-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
llumar, 3m, **και κάτι άλλες **θεωρούνται καλές.Foliatec.
-
Η τιμη πώς σας φανηκε; ισχυει οτι δεν μπαινει στο μπροστινο τζαμι;
-
στο παρ μπριζ απαγορευεται
-
Κάτι ακούγεται ότι θα επιτραπεί (σε ανεκτά πλαίσια βέβαια).
Μπορείς να βάλεις θερμομονωτική στο παρμπρίζ, με 100% διαπερατότητα, αλλά είναι πανάκριβη.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Κάτι ακούγεται ότι θα επιτραπεί (σε ανεκτά πλαίσια βέβαια).Μπορείς να βάλεις θερμομονωτική στο παρμπρίζ, με 100% διαπερατότητα, αλλά είναι πανάκριβη.
Είχα στο Colt, titanium light της Llumar την ονόμαζε αν δε κάνω λάθος, δεν ήταν ακριβή. Εκτός αν βγάλουν με άλλες προδιαγραφές και ανεβάσουν τη τιμή.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Το έχω γράψει και πιο πάνω. Σε αυτοκίνητο φίλου που έβαλε 3Μ μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι υπήρχε σαν υδατογράφημα σε τυχαία σημεία σε κάθε τζάμι το λογότυπο της εταιρίας.
Ανόητο...
_
Γιαυτό σου λένε να το βγάζεις με λίγο οινόπνευμα
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Το έχω γράψει και πιο πάνω. Σε αυτοκίνητο φίλου που έβαλε 3Μ μου έκανε άσχημη εντύπωση ότι υπήρχε σαν υδατογράφημα σε τυχαία σημεία σε κάθε τζάμι το λογότυπο της εταιρίας.
Ανόητο...
_
Γιαυτό σου λένε να το βγάζεις με λίγο οινόπνευμα
+1...(βγαίνει με ελάχιστο τρίψιμο)
Το αστείο είναι ότι έχω αφήσει, από βαρεμάρα, μόνο το τζάμι του συνοδηγού στο δικό μου με το υδατογράφημα εδώ και 2 χρόνια...
-
Θα του το πω!
Επί του προκειμένου τώρα. Από βδομάδα μάλλον θα επισκεφτώ την Llumar που είναι κοντά στο σπίτι μου στο Ελληνικό για να βάλω μεμβράνες και ακόμα δεν έχω αποφασίσει ποια να διαλέξω. Alu-Light, ή Titanium; Το αυτοκίνητο είναι αυτό:
Για να ακούσω γνώμες. Άσπρο μαύρο κάνει καλό contrast, αλλά μήπως το παρακάνω αν βάλω Alu-light;
-
παντως 3 φιλοι μου που χουν βαλει απο το συγκεκριμενο μαγαζι στο ελληνικο ειναι πολυ ευχαριστημενοι
-
Δεν είναι ήδη αρκετά φιμέ;
Μήπως δεν υπάρχει λόγος;
Πάντως μην βάλεις κάτι πολύ σκούρο, θα δείχνει κάπως... -
Αυτό φοβάμαι και εγώ. Ίσως το Titanium να είναι καλός συμβιβασμός.
-
Χρηστο Λαππα να σε ρωτησω κατι ασχετο,μιας και ειμαστε ψιλογειτονες και σε βρηκα ευκαιρο.. ξερεις κανα καλο και κυριως καθαρο βενζιναδικο στην ευρυτερη περιοχη,απο το οποιο να μην ειχες ποτε προβλημα???
Σορρυ για το -
Όχι, βάζω όπου νά 'ναι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όχι, βάζω όπου νά 'ναι.α οκ απλα γενικα ρωταω τους γυρω μου που βαζουν να ξερω τι παιζει...
-
Άσε τα καγκουρέματα με τα φιμέ και βρες μια τετράδα μεταχειρισμένες ζάντες για το χειμώνα.
Αν δεν σε πειράζει να καθρεφτίζει/πρασινίζει λίγο, έχω βάλει llumar clima στα 4 πλαϊνά παράθυρα (όχι πίσω) αλλά δυστυχώς εσένα παίρνει πολύ ήλιο από το πίσω τζάμι.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Χρηστο Λαππα να σε ρωτησω κατι ασχετο,μιας και ειμαστε ψιλογειτονες και σε βρηκα ευκαιρο.. ξερεις κανα καλο και κυριως καθαρο βενζιναδικο στην ευρυτερη περιοχη,απο το οποιο να μην ειχες ποτε προβλημα???
Σορρυ για τοBP Γούναρη και Γεννηματά 10 χρονάκια κανένα πρόβλημα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σορρυ για τοBP Γούναρη και Γεννηματά 10 χρονάκια κανένα πρόβλημα
Τhanx..
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Άσε τα καγκουρέματα με τα φιμέ και βρες μια τετράδα μεταχειρισμένες ζάντες για το χειμώνα.Αν δεν σε πειράζει να καθρεφτίζει/πρασινίζει λίγο, έχω βάλει llumar clima στα 4 πλαϊνά παράθυρα (όχι πίσω) αλλά δυστυχώς εσένα παίρνει πολύ ήλιο από το πίσω τζάμι.
Λεωνίδα, τα έχουμε συζητήσει αυτά. Δεν παρακολουθείς το snowclub forum;
Είπαμε, στο χειμερινό βουνό θα εξακολουθήσω να ανεβαίνω με το Bora. Το BMW είναι το πιπινοάμαξο και θα παίξει άλλο ρόλο.
-
πηγα το αποευμα απο τη Llumar στο μαρουσι αλλα ηταν κλειστα.. πηρα ενα φυλλαδιο κι εκει ελεγε οτι δεν επιτρεπεται στο μπροστινο παρμπριζ... δεν εχει βαλει κανεις σας μπροστα; δεν γινεται τιποτα;
-
παιδεια ξερει κανενας μηπως για τις αντιλιακες μεμβρανες και τι λεει ο νομος?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ