-
Λοιπόν, τι έγινε; έχουμε αγωνία.
-
Κάλιο Αργά...Παρά Ποτέ... Εδω είμαι κι εγω!! Μετά από αρκετό καιρό απουσίας (προέκυψαν διάφορα προβλήματα) επανέρχομαι στη δράση!! Επικοινωνώ με τον Hunter για να βοηθήσω κι εγώ εδώ στη Θεσσαλονίκη. +1 μέλος ακόμη. Κι επί της ευκαιρίας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
-
Πήγα 6 μεγάλες σακούλες (σκουπιδιών ) με ρούχα το Σάββατο... Τα δέχθηκαν αμέσως, παρά την αρχική μου αμφιβολία... Δυστυχώς όμως δεν είχα χρόνο να ψάξω στο παζάρι για να αγοράσω και κάτι... Αυτή την Κόνωνος την έψαχνα 1,5 ώρα...
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
Κάλιο Αργά...Παρά Ποτέ... Εδω είμαι κι εγω!! Μετά από αρκετό καιρό απουσίας (προέκυψαν διάφορα προβλήματα) επανέρχομαι στη δράση!! Επικοινωνώ με τον Hunter για να βοηθήσω κι εγώ εδώ στη Θεσσαλονίκη. +1 μέλος ακόμη. Κι επί της ευκαιρίας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!Αντε νά γίνουμε επιτέλους...πολλοί(3)!!!
Μέχρι τό τέλος αυτής τής εβδομάδας φέρε ότι θά μαζέψεις,νά τά ανεβάσω στήν ΕΛΕΠΑΠ Θοδωρή. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάλιο Αργά...Παρά Ποτέ... Εδω είμαι κι εγω!! Μετά από αρκετό καιρό απουσίας (προέκυψαν διάφορα προβλήματα) επανέρχομαι στη δράση!! Επικοινωνώ με τον Hunter για να βοηθήσω κι εγώ εδώ στη Θεσσαλονίκη. +1 μέλος ακόμη. Κι επί της ευκαιρίας ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
Αντε νά γίνουμε επιτέλους...πολλοί(3)!!!
Μέχρι τό τέλος αυτής τής εβδομάδας φέρε ότι θά μαζέψεις,νά τά ανεβάσω στήν ΕΛΕΠΑΠ Θοδωρή.Ανδρέα καλώ το τηλεφωνό σου και είναι κλειστό. Έάν άλλαξες νούμερο κάλεσέ με να συννενοηθούμε.
-
Αυριο τό μεσημεράκι,θά ανηφορήσω γιά τήν ΕΛΕΠΑΠ.
Οποιος πιστός.... -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οποιος πιστός....Το βραδακι θα σε πάρω τηλεφωνο να συννενοηθούμε.
-
Ο χρήστης axios έγραψε:
Οποιος πιστός....Το βραδακι θα σε πάρω τηλεφωνο να συννενοηθούμε.
Όλα εντάξει παιδιά; Πήγατε στο «παζάρι»;
Μεταφέρεται και σε μας τις εντυπώσεις σας.
Άξιζε τελικά η όλη διαδικασία; Το ίδιο θα ήθελα να ρωτήσω και τους Αθηναίους φίλους που ήγαν στην αντίστοιχη εκδήλωση στην Αθήνα.
Καλές γιορτές σε όλους και ελπίζω να υπάρξει συνέχεια. -
Μανώλη,τό παζάρι θά γίνει αυτό τό Σ/Κ.
Μάλλον δέν θά πάω.Αυριο θά στείλουν αυτοκίνητο από τήν ΕΛΕΠΑΠ στό μαγαζί μου γιά νά πάρει τά πράγματα. -
Σήμερα πήρα μία ευχαριστήρια επιστολή από τήν ΕΛΕΠΑΠ,άν και τούς είχα ζητήσει νά τή δημοσιεύσουν στό φόρουμ,αλλά δέν τό έκαναν διότι δέν γνωρίζανε τόν τρόπο.
-
Αν και μέσα από χίλια κύματα τελικά πιστεύω ότι βγήκε κάτι πολύ καλό.
Ελπίζω η πρώτη μας πολυτάραχη προσπάθεια να έχει και συνέχεια. -
Οντως όλοι όσοι πήγαμε και δώσαμε...καλό κάναμε!!Και άλλοι κατάλαβαν, άλλοι απο τους υπεύθυνους δεν κατάλαβαν...το ίδιο είναι!
Το πιο ωραίο,είναι ότι δώσαμε κάτι σαν 4ΤΦόρουμ!!!Οχι σαν άτομα!Αυτό μας τιμάει!!
Αλλά δείχνει και πόσο δύσκολο είναι να συνενοηθούν οι άνθρωποι!!
Του χρόνου...καλύτερα...περισσότερα...ψυχραιμότερα!!
Να είσαστε όλοι καλά!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αλλά δείχνει και πόσο δύσκολο είναι να συνενοηθούν οι άνθρωποι!!
Του χρόνου...καλύτερα...περισσότερα...ψυχραιμότερα!!
Να είσαστε όλοι καλά!!
Πιστεύω ότι τελικά αυτή η ιστορία ήταν για όλους μας ένα μάθημα. Ελπίζω να το μάθαμε καλά.
-
Nαί μέν πήραμε ένα μάθημα πέρυσι,αλλά πιστεύω ότι γιά νά τό εμπεδώσουμε καλύτερα,ίσως θά έπρεπε νά τό ξαναπάρουμε!!!
Τί λέτε; -
Φίλε μου όντως το μάθημα το πήραμε όσοι το πήραμε τέλος πάντων.
Γι αυτό φέτος θα απευθυνθώ κατευθείαν στο παράρτημα των Χανίων εκτός αν δω ότι αξίζει να συμμετέχω σε μια κίνηση ομαδική μέσω του Forum μας. Το περσινό αλαλούμ δεν θέλω να το ξανά δω.
Αν όντως επιθυμούμε κάτι καλύτερο από πέρυσι εδώ είμαστε. -
Μανώλη,δέν μιλάω αποκλειστικά γιά βοήθεια στήν ΕΛΕΠΑΠ,μιλάω γιά μία νέα κίνηση από μέρους τού φόρουμ.Κάτι διαφορετικό αυτή τη φορά.
-
Μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Hunter και αρκετή 'κουβέντα'
μαζί του , προτείνουμε τα εξής :ΣΕ ότι αφορά την οικονομική ενίσχυση κάποιου σωματείου ή οργάνωσης σαν την ΕΛΕΠΑΠ ή εθελοντικού χαρακτήρα με προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και με πανελλήνια εμβέλεια (όπως τέτοια έχει και το 4ΤForoum ),
για φέτος ας καταθέσουμε χρήματα, ο καθένας μας -με αναφορά στην ιδιότητα του μέλους του Foroum , όσοι θέλουν - στους παρακάτω φορείς :ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
ΣΑΜΑΡΙΤΕΣ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ
Σε επόμενο post , εάν συμφωνούμε όλοι , θα φροντίσω να δημοσιευτούν τα ακριβή στοιχεία του κάθε φορέα .
(προς αποφυγή παρανοήσεων , οι τρείς αυτοί φορείς , προτείνονται για ΦΕΤΟΣ , και μετά απο ψηφοφορία ας επιλεγεί ο ένας απο αυτούς .
ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ , ας προταθούν άλλοι φορείς , και για να ολοκληρωθεί η πρόταση , ας παγιώσουμε μία τέτοια διαδικασία.)Μένει να συζητηθεί και μία ιδέα του Hunter , πού έχω την τιμή να δημοσιοποιήσω :
H ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΩΝΑ , ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ , 'Η , ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
(εννοείται πως σε καμμία περίπτωση το 4Tforoum δεν θα μπορούσε να είναι ο φορέας υλοποίησης )
Ελπίζουμε , ο Hunter και εγώ , να υπάρξει συνέχεια και συζήτηση ,
και προτρέπουμε τους mod's να ανοίξουν ιδιαίτερο θέμα σε όποια ενότητα αυτοί κρίνουν .Αποστόλης.
-
Γιά νά τό ψιλοεξηγήσω:
Πέρυσι,κάναμε μία τέτοια πρόταση σέ κάποιο κυνηγετικό φόρουμ,καί...δούλεψε.
Ο καθένας μας,έβαλε κάποια χρήματα στόν τραπεζικό λογαριασμό μίας τέτοιας οργάνωσης,καί σάν αιτιολόγηση (στήν απόδειξη πληρωμής) γράφτηκε τό όνομα τού φόρουμ.
Πιστεύω ότι είναι πολύ ευκολότερο γιά όποιον θά θελήσει νά συμμετάσχει,από ότι νά μαζεύει τήν 'πραμάτεια' τής γειτονιάς του,όπως κάναμε πέρυσι.Η άλλη πρόταση,πού ανέφερε ο Αποστόλης,δέν έχει νά κάνει μέ τήν φιλανθρωπική μας κίνηση (άν γίνει).Είναι μία πρόταση πού θά έπρεπε νά έχει γίνει στό 'Ελληνικοί Αγώνες',μέ τό σκεπτικό,οι Ελληνες Οδηγοί Αγώνων,νά χρηματοδοτήσουν ένα τέτοιο 'ταμείο' τό οποίο θά μπορούσε νά ιδρύσει η Αρχή τού Σπόρ.
Βασικά δηλαδή,μία πρόταση πού θά έπρεπε νά κάνουν οι αγωνιζόμενοι στήν Ε.Λ.Π.Α.
Τί λέτε;Δέν θά άξιζε; -
Μπραβο και στους δυο σας που το ξεκινησατε νωρις μπας και κανουμε φετος ο,τι δεν καναμε περσυ.
Και επειδη οι διαδικασιες ειναι δημοκρατικες ψηφιζω 'Γιατροι χωρις συνορα'.Για δωστε banking details παρακαλω και γρηγορα. -
Σεβάσμιε Γέροντα( ) Μπάρμπα-DAP,είναι νωρίς γιά τέτοιες λεπτομέρειες.
Ας δούμε τί απήχηση θά έχει τό θέμα πρώτα,γιατί άν είναι νά μείνουμε οι τρείς μας,τότε τό κάνουμε καί από μόνοι μας.
Δωρεά του 4TF προς την ΕΛΕΠΑΠ