-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Επειδη πλεον το αμαξι μου ειναι 6ετιας και θελω να το περιποιηθω λιγο,πηγα εδω στο λουτρακι σε ενα καινουργιο μαγαζι που περα απο απλο πλυσιμο,κανει και εσωτερικο βιολογικο καθαρισμο και εξωτερικα γυαλισμα κερωμα.Αφου λοιπον ειδε το αμαξι μου ζητησε 150 ευρα για τον βιολογικο καθαρισμο και 200 ευρω για γυαλισμα-κερωμα.Συνολικη παραμονη αυτοκινητου 2 μερες.
Επειδη δεν ξερω απο τιμες,ειναι φυσιολογικες?
Εχει κανει κανεις βιολογικο καθαρισμο,και εαν ναι εμεινε ευχαριστημενος.
Ο ανθρωπος μου ειπε οτι μεσα θα ειναι σαν να βγηκε απο το εργοστασιο.Αληθευει?
Δεν ειναι λιγα τα 350 ευρω αλλα αν το αποτελεσμα με ευχαριστησει τοτε χαλαλιΓια το κερωμα ειναι πολλα
Η μεση τιμη για ενα γυαλισμα -κερωμα ειναι 150Ε -
Είχα αγοράσει για άλλο λόγο ένα κουτί κερί και αλοιφή γυαλίσματος. Θέλω να του κάνω ένα χειροκίνητο by savas κέρωμα. Θα το πάω στο πλυντήριο θα το πλύνω και μετά θα κάτσω να το κερωσω.
Θα κάνει δουλειά πέρα από το ξέσκισμα που θα φάω; Κάτι που να προσέξω;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Είχα αγοράσει για άλλο λόγο ένα κουτί κερί και αλοιφή γυαλίσματος. Θέλω να του κάνω ένα χειροκίνητο by savas κέρωμα. Θα το πάω στο πλυντήριο θα το πλύνω και μετά θα κάτσω να το κερωσω.Θα κάνει δουλειά πέρα από το ξέσκισμα που θα φάω; Κάτι που να προσέξω;
Να εχεις κοντα σου πολυ νερο μην παθεις καμια αφυδατωση με την ζεστη!
Καλο κουραγιο!!Wax on!!!
Wax off!!!Σοβαρα τωρα να προσεξεις να μην παει το κερι σε πλαστικα αβαφτα κομματια και λαστιχα.Να εχεις σκια και το αμαξι να ειναι κρυο (για αυτο ισως να ηταν καλυτερα να το επλενες μονος σου εκει που θα το κερωσεις μετα).
-
μπα στο πλυντήριο και μετά κέρωμα σπίτι. Είπαμε να ξεσκιστώ όχι να με απαυτώσουν.
merci -
γεια σας.πηρα απο τα idea ενα σαμπουάν αυτοκινήτου που εχει και κερι μεσα.λεει 2 καπακια σε 10λιτρα νερο.το βαζω αλλα δεν κανει δυνατο αφρό.εχω 2 αποριες παιδια..1ον:μαζι με το σαμπουάν πήρα και γυαλιστικο.το απλωσα μεσα στο κόρσα.στο ταμπλω και αυτο εχει αφησει στιγματα(ηταν σε μορφη αφρου το γυαλιστικο).πως φευγουν αυτά?2ον:οι αφροι που εχουν καποια βενζινάδικα μαζι με τα πιεστικα νερου κανουν δουλεια η πανε τζαμπα τα λεφτά?
-
Ο χρήστης george-corsa έγραψε:
γεια σας.πηρα απο τα idea ενα σαμπουάν αυτοκινήτου που εχει και κερι μεσα.λεει 2 καπακια σε 10λιτρα νερο.το βαζω αλλα δεν κανει δυνατο αφρό.Και εγω οσα σαμπουαν με κερι εχω αγορασει δεν αφριζουν παρα ελαχιστα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γεια σας.πηρα απο τα idea ενα σαμπουάν αυτοκινήτου που εχει και κερι μεσα.λεει 2 καπακια σε 10λιτρα νερο.το βαζω αλλα δεν κανει δυνατο αφρό.
Και εγω οσα σαμπουαν με κερι εχω αγορασει δεν αφριζουν παρα ελαχιστα.
Εγώ της Guard που αγοράζω με κερί(είναι αρκετά φτηνό) με το πιεστικό κάνει πάρα πολύ αφρό. Το καλύτερο μου φαίνεται από όσα είχα δοκιμάσει μέχρι σήμερα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
γεια σας.πηρα απο τα idea ενα σαμπουάν αυτοκινήτου που εχει και κερι μεσα.λεει 2 καπακια σε 10λιτρα νερο.το βαζω αλλα δεν κανει δυνατο αφρό.
Δοκιμάσατε με πιεστικό?
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Δοκιμάσατε με πιεστικό?
Εννοεις να ριχνει σαπουνι το πιεστικο;Δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια.Αλλωστε πιεστικο μονο για μεσα απο τους θολους χρησιμοποιω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δοκιμάσατε με πιεστικό?
Εννοεις να ριχνει σαπουνι το πιεστικο;Δεν το εχω δοκιμασει να πω την αληθεια.Αλλωστε πιεστικο μονο για μεσα απο τους θολους χρησιμοποιω.
Όχι, εννοώ με το πιεστικό μέσα στο κουβα με το σαμπουάν.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Δοκιμάσατε με πιεστικό?
Όχι, εννοώ με το πιεστικό μέσα στο κουβα με το σαμπουάν.
Για ανακατεμα εννοεις,οχι δεν το εχω δοκιμασει,οπως εγραψα δεν πολυχρησιμοποιω πιεστικο.
Το τελευταιο σαπουνι (δεν θυμαμαι μαρκα) που πηρα το βαζεις πανω στο βρεγμενο σφουγγαρι και πλενεις κατευθειαν. -
αν ριξεις με το πιεστικο μεσα στον κουβα λογικα ολο το νερο θα ερχεται πανω σου...παντως μετα το αμαξι γυαλιζει
-
όχι αν βάλεις το πιεστικό καλά μέσα στο νερό
-
οκ.θα το δοκιμασω.αν και με τετοιο καιρο εδω περα χλωμό το βλέπω γιατι τζαμπα θα παει ο κοπος.για το αλλο με το γυαλιστικό τι να κανω?
-
για τα στίγματα μπορείς να δοκιμάσεις να τα περάσεις από πάνω με ένα κανονικό γιαλιστικό υγρής μορφής, π.χ. Sonax, Armor all, και να τρίψεις όσο χρειάζεται. Λογικά ακόμα και με χαρτί κουζίνας θα είσαι οκ.
-
Kαλησπέρα,
Σήμερα έγινε το 1ο κέρωμα του αυτ/του μου, από μένα φυσικά
Πρώτα πλύσιμο στο πλυντήριο (full πρόγραμμα με κερί) και μετά αφού καθαρίστηκε από μέσα (σκούπα+ξεσκόνισμα), παρκάρισμα στο σκιερό μου πάρκινγκ και σε 1 ώρα το πέρασα με σκληρό κερί.
Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, απίστευτη γυαλάδα, επόμενο κέρωμα την άνοιξη
ΥΓ: Πήγα να βγάλω φωτό μετά το κέρωμα και έκαψα το φίλμ από τη γυαλάδα του
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
...και σε 1 ώρα το πέρασα με σκληρό κερί.1 ώρα
Εγώ θέλω τουλάχιστο κανένα δίωρο με κερί που είναι σε μορφή κρέμας -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
...και σε 1 ώρα το πέρασα με σκληρό κερί.
1 ώρα
Εγώ θέλω τουλάχιστο κανένα δίωρο με κερί που είναι σε μορφή κρέμαςάλλο 3 και άλλο 5 όμως....
-
Σωστό και αυτό με το μέγεθος του αυτ/του, αλλά είμαι και πολύ γρήγορος....έχω εκπαιδευτεί (SF)....δεν βλεπετε την εικόνα του avatar?
Αλήθεια, πόσες φορές το χρόνο το κερώνετε εσείς??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
άλλο 3 και άλλο 5 όμως....Μπα καμια σχέση, ένα Seicento που είχα παλιά πάλι τον ίδιο χρόνο μου έπαιρνε να το κερώσω
Αλήθεια, πόσες φορές το χρόνο το κερώνετε εσείς??
Εγώ κάθε τέσσερις μήνες, 3 φορες το χρόνο δλδ
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ