-
θα μπαινεις τωρα σε εξοδα για να μην εχεις λιγο μαγουλο????
-
Για να ανακεφαλαιώσω λοιπόν για τα λάστιχα 185/60 R14 γιατί και εμένα αυτά με ενδιαφέρουν:
Bridgestone RE720
Continental Premium Contact 2
Uniroyal rallye 550
Michelin Pilot Exalto 2εκτός από αυτά υπάρχει τίποτα άλλο???
αλήθεια το http://www.elastika-online.gr/ το γνωρίζει κανείς???
Έχει ψωνίσει από εκεί???
Οι τιμές του για κάποια λάστιχα (όχι ομως για όλα) είναι πολύ καλές... -
Δοκίμασε τα DUNLOP SP SPORT 01...
-
Τα Bridgestone και τα Michelin πρέπει να είναι σκληρά και θα είναι λογικά δύσκολο να ζεσταθούν για να αποδώσουν τα μέγιστα. Έχει δίκιο σε ό,τι λέει ο popol@ros παραπάνω. Για αυτό τελικά θα πάω στη λύση των Continental.
Όσον αφορά στο site, ναι, έχει καλές τιμές. Για την ακρίβεια οι τιμές που πήρα για τα ελαστικά σήμερα είναι πάνω κάτω ίδιες με του site, άρα τις θεωρώ καλές τιμές (του μαγαζιού).
-
Άποψή μου για τον φίλο με το Accent είναι να πάει για το Uniroyal! Είναι μια χαρά λαστιχάκι για καθημερινή χρήση και αρκετά άνετο! Για εθνική που το θέλεις είναι ότι πρέπει. Από κράτημα δεν είναι κορυφαίο, αλλά δεν μπορεί κανείς να τα έχει όλα... Αλλιώς (προσωπικά θα επέλεγα) Conti Premium Contact II (εφόσον έχει διορθωθεί το πρόβλημα του υπερβολικού θορύβου κύλησης των I)
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Δοκίμασε τα DUNLOP SP SPORT 01...Τα εχεις δοκιμασει μηπως εσυ?
Τι λενε?
Ενδιαφερομαι για το δικο μου (σε 205/50/16)...
Σε τι τιμες περιπου παιζουν αυτα??? -
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Τα εχεις δοκιμασει μηπως εσυ?
Τι λενε?
Σε τι τιμες περιπου παιζουν αυτα???για σενα ........... RE720
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Τα εχεις δοκιμασει μηπως εσυ?
Τι λενε?
Σε τι τιμες περιπου παιζουν αυτα???για σενα ........... RE720
Καλα ειναι και αυτα αλλα... ειναι ή μαλλον τα ζητανε πιο ακριβα (480 εως 540 Ευρω...) απο τα DUNLOP SP SPORT 01 (για τα οποια εχω μια προσφορα απο Αθηνα στα 325 Ευρω...!!!) και απο οτι ακουσα απο πολλους, κανουν πολυ-μα πολυ- θορυβο....
-
ναι αλλα φοκους και 720 ===> θαυματα....
-
ναι αλλα φοκους και 720 ===> θαυματα....Εχεις καποιον γνωστο που τα φοραει πανω σε focus?
-
ναι
-
ναιΚαι???...
Σε τι διασταση?
Με τι αναρτηση?
Εντυπωσεις? -
μαμα με 195-60-15
αμα ζεσταθει το λαστιχο , μην τον ειδατε τον παναη.........
-
Παναή τον λένε;
Το μάγουλο τι επιπτώσεις έχει; -
Ο χρήστης Άγγελος έγραψε:
Παναή τον λένε;
Το μάγουλο τι επιπτώσεις έχει;επιπτωσεις.......
-
λοιπόν μετά από μία βόλτα στους τοπικούς 'ηρωες-βουλκανιζάδες έμαθα το εξής...
Το Continental Premium Contact 2 στην διάσταση 185x65 R14 δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα. Αυτό που πουλάν είναι ακόμη το Continental Premium Contact. Όλά αυτά μόνο για όσους έχουν ζάντα 14'. Από 14 και πάνω υπάρχει κανονικά το Continental Premium Contact 2.
Το Continental Premium Contact 2 θα υπάρχει σε όλες τις διαστάσεις με την αρχή του νέου έτους...
Οπότε όποιος ενδιαφέρεται για το λάστιχο αυτό θα πρέπει να περιμένει μέχρι το νέο έτος...
Τι διαφορές έχει το Continental Premium Contact 2 με το Continental Premium Contact ???
-
Ο χρήστης boo έγραψε:
Τι διαφορές έχει το Continental Premium Contact 2 με το Continental Premium Contact ???
Το Ι έκανε πάρα πολύ θόρυβο στο ταξίδι και ήταν απλά μέτριο στο στεγνό (στο βρεγμένο όμως γ@μούσε, καλύτερο από το 'βροχολάστιχο' uniroyal)... Τον κινητήρα μου στην εθνική τον άκουσα όταν έβαλα τα Uniroyal...
Λογικά, θα πρέπει να έχει διορθωθεί το θέμα με τον θόρυβο και την πρόσφυση στο στεγνό...
-
Εγώ έχω τα RE 720 σε 185/55 R14 se Ford Fiesta και τα uniroyal rallye 550 σε 195/65 R15 σε Mercedes 200E.
Τα Bridgestone τα έχω δοκιμάσει στην Κατάρα και σε παρόμοιους οδικούς δρόμους πολλές φορές και έχουν άψογη συμπεριφορά αν και είναι τριετίας.Μόνο ένα γερό ανεξελεγκτο γλίστρημα έχουν κάνει σε πάγο κατά τα άλλα μου εμπνέουν εμπιστοσύνη για να πατήσω λίγο ή αρκετά παραπάνω! Δεν ξέρω βέβαια μήπως φταίει κάτι αλλο αλλά δείχνουν να έχουν μεγάλη αντίσταση κύλισης και αρκετό θόρυβο(όχι σαν κάτι Exalto βέβαια). Ζέσταμα θέλουν αλλά δεν είναι να πεις ότι θέλει και καμια Porsche να ζεσταθεί μετά από τα πρώτα χλμ είναι οκ.
Τα uniroyal σου χτυπάει αμέσως το πόσο άνετα είναι. Τελείως αθόρυβα. Από πρόσφυση δεν ξέρω πολλά πράγματα γιατί τα αμορτισερ μου ήταν χάλια. Εδώ και δύο μέρες που άλλαξα αμορτισέρ όταν το πίεσα ακολούθησε χωρίς διαμαρτυρίες. Απλά κάποιες φορές τα πλαινά κάθονται κάτι που απ'ότι έχω καταλάβει δημιουργεί πιο πολύ ανασφάλεια παρά κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα. Δεν ξέρω μήπως φταίει το άζωτο που έβαλα αλλά μπορεί να μου έβαλε αυτόν νορμαλ πίεση και να μην υπολογισε ότι με αέρα το ελαστικό όταν ζεσταθεί αυξάνει η πίεση του. Μάλλον θα πάω να αυξήσω λίγο την πίεση να δω πως θα πάει.
Απ'ότι έχω ακοούσει τα Goodyear F1 είναι επίσης πολύ καλά λάστιχα όπως και για τα Continental ακούω καλά λόγια -
Eγώ πάντως που έβαλα τα ανώνυμα Nankang NS-2 εχω μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος... άλλωστε και πολλοί αλλοι με ιδιαιτερα γρήγορα αυτοκίνητα (Skyline) έχουν αντίστοιχη γνώμη:
http://www.boostcruising.com/forums/ind ... opic=66331
Προσωπικά δεν θέλω να καπνίζουν και να ανάβουν μετά απο παρατεταμένες σπίνίες.. οπότε... τα ΝS-2 υltrasport με δείκτη V είναι ότι πρέπει!
-
Tα Nokian NRHi τα έχει δοκιμάσει κανείς???
Επιλογη ελαστικων!!! Ζητειται βοηθεια....