-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλημερα και απο μεναααααα, μπαινω στο ψητο.
Επεσε λιγο γιαουρτι στη μοκετα του αυτοκινητου και κανα δυο σταγονιτσες στο καθισμα πως τα βγαζω?? Να παω για κανα βιολογικο? (ειμαι εναντια στη χρηση τοσων χημικων μεσα στο αμαξι).Τι προτεινεται γενικα?? Με επιασαν τα διαολια μου απο χθες βραδυΓιαουρτι;
Με ενα βρεγμενο πανι δεν βγαινει;Οταν το διαπιστωσα ειχε στεγνωσει και βρεγμενο πανι δεν ειχα καπου διαθεσιμο Θα παω αργοτερα στο παρκινγκ να δω.
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Επεσε λιγο γιαουρτι στη μοκετα του αυτοκινητου και κανα δυο σταγονιτσες στο καθισμα πως τα βγαζω?? Να παω για κανα βιολογικο? (ειμαι εναντια στη χρηση τοσων χημικων μεσα στο αμαξι).Τι προτεινεται γενικα?? Με επιασαν τα διαολια μου απο χθες βραδυσιγά το τραγικό ρε φίλε...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επεσε λιγο γιαουρτι στη μοκετα του αυτοκινητου και κανα δυο σταγονιτσες στο καθισμα πως τα βγαζω?? Να παω για κανα βιολογικο? (ειμαι εναντια στη χρηση τοσων χημικων μεσα στο αμαξι).Τι προτεινεται γενικα?? Με επιασαν τα διαολια μου απο χθες βραδυσιγά το τραγικό ρε φίλε...
Δεν ξερω φιλε.Εγω μεχρι που θα το πουλαγα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δεν ξερω φιλε.Εγω μεχρι που θα το πουλαγα.
Μην μου βαζεις ιδεες καλα να επεφτε νερο αλλα γιαουρτι??? Να βρωμισουμε μεσα?? Αν ηταν κρασι εκανα τα στραβα ματια
-
Αγόρασε ένα Κarpex για χαλιά που πλένουν οι μανάδες μας και τρίψτο με μία ψιλοσκληρή βούρτσα και ξέβγαλε το με καθαρό νερό κ ένα βετέξ.
-
H μπέμπα, μου ξηγήθηκε μια ρουκέτα στο πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας και το επόμενο parking είναι στην Κιννέτα
Γενικότερα, τι βάζετε για να φύγει η μυρωδιά? -
Ευχαριστω elteo θα το δοκιμασω παλι καλα ειναι μικρος ο λεκες
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
H μπέμπα, μου ξηγήθηκε μια ρουκέτα στο πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας και το επόμενο parking είναι στην Κιννέτα
Γενικότερα, τι βάζετε για να φύγει η μυρωδιά?Κανα αρωματικο?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γενικότερα, τι βάζετε για να φύγει η μυρωδιά?viewtopic.php?f=6&t=5456&p=1195257#p1194854
απο εκει και κατω εχει μερικες λυσεις -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γενικότερα, τι βάζετε για να φύγει η μυρωδιά?viewtopic.php?f=6&t=5456&p=1195257#p1194854
απο εκει και κατω εχει μερικες λυσειςsame case το πρωινό γάλα!
-
ερωτηση. ειχα στο ταμπλω κολημενο ενα αρωματικο με αυτοκολητο διπλης οψης ηταν κ με το καιρο αφου τελειωσε κ η δραση του πηγα να το βγαλω κ εμειναν υπολλειματα απο τη κολλα στη ζαγρε επιφανεια του ταμπλω (peugeot 307). Τωρα δε ξερω πως να το κανω να μη χαλασω κ το ταμπλω! υπαρχει τροπος η θα μεινει μονιμα αυτη η μλκια?
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
ερωτηση. ειχα στο ταμπλω κολημενο ενα αρωματικο με αυτοκολητο διπλης οψης ηταν κ με το καιρο αφου τελειωσε κ η δραση του πηγα να το βγαλω κ εμειναν υπολλειματα απο τη κολλα στη ζαγρε επιφανεια του ταμπλω (peugeot 307). Τωρα δε ξερω πως να το κανω να μη χαλασω κ το ταμπλω! υπαρχει τροπος η θα μεινει μονιμα αυτη η μλκια?Ελαφρύ τρίψιμο με πετσετέ πανάκι βρεγμένο (νωπό) με ζεστό νερό και 3-4 σταγόνες βενζίνης καθαρισμού ρούχων. Αν το ταμπλώ ειναι και λίγο ζεστό απο τον ήλιο, θα φύγει ευκολότερα.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
ερωτηση. ειχα στο ταμπλω κολημενο ενα αρωματικο με αυτοκολητο διπλης οψης ηταν κ με το καιρο αφου τελειωσε κ η δραση του πηγα να το βγαλω κ εμειναν υπολλειματα απο τη κολλα στη ζαγρε επιφανεια του ταμπλω (peugeot 307). Τωρα δε ξερω πως να το κανω να μη χαλασω κ το ταμπλω! υπαρχει τροπος η θα μεινει μονιμα αυτη η μλκια?
Ελαφρύ τρίψιμο με πετσετέ πανάκι βρεγμένο (νωπό) με ζεστό νερό και 3-4 σταγόνες βενζίνης καθαρισμού ρούχων. Αν το ταμπλώ ειναι και λίγο ζεστό απο τον ήλιο, θα φύγει ευκολότερα.
ευχαριστω πολυ!!! σιγουρα δε θα αφησει κανενα προβλημα μεγαλυτερο στο ταμπλω ετσι?
-
και περιμένω αναφορά αποτελέσματος
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
και περιμένω αναφορά αποτελέσματοςσημερα το παλεψα οπως ειπες με ζεστο νερο (σε βραστηρα το ζεστανα) κ βενζινη για ρουχα αλλα τιποτα!μη σου πω κ λιγο χειροτερα γτ τωρα ασπριζει παραπανω! μηπως να πηγαινα σε κανενα μαγζι τυπου paintbull που απ οτι γραφουν στα διαφημιστικα τους ειδικευονται σε αυτα?
-
Ο λεκές δεν ειναι σαν απο βενζινόκολλα, δηλαδή ελαφρά κίτρινος?
Γιατί αν ειναι άσπρος, σαν αυτόν που αφήνει η LOGO, τότε.... -
αν λογκο τοτε ασετον, αλλα δεν ξερω τι θα κανει στο πλαστικο του ταμπλο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αν λογκο τοτε ασετον, αλλα δεν ξερω τι θα κανει στο πλαστικο του ταμπλοΜπορει να ασπρισει το πλαστικο απο το ασετον.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αν λογκο τοτε ασετον, αλλα δεν ξερω τι θα κανει στο πλαστικο του ταμπλοΘα το ξασπρίσει!!!
Αμάν ρε Bill. Πότε με πρόλαβες? -
Στο πλαστικό χερούλι της πόρτας, έχω καθαρίσει μανό με ασετόν, και δεν άφησε σημάδι.
Βέβαια η ποσότητα ήταν ελάχιστη.
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ