-
Σαν τι φαίνετε να είναι;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Σαν τι φαίνετε να είναι;δεν ξέρω εσένα σαν τι σου φαίνετε αλλά εμένα μου φαίνεται μάλλον σαν ένα site, αλλά η ερώτηση μου δεν είναι κυριολεκτικά τι είναι.
όταν βλέπεις ένα αυτοκίνητο για 1η φορά ας πούμε και πεις 'τι είναι αυτό?' ... μάλλον έχεις καταλάβει ότι είναι αυτοκίνητο...απλά ζητάς πληροφορίες.
-
για όσους ενδιαφέρονται ο chrmes με ενημέρωσε ότι το 10W40 είναι μια χαρά για ΑΧ
-
αγορασες ΑΧ?
-
όχι
-
Τι εγυνε ρε παιδια? πολυ νεκρα επεσε...
-
Ο χρήστης crazywolf έγραψε:
Τι εγυνε ρε παιδια? πολυ νεκρα επεσε...είναι όλοι χαρούμενοι με τα Citroen τους κ κάνουν βόλτες
-
Πρέπει να αλλάξω λάδια πάλι. Πώς μαζεύονται αυτά τα ρημάδια τα χιλιόμετρα έτσι...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Πρέπει να αλλάξω λάδια πάλι. Πώς μαζεύονται αυτά τα ρημάδια τα χιλιόμετρα έτσι...κι εγώ από βδομάδα θα πάω...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Σάββα, αρκετή δύναμη, αρκετά σταθερό, και ο ημιάκαμπτος τελικά ΔΕ δείχνει να κοπανάει τόσο όσο περίμενα στην πίστα.Γιατί να κοπανάει ένα αυτοκίνητο σε πίστα;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πρέπει να αλλάξω λάδια πάλι. Πώς μαζεύονται αυτά τα ρημάδια τα χιλιόμετρα έτσι...
κι εγώ από βδομάδα θα πάω...
Βρε δε πάτε να αλλάξετε αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
κι εγώ από βδομάδα θα πάω...
Βρε δε πάτε να αλλάξετε αυτοκίνητα.
κι εμείς αυτό σου λέμε αλλά μας έχεις γράψει 132.000 φορές...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σάββα, αρκετή δύναμη, αρκετά σταθερό, και ο ημιάκαμπτος τελικά ΔΕ δείχνει να κοπανάει τόσο όσο περίμενα στην πίστα.
Γιατί να κοπανάει ένα αυτοκίνητο σε πίστα;
Σωστή ερώτηση.
Πιθανές απαντήσεις:
- Κοπανάει στα κερμπ
- Τα Μέγαρα έχουν λακούβες
-
Ακριβώς αυτό, ήθελα να δω πώς συμπεριφέρεται στα κερμπ και στην αλλαγή οδοστρώματος (έστω αυτά τα μικρά σκαλοπάτια). Οπως επίσης και στις απότομες και βεβιασμένες αλλαγές πορείας.
-
Για τα κέρμπ, δεν το σκέφτηκα, για τις λακούβες στα Μέγαρα δεν το ήξερα (και απογοητεύτηκα)!
-
Ρε παιδιά λακούβα πάνω στην πορεία σου στα μέγαρα έχει αν δεν με γελά η μνήμη μου μόνο μία στην Κ6 και αυτό αν κάνεις late apexing, τώρα ανα καβαλάς κερμπ.....πως α μην κοπανήσει δλδ?
-
Εγώ δε μίλησα για λακούβα, μίλησα για διαφορετικό οδόστρωμα.
-
Γεια σας παιδια,
είμαι στο παραπέντε να αγοράσω μία C4 1.6 SX PACk και έχω φτάσει σε αυτή την απόφαση αφού το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κέρδισε βασικά σε ομορφιά τους ανταγωνιστές του Golf, Astra, Focus.
Θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά με το τι θα πρέπει να προσέξω ή κάποιο αξεσουάρ που θα πρέπει οποσδήποτε να βάλω και γενικά γνώμες για το αυτοκίνητο (περισσότερο από κατόχους ή αυτούς που το έχουν οδηγήσει).
Είχα ένα polo 1.4 16V 101hp. Θα μου φανεί αργό το C4;Ακόμα το SX Pack δεν έχει ζάντες αλουμινίου. Πρέπει να βάλω στην αντιπροσωπία (τις κοστολογούν περίπου 1000 ευρώ) ή να το αφήσω για αργότερα και να αγοράσω έξω.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια
-
evanpap333 καλώς ήρθες.
το forum μας έχει αρκετούς με C4 οπότε σύντομα θα σε βοηθήσουν...
-
Καλώς ήρθες. Αργό ίσως όχι, διαφορετικό όμως σίγουρα. Θα εκπλαγείς ευχάριστα με τη ροπή στις μεσαίες στροφές καθώς και με την καλύτερη απόκριση στο γκάζι (και αυτός έχει ηλεκτρόγκαζο αλλά με μικρότερη υστέρηση απόκρισης από τον κινητήρα του Polo). Ψηλά ίσως σου φανεί ότι έχει λιγότερη δύναμη (εξάλλου είναι και αρκετά πιο βαρύ).
Το Exclusive που είναι σε εντελώς άλλο επίπεδο εξοπλισμού πόση διαφορά έχει? Ισως αξίζει να πας εκεί κατευθείαν, και νομίζω ότι θα συμφωνήσει κι ο Σάββας μαζί μου, που τα ξέρει καλύτερα καθότι ήδη κάτοχος.
Είπα για Exclusive γιατί υπέθεσα αυθαιρέτως ότι πας για 5πορτο, αν πας για 3πορτο τότε δες τα VTR Pack και VTS.
CITROËN FORUM