-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δηλ εάν τους δώσω βεβαίωση από τον εγκαταστάτη θα με περάσουν;
Ναι. Ο εγκαταστάτης το ήξερε και είχε έτοιμες τις βεβαιώσεις. Η εγκύκλιος που μνημονεύεται είναι η 15171/1854/9-3-2007 του Γεν. Γραμματέα του ΥΜΕ.
σε ευχαριστώ φίλε μου!
Πού μπορούμε να βρούμε αυτήν την εγκύκλιο ;;;;
-
Τελικά όντως τις titanium μου έβαλε.
Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με κανένα τροχονόμο, αν και λίγο δύσκολο με το βρεφικό καρεκλάκι πίσω ('Δεν είμαι κάγκουρας κ. τροχονόμε, τις έβαλα για το παιδάκι μου' ).
Πάντως σήμερα που είχε συννεφιά δεν ήταν τόσο ευκρινές το εσωτερικό κοιτάζοντας απ' έξω. Από μέσα ΟΚ, έβλεπα καλά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά όντως τις titanium μου έβαλε.
Ελπίζω να μην αντιμετωπίσω πρόβλημα με κανένα τροχονόμο, αν και λίγο δύσκολο με το βρεφικό καρεκλάκι πίσω ('Δεν είμαι κάγκουρας κ. τροχονόμε, τις έβαλα για το παιδάκι μου' ).
Πάντως σήμερα που είχε συννεφιά δεν ήταν τόσο ευκρινές το εσωτερικό κοιτάζοντας απ' έξω. Από μέσα ΟΚ, έβλεπα καλά.Τις titanium έβαλα κιεγώ πρόσφατα και είμαι πιο ευχαριστημένος σε σχέση με τις alu-light.Καλύτερη ορατότητα,πιο διακριτό εσωτερικό και ίδιο λειτουργικό αποτέλεσμα.
ΟΚ,για την ορατότητα είμαι και 5 χρόνια μεγαλύτερος και με γυναίκα και παιδιά πλέον (ως γνωστόν συντελούν στη μείωση των αντοχών και των σωματικών ικανοτήτων ),αλλά αυτή είναι η αίσθηση που έχω αποκομίσει...
-
εγω εβαλα στην μιλκα της foliatec τις chromolux S, οι οποιες ειναι σχεδον αντιστοιχες των titanium σε οτι αφορα το ποσο φαινεται το εσωτερικο απ εξω, αλλα με την εξης σημαντικη διαφορα..
απο μεσα το τζαμι εχει μαυριζει ελαχιστα! πραγμα που σημαινει πως δεν αντιμετωπιζεις κανενος ειδους προβλημα τη νυχτα σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου..
το μονο 'ποινικα' κολασιμο ειναι οτι αναλογα με τις εξωτερικες κλιματολογικες συνθηκες (συννεφια, ηλιος, σουροπο) η μεμβρανη αλλαζει εξωτερικη εμφανιση..
σημερα π.χ. με τη βροχη τα τζαμια απ εξω ηταν σαν καθρεπτες!
σαν χαμελαιον με φωτογκρεϊ ενα πραγμα... -
βάψε και το αμάξωμα με αυτό το ειδικό χρώμα που προσαρμόζεται στο περιβάλλον πρόσεξε μη σε αποκαλούν φίδι μετά (που προσαρμόζει το χρώμα του στο περιβάλλον που βρίσκεται)
-
xXx κατασταση.. στελθ κατασταση..
τεσπα, αν εξαιρεσεις το γεγονος οτι κατω απο ορισμενες συνθικες το τζαμι γινεται σαν καθρεπτης, ολα ειναι μια χαραΛΑΖΑΡΕΕΕΕΕΕ!
ελα ρε να βρεθουμε να δεις απο κοντα τις μεμβρανες
(εχω χασει τον ταζιο και ανησυχω..!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
...............
ΛΑΖΑΡΕΕΕΕΕΕ!
ελα ρε να βρεθουμε να δεις απο κοντα τις μεμβρανες
(εχω χασει τον ταζιο και ανησυχω..!)Από μακρυά θα τις δω. Δε θέλω να πλησιάσω πολύ το δήθεν τάχαμ δήθεν premium και κολλήσω vagίτιδα.
Σήμερα ρώτησε φίλος στη llumar για τη μεμβράνη στο μπροστινό τζάμι και αν περνά από Κ.Τ.Ε.Ο. και του είπαν ότι δε θα του το περάσουν και να τη βγάλει πριν πάει.
-
paidia llumar(alu light) i madico???to alu light tin mera einai poli anoikto???fenetai oti to amaksi foraei fime tin mera me tis alu light i einai ti idio eite foraei eite oxi??kovei thermokrasia??apantiste mou grigora an ginetai giati apo vdomada pao gia fime..thanks
-
Κατράμι είναι οι alu light, αφού είναι οι πιο σκούρες της φίρμας.
Εννοείται ότι κόβουν θερμοκρασία, όμως και οι πιο ανοιχτές κόβουν χωρίς μεγάλες διαφορές. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κατράμι είναι οι alu light, αφού είναι οι πιο σκούρες της φίρμας.
Εννοείται ότι κόβουν θερμοκρασία, όμως και οι πιο ανοιχτές κόβουν χωρίς μεγάλες διαφορές.μην λες μαλακίες καπετάνιο...
αυτές έχω ΚΑΙ ΔΕΝ είναι κατράμι...εάν εξακολουθείς να το πιστεύεις επειγόντως στον οφθαλμίατρο.
το ότι είναι η μεγαλύτερη κλίμακα (παλιά υπήρχαν και οι alu-black) δεν σημαίνει ότι είναι κατράμι.
13 μήνες τώρα δεν με σταμάτησε κανείς. Κι έχω περάσει από πολλά μπλόκα.
αν ήμουν μπάτσος και μου έλεγες αυτή την δικαιολογία θα σε έγραφα και για ζώνη και ας φόραγες... -
http://www.kin.gr/Images_new/08_Mercedes-AluLight.jpg
Εγώ πάντως απ' έξω δεν μπορούσα να διακρίνω παρά μόνο γενικές φιγούρες στο εσωτερικό, ειδικά στη σκιά. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
http://www.kin.gr/Images_new/08_Mercedes-AluLight.jpg
Εγώ πάντως απ' έξω δεν μπορούσα να διακρίνω παρά μόνο γενικές φιγούρες στο εσωτερικό, ειδικά στη σκιά.άσε τις φωτό...δεν βγάζεις άκρη με αυτές.
κι εγώ εάν σε δω την νύχτα με τις τιτάνιουμ δεν θα μπορώ να σε διακρίνω.
έτσι είναι τα φιμέ my friend.
-
elteo diladi an katalava kala to vradi einai skoures???fenetai to esoteriko tou aftokinitou sou to vradi???
-
σχεδον το ιδιο ισχυει και απο μεσα προς τα εξω παντως, το βραδυ... μπορει να γινει ιδιαιτερα κουραστικο..
απο την αλλη οι Madico του ιατρουλη που σκουραινουν αρκετα απ εξω, απο μεσα προς τα εξω φαινονται ιδιαιτερα ανοιχτες -
οι madico του ιατρουλη ειναι σκουρεσ η το μεσαιο νουμερο??
-
30φυλλε δεν με έχουν κουράσει...εμενα.
τι να πω...δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Και είμαι ψείρας σε αυτά...ήμουν ικανός εάν δεν με ικανοποιούσαν να τις ξήλωνα επιτόπου και να έβαζα Clima Select...την πιο ανοικτή της Llummar δηλ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
30φυλλε δεν με έχουν κουράσει...εμενα.τι να πω...δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα. Και είμαι ψείρας σε αυτά...ήμουν ικανός εάν δεν με ικανοποιούσαν να τις ξήλωνα επιτόπου και να έβαζα Clima Select...την πιο ανοικτή της Llummar δηλ.
to proi fenetai oti exei memvranes to amaksi i einai aspro to tzami opos to diko mou afti tin stigmi??den thelo to proi na fenetai les kai den exo valei tipota,tsampa lefta tote...
-
Ο χρήστης lover007 έγραψε:
den thelo to proi na fenetai les kai den exo valei tipota,tsampa lefta tote...Με προειδοποίησαν όταν τους είπα ότι θέλω τις clima, 'φαίνονται ελάχιστα έως καθόλου - είναι σα να μην έχεις'.
-
το θέμα είναι για ποιο λόγο τις βάζει ο καθένας. Αν θες για μούρη αλλά το βράδυ να ανοίγεις το παράθυρο για να δεις έξω, και που να ναι και χειμώνας... Αν θες για εργονομία ΚΑΙ ευχάριστη οδήγηση και να μείνεις μακρυά απτους τροχονόμους, τότε βάζεις την πιο ανοιχτή σκάλα
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
το θέμα είναι για ποιο λόγο τις βάζει ο καθένας. Αν θες για μούρη αλλά το βράδυ να ανοίγεις το παράθυρο για να δεις έξω, και που να ναι και χειμώνας... Αν θες για εργονομία ΚΑΙ ευχάριστη οδήγηση και να μείνεις μακρυά απτους τροχονόμους, τότε βάζεις την πιο ανοιχτή σκάλαόλα αυτά που ανέφερες είναι σχετικά...και σίγουρα δεν πάει έτσι το στόρι.
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ