πρακτικα εχει καλυτερη ροπη απο ενα 6κυλινδρο, η κανω λαθος?Εεε και εκει σκ@τ@ τα κανατε Ουτε τα 6κυλινδρα δεν μπορειτε να συναγωνιστειτε [/list:u:2q42hgms][list:2q42hgms]Οσο για το τρακτερ της φωτο..........τουλαχιστον ο πελατης πληρωνε για να αγορασει τρακτερ και οχι αυτοκινητο που θα γινει τρακτερ σε 1 χρονο [/list:u:2q42hgms]
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
G60...., τα λόγια και οι τίτλοι δεν αλλάζουν την ιστορία...όσο και αν το ελπίζεις.... Και στην περίπτωσή μας το ρόλο του Ολυμπιακού παίζει η Γερμανία.....χρόνια τώρα.....[list:23gxi2rp]Μονο που το γκρουπ VAG ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ευρωπης(και μια απτις μεγαλυτερες παγκοσμιως) καθως καλυπτει σχεδον ολο το αγοραστικο κοινο και οι Ιταλοι κοιτουν την τρυπα του βοθρου [/list:u:23gxi2rp][list:23gxi2rp]Μια τοοοοοσο μικρη διαφορα [/list:u:23gxi2rp]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:2p0cvz2m]Ψαξε στα τεχνικα χαρακτηριστικα των μοτερ PORSCHE να βρεις τις τιμες αποδοσης και ροπης.Εκτος απ τα εκρηκτικα νουμερα(ειδικα της ροπης) δες και τις καμπυλες αποδοσης Ενα 12κυλινδρο μοτερ, πρακτικα εχει καλυτερη ροπη απο ενα 6κυλινδρο, η κανω λαθος?Εεε και εκει σκ@τ@ τα κανατε Ουτε τα 6κυλινδρα δεν μπορειτε να συναγωνιστειτε [/list:u:2p0cvz2m][list:2p0cvz2m]Οσο για το τρακτερ της φωτο..........τουλαχιστον ο πελατης πληρωνε για να αγορασει τρακτερ και οχι αυτοκινητο που θα γινει τρακτερ σε 1 χρονο [/list:u:2p0cvz2m]Το χαβά του αυτός....
Άλλα τα συν και πλην των 6κύλινδρων και άλλα τα αντίστοιχα των 12κύλινδρων. Αν ήταν έτσι όπως τα λες θα έφτιαχνε όλος ο κόσμος 50κύλινδρους και θα είχε τους τέλοιους κινητήρες. Αλλά με αυτό τι θες να πεις? Δεν κατάλαβααα..... Ότι τι? Ότι ο κινητήρας της 512 ήταν χειρότερος από αυτόν της 911? Πες μου όχι, αλλιώς επέτρεψέ μου να σε γιουχάρωΤο θέμα μας όμως είναι άλλο και όχι τεχνικής φύσεως. Μετά απ'όλα αυτά θα μου απαντήσεις τελικά σε μια μεγάλη απορία που με βασανίζει τελευταία? Για το αν δηλαδή ο Χρούσκα ήταν καθαρίστρια στις τουαλέτες της Άλφα ή αν έκανε τη 'λάντζα'? Το ψάχνω σε δεκάδες βιβλία, ίντερνετ, αλλά όλοι έχουν την ίδια απορία με εμένα. Εμπρός λοιπόν Μάκη. Ξεδιάλυνε το τοπίο σε παρακαλώ και αφού το κάνεις ΦΤΥΣΕ ΔΥΝΑΤΑ αυτή την καραμέλα....
-
G60...., τα λόγια και οι τίτλοι δεν αλλάζουν την ιστορία...όσο και αν το ελπίζεις.... Και στην περίπτωσή μας το ρόλο του Ολυμπιακού παίζει η Γερμανία.....χρόνια τώρα.....
[list:2upqt1o0]Μονο που το γκρουπ VAG ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ευρωπης(και μια απτις μεγαλυτερες παγκοσμιως) καθως καλυπτει σχεδον ολο το αγοραστικο κοινο και οι Ιταλοι κοιτουν την τρυπα του βοθρου [/list:u:2upqt1o0][list:2upqt1o0]Μια τοοοοοσο μικρη διαφορα [/list:u:2upqt1o0]
Στην κατασκευή πλυντηρίων ας έχετε τα πρωτεία. Χάρισμά σας!!!!
Εμένα μου αρκεί που σας έχουμε ΠΑΤΗΣΕΙ τόσα χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και στην κατασκευή αυτοκινήτων για τον πραγματικό οδηγό. Τα σιχαμένα και μάλιστα σαράβαλα-αναξιόπιστα πλυντήρια του σιχαμένου γκρούπ VAG δεν τα δέχομαι ούτε κι αν με πληρώσεις.... -
Αν τώρα πω πως και από ποιότητα οι Γερμανοί με το κυάλι βλέπουν τους Γιαπωνέζους, ενώ οι δε Ιταλοί πάνε στην Ιαπωνία να σπουδάσουν μηχανολογία, δε με σώζει τίποτα, ε;
Ε, γιαυτό κι εγώ δεν τα πάω τα γιαπωνέζικα και οδηγώ VAG (Ibiza) και ονειρεύομαι να είχα τελικά επιλέξει το Punto αντί αυτού... (ΤΩΡΑ να δω από που θα τις μαζεύω!! )
-
Όταν λέω σας έχουμς ΠΑΤΗΣΕΙ (αλύπητα) στους αγώνες δεν εννοώ τη VW γιατί αυτή δεν έχει σχέση με αγώνες. Αυτή μόνο πλυντήρια φτιάχνει και γενικά συσκευές κοινής ωφελείας-για όλη την οικογένεια. Μιλάω για τους άλλους....
-
G60...., τα λόγια και οι τίτλοι δεν αλλάζουν την ιστορία...όσο και αν το ελπίζεις.... Και στην περίπτωσή μας το ρόλο του Ολυμπιακού παίζει η Γερμανία.....χρόνια τώρα.....
[list:381i3ktu]Μονο που το γκρουπ VAG ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ευρωπης(και μια απτις μεγαλυτερες παγκοσμιως) καθως καλυπτει σχεδον ολο το αγοραστικο κοινο και οι Ιταλοι κοιτουν την τρυπα του βοθρου [/list:u:381i3ktu][list:381i3ktu]Μια τοοοοοσο μικρη διαφορα [/list:u:381i3ktu]
Εμένα μου αρκεί που σας έχουμε ΠΑΤΗΣΕΙ τόσα χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και στην κατασκευή αυτοκινήτων για τον πραγματικό οδηγό. Τα σιχαμένα και μάλιστα σαράβαλα-αναξιόπιστα πλυντήρια του σιχαμένου γκρούπ VAG δεν τα δέχομαι ούτε κι αν με πληρώσεις....[list:381i3ktu]Τι κανατε στους αγωνες? Ποιος Θανασης ρε alfa?[/list:u:381i3ktu][list:381i3ktu]Na το πω παλι?Πρωτα σας ισωπεδωσαν ολοι και τωρα που μεινατε μονοι σας(αφου λογικα σας πΗδηξαν και αποχωρησαν) πανυγηρηζετε ως καλισκοι ιταλοπιθηκοι DTM?Ποτε το μαθατε κι αυτο? [/list:u:381i3ktu][list:381i3ktu]Επισης ξεχνας οτι μια εταιρια δεν ζει απ τους αγωνες.Απ τη στιγμη που οι ιταλοπιθηκοι ακομα και στο βορθρο δεν το καταλαβαν, ζητω το λουκετο που θα φανε Σας βλεπω στον δικο μας ομιλο [/list:u:381i3ktu][list:381i3ktu]Ας φτασουν πρωτα τους γιαπωνεζους στην κατασκευη και μετα μιλατε για γερμανους [/list:u:381i3ktu]
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Αν τώρα πω πως και από ποιότητα οι Γερμανοί με το κυάλι βλέπουν τους Γιαπωνέζους, ενώ οι δε Ιταλοί πάνε στην Ιαπωνία να σπουδάσουν μηχανολογία, δε με σώζει τίποτα, ε;Ε, γιαυτό κι εγώ δεν τα πάω τα γιαπωνέζικα και οδηγώ VAG (Ibiza) και ονειρεύομαι να είχα τελικά επιλέξει το Punto αντί αυτού... (ΤΩΡΑ να δω από που θα τις μαζεύω!! )
[list:1fzsxuqy]Σκυψε....... [/list:u:1fzsxuqy]
-
Και η Φεράρι όμως θέλησε το Γερμανό της!
Από την άλλη η Μερσεντές για να δει μια άσπρη μέρα εξασφάλισε Λατίνο!!!
Πάντως υπάρχουν τάσεις προσέγγισης των δύο σχολών...
Οι Ιταλοί χάνουν το design που είχαν, ενώ οπι Γερμανοί το αποκτούν σιγά σιγά.
Από την άλλη οι Ιταλοί γίνονται αξιόπιστοι, ενώ ο πλέον φανατικός του VAG στο θέμα αυτό είναι μηχανικός αυτοκινήτων, οπότε οι αναξιοπιστίες τον βολεύουν!! (Στην έφερα τώρα; ) -
[list:3uvazdfc]Μονο που το γκρουπ VAG ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ευρωπης(και μια απτις μεγαλυτερες παγκοσμιως) καθως καλυπτει σχεδον ολο το αγοραστικο κοινο και οι Ιταλοι κοιτουν την τρυπα του βοθρου [/list:u:3uvazdfc][list:3uvazdfc]Μια τοοοοοσο μικρη διαφορα [/list:u:3uvazdfc]
Εμένα μου αρκεί που σας έχουμε ΠΑΤΗΣΕΙ τόσα χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και στην κατασκευή αυτοκινήτων για τον πραγματικό οδηγό. Τα σιχαμένα και μάλιστα σαράβαλα-αναξιόπιστα πλυντήρια του σιχαμένου γκρούπ VAG δεν τα δέχομαι ούτε κι αν με πληρώσεις....Aυτό το...American Le Mans, το έχει κανείς ακουστά ;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Από την άλλη οι Ιταλοί γίνονται αξιόπιστοι, ενώ ο πλέον φανατικός του VAG στο θέμα αυτό είναι μηχανικός αυτοκινήτων, οπότε οι αναξιοπιστίες τον βολεύουν!! (Στην έφερα τώρα; )
[list:o0mu8u93]Απ τα ιταλικα ομως εχουμε σκουπισει τις μαντρες [/list:u:o0mu8u93]
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
[list:1wgzg5jw]Μονο που το γκρουπ VAG ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ευρωπης(και μια απτις μεγαλυτερες παγκοσμιως) καθως καλυπτει σχεδον ολο το αγοραστικο κοινο και οι Ιταλοι κοιτουν την τρυπα του βοθρου [/list:u:1wgzg5jw][list:1wgzg5jw]Μια τοοοοοσο μικρη διαφορα [/list:u:1wgzg5jw]
Εμένα μου αρκεί που σας έχουμε ΠΑΤΗΣΕΙ τόσα χρόνια στους αγώνες αυτοκινήτου αλλά και στην κατασκευή αυτοκινήτων για τον πραγματικό οδηγό. Τα σιχαμένα και μάλιστα σαράβαλα-αναξιόπιστα πλυντήρια του σιχαμένου γκρούπ VAG δεν τα δέχομαι ούτε κι αν με πληρώσεις....Aυτό το...American Le Mans, το έχει κανείς ακουστά ;
[list:1wgzg5jw]Ααα τωρα, κατι του ειπες [/list:u:1wgzg5jw][list:1wgzg5jw]Το αλουμινιο παλι οι ιταλοι το γνωριζουν μονο απ τα τενεκεδακια της sprite [/list:u:1wgzg5jw]
-
Πάντως για την ποιότητα των υλικών, η VAG είναι μακράν μπροστά από τη Φίατ σε αρχική εμφάνιση, αλλά ενώ ποτέ δεν ξεφλούδισε - έσπασε πλαστικό στο εσωτερικό των αμέτητων ιταλικών που είχαμε στο παρελθόν, τα VAG το παθαίνουν 2/3 τώρα. Το παλιό Τολέδο ΟΚ, αλλά το Ίμπιζα και το Γκόλφ στο εσωτερικό των πορτών είναι σαν φίδι που αλλάζει πουκάμισο...
-
Μάκη, επειδή βαριέμαι τα quote και τα ρέστα, θα σου τα πω λίγο σύντομα. Ρωτάς τι κάναμε εμείς ως Άλφα Ρομέο. Τάργκα Φλόριο, Λε Μάν, Μίλε Μίλια. Όλα αυτά σου λένε τίποτα, έστω σαν ακούσματα? Αν δε σου λένε, μη συζητάμε άλλο. Χάνουμε το χρόνο μας. Όσο για τη Φερράρι, δεν χρειάζεται να αναφερθώ. Ακόμη σας πονάει...... Από το 1947 έως και σήμερα. Διαχρονικός και διαρκής πόνος....Δεν πείράζει....βαζελίνη και προδέρμ...με αυτά όλα τα προβλήματα λύνονται. Όσο για το DTM ξεχνάς τα πρωταθλήματα που πήραμε έναντι της Μερσέντες? Αν ξεχνάς, άντε θυμίσου τα!
technic:
Το χαβά σου εσύ με το Αμέρικαν Λε Μαν. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ???
Δεν πάμε καλύτερα στο κανονικό Λε μαν, από το ξεκίνημά του μέχρι και σήμερα να κοντραριστούμε όσο θέλεις;
-
[list:2dud3gt2]Μονο που το γκρουπ VAG ειναι η μεγαλυτερη αυτοκινητοβιομηχανια της Ευρωπης(και μια απτις μεγαλυτερες παγκοσμιως) καθως καλυπτει σχεδον ολο το αγοραστικο κοινο και οι Ιταλοι κοιτουν την τρυπα του βοθρου [/list:u:2dud3gt2][list:2dud3gt2]Μια τοοοοοσο μικρη διαφορα [/list:u:2dud3gt2]
[list:2dud3gt2]Ααα τωρα, κατι του ειπες [/list:u:2dud3gt2][list:2dud3gt2]Το αλουμινιο παλι οι ιταλοι το γνωριζουν μονο απ τα τενεκεδακια της sprite [/list:u:2dud3gt2]
Μάκη σου έχω επανειλλημένως προτείνει να προσέχεις τί ακριβώς γράφεις, γιατί ενίοτε εκτίθεσαι. Το αλουμίνιο εμείς το γνωρίζουμε τουλάχιστον άπό το 1925. ALFA ROMEO RLSS TOURER (ΑΜΑΞΩΜΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ)
-
Νά τη μπροστά σου ξεπετιέται
-
[list:1f0s4pi7]Kοιταξε να δεις.Μη προσπαθεις να βριες την καθε απαντηση και να αποδειξεις οτι η alfa ειναι υπερανω ολων.Το οτι κατασκευασε ΕΝΑ αμαξι χειροποιητο που απευθυνοταν σε πολυ λιγα ατομα, δε μου λεει τιποτα.Φυσικα ο εγωισμος σου δε σ αφηνει να δεις παραπερα.Αυτη τη στιγμη η audi εχει την τεχνογνωσια και την τεχνολογια να παραγει ΜΑΖΙΚΑ αυτοκινητα απο αλουμινιο, κατι το οποιο ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας για τους ιταλους που εχουν εναν διμπουζο κινητηρα και τον λιβανιζουν εδω και κατι χρονια.[/list:u:1f0s4pi7][list:1f0s4pi7]Αν θες πλεον να μιλησουμε σοβαρα, πες μου τις τεχνολογικες καινοτομιες των ιταλων τα τευταια 40 χρονια και να σου παραθεσω κι εγω τις τεχνολογικες καινοτομιες των γερμανων που ανοιξαν τον δρομο της αυτοκινησης.[/list:u:1f0s4pi7][list:1f0s4pi7]Αλλιως παμε στα ανεκδοτα [/list:u:1f0s4pi7]
-
[list:25pu5630]Kοιταξε να δεις.Μη προσπαθεις να βριες την καθε απαντηση και να αποδειξεις οτι η alfa ειναι υπερανω ολων.Το οτι κατασκευασε ΕΝΑ αμαξι χειροποιητο που απευθυνοταν σε πολυ λιγα ατομα, δε μου λεει τιποτα.Φυσικα ο εγωισμος σου δε σ αφηνει να δεις παραπερα.Αυτη τη στιγμη η audi εχει την τεχνογνωσια και την τεχνολογια να παραγει ΜΑΖΙΚΑ αυτοκινητα απο αλουμινιο, κατι το οποιο ανηκει στη σφαιρα της φαντασιας για τους ιταλους που εχουν εναν διμπουζο κινητηρα και τον λιβανιζουν εδω και κατι χρονια.[/list:u:25pu5630][list:25pu5630]Αν θες πλεον να μιλησουμε σοβαρα, πες μου τις τεχνολογικες καινοτομιες των ιταλων τα τευταια 40 χρονια και να σου παραθεσω κι εγω τις τεχνολογικες καινοτομιες των γερμανων που ανοιξαν τον δρομο της αυτοκινησης.[/list:u:25pu5630][list:25pu5630]Αλλιως παμε στα ανεκδοτα [/list:u:25pu5630]Μάλλον το πρόβλημα με εσένα είναι ότι δεν σου αρέσουν οι απαντήσεις συνοδευόμενες από επιχειρήματα απέναντι στα ειρωνικά σου σχόλια. Όταν ξεπεράσεις αυτό τότε θα μπορέσεις να δεχθείς την αλήθεια.
Έχουμε πολλές περισσότερες καινοτομίες από το δίμπουζο καπάκι το οποίο παρεπιπτόντως μόνο εσύ λιβανίζεις και το οποίο το διαθέτουμε στους 'φακέλους' μας πολύ νωρίτερα απ' όσο νομίζεις. Όλα αυτά τα έχω γράψει σε αυτό το θρεντ ήδη. Αν θες να τα διαβάσεις και ταυτόχρονα να μάθεις και όχι να ειρωνευτείς τότε ψάξε και βρέστα. Αν όχι , τότε αποχώρησε και πήγαινε στα ανέκδοτα όπου θα βρεις τρομερή απήχηση στο 'ωραίο' σου στυλάκι....
Γερμανια-Ιταλια 1-0