-
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Σάββα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω αν το πήρατε πρέφα αλλά το τόπικ έγινε the most active...**1 3524 CITROEN forum **
2 3409 Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!
3 3298 CLUB PEUGEOT 307
4 2259 Alfa 147 forum
5 1617 Quiz WRC
6 1397 Aνεκδοτα
7 1263 Ένα συνταρακτικό ντοκιμαντέρ του πολιτισμού ΜΑΣ
8 1254 KARTING ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
9 1244 Aπευθείας μετάδοση F1
10 990 Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα IIΠολυγραφότατοι βλέπω... .
Τελικά στο Citroen Forum συμβαίνουν περισσότερα από τα απίθανα των ελληνικών δρόμων -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Gris Iceland
Δηλαδή τι χρώμα είναι ρε Θανάση αυτό;
Μοιάζει με αυτό που λέμε μπλέ του πάγου. Είναι ένα πολύ απαλό γαλάζιο το οποίο μπορεί να δείχνει και μέχρι γκρί με ελάχιστο γαλάζιο μέσα αν έχει πάρα πολύ φώς. Μοίαζει πολυ με το χρώμα του χρωματολογίου και σε 406 και 206 που το έχω δεί είναι πάρα πολύ όμορφο. Θεωρώ οτι θα πηγαίνει πάρα πολύ και στην C5 που δείχνει να 'προτιμά' τα ανοιχτά χρώματα από τα σκούρα.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θεωρώ οτι θα πηγαίνει πάρα πολύ και στην C5 που δείχνει να 'προτιμά' τα ανοιχτά χρώματα από τα σκούρα.Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Όντως είναι πανέμορφο!!!!!!ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!
Λοιπόν κ από το μέτωπο της GSA να πω ότι χθες αποφάσισε ότι δεν θέλει να ξαναβγει από το υπόγειο γκαραζ!
Την καλόπιασα την παρακάλεσα αλλά τίποτα!
Τελικά κάθισα την Μητέρα μου στην θέση του οδηγού να γυρνάει το κλειδί κ με την μανιβέλα χτύπησα λίγο την μίζα κ πήρε.... τώρα είναι στον γιατρό κ αναμένω την εγχείρηση κ την λυπητερή!
Ελπίζω μετά από αυτό κ πάλι να βγει περήφανη στους δρόμουςΠεραστικά!!
-
Νάσαι καλά πρόεδρε!
ΑΛΛΑ μόλις πήρα τηλ. κ έμαθα τι έχει (γενικώτερα) κ την λυπητερή....
Αν θυμάστε είχα αναφέρει ότι πάντα τα firestone γλύστραγαν αλλά τελευταία είχα 2 φορές κοντέψει να τσακιστώ!
Αυτό μαζί με κάτι περιεργες αναπηδήσεις τελευταία με είχαν βάλει σε σκέψεις χωρίς να πω τίποτα (μην το κυνηγάμε κιόλας... )
Βρέθηκε ο λόγος!
Σπασμένες οι πίσω μπουκάλες (σφαίρες αν προτιμάτε) κ οι εμπρός να θέλουν γέμισμα!
Επίσης τα τακάκια εμπρός (πίσω άλλαξα προ 3μήνου+) είχαν φτάσει στο καλώδιο κ ήταν έτοιμο να μου ανάψει φωτάκι!Τα κόστη τώρα:
Μίζα άνοιγμα καθάρισμα κ αλλαγή σε καρβουνάκια: 30€
Τακάκια εμπρός: γύρω στα 30€
Γέμισμα εμπρός σφαίρες: 20€
Αντικατάσταση πίσω: 2 επιλογές ή καινούργιες προς 50€ περίπου ανά σφαίρα ή μεταχειρησμένες από τις τελευταίες BX προς 20-25€/ σφαίρα.Μπήκαμε που μπήκαμε στο παιχνίδι ψάχνουν κ το υπόλοιπο κ βλέπουμε!
Α! Κεντρική σφαίρα είχα αλλάξει πριν ένα χρόνο ίσως κ λίγο παραπάνω οπότε είναι ΟΚ!Άρα ξεκινάμε από μίνιμουμ 130€ κ ευελπιστώ να μην πάει πολύ παραπάνω....
Αυτ(ι)άααα από εμένα κ το πολυαγαπημένο μου Citroen
PS: κάνω edit κ προσθέτω κ το τελευταίο: πίσω δεξιά φούσκα που έχει κοπέι κ χάνει LHM.... (η πίσω αριστερή είχε αλλαχτεί τον Δεκέμβρη αφού μου έκανε το υπόγει πάρκινγκ πράσινο.....)
Ελπίζω να τελειώσουμε εδώ!!! -
Ρε ξαδελφια για πεστε μας....
Εισαστε πιο πολυλογαδες απο μας ή εχετε πιο πολλα προβληματα???(που να ηταν και ο Ολυμπιος πολιτης και να εγραφε.Θα μας κατατροπονατε!!! )
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Τελικά στο Citroen Forum συμβαίνουν περισσότερα από τα απίθανα των ελληνικών δρόμων
Θα νομίζουνε ότι χαλάνε συνέχεια :D:D
-
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εισαστε πιο πολυλογαδες απο μας ή εχετε πιο πολλα προβληματα???(που να ηταν και ο Ολυμπιος πολιτης και να εγραφε.Θα μας κατατροπονατε!!! )
Δεν σας τα έλεγα ?
-
Ζηλεύουν που τα citroen μας αντέχουν 20 k 30 κ παραπάνω χρόνια ενώ τα δικά τους όχι!
Ζημιές? ποιές ζημιές?
Ρίξτε μία ματιά στα καινούργια τι γίνεται? Επειδή (για την περίπτωση μου αναφέρομε) στα 19 χρόνια 'επιτέλους' φαγώθηκαν τα καρβουνάκια της μίζας ή επειδή στις τόσες χιλιάδες χλμ θέλουν γέμισμα οι μπουκάλες?
Αμ οι φούσκες κ όλη η λαστιχούκλα πάλι καλά που έβγαλε τόσα χρόνια!Οπότε ?
Σε όλα τα forum βλέπω ότι όλα τα καινούργια χαλανε πιο γρήγορα από όσο αλλάζουν θέση οι υαλοκαθαριστήρες σε λειτουργία μέρες με καταιγίδα!
Ακόμα κ η mercedes (φτου τι είπα πάλι...) έχουν πρόβλημα από τους πελάτες που χάνουν ελλείψει αξιοπιστίας στα τελευταία 2-3 χρόνια... τι να λέμε....Οπότε ένας είναι ο λόγος που το Citroen forum είναι στην κορυφή!
Τα αυτοκίνητα μας έχουν κάτι παραπάνω από τα άλλα που απλά μας κάνουν να παθιαζόμαστε μαζί τους κ φυσικά κατ'επέκταση να κολάμε ως παρέα κ οι μεταξύ μας 'ιδιοκτήτες'!Φιλικά
ΝικόλαςPS: φυσικά για να μην παρεξηγηθώ από κανένα να υπενθημίσω κ την άλλη μου μεγάλη αγάπη τα Renault, αλλά έχετε γλυτώσει εδώ λόγο του GreekRenaultClub... xexe!
-
Νικο περαστικα στην GSA
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
(που να ηταν και ο Ολυμπιος πολιτης και να εγραφε.Θα μας κατατροπονατε!!! )Σας κατατροποσαμε ηδη Μουαχαχαχαχα
-
Σε ευχαριστώ πολύ Χρήστο!
λογικά το απόγευμα θα την έχω κ πάλι στα χέρια μου κ φυσικά στο δρόμο για βόλτες!
Μετά της χρωστάω κ ένα πλύσημο που έχει αλλάξει χρώμα από τη λάσπη! -
Ο χρήστης MDVQ έγραψε:
Εισαστε πιο πολυλογαδες απο μας ή εχετε πιο πολλα προβληματα???Χα χα χα με κάνατε και γέλασα!...
-
Νικόλα, περαστικά βρε...
άντε και με το καλό να γίνει και πάλι καλά η Kυρά -
Nα κλείσω κ εγώ το θέμα της 'ασθενούς' GSA...
Αλλάχτηκαν όσα ανέφερα παραπάνω κ ελέγχθηκαν ρυθμίστηκαν μία σειρά άλλα, το κόστος ανήλθε στα 145€Πως σας φαίνεται?
Όσο κ αν εμπιστευόμαστε ένα συνεργείο δεν είναι κακό να συγκρίνουμε δουλειά κ τιμέςΕυχαριστώ
ΝικόλαςPS: είναι έτοιμη παρκαρισμένη κ με περιμένει! Μετά το γραφείο θα πάω να την παραλάβω!
-
...νομίζω εάν συγκρίνουμε με αυτά που γίνονται στα σύγχρονα αυτοκίνητα και τις τιμές τους, είναι μια χαρά!
Και πάλι καλοτάξιδη.
-
Eυχαριστώ
να εισαι καλά φίλε μου! -
-
Νίκο με το καλό να το παραλάβεις από τον γιατρό
-
Nα είσαι καλά Θανάση!
ΩΧ Σάββα τι μας έκανες απογευματιάτικα??? Πωπωωωω ομορφιές!!!
CITROËN FORUM