-
Ο χρήστης του αρέσει το C3..χαχαχαχα έγραψε:
κάτι δεν πάει καλά εδώ...αποκλείεται ο Αλέξανδρος να αγοράσει Citroen.
Για φίλο του ρωτάει σίγουρα.C2 το βρίσκεις πολύ μικρό?
Μπα...μια χαρά είναι και αυτό αλλά δε μου αρέσει στη φάτσα... το C3 (όπως και το 4 και το 5 και το 6 )μου άρεσε από την αρχή. Είχα πάει μάλιστα να το παρω καινούργιο τότε (2002) 1.4 75ps αυτόματο λευκό (!) αλλά δεν μου έκαναν καλή τιμή για το παλιό!
εγώ μόνο κάτι για τριξίματα θυμάμαι να έχω ακούσει στο 3
-
Ο χρήστης Ναι ρε, μ'αρέσει έχεις κανένα πρόβλημα; έγραψε:
Άλλο; Σε ένα saxo 1.1 θυμάμαι τα τρελλά γκρέμλινς με τα ηλεκτρικά...Δε βγάλαμε και ποτέ άκρη τελικά!
-
Ο χρήστης πάρε κανένα ami ρε... έγραψε:
Άλλο; Σε ένα saxo 1.1 θυμάμαι τα τρελλά γκρέμλινς με τα ηλεκτρικά...Δε βγάλαμε και ποτέ άκρη τελικά!
Νομίζω δεν παίρνει μπρος όταν κάθεται Γερμανόφιλος στο κάθισμα αλλά δεν είμαι σίγουρος
-
Ο χρήστης Να πάρω_θα κατεβεις να σπρώξεις; έγραψε:
Νομίζω δεν παίρνει μπρος όταν κάθεται Γερμανόφιλος στο κάθισμα αλλά δεν είμαι σίγουρος
Έλα κακεντρέχειες τώρααα...
Κανείς ιδιοκτήτης/χρήστης c3; -
Φίλε μου αν είσαι αυστηρά στα 1.100, βρες κανά saxo μεταχειρισμένο σε καλή κατάσταση, πάει πολύ καλύτερα στο δρόμο και σε σχέση με το μοτέρ είναι πιο ζωντανό...
Σου μιλάω εκ πείρας....
-
D-Jet τι σ' αρεσει σ' αυτο το πράμα; Μπήκα μέσα σε ένα τέτοιο (εν σταση) και : τα καθίσματα είναι χειρότερα απο καρέκλα καφενείου και το τιμόνι μάλλον είναι αθλιότερο από του Punto μου. Επιδόσεις ανύπαρκτες, όπως μου λέει και ένας φίλος που έχει ένα τετοιο η αδερφή του. Θα τον ρωτήσω από βδομάδα αν θες, αν και νομίζω πως μου χει πει ότι δεν τους έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
D-Jet τι σ' αρεσει σ' αυτο το πράμα; Μπήκα μέσα σε ένα τέτοιο (εν σταση) και : τα καθίσματα είναι χειρότερα απο καρέκλα καφενείου και το τιμόνι μάλλον είναι αθλιότερο από του Punto μου. Επιδόσεις ανύπαρκτες, όπως μου λέει και ένας φίλος που έχει ένα τετοιο η αδερφή του. Θα τον ρωτήσω από βδομάδα αν θες, αν και νομίζω πως μου χει πει ότι δεν τους έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.Καλά και σωστά όσα λέτε ρε παιδιά αλλά αλήθεια, αν τσουλάει δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις στο ελάχιστο...Αν μπορεί να κάνει ταξίδι με 90-110χαω είμαι ευτυχισμένος! charmak, αν μπορείς ρώτησέ τον γενικά από αξιοπιστία πως πάει...και κυρίως στα ηλεκτρικά που φοβάμαι!
Γιατί μ'αρέσει; Μ'αρέσει στη φάτσα ενώ όλα τα άλλα σε αυτήν την κατήγορία χρημάτων τα βρίσκω από αδιάφορα ως άσχημα...
Btw δε θυμάμαι κάτι κακό για τα καθίσματα... θα πάω να το δω σε ένα καινούργιο, ευχαριστώ για το tip! Ξέρετε αν αλλάζουν από έκδοση σε έκδοση;
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
D-Jet τι σ' αρεσει σ' αυτο το πράμα; Μπήκα μέσα σε ένα τέτοιο (εν σταση) και : τα καθίσματα είναι χειρότερα απο καρέκλα καφενείου και το τιμόνι μάλλον είναι αθλιότερο από του Punto μου. Επιδόσεις ανύπαρκτες, όπως μου λέει και ένας φίλος που έχει ένα τετοιο η αδερφή του. Θα τον ρωτήσω από βδομάδα αν θες, αν και νομίζω πως μου χει πει ότι δεν τους έχει βγάλει κανένα πρόβλημα.
Καλά και σωστά όσα λέτε ρε παιδιά αλλά αλήθεια, αν τσουλάει δε με ενδιαφέρουν οι επιδόσεις στο ελάχιστο...Αν μπορεί να κάνει ταξίδι με 90-110χαω είμαι ευτυχισμένος! charmak, αν μπορείς ρώτησέ τον γενικά από αξιοπιστία πως πάει...και κυρίως στα ηλεκτρικά που φοβάμαι!
Γιατί μ'αρέσει; Μ'αρέσει στη φάτσα ενώ όλα τα άλλα σε αυτήν την κατήγορία χρημάτων τα βρίσκω από αδιάφορα ως άσχημα...
Btw δε θυμάμαι κάτι κακό για τα καθίσματα... θα πάω να το δω σε ένα καινούργιο, ευχαριστώ για το tip! Ξέρετε αν αλλάζουν από έκδοση σε έκδοση;
εε πάρε το Pluriel τότε!! (είδες πόσο καλά βοηθάμε εδώ στο Citroen forum ε?)
-
D-jet αφου οι επιδοσεις δεν σε ενδιαφερουν παρε το. Η μεγαλη μου πειρα στο συγκεριμενο μοντελο μου...επιτρεπει να σου πω οτι ειναι αξιοπιστο αν εξαιρεσει κανεις τα τριξιματακια αλλα αν βαλεις μουσικουλα ολα καλα.
Μηχανικα προβληματα δεν παρουσιαζει κατι ιδιαιτερο. Ισως, λεω ισως να εχεις καμμια ενδειξη να σου αναβει στο ταμπλο η οποια να μην εχει νοημα. Απλα το πας και το βαζεις στον υπολογιστη και το σβηνεις.Οι χωροι του ειναι κορυφαιοι στην κατηγορια, μια χαρα αμαξακι πολεως.
-
Ηλεκτρικά προβλήματα δεν έχουν. Τριξιματάκια έχουν και γενικά τα υλικά είναι κάπως αλλά αντέχουν
Τα καθίσματα έχουν μηδενική στήριξη το τιμόνι είναι πανάλαφρο....Ντάξει για την τιμή του είναι μια χαρά. -
Έχουμε γίνει όλοι μανιακοί στην απεγνωσμένη προσπάθεια αναζήτησης επιδόσεων. Πραγματικά δεν μπορώ να μη σκεφτώ πόσο μάταια είναι όλα αυτά. 3 φορές σας έγραψε ο άνθρωπος ότι δεν τον ενδιαφέρουν οι επιδόσεις, κι όμως επιμένετε.
Το C3 ακόμα και με 1.100 κυβικά μπορεί (όπως και χιλιάδες αυτοκίνητα 'εκεί έξω') να μεταφέρει άνετα και με ασφάλεια 4 άτομα και αποσκευές από το Α στο Β και ακόμα παραπέρα. Σίγουρα, χρειάζεται περισσότερο χρόνο για ένα προσπέρασμα, αλλά από την άλλη ένα αυτοκίνητο δε βγαίνει μόνο του στο αντίθετο ρεύμα για να προσπεράσει, αυτό το κάνει ο οδηγός.
Πριν από 20 χρόνια τα περισσότερα αυτοκίνητα της αγοράς θα ζήλευαν τις επιδόσεις του C3 1.1. Σήμερα υπάρχουν ακόμη πιο αργά αυτοκίνητα.
Είμαστε μεν 'κολλημένοι' με την αυτοκίνηση (αλλιώς δε θα ήμασταν μέλη του 4troxoi.gr/forum) αλλά παν μέτρον άριστον και στο κάτω κάτω για κάθε προϊόν υπάρχει και ο αγοραστής του.
Αχ, τα είπα και ξαλάφρωσα. Πάω να ρίξω ένα γύρο στο LFS με ό,τι γρηγορότερο έχει για να ισιώσω.
-
ανοίγεις μεγάλο και σωστό θέμα....
πλέον τα 90 άλογα μας φαίνονται ανύπαρκτα με κλασικές εκφράσεις 'εε να μην κάνω μια ασφαλή προσπέραση?'
-
Τώρα μιλάτε σωστά!!
Ναι, το ξέρω οτι τρίζει αλλά δε με νοιάζει... εδώ έτριζε το VW που τα είχα σκάσει κιόλας τα $$$! Αυτό με το υπολογιστή δεν το'πιασα... πρέπει να πας σε συνεργείο φαντάζομαι (δεν έχει client για Mac;;;; ). Ωραία! Megane, να σε ρωτήσω, γενικά είναι προσβάσιμο για DIY καταστάσεις ή το πας, το αφήνεις και καλύτερα μην ασχολείσαι μαζί του;
Σιργκάς, το Pluriel είναι τσιμπημένο...εγώ θέλω το φτηνό το πράμα. Ασε που το θέλω για να ξεφύγω και από την τέντα δλδ!
Σε άλλες συνθήκες (ζωή) θα μου άρεσε πάντως! -
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
...Να αγιάσει το στοματάκι σου!
Πάντως, πέρα από εξυπηρετικοί στο Citroen-topic είστε και γρήγοροι όπως βλέπω (και σε επιδόσεις και σε πληκτρολόγηση!) !! -
Ο χρήστης κολλημένος με τα παλιά έγραψε:
Τώρα μιλάτε σωστά!!
Ναι, το ξέρω οτι τρίζει αλλά δε με νοιάζει... εδώ έτριζε το VW που τα είχα σκάσει κιόλας τα $$$! Αυτό με το υπολογιστή δεν το'πιασα... πρέπει να πας σε συνεργείο φαντάζομαι (δεν έχει client για Mac;;;; ). Ωραία! Megane, να σε ρωτήσω, γενικά είναι προσβάσιμο για DIY καταστάσεις ή το πας, το αφήνεις και καλύτερα μην ασχολείσαι μαζί του;
Σιργκάς, το Pluriel είναι τσιμπημένο...εγώ θέλω το φτηνό το πράμα. Ασε που το θέλω για να ξεφύγω και από την τέντα δλδ!
Σε άλλες συνθήκες (ζωή) θα μου άρεσε πάντως!τι το κάναμε εδώ ρε? ami? που πρόκεται να αλλάξω πίσω αμορτισέρ και υπολογίζω το πολύ 10 λέπτά ?(μόλις έμαθα ότι δεν σηκώνεις το αμάξι για να αλλάξεις αμορτισέρ ) και άλλα 5 λεπτά για τακάκια?
ακούς εκεί DIY
άντε να αλλάξεις μπουζί και πολύ σου είναι
-
Ο χρήστης ο δεν έχω ιδέα από καινούργια έγραψε:
... DIY καταστάσεις
τι το κάναμε εδώ ρε? ami? που πρόκεται να αλλάξω πίσω αμορτισέρ και υπολογίζω το πολύ 10 λέπτά ?(μόλις έμαθα ότι δεν σηκώνεις το αμάξι για να αλλάξεις αμορτισέρ ) και άλλα 5 λεπτά για τακάκια?
ακούς εκεί DIY
άντε να αλλάξεις μπουζί και πολύ σου είναιΡε τέτοια λέμε... εδώ πήγα να αλλάξω μπουζί στο σμαρτ και θέλει ειδικό εξωλκέα!!! Την τρέλλα μου δλδ...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
... DIY καταστάσεις
τι το κάναμε εδώ ρε? ami? που πρόκεται να αλλάξω πίσω αμορτισέρ και υπολογίζω το πολύ 10 λέπτά ?(μόλις έμαθα ότι δεν σηκώνεις το αμάξι για να αλλάξεις αμορτισέρ ) και άλλα 5 λεπτά για τακάκια?
ακούς εκεί DIY
άντε να αλλάξεις μπουζί και πολύ σου είναιΡε τέτοια λέμε... εδώ πήγα να αλλάξω μπουζί στο σμαρτ και θέλει ειδικό εξωλκέα!!! Την τρέλλα μου δλδ...
δεν παίρνεις κανένα 2cv λέω γω...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
δεν παίρνεις κανένα 2cv λέω γω...Έχω το σκαθάρι για τέτοια φάση... όχι ρε συ, το θέλω για αγγαροδουλειά το αμαξάκι, δεν έχω καμιά όρεξη να περνάω πλατίνες στις 8 το πρωί, γρήγορα γρήγορα για να προλάβω να παω στο γραφείο... Και θέλω να είναι αρκετά φτηνό στη συντήρηση, ε, και να μου αρέσει και λιγάκι στη φάτσα. Την προσβασιμότητα τη θέλω γιατί με εκνευρίζει να τρέχω στο συνεργείο για το παραμικρό (Π.Χ. κατέβασμα μηχανής , Πλάκα κάνω...).
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
δεν παίρνεις κανένα 2cv λέω γω...
Έχω το σκαθάρι για τέτοια φάση... όχι ρε συ, το θέλω για αγγαροδουλειά το αμαξάκι, δεν έχω καμιά όρεξη να περνάω πλατίνες στις 8 το πρωί, γρήγορα γρήγορα για να προλάβω να παω στο γραφείο... Και θέλω να είναι αρκετά φτηνό στη συντήρηση, ε, και να μου αρέσει και λιγάκι στη φάτσα. Την προσβασιμότητα τη θέλω γιατί με εκνευρίζει να τρέχω στο συνεργείο για το παραμικρό (Π.Χ. κατέβασμα μηχανής , Πλάκα κάνω...).
ok..αν βρεις καινούργιο με προσβασιμότητα πες μου και εμένα να πάρω 2-3 οκ?
-
Άμα αρέσει σε σένα, εμάς μας περισσεύει!
Tώρα για τα καθίσματα κλπ εσένα μπορεί να σου φανουν οκ, προφανώς έχουμε διαφορετικές απαιτήσεις. Το ίδιο και με τις απαιτήσεις. Αν και γω με το Πάντα μια χαρά βολεύομαι για μεσα στην πόλη.
Tώρα σύγχρονο αυτοκινητο και diy...δεν θα είναι κάτι που θα το χουν προβλέψει. Αν κάτσει, έκατσε.
Θα ρωτήσω και θα σου πω εντυπώσεις από το c3 της αδερφης του φιλου.
CITROËN FORUM