-
Αυτά φορούσα μέχρι τώρα μαμίσια..Δεν έχω σημαντικές ενστάσεις..ταξίδεψα 25Κ χμ κυρίως Εθνική - Αττική οδό το 90% του συνόλου, με πρόταση βελτίωσης θα έλεγα στις στροφές όταν μπάινεις γεμάτος λίγο σε φοβίζουν ενδεχομένως λόγω διάστασης..γενικά είμαι ευχαριστημένος..
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Καλησπέρα,
Έχει κανένας δοκιμάσει τα Hankook V12 evo ?? Εντυπώσεις???
Στο AutoBild βγήκαν σε πολύ καλή θέση, τόσο σε διάσταση 205/55/16 όσο και στην 225/45/17....
Τα ένιωσα ολόφρεσκα σε μια Ζ4 3λιτρη. Δεύτερο τέτοιο σετ ο ιδιοκτήτης της, τιμή 310 ευρώ παρακαλώ σε 225/45/17. Πολύ εντάξει κράτημα (βέβαια έλεγε και το τουτού ). Δεν πρέπει να αντέχουν όμως πολλά χιλιόμετρα, ειδικά με τέτοια ιπποδύναμη.
Thanks για την απάντηση, τα βρίσκω 220 ευρώ σε 225/45/17 και είναι πολύ δελεαστική πρόταση για να πάρω μια 4άδα για καβάτζα....
-
Προφανώς την ίδια τιμή βρήκε και ο ιδιοκτήτης της Ζ4, απλά προστέθηκαν τα μεταφορικά. Ναι, για καβάτζα ως χρήστης 225/45/17 τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο δυστυχώς δεν τα χάρηκα για να σου πω.
-
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Έχω δει πολλά αυτοκίνητα να φοράνε τα Fulda Exelero αλλά κανένας δεν τα έχει αναφέρει!
Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκερκιμένα?Ειχα βάλει στη Lancia σε 225/40/16 W ... το μεγαλύτερο τους προσόν είναι η τιμή και μετά η άνεση.
Χαμηλά όρια πρόσφυσης, όχι καλή πληροφόρηση στο τιμόνι αλλά τουλάχιστον ήταν προβλέψιμα. Στο βρεγμένο αναλογικά ήταν καλύτερα.
Τα πλαινά τους ήταν τόσο μαλακά που στα Μέγαρα με 42 psi σχεδόν έσβησαν και τα πλαινά γράμματα. -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Έχω δει πολλά αυτοκίνητα να φοράνε τα Fulda Exelero αλλά κανένας δεν τα έχει αναφέρει!
Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκερκιμένα?Ειχα βάλει στη Lancia σε 225/40/16 W ... το μεγαλύτερο τους προσόν είναι η τιμή και μετά η άνεση.
Χαμηλά όρια πρόσφυσης, όχι καλή πληροφόρηση στο τιμόνι αλλά τουλάχιστον ήταν προβλέψιμα. Στο βρεγμένο αναλογικά ήταν καλύτερα.
Τα πλαινά τους ήταν τόσο μαλακά που στα Μέγαρα με 42 psi σχεδόν έσβησαν και τα πλαινά γράμματα.Ok, οπότε μένουμε μακριά! Σε 19άρες τα έχω δει μόνο!
Αυτό που έχω παρατηρήσει με τα Goodyear F1 Ass. είναι ότι στις μαμά πιέσεις άντε και κάνα psi παραπάνω αργούν να έρθουν σε θερμοκρασία με αποτέλεσμα από εκεί που πέταγε κώλο με τα SC2 τώρα να φεύγω με τα 4 ! Πλέον τα έχω στα 29 & 30 μπροστά πίσω και κάτι γίνεται! Είναι σκληρό λαστιχάκι γενικά, δεν προσφέρει την αναμενόμενη άνεση ειδικά για μένα που είχα κάνει καμιά 40Κ km με RunFlat! Αλλά όταν ζεσταθεί βεντουζώνει κανονικά οπότε
Επίσης, στατικά έτσι και στρίψω όλο το τιμόνι προς μία κατεύθυνση διπλώνουν σε βαθμό που νομίζεις ότι δεν έχουν καθόλου αέρα! Είναι ψάρωμα τις πρώτες φορές που το παρατηρείς!
-
Τα Fulda Exelero είναι το παλιό μοντέλο. Σε συνεργείο που το είχε κάποιος μου είπε ότι δεν του αρέσουν αλλά δεν μου εξηγούσε τι και γιατί.
Ο αντικαταστάτης του είναι το Progresso και τα φόρεσα τον Ιανουάριο και έχω κάνει ήδη 9500χλμ (αντικατέστησαν Avon ZZ3 225/60-15 οπότε με αυτά συγκρίνονται). Πιο μαλακά και άνετα, πιο απαλά, πολύ ήσυχα, πιο πλαδαρό τιμόνι, υποδεέστερη πρόσφυση η ίσως απλά συμπεριφορά που αν και φιλική δεν εμπνέει την εμπιστοσύνη που είχα στα Avon. Πολύ καλό σε βροχή και μάλλον εντυπωσιακό σε γλίτσα.
Δεν είναι κακό αλλά νιώθω πολύ νέος ακόμα για κάτι τέτοιο, στην επόμενη αλλαγή σκοπεύω να δοκιμάσω κάτι άλλο (είτε πάλι τα Avon είτε ό,τι βρω στην σπάνια διάσταση σε λογική τιμή ή αλλαγή διάστασης με ζάντες). -
Ο χρήστης iliasp έγραψε:
Έχει κανείς εμπειρία με τα συγκερκιμένα?Ξέρω 3 άτομα που τα φοράνε και είναι ευχαριστημένοι, είναι λάστιχα υψηλών επιδόσεων
-
-
απο μικρη βολτα (μεγαλη δε προλαβα) το exalto ειναι πολυ μπροστα απο τα υπολοιπα μικρων διαστασεων λαστιχα.. δε ξερω αν ειναι η εντυπωση απο το νεο λαστιχο αλλα αμα συνεχισει ετσι χαλαλι τα λεφτα του...
-
γνωριζει κανεις κατι παραπανω για το elastika-online? ενω στα λαστιχα πρωτης γραμμης δεν εχει διαφορα στις τιμες σε σχεση με τα βουλκανιζατερ, ψαχνοντας τυχαια παιζει μια μεγαλη διαφορα στο νεο μεγαλο vredestein..
-
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....