-
Ο χρήστης TRiBaL81 έγραψε:
Το ενδεχόμενο να αγοράσεις νεο τάσι μιας και σε χαλάει τόσο πολυ, το έχεις σκεφτεί;
Ο,τι και να κάνεις δεν θα είναι όπως πριν.Ναι το σκέφτηκα,αλλά από χτες που ψάχνω δεν έχω βρει το ίδιο
-
Αυτα πρεπει να ειναι τα γνησια της toyota. Δεν νομιζω στο εμποριο να βρεις. Μονον στην αντιπροσωπεια 4αδα με κανα 50αρι.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Αυτα πρεπει να ειναι τα γνησια της toyota. Δεν νομιζω στο εμποριο να βρεις. Μονον στην αντιπροσωπεια 4αδα με κανα 50αρι.Της Toyota γνήσια είναι τα είχα πάρει 50€ πριν ενάμυσι χρόνο,& παίρνω τηλέφωνο & δεν τα βρίσκω,τα συγκεκριμένα ήταν σε μεγάλη ποσότητα σε στοκ στην Ελευσίνα & γι'αυτο τα έδιναν τόσο χαμηλά.
-
Ο χρήστης HUNTER.GR έγραψε:
Αυτα πρεπει να ειναι τα γνησια της toyota. Δεν νομιζω στο εμποριο να βρεις. Μονον στην αντιπροσωπεια 4αδα με κανα 50αρι.
Της Toyota γνήσια είναι τα είχα πάρει 50€ πριν ενάμυσι χρόνο,& παίρνω τηλέφωνο & δεν τα βρίσκω,τα συγκεκριμένα ήταν σε μεγάλη ποσότητα σε στοκ στην Ελευσίνα & γι'αυτο τα έδιναν τόσο χαμηλά.
Του Sirion που στην ουσια το sirion τοyota ειναι μου φαινεται πως τα γνησια κανουν 70 ευρω. Δεν εχω σιδερενιες ζαντες, εχω τις εργοστασιακες αλουμινιου αλλα ξερω γιατι ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειχε σιδερενιες και εβαλε αλουμινιου και οταν αγορασα το αμαξι μου τις εδωσε και μου ειπε το παιδι ποσο κανανε και τα τασια. Ειχε χρειαστει να τα αλλαξει. Το τασι που φορας το θυμαμαι σε Avensis δευτερης γενιας.
-
Δες και αυτά της Michelin που σου λέω... Τα είχα βρει και σε praktiker... Και φθηνότερα και καλύτερα γιατί έχουν μα ανακλαστικο πάνω που σε δείχνει ορατό στις διασταυρωσεις
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δες και αυτά της Michelin που σου λέω... Τα είχα βρει και σε praktiker... Και φθηνότερα και καλύτερα γιατί έχουν μα ανακλαστικο πάνω που σε δείχνει ορατό στις διασταυρωσειςΤα έχω δει αυτά φίλε μου,αλλά δυστυδχώς θέλω να έχει το ανάγλυφο της toyota πάνω!
Συννενοήθηκα αύριο να το πάω στο φανοποιό μου να του το δείξω & να δούμε τι μπορεί να γίνει.Έχει & χρώματα οπότε πιστεύω κάτι θα γίνει! -
Δες και αυτά της Michelin που σου λέω... Τα είχα βρει και σε praktiker... Και φθηνότερα και καλύτερα γιατί έχουν μα ανακλαστικο πάνω που σε δείχνει ορατό στις διασταυρωσεις
Τα έχω δει αυτά φίλε μου,αλλά δυστυδχώς θέλω να έχει το ανάγλυφο της toyota πάνω!
Συννενοήθηκα αύριο να το πάω στο φανοποιό μου να του το δείξω & να δούμε τι μπορεί να γίνει.Έχει & χρώματα οπότε πιστεύω κάτι θα γίνει!Καλημέρα!Χτες το απόγευμα το πήρα το τάσσι από το φανοποιό!Έγινε καινούργιο πάλι!!!
Πάει & αυτό! -
Τα έχω δει αυτά φίλε μου,αλλά δυστυδχώς θέλω να έχει το ανάγλυφο της toyota πάνω!
Συννενοήθηκα αύριο να το πάω στο φανοποιό μου να του το δείξω & να δούμε τι μπορεί να γίνει.Έχει & χρώματα οπότε πιστεύω κάτι θα γίνει!Καλημέρα!Χτες το απόγευμα το πήρα το τάσσι από το φανοποιό!Έγινε καινούργιο πάλι!!!
Πάει & αυτό!Ωραιος! Με τα τασια το μειονεκτημα ειναι μην φυγει κανενα. Ενταξει καποιοι τα πιανουν με αυτα τα πλαστικα τα tire up. Παλια εβλεπα ταξιτζιδες να τα βαζουν. Τωρα βλεπω και καποιοι ιδιωτες να το κανουν.
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Πάει & αυτό!Ωραιος! Με τα τασια το μειονεκτημα ειναι μην φυγει κανενα. Ενταξει καποιοι τα πιανουν με αυτα τα πλαστικα τα tire up. Παλια εβλεπα ταξιτζιδες να τα βαζουν. Τωρα βλεπω και καποιοι ιδιωτες να το κανουν.
Δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ κάτι τέτοιο να μου φεύγουν τα τάσσια.Τα κουμπώματα είναι πολύ σκληρά & θέλει λίγη δύναμη να βγούνε.Προσωπικά δεν θα τα έβαζα αυτά που μου λές(αν & τα'χω δει σε πολλά αυτοκίνητα) γιατί χαλάει την αισθητική!
-
Μαζι σου. Ουτε εγω θα τα εβαζα
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Μαζι σου. Ουτε εγω θα τα εβαζα -
Σήμερα επισκέφθηκα ένα τέτοιο για να διαπιστώσω απλά ότι δεν κάνει για ένα σοβαρό πλύσιμο. Πασάλειμα θα το έλεγα παρά πλύσιμο....Άσε που ο χρόνος τελειώνει σε dt. Αν θες να κάνεις σωστό πλύσιμο ή μόνος σου αν έχεις χώρο ή σε ένα κανονικό και σωστό πλυντήριο. Γιατί και εκεί έχω δει πολλά...
-
Έχει πάει κανείς σε αυτό το 'τεράστιο' πλυντήριο αυτοκινήτων στο Χαλάνδρι;
-
Το καλοκαίρι του 2014 είχα πάει. Είχα ακούσει καλά λόγια. Οκ αλλά τίποτα το ιδιαίτερο.
Μαζευε ουρά από αμάξια, ήπια ένα καφεδακο, το πήρα μετά και έφυγα.
Σε τιμή δεν θυμάμαι κάτι αλλά φτηνό δεν ήταν.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
6euro λέει για εξωτερικό πλύσιμο, με στέγνωμα αυτόματο και όχι από υπαλλήλους...
Αν ισχύει αυτό, για μένα είναι Ok.Λογικά Σαββάτο ή Κυριακή πρωί, όταν θα ανοίγει, θα είναι άδειο.
Πάντως διαπιστώνω ότι στην περιοχή αυτή υπάρχει πολύ πράμα από πλυντήρια αυτοκινήτων...
-
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι κάτοχος ενός Nissan QQ 1.6 Diesel 4x2 J11.
Παρήγγειλα από eBay ένα μπουκάλι με Ceramic Pro 9H της εταιρείας Nanoway και θα δοκιμάσω να κάνω ένα καλό πέρασμα μόνος μου. Ξέρω ότι θα ταλαιπωρηθώ και θα μου πάρει ώρα η διαδικασία, αλλά είπα να δοκιμάσω..
Έχει κάνει κάποιος κάτι ανάλογο?Υ.Γ.: Βρήκα μεγαλύτερη ποικιλία στο aliexpress, αλλά δεν κατάφερα να πληρώσω με κανένα τρόπο...
-
Κανείς δεν έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο μόνος του???
Anyway, περιμένω το προϊόν μέσα στη μεγάλη εβδομάδα, όταν γίνει η εφαρμογή θα ενημερώσω, σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον να προχωρήσει σε κάτι ανάλογο...
-
Στη θέση σου θα το πέρναγα πρώτα σε ένα μεταλλικό κομμάτι να είμαι σίγουρος ότι δεν θα κάνει ζημιά
-
Ο χρήστης zEr0c0oL έγραψε:
Κανείς δεν έχει δοκιμάσει κάτι παρόμοιο μόνος του???Anyway, περιμένω το προϊόν μέσα στη μεγάλη εβδομάδα, όταν γίνει η εφαρμογή θα ενημερώσω, σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιον να προχωρήσει σε κάτι ανάλογο...
Αν μπορείς δώσε μου το λινκ που έκανες τηνς αγορά, και περιμένω τα σχόλια σου και φωτο !
- Προφανώς και έχει δίκιο ο iceman να κάνεις κάποιο τεστ πριν
Καλή επιτυχία.!
- Προφανώς και έχει δίκιο ο iceman να κάνεις κάποιο τεστ πριν
-
http://m.ebay.co.uk/itm/NANOWAY-NW3-PLA ... 3757705017
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ