-
Εγω στο δικο μου VTS τα φοραω με 5,5 ποντους χαμηλωμα και ακομα δεν εχουν κανει κιχ!
Τα αποτρεπει απο το να τερματισουν, πραγμα ευκολο στους ελληνικους δρομους, και να σκασουν τα λαδια τους.. -
Κάπου εκεί θέλω να το πάω και εγώ.
-
Βρε παιδία, μπορώ να βρεθώ με κάποιον απο εσάς, να οδηγήσει το αμάξι μου και να μου πεί αν τελικά τα αμορτισέρ που έβαλα αξίζουν τα λεφτά τους;
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω καμια μεγάλη διαφορα με πρίν. -
Εγω καθημερινα που περναω απο το νταμαρι της λεωφορου Μαραθωνος (μενω Ραφηνα) τοσο καιρο με 5,5 ποντους ακομα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα!
Καντο θα ψαρωνει κοσμο το AX σου και θα το ξαναερωτευθεις..! -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγω καθημερινα που περναω απο το νταμαρι της λεωφορου Μαραθωνος (μενω Ραφηνα) τοσο καιρο με 5,5 ποντους ακομα δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα!
Καντο θα ψαρωνει κοσμο το AX σου και θα το ξαναερωτευθεις..!Λές μακάρι, γιατί πλέον δεν είμαι και πολύ ερωτευμένος με το ΑΧ επιδή είναι με 5 πόρτες και αυτό με χαλάει τρελά!!!
-
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;Δεν ειναι κακο και τα Lemans τα δίνουν πολύ φτηνά
-
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;Απαπαπα!
Κανένα Citroen δεν είναι το ίδιο με το άλλο!Αυτό είναι το Citroen ΣΟΥ!
Δεν ξέρω αν με πιάνεις!
-
Σε πιάνω αλλά....
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Λέτε να το έδινα σε καμία μάτρα και να έπερνα αυτό με τις 3 πόρτες;
Απαπαπα!
Κανένα Citroen δεν είναι το ίδιο με το άλλο!Αυτό είναι το Citroen ΣΟΥ!
Δεν ξέρω αν με πιάνεις!
Μ' αρέσεις πολύ Sirgus
-
Σε πιάνω αλλά....αλλά?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σε πιάνω αλλά....
αλλά?
Αλλά όσο το αγαπάω και θέλω να το φτίαξω, τόσο αυτό με τις 5 πορτες του δεν μου το ¨επιτρέπει¨.
Το ξέρω είναι κόμπλεξ αυτό, αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να το φανταστώ πιο όμορφο, μόνο και μόνο επιδή έχει 5 πόρτες. -
Σε πιάνω αλλά....
αλλά?
Αλλά όσο το αγαπάω και θέλω να το φτίαξω, τόσο αυτό με τις 5 πορτες του δεν μου το ¨επιτρέπει¨.
Το ξέρω είναι κόμπλεξ αυτό, αλλά όσο και να προσπαθώ δεν μπορώ να το φανταστώ πιο όμορφο, μόνο και μόνο επιδή έχει 5 πόρτες.Ναι αλλά για φαντάσου να το αγαπάς όπως λες, και να το δώσεις μόνο επειδή έχει 5 πόρτες!
Το πληγώνεις ρε συ!
Έχει ψυχή, δεν είναι σαν τα άλλα!
Citroen είναι!
Και δεν σε δουλεύω! -
Το ξέρω
Με κάνεις να νιώθω άσχημα...
-
:oops: Το ξέρωΜε κάνεις να νιώθω άσχημα...
Καλά σόρρυ!
Για να μην νιώθεις άσχημα μπορώ να σου πω τα εξής...
Θα το πουλήσεις και θα το πάρει κάποια 20χρονη φοιτήτρια.
Προφανώς θα είναι άσχετη! (!) και σε κάθε ταχύτητα που θα αλλάζει θα ακούς όλα τα γρανάζια να φωνάζουν! ενώ σε κάθε παρκάρισμα θα αποκτά και ένα σημάδι
Προφανώς επίσης θα αλλάζει λάδια κάθε 100.000 kms οπότε καταλαβαίνεις πως θα λειτουργεί ο κινητήρας.
Αυτή η φοιτήτρια μένει στην Ν.Μάκρη οπότε και χρησιμοποιεί την Μαραθώνος καθημερινά...Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε?Βρήκε και ένα γκόμενο ο οποίος το έχει ταράξει στα χειρόφρενα και στις κόντρες το καιμένο το ΑΧ
Κάποια στιγμή κάνουν και 2 παιδιά τα οποία κάνουν και όλες τις φυσικές ανάγκες τους μέσα στο ΑΧ και καταλαβαίνεις επίσης πως είναι η κατάσταση...
Ε κάποτε το βαριούνται και καταλήγει σε μια πρέσα και αποκτά το καλύτερο χαμήλωμα των 5 cm ...
Τι λέγαμε?
Το πουλάς? -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
:oops: Το ξέρω
Καλά σόρρυ!
Προφανώς θα είναι άσχετη! (!) και σε κάθε ταχύτητα που θα αλλάζει θα ακούς όλα τα γρανάζια να φωνάζουν! ενώ σε κάθε παρκάρισμα θα αποκτά και ένα σημάδι
Προφανώς επίσης θα αλλάζει λάδια κάθε 100.000 kms οπότε καταλαβαίνεις πως θα λειτουργεί ο κινητήρας.
Αυτή η φοιτήτρια μένει στην Ν.Μάκρη οπότε και χρησιμοποιεί την Μαραθώνος καθημερινά...Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε?Βρήκε και ένα γκόμενο ο οποίος το έχει ταράξει στα χειρόφρενα και στις κόντρες το καιμένο το ΑΧ
Κάποια στιγμή κάνουν και 2 παιδιά τα οποία κάνουν και όλες τις φυσικές ανάγκες τους μέσα στο ΑΧ και καταλαβαίνεις επίσης πως είναι η κατάσταση...
Ε κάποτε το βαριούνται και καταλήγει σε μια πρέσα και αποκτά το καλύτερο χαμήλωμα των 5 cm ...
Τι λέγαμε?
Το πουλάς?Τελικά με έκανες λιώμα!!!!
-
:oops: Το ξέρω
Καλά σόρρυ!
Τι λέγαμε?
Το πουλάς?Τελικά με έκανες λιώμα!!!!
Α! Ξέχασα να σου πω ότι το σπίτι τους στην Ν.Μάκρη είναι δίπλα στην θάλασσα...
Καταλαβαίνεις σκουριά ε?Οκ λοιπόν κρατάς το 5πορτο ΑΧ σου ... Σε έπεισα και είσαι και εσύ και αυτό χαρούμενο!
-
Είδες υπογραφή που έβαλα...
-
Είδες υπογραφή που έβαλα...Τώρα μάλιστα!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Αυτή η φοιτήτρια μένει στην Ν.Μάκρη οπότε και χρησιμοποιεί την Μαραθώνος καθημερινά...Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό ε?
Α! Ξέχασα να σου πω ότι το σπίτι τους στην Ν.Μάκρη είναι δίπλα στην θάλασσα...
Καταλαβαίνεις σκουριά ε?Οπαααααα προεδρε για ενα λεπτακι..
Μενω Ραφηνα (παραλια) και κυκλοφορω καθημερινα στην Λ. Μαραθωνος λογω δουλειας...υποννοεις κατι για το Saxaκι μου?
CITROËN FORUM