-
iliasp
απεναντι απο το ιπποκρατειο εχει ενα πολυ καλο απο οσο ξερω...μου διαφευγει το ονομα... -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
iliasp
απεναντι απο το ιπποκρατειο εχει ενα πολυ καλο απο οσο ξερω...μου διαφευγει το ονομα...Περίπου απέναντι απο το Ιπποκράτειο στην νέα Εγνατία μετά το κτίριο του Γκάλη και μια Eurobank έχει ένα μαγαζί με παρμπριζ κλπ που έχει. Εχω πάει για επισκευή και είναι πολύ εξυπηρετικό το παλικάρι ... νομίζω Auto Glass λέγεται το μαγαζί...
-
Thanx A Lot Guyz:D
-
Μήπως ξέρουμε τι πρέπει να γράφει το χαρτί από γιατρό για μεμβράνες στο παρμπρίζ και στα παράθυρα μπροστά?
-
Εδω και ενα μηνα περιπου, τοποθετησα στο GT μου μεμβρανες LLUMAR απο το καταστημα της Βουλιαγμενης (3 λεπτα απο το σπιτι μου). Πηγα πρωτη φορα στο συγκεκριμενο καταστημα, εμεινα απολυτα ικανοποιημενος και απο την εξυπηρετηση και απο το αποτελεσμα. Το αυτοκινητο ειναι μαυρο, και τωρα μπορω ανετα να ξεχναω διαφορα αντικειμενα πεταμενα στα καθισματα μιας και ειναι πολυ δυσκολο να διακρινει κανεις το εσωτερικο(ιδιαιτερα μετα τις 6-7 το απογευμα).
Ειχα μεμβρανες και στο παρελθον, και τις συνιστω ανεπιφυλακτα.
-
Με το που πηρα το νεο μου smartaki πηγα κατευθειαν για μεμβρανες..Αυτη τη φορα εβαλα της 3Μ αλλα με ανθρακι ζελατινα ..Το αποτελεσμα απλα εκπληκτικο , απ'οσα φιμε εχω φορεσει ειτε εχω παρατηρησει σα συνοδηγος ειναι το καλυτερο αποτελεσμα με διαφορα ...
Το μονο που δε μου πολυαρεσε και παρατηρησα αργοτερα ειναι το λογοτυπο της 3Μ στο μεσο του 'τζαμιου' στη πλευρα του συνοδηγού. .. -
Ο χρήστης Demis_ έγραψε:
Με το που πηρα το νεο μου smartaki πηγα κατευθειαν για μεμβρανες..Αυτη τη φορα εβαλα της 3Μ αλλα με ανθρακι ζελατινα ..Το αποτελεσμα απλα εκπληκτικο , απ'οσα φιμε εχω φορεσει ειτε εχω παρατηρησει σα συνοδηγος ειναι το καλυτερο αποτελεσμα με διαφορα ...
Το μονο που δε μου πολυαρεσε και παρατηρησα αργοτερα ειναι το λογοτυπο της 3Μ στο μεσο του 'τζαμιου' στη πλευρα του συνοδηγού. ..Μην ανησυχεις, αυτο φευγει απλα με ενα απαλο τριψιματακι με ενα πανακι!
Την ιδια απορια ειχα και εγω σε παλαιοτερη μου τοποθετηση των συγκεκριμενων μεμβρανων.. -
Μπαμπάκι με λίγο οινόπνευμα και έφυγε αμέσως...
Προσωπικά πάντως, μετά από 2,5 χρόνια που έχω τις 3Μ ΔΕΝ μπορώ να πώ ότι είμαι 100% ικανοποιημένως.
Η δουλειά που έκαναν στο κατάστημα ήταν πάρα πολύ καλή, οι μεμβράνες δεν έχουν κανένα πρόβλημα εφαρμογής, δεν έχουν πάθει τίποτα, έχουν αντέξει και συνεχίζουν να αντέχουν διάφορα βασανιστήρια από 2 πιστιρίκια ΑΛΛΑ δεν μπορώ να πώ ότι κάνουν ιδιαίτερη δουλειά τους καλοκαιρινούς μήνες.Βέβαια έχω μαύρο αμάξι ΚΑΙ με μαύρο εσωτερικό αλλά περίμενα κάτι καλύτερο από αυτά που υπόσχονται.
Όταν το αυτοκίνητο μείνει πολύ ώρα στον ήλιο απλά ζεματάει μέσα όταν μπείς.
Aκόμα και τώρα το χειμώνα μόλις το κτυπήσει λίγο ο ήλιος αμέσως ζεστένεται αρκετά.Μπορεί απλά να είχα υπερβολικές προσδοκίες, δεν μπορώ να πώ...
-
+1 στον απο πανω μου. Και εγω μαλλον ειχα υπερβολικες προσδοκιες ομως, δεν μπορω να πω οτι δεν εχει διαφορα (παλια καιγοσουν, τωρα απλα βραζεις) και εχω και εγω μαυρο με μαυρο.
-
+2 στον απο πάνω μου !
-
τι γινεται με τις γρατζουνιές από το ανέβασμα-κατέβσσμα?
σε καλύπτει? -
λογικό είναι να μπαίνει ζέστη αφού το παρμπρίζ είναι εκτεθειμένο και δε μιλάμε για μικρή επιφάνεια. και γω για llumar με βλέπω και vkool μπροστά
-
Ο χρήστης mario boni έγραψε:
Μήπως ξέρουμε τι πρέπει να γράφει το χαρτί από γιατρό για μεμβράνες στο παρμπρίζ και στα παράθυρα μπροστά?Ή δερματοπάθεια ή ευαισθησία στα μάτια.
Δεν ξέρω κατά πόσο το χαρτί γιατρού σε σώζει σε περίπτωση ατυχήματος (αν ο μη γένοιτο) και υλικών ζημιών όσον αφορά κάλυψή τους από την ασφαλιστική σου.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
λογικό είναι να μπαίνει ζέστη αφού το παρμπρίζ είναι εκτεθειμένο και δε μιλάμε για μικρή επιφάνεια. και γω για llumar με βλέπω και vkool μπροστάΔηλαδή το μπροστά είναι το πρόβλημα? Και αν ναι, δε λύνεται άμα βάλεις μια ηλιοπροστασία όταν το παρκάρεις?
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
λογικό είναι να μπαίνει ζέστη αφού το παρμπρίζ είναι εκτεθειμένο και δε μιλάμε για μικρή επιφάνεια. και γω για llumar με βλέπω και vkool μπροστά
Δηλαδή το μπροστά είναι το πρόβλημα? Και αν ναι, δε λύνεται άμα βάλεις μια ηλιοπροστασία όταν το παρκάρεις?
Κάνει μεγάλη διαφορά η ηλιοπροστασία και ειδικά αυτή που μπαίνει από την έξω μεριά...
Απλά είναι λίγο παίδεμα το βάλε/βγάλε και λερώνει με την μία...Οι άλλες, τύπου φυσαρμόνικα που μπαίνουν από τη μέσα μεριά έχουν καλή απόδοση αλλά μικρότερη σχετικά από τις πρώτες αφού η ζέστη περνάει το παρμπρίζ και εγκλωβίζεται μέσα.
-
ένας στο Ελληνικό επί της Βουλιαγμένης που έβαζε Foliatec (δε θυμάμαι επωνυμία) έκλεισε ή μεταφέρθηκε αλλού?
Υπάρχει κανά καλό μεμβρανάδικο στα νότια προάστια ? -
εχω ακουσει καλα λογια για την llumar βουλιαγμενης.
πολυ καλα λογια για μεμβρανα, ειναι στον δρομο (αργυρουπολεως αν θυμαμαι καλα λεγεται) λιγο πιο κατω απο carglass πηγαινοντας προς κυπρου.
Τι αλλο θες, δηλαδη? -
να μη σφάζει στα εργατικά
στον κατάλογο της llumar για το cuore βγαίνει 222€ πολλά δεν είναι για μικρό αμάξι? -
μικρο αμαξι, αλλα εχει μεγαααααλα τζαμια...
συνδιασε τις μεμβρανες με ηχητικα στο γνωστο καταστημα! -
Να φανταστώ ότι ακόμη και τα σκούρα φιμέ τζάμια φαίνονται σκούρα μόνο από έξω ενώ από μέσα δεν αλλάζουν σχεδόν καθόλου την ορατότητα;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ