-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΠΡΟΣ elteo:
ΜΕ' ΓΕΙΑ ΤΟ ΤΑΣΙ!!!!Eυχαριστώ αλλά δεν έχω τάσια, ζάντες αλουμινίου 16' έχω. Το καπάκι που λέω είναι αυτό που μπαίνει στα μπουλόνια μπροστά.
OK SORRY!!!
ΜΕ' ΓΕΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ TOTE!!! -
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΠΡΟΣ elteo:
ΜΕ' ΓΕΙΑ ΤΟ ΤΑΣΙ!!!!Eυχαριστώ αλλά δεν έχω τάσια, ζάντες αλουμινίου 16' έχω. Το καπάκι που λέω είναι αυτό που μπαίνει στα μπουλόνια μπροστά.
OK SORRY!!!
ΜΕ' ΓΕΙΑ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ TOTE!!!Kαι μην ζητάς συγνώμη...
Οχι ρε πλακα κανω!
Τωρα τελευταια χρησιμοποιω πολυ αττικη οδο και εχω παρατηρησει οτι καποιες φορες που χρειαστηκε να φρεναρω απο τα 120-130 στα 70-80 αιστανθηκα ενα τρεμουλο στο τιμονι εντονο Το δοκιμασα σκοπιμα με ιδιες συνθηκες και δεν εκανε τιποτα.Λετε να εφταιγε ο δρομος?Υπαρχει πιθανοτητα να εχουν στραβωσει οι δισκοι μου(το ειχα πλεινει καποια φορα πολυ ζεστο-μετα απο ταξιδι γιατι ειχε γινει χαλια).Το καλυπτει λετε η εγγυηση??? -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κύριοι σ'ημερα η γριά Αμελί πήρε μπροστά!!!
Δεν την είχες ξαναβάλει;;
Την ειχα βαλει μπροστα προχειρα, γεφυρονοντας καλωδια , τωρα πηρε κανονικα με τον διακοπτη
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κύριοι σ'ημερα η γριά Αμελί πήρε μπροστά!!!
Δεν την είχες ξαναβάλει;;
Την ειχα βαλει μπροστα προχειρα, γεφυρονοντας καλωδια , τωρα πηρε κανονικα με τον διακοπτη
Χρήστο φτάνει επιτέλους η ώρα???? ΓΙΕΕΕΕΕ!!!!!! άντε ανυπομονώ να την δω σε πίστες κ ίσως κ στους δρόμους????
-
-
-
Καμια κυρατσα απροσεχτη......που να της καει το βιντεο
-
κι όμως δεν είναι τίποτα από ολα αυτά , κλειδί είναι και με μανία γρατζουνισμενο. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο σε πεζόδρομο μπροστά στο σπίτι μου και η γρατζουνιά έγινε από τη μεριά του σπιτιού ενώ ο κόσμος περνάει από την άλλη μεριά , την μέση του πεζόδρομου. Ή γείτονας είναι , παρ'οτι δεν εχω κάποιο προβλημα με κάποιον , ή κάποιος άλλος αλήτης που είδε καινούριο αυτοκίνητο. Τις προάλλες είχα πάει σε επίσκεψη στα Σπάτα και μου τρυπησαν το λάστιχο στο πλαί στα μάγουλα με σουβλι , και έτρεχα στα βουλκανιζατερ, τελικά υπάρχει κόσμος κακός.
-
τελικά από βλακεία κ κακία έχουμε 'πνιγεί'.....
ρε δεν πάνε να κάνουν καμιά δουλειά αν θέλουν κάτι... είναι ανάγκη να ζηλεύουν τους άλλου κ να καταστρέφουν την ξένη περιουσία??? κλεμένα από αυτούς τα έχουμε.... -
Πω Πω βρε φιλε antonisk# τι σου κανε!!! Αρκετη ζημια ο π@@στης.Δεν του'φτανε η γρατζουνια ηθελε και βαθουλωμα..Τι να πω? Περαστικα....
-
Μόλις πριν απο λίγω γύρησα απο την έκθεση αυτοκινήτων, και το γράφω εδώ αντι στο σχετικό θέμα διότι θέλω να αναφέρω θετικά και αρνητικά απο το περίπτερο της Citroen.
- το πολύ Hi Tech σκηνικό, οι πίνακες με τις τιμές μπροστά απο κάθε αυτοκίνητο ήταν οθόνες αφής!
- η ΑΠΟΥΣΙΑ test drive στην πίστα απο την εταιρία! τόσο οραια αυτοκίνητα και να μην τα απολάυσει κάποιος στην πράξη, ενω opel και VW ME τα κορυφαια μοντέλα τους τα είχαν έξω, ειδα ενα golf GTI να αφηνει τα λαστιχά του στην άσφαλτο!
-
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Περαστικά εύχομε κ να μην ξανατύχει τίποτα......
ΝικόλαςΠεραστικα....
Ευχαριστώ παίδες , ρώτησα στη citroen που είναι στον περιφερειακό του πολυγώνου και συνεργάζονται με τογειτονικό φανοποιό που ζήτησε 150 Ε για την πόρτα. Ακόμη 1-2 σε μια κάθετη στην κατεχάκη μου ζήτησαν γύρω στο 100 αρικο. Ξέρετε κανέναν άλλον που εμπιστεύεστε τυφλά για να κάνει την καλύτερη δουλειά ?
-
Ο χρήστης antonisk7# έγραψε:
ΑΛΗΤΕΣ .....Για δές και εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 97&start=0
Κρίμα πάντως... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΑΛΗΤΕΣ .....
Για δές και εδώ
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 97&start=0
Κρίμα πάντως...Σε ευχαριστώ , πήγα από τον Γάλλο . Τελικα δεν το γλιτώνω το βάψιμο καθώς έχει φύγει μπογιά, οπότε δεν γίνεται τοπική επιδιόρθωση. Για όλη την πόρτα ζήτησε 80 Ε (τιμή συγκριτικά καλή , άλλοι ζήτησαν από 300 μεχρι 100) και από από οτι είδα πρέπει να κάνει περιποιημένη δουλειά , από τα πιο προσεγμένα φαναρτζίδικα που έχω δει.
-
Δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά σαν την βαφή του εργοστασίου δεν πρόκειται να ξανα-βρεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν θέλω να σε χαλάσω αλλά σαν την βαφή του εργοστασίου δεν πρόκειται να ξανα-βρεις...Λες ε , τι να κάνω που κάθε φορά που το βλέπω χαλιέμαι
-
Έχει δίκιο ο Σάββας...
Έχει να κάνει με τις απόλυτα ελεγχόμενες συνθήκες στο εργοστάσιο που επιτρέπουν σταθερή πίεση χρώματος, σταθερό χρόνο επίστρωσης και βέβαια ελάχιστη (ουσιαστικά μηδενική) σκόνη. Ειδικά η C4 είναι πολύ προσεγμένη στο θέμα βάψιμο αφού έχει γινεί σημαντική επένδυση σε αυτό το θέμα στο εργοστάσιο κατασκευής της. Το βάψιμο είναι και λίγο λαχείο γι αυτό καλό είναι να παίζουμε καλά νούμερα Θα χρειαστεί και στοκάρισμα? Θα βάψει μόνο την πόρτα η θα 'σβήσει' και πιο πέρα το χρώμα? -
**Αυτονομια **600 κμ !!!!!Πρωτη φορα μου εβγαλε τοσα πολλα κμ με φουλαρισμα.Μεση καταναλωση 9,0 λιτρα/100κμ.Πρεπει να ηταν καλη η βενζινη απο πρατηριο που μου προτεινε φιλος που δουλευει στην υπηρεσια νοθειας καυσιμων.Εχει κανει αλλος με 1,6 τοσα κμ?
CITROËN FORUM