-
Kαλησπέρα.
Τελικά εν όψει της αναχώρησής μου για Γερμανία, έβαλα για 1η φορά στη ζωή μου χειμερινά ελαστικά, τα Yokohama AVS Winter με αρκετά φιλική τιμή
Περισσότερα για το λάστιχο εδώ http://www.yokohama.gr/Yokohama/Yokohama001.nsf/AvsWinter_Tech?OpenForm
[/img]
-
Γεια χαρα!
Θελω να αλλαξω ελαστικα στο αμαξι μου (διαστασεις 195-60-15) και ειμαι αναμεσα σε
Toyo Proxes CF1
Dunlop SP Sport 01 και
Goodyear Hydra Grip.
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα ελαστικα?
Ευχαριστω! -
Ο χρήστης thomas78 έγραψε:
Γεια χαρα!
Θελω να αλλαξω ελαστικα στο αμαξι μου (διαστασεις 195-60-15) και ειμαι αναμεσα σε
Toyo Proxes CF1
Dunlop SP Sport 01 και
Goodyear Hydra Grip.
Ποια ειναι η γνωμη σας για αυτα τα ελαστικα?
Ευχαριστω!Aποκλειστικά αυτά θέλεις μόνο?? Διότι υπάρχουν κι άλλες αξιόλογες επιλογές σε αυτή τη διάσταση
-
Στο λαστιχα που πηγα αυτα μου προτεινε με σειρα προτιμησης αυτη που εγραψα. Πολυ ευχαριστως να ακουσω κι αλλες προτασεις .
-
Για τα CF1 που το είχα ψάξει είχα ακούσει άσχημα λόγια γενικά στο internet και είχα φοβηθεί να τα προτιμήσω. Τα hydragrip είναι ένα καλό λάστιχο ειδικά αν σου αρέσει η ήρεμη και άνετη οδήγηση, είναι αρκετά μαλακά αλλά στο 55άρι προφίλ που τα είχα δεν ενοχλούσε ιδιαίτερα. Γενικά για σπορ οδήγηση δεν ξέρω αν είναι και ότι καλύτερο και για αυτό τα άλλαξα τις πρώτες μέρες και πήγα στα sportcontact. Τα dunlop που λες δεν τα ξέρω, έχω ακούσει μερικά πολύ καλά σχόλια και μερικά όχι και τόσο καλά αλλά τίποτα συγκεκριμένο. Πάντως μην περιοριστείς μόνο σε αυτές τις επιλογές υπάρχουν και άλλα καλά λάστιχα σε αυτές τις διαστάσεις.
Προσωπικά στην ελληνική άσφαλτο δεν θα έβαζα toyo ή yokohama, και συνήθως εμπιστεύομαι τα κλασσικά continental και michelin -
Στο λαστιχα που πηγα αυτα μου προτεινε με σειρα προτιμησης αυτη που εγραψα. Πολυ ευχαριστως να ακουσω κι αλλες προτασεις .Continental Conti Premium Contact
Michellin Pilot Primacy
Yokohama C-Drive
Εγώ προτείνω τα 1α ή τα 3α....
-
Σας ευχαριστω πολυ ata kai PuntoLord. Θα το ψαξω το θεμα βαθυτερα αφου μου δωσατε νεα δεδομενα. Να 'στε καλα!!!
-
Ναι τώρα που είδα το profil για εσένα η continental βγάζει τα premiumcontact. Πρόσεξε να πάρεις τα 2 μην έχει μείνει πουθενά stock!
-
Ο χρήστης ata έγραψε:
Ναι τώρα που είδα το profil για εσένα η continental βγάζει τα premiumcontact. Πρόσεξε να πάρεις τα 2 μην έχει μείνει πουθενά stock!Σωστά, να πάρεις τη σειρά '3' και όχι τη '2'
-
Λοιπον επειδη το εψαξα το θεμα, εχω διαβασει καλα λογια για τα continental premiumcontact. Αλλα καποιος απο τους δυο σας (ata και puntolord) εχει κανει ενα ορθογραφικο λαθος και εξηγω.. τη σειρα 2 ή τη σειρα 3 να προτιμησω? ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες!
-
Λοιπον επειδη το εψαξα το θεμα, εχω διαβασει καλα λογια για τα continental premiumcontact. Αλλα καποιος απο τους δυο σας (ata και puntolord) εχει κανει ενα ορθογραφικο λαθος και εξηγω.. τη σειρα 2 ή τη σειρα 3 να προτιμησω? ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες!δεν υπαρχουν prenium contact 3, υπαρχουν sport contact 3....
οποτε πας στα prenium contact 2 με τιμη γυρω στα 350 ευροπουλα..... καλοφορετα
-
Σωστά, θα γράφουν πάνω premiumcontact2. Θα τα αναγνωρίσεις από τα παράλληλα αυλάκια ενώ τα παλιά έκαναν κάτι χιαστί διαγώνιες γραμμές στο πέλμα
-
ποιο λαστιχο θα προτιμουσατε...το michelin primacy ή το continental premium contact 2? αν γνωριζει κανεις τα υπερ και τα κατα απο αυτα τα 2 λαστιχα ας βοηθησει λιγο. Ευχαριστω!
-
επειδη ειχα και τα δυο σε βολβο 1.8 προτεινω τα κοντι πρεμιουμ 2....
-
πλεον βγηκε καινουργιο primacy.......
-
nai αλλα εσυ ακουγες πραιμασι και εβγαζες σπυρακια
-
Μου προτειναν λαστιχα Αvon 205-55-16. Εχει ακουσει καποιος κατι για αυτα τα λαστιχα? τα φοραει καποιος στο αυτοκινητο του?
-
Ο χρήστης christaras73 έγραψε:
Μου προτειναν λαστιχα Αvon 205-55-16. Εχει ακουσει καποιος κατι για αυτα τα λαστιχα? τα φοραει καποιος στο αυτοκινητο του?Δεν μας λες μοντέλο όμως και δεν μπορώ (εγώ τουλάχιστον) να σε βοηθήσω...
-
ουτε εμενα μου ειπαν καποιο συγκεκριμενο. απλα μου ανεφεραν την μαρκα. κοιταξα στο σαιτ της εταιρειας και εχει 2 μοντελα το ΖΖ3 91W
και το ZV3 91H/V/W. δεν ξερω ουτε το ενα ουτε το αλλο. -
430 είχα πάρει το καλοκαίρι φρέσκια τετράδα goodyear eagle F1....
Στο στεγνό θέλει ζέσταμα για να αποδώσει...στο βρεγμένο όμως βεντουζάρει κανονικά...με το που πατήσει νερά....επιτέλους κυκλοφορώ άφοβα και στην βροχή
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....