-
Βρε όλο παράπονα!!!
Αφού είπαμε! Επειδή το φυσάμε, οι αυξήσεις μισθών θα είναι λίγο ΚΑΤΩ του πληθωρισμού (της... Ελβετίας) και επειδή η χώρα μαστίζεται από χαμηλές τιμές οι αυξήσεις τιμών θα είναι λίγο πάνω του πληθωρισμού (τριτοκοσμικής χώρας...)Δίκαια πράγματα...
-
Για τα νεα διοδια ακουσατε? Απο 1.4 ευρω λεει θα παει 2 ευρω, και απο 1.8 ευρω, 2.5 ευρω...
ΟΛΕΕΕΕ!!!! -
Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε νοητά...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορούμε νοητά...Κάτι η ακρίβεια, κάτι τα ραντάρ, κάτι η γκρίνια απο την συμβία...σας είπα, σε μερικά χρονάκια θα κυκλοφορούμε με SUV αυτόματο και μαλακά καθίσματα...
-
χαχαχαχα εγώ το πήγα ακόμα πιο πέρα, κάθε Σάββατο θα μαζευόμαστε στο σαλόνι μας και θα λέμε: Δεν πάμε μια βόλτα Ναύπλιο; Και θα παίρνουμε όλοι θέσεις λες και καθόμαστε στο αυτοκίνητο και θα κάνουμε την εκδρομή μας...
-
Ωρε παλικαρια βοηθεια. Σε καινουριο αμαξι γιατι δεν μου εδωσαν σηματακι; Μηπως πρεπεινα παω να το παρω απο την εφορια; Ειναι πληρωμενο παντως.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ωρε παλικαρια βοηθεια. Σε καινουριο αμαξι γιατι δεν μου εδωσαν σηματακι; Μηπως πρεπεινα παω να το παρω απο την εφορια; Ειναι πληρωμενο παντως.Δεν μπορει.... να τους το ζητησεις το εχουν παρει οταν βγαλαν την νεα αδεια.
-
Και να πάρεις και την αποδειξη πληρωμής!! και να το κολλήσεις διότι αλλοιώς μπορεί να σου ρίξουν προστιμο
-
Ωρε παλικαρια βοηθεια. Σε καινουριο αμαξι γιατι δεν μου εδωσαν σηματακι; Μηπως πρεπεινα παω να το παρω απο την εφορια; Ειναι πληρωμενο παντως.Ποιος σου λέει πως είναι πληρωμένο;;;
Τα ίδια μας έλεγαν όταν αγοράσαμε ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ αμάξι τον Φεβρουάριο, που είχε εκτελωνιστεί όμως τον Οκτώβριο, και τελικά ΔΕΝ τα είχαν πληρώσει, και ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΑΝ να μας επιστρέψουν τα λεφτά να πάμε να στηθούμε στην ουρά της εφορίας μόνοι μας!!!
Τα έκανα λίμπα, είπα πως ΑΡΝΟΥΜΑΙ να κάνω κάτι που συμφωνήσαμε και ΠΛΗΡΩΣΑ να κάνουν αυτοί, και επίσης ΑΡΝΟΥΜΑΙ να οδηγήσω ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και απαίτησα να μου δώσουν αμάξι. Είπαν πως δεν είχαν, και τους έδειξα το τεστ ντράιβ παρκαρισμένο απέξω. Με τα πολλά το πήρα, και ήταν Παρασκευή και ους είπα ΟΤΑΝ είναι έτοιμοι να με ειδοποιήσουν να έρθω. Φυσικά ΔΕΝ τους άφησα τα κλειδιά μου, παρά μόνο την άδεια!!
Και ξέρεις τι έγινε;;
Είχε παρέλθει η ημερομηνία πληρωμής (αμάξι με πινακίδες γαρ και Φεβρουάριος) και έπρεπε να πληρωθεί ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ!!!
Επειδή ΑΥΤΟΙ είχαν παραλείψει να τα πληρώσουν 2 ΜΗΝΕΣ πριν με πιάσουν πελάτη (και κορόιδο ελπίζοντας!!!)Μετά μου ζητούσαν το πρόστιμο, και τους είπα πως αν το θέλουν θα πρέπει να μου κάνουν ΜΗΝΥΣΗ, και θα δούμε στο δικαστήριο ποιος ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να το πληρώσει επειδή έκανε παράβλεψη, και ποιος δείχνει ΔΟΛΟ να κλέψει, και έκαναν την πάπια.....
Πρόσεξέ το, δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ευχάριστη κατάσταση, πόσο μάλλον αν σε πιάσουν να οδηγείς χωρίς σήμα (ΠΑΡΑΝΟΜΑ!)...
-
Ωρε παλικαρια βοηθεια. Σε καινουριο αμαξι γιατι δεν μου εδωσαν σηματακι; Μηπως πρεπεινα παω να το παρω απο την εφορια; Ειναι πληρωμενο παντως.Στην δικιά μου C4 το είχαν πληρωμένο και μου το έδωσαν με την παραλαβή του αυτοκινήτου και μαζί με την απόδειξη πληρωμής.
Καλά πώς δέχτηκες να το παραλάβεις χωρίς σηματάκι ενώ το είχες πληρώσει;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
χαχαχαχα εγώ το πήγα ακόμα πιο πέρα, κάθε Σάββατο θα μαζευόμαστε στο σαλόνι μας και θα λέμε: Δεν πάμε μια βόλτα Ναύπλιο; Και θα παίρνουμε όλοι θέσεις λες και καθόμαστε στο αυτοκίνητο και θα κάνουμε την εκδρομή μας...Καλή ιδέα... Θα πέσουν και οι τιμές στους projectors και στις τηλεοράσεις plasma, και θ'αρχίσουμε να κάνουμε συλλογή από δισκάκια 'sim-εκδρομή' (όπως λέμε 'sim-racing'!)...
Πλάκα, πλάκα, μας έχουν ανοίξει κάτι τρύπες ΝΑΑΑ στις τσέπες από ασφάλειες, βενζίνες, διόδια, 'δικαίωμα χρήσης των δρόμων' (που πέρασε το 1 Ευρώ τη μέρα για τους δίλιτρους), πρόστιμα (ηλίθια και μη) και σιγά μη σταματήσουν να μας 'αρμέγουν' όλο και περισσότερο......
-
Ωρε παλικαρια βοηθεια. Σε καινουριο αμαξι γιατι δεν μου εδωσαν σηματακι; Μηπως πρεπεινα παω να το παρω απο την εφορια; Ειναι πληρωμενο παντως.Καινούριο καινούριο? Δηλ με χάρτινες πινακίδες? Τότε περίμενε, όταν σου δώσουν τις μεταλλικές πινακίδες, τότε δίνουν και το σηματάκι.
Όσο για το σηματάκι, κυκλοφορεί ένα ειδικό εργαλείο, σαν πεπλατυσμένο μαχαίρι, που το βγάζει πολύ κυριλέ
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πλάκα, πλάκα, μας έχουν ανοίξει κάτι τρύπες ΝΑΑΑ στις τσέπες από ασφάλειες, βενζίνες, διόδια, 'δικαίωμα χρήσης των δρόμων' (που πέρασε το 1 Ευρώ τη μέρα για τους δίλιτρους), πρόστιμα (ηλίθια και μη) και σιγά μη σταματήσουν να μας 'αρμέγουν' όλο και περισσότερο......
Kάποια στιγμή όμως φίλε μου αυτή η τσέπη θα «στεγνώσει»...ήδη οικονομικά εκεί έξω τα πράγματα δεν πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kάποια στιγμή όμως φίλε μου αυτή η τσέπη θα «στεγνώσει»...ήδη οικονομικά εκεί έξω τα πράγματα δεν πάνε ΚΑΘΟΛΟΥ καλά.
Αυτή η ιδέα της αύξησης των εσόδων του κράτους μέσω αύξησης των φόρων, είναι από κομμουνιστική ως σοσιαλιστική...
Υποτίθεται ότι αυτοί που μας 'κυβερνούν' τώρα είναι της ελεύθερης αγοράς, αλλά στην πρώτη δυσκολία...ΦΟΡΟΙ.. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σάββα, εσύ κι εγώ το ξέρουμε ότι κάποια στιγμή η τσέπη στην οποία το κράτος έχει βάλει μέσα το χέρι του και σκάβει όλο και βαθύτερα μπορεί να 'στεγνώσει'. Το ερώτημα όμως είναι τι θα κάνουμε αύριο που αυτοί που 'προσλάβαμε' να μας κυβερνήσουν θα μας πούνε '*αποφασίσαμε ν'αυξήσουμε τα τέλη κυκλοφορίας σε 500 Ευρώ/έτος για αυτοκίνητα μέχρι και 2000 κ.εκ. [και από εκεί κι επάνω να σας αλλάξουμε τα φώτα ακόμα περισσότερο] διότι η Ελλάδα είναι Ευρώπη, και στην Ευρώπη μπλα, μπλα, μπλα'... * Θα αρνηθούμε να πληρώσουμε? Θα καταθέσουμε τις πινακίδες μας? Θα πούμε 'δε βαριέσαι, θα πάω λιγότερες εκδρομές για να έχω να δώσω'?... Θα κοιτάξουμε να οργανωθούμε και να βρούμε τρόπο να υψώσουμε το ανάστημά μας? Ή απλά 'θα το σημειώσουμε' για να μην εμπιστευτούμε πάλι τους ίδιους στις επόμενες εκλογές (λες και οι 'άλλοι', αν είχαν βγει, θα μας 'λυπόντουσαν')?...
Για την ιστορία, έκανα έναν πρόχειρο υπολογισμό τις προάλλες και διαπίστωσα ότι με τα ίδια χρήματα που ξοδεύω για ασφάλεια (μικτή, με Bonus Malus=5) και τέλη κυκλοφορίας (206RC - 1997κ.εκ.) θα μπορούσα, αν ήθελα, να κάνω τη διαδρομή σπίτι-γραφείο με ταξί 2 φορές τη μέρα (πήγαινε-έλα), κάθε μέρα... ΟΚ, δεν το πήρα γι αυτό το ΙΧ, αλλά...
Ίσως το 'κόλπο' είναι να βάλω το κεφάλι κάτω και να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι πολύ τυχερός που μπορώ και ...νοικιάζω το αυτοκίνητό μου από το κράτος και την ασφαλιστική στην προνομιακή τιμή των 1550 Ευρώ (~530.000 δρχ) το χρόνο... Αν βάλω και τη βενζίνη και τα διόδια η 'προνομιακή τιμή' θα περάσει το 1 εκ. δρχ...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Ωρε παλικαρια βοηθεια. Σε καινουριο αμαξι γιατι δεν μου εδωσαν σηματακι; Μηπως πρεπεινα παω να το παρω απο την εφορια; Ειναι πληρωμενο παντως.
Δεν μπορει.... να τους το ζητησεις το εχουν παρει οταν βγαλαν την νεα αδεια.
Τελικα σημερα που πηγαστη Ρενω να παρω την αδεια κυκλοφοριας τους ζητησα και μου εδωσαν το σηματακι μαζι με αντιγραγο της αποδειξης πληρωμης. ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
-
Το σηματάκι των τελών κυκλοφορίας δεν μου έχει έρθει ακόμη. Τι να κάνω;
Να πάω στην εφορία να το πάρω ή να περιμένω κι άλλο;Το αμάξι αγοράστηκε τον Μάρτιο του 2005
-
Ως καλός Έλλην, να πας στις 30/12.
Περίμενε ως τα μέσα Δεκέμβρη και μετά πήγαινε με την άδεια κυκλοφορίας σε κάποια εφορία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Περίμενε ως τα μέσα Δεκέμβρη και μετά πήγαινε με την άδεια κυκλοφορίας σε κάποια εφορία.ναι, γιατί 31/12 είναι Σάββατο εννοείται τελευταία μέρα στους κλέφτες
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Περίμενε ως τα μέσα Δεκέμβρη και μετά πήγαινε με την άδεια κυκλοφορίας σε κάποια εφορία.ναι, γιατί 31/12 είναι Σάββατο εννοείται τελευταία μέρα στους κλέφτες
Πρόσεχε μόνο, γιατί κάποια τμήματα των 'εφοριών' είναι ΚΛΕΙΣΤΑ την Παρασκευή (χωρίς να καταλάβει ποτέ κανείς για ποιόν λόγο... )!!
Σήμα Τελών Κυκλοφορίας