-
Σε ευχαριστω για την ταχύτατη απάντηση και τα σχολια σου που ειναι σιγουρα ενθαρρυντικά για τα Exalto II. Το πιο πιθανο ειναι οσο συνεχιζω να το σκεφτομαι τοσο να τεινω προς τα II. Οσο για το πελμα παντως, εχεις δίκιο... Μου θυμιζουν λιγο το πελμα των Energy που φοραω τωρα, αλλα καμία σημασία δεν εχει ως κριτήριο αγορας!
-
Άντε, με γειά και περιμένω εντυπώσεις σου!!
-
Ορίστε και ένα σάιτ με εμπειρίες καταναλωτών για λάστιχα. Το βρήκα ενδιαφέρον.
-
Το έχω ξαναδεί αυτό το site. Σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά πόση σχέση μπορεί να έχουν οι δρόμοι στο εξωτερικό με αυτούς της Ελλάδας?
-
Τα ίδια λάστιχα βάζουμε...
-
Ναι, αλλά το βρεγμένο της Ιταλίας, Γερμανίας, Αγγλίας κτλ έχει πολλές φορές καλύτερη πρόσφυση από το στεγνό του Ελλαδιστάν...
-
Καλημέρα!
Εγώ επαναλαμβάνω: Τα ίδια λάστιχα βάζουμε εμείς με αυτούς.
Συμφωνώ ότι οι δρόμοι μας είναι σε 'άλλη κλάση'. Δεδομένου και του παραπάνω όμως, πρέπει να βάζουμε τα καλύτερα δυνατά λάστιχα, και ποιές εναλλακτικές πηγές ενημέρωσης έχουμε εμείς εδώ;
-
Τελικά έβαλα τα Exalto II, και είπα να ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Ειναι παρα πολυ καλα και εκτος απο ολα τα καλα που συνεπάγεται η μετάβαση απο 165/70 Energy σε 185/60 Exalto II, εχω να παρατηρησω 2 ακομα πραγματα:
- Ειναι πάρα πολυ προοδευτικα με πολυ καλη αισθηση στο τιμονι
- Δεν βαρυνε σχεδον καθολου το τιμονι, ουτε εν κινήσει ουτε σε σταση, παρα το οτι δεν ειναι υποβοηθούμενο...
Αυτα!
-
Μεγιά!!! Καλοφάγωτα!!!
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Τελικά έβαλα τα Exalto II, και είπα να ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Ειναι παρα πολυ καλα και εκτος απο ολα τα καλα που συνεπάγεται η μετάβαση απο 165/70 Energy σε 185/60 Exalto II, εχω να παρατηρησω 2 ακομα πραγματα:- Ειναι πάρα πολυ προοδευτικα με πολυ καλη αισθηση στο τιμονι
- Δεν βαρυνε σχεδον καθολου το τιμονι, ουτε εν κινήσει ουτε σε σταση, παρα το οτι δεν ειναι υποβοηθούμενο...
Αυτα!
Μη βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα για λάστιχα, άστα να 'πατήσουν' καλά και να φαγωθεί κανα-δυο χιλιοστά πέλμα και μετά τα βλέπεις πραγματικά.
Όχι ότι το Exalto II δεν θα είναι καλό - το αντίθετο - αλλά η συμπεριφορά του λάστιχου αλλάζει πολύ στα πρώτα χιλιόμετρα.
-
*** Forousa gia poly kairo Michelin Pilot Primacy, se golf4 195-65 R15 91v kai se renault megane II 205-55 R16 91V. Para poly evharistimenos, an kai sto renault antexan mono 45000 km anti 65000 pou pigainan sto golf. Tora foresa PIRELLI P7 91w. Apo kritikes pou diavasa, isos einai to kalytero elastiko stin pio prositi timi. An den evaza PIRELLI tha dokimaza ta exalto II. Dokimase omos ta P7. Tha meineis ekpliktos apo tin arhi. ***
-
αλλοι λενε παντως οτι ειναι ψιλομουφα......το πριμασι θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο αν ειχε μεγαλυτερη ελκτικη προσφυση
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αλλοι λενε παντως οτι ειναι ψιλομουφα......το πριμασι θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο αν ειχε μεγαλυτερη ελκτικη προσφυσηPaidia eimai apo tin Kypro, Levkosia sygkekrimena kai den gnorizo kala kapoious idiomatismous sas. Ti ennoeis otan les psilomoufa.........?
-
Ο χρήστης Vassilis Rallis έγραψε:
αλλοι λενε παντως οτι ειναι ψιλομουφα......το πριμασι θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο αν ειχε μεγαλυτερη ελκτικη προσφυση
Paidia eimai apo tin Kypro, Levkosia sygkekrimena kai den gnorizo kala kapoious idiomatismous sas. Ti ennoeis otan les psilomoufa.........?
Ψιλοχάλι, ψιλοαπαράδεκτο, ψιλοκακό...
Μούφα γενικά κάτι που είναι πατάτα (όχι... τηγανιτή!!! )
-
Pantos file me ekplisseis. Kat'arhin sou leo oti eida apotelesmata dokimon, kyrios sto auto motor und sport, pou to vgazoune nikiti me diafora. Ektos avtou, an kai symfono mazi sou oti prepei na dianiso toulahiston 1000 hiliometra gia na mou deixoun tis dynatotites tous, eho dianisei mehri tora 300 kai kathe mera meno kai pio evharistimenos, kai sto stegno kai sto vregmeno. Einai pio malaka kai aneta apo ta primacy, ehoun axeperasto kratima kai sto stegno kai sto vregmeno kai megali voithia sto stamatima. Emeine na do kratima se kati strofes pou sinithos pairno me 120-130. Antexe akomi 700 hiliometra, diladi ligotero apo mia vdomada, kai tha xereis.
-
Φίλε Vassilis Rallis, μην ξεχνάς ένα βασικό πράγμα: Oι δρόμοι της Κύπρου ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ με τους δρόμους της Ελλάδας. Δυστυχώς για την Ελλάδα...
Οπότε μπορεί ένα λάστιχο 'θεϊκό' εκεί είναι άχρηστο εδώ και το αντίθετο.
-
Παιδιά καλημέρα και απο εμένα είμαι καινούργιο μέλος καλώς σας βρήκα και θα ήθελα να σας κάνω κάποια ερώτηση.
Τι γνώμη έχετε για τα Pirelli P Zero Nero για Alfa 147 1.6; -
Στείλε ένα ΡΜ στόν Kyan.Αυτός τά φοράει στήν 147 του,καί μάλλον είναι ενθουσιασμένος.
-
Με ποιο τρόπο μπορώ να συνδυάσω αλλαγή ελαστικών, βάψιμο στις ζάντες και επισκευή τους σε μερικά μικρά σημεία από τις γνωστές λακκούβες?
-
BRIDGESTONE ER 300 KATAΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....