-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Είπε κανείς τίποτα για το Visa??A number of sports versions were built too including the 135 bhp Chrono
CHRONO = 4x4 ?
EDIT :Μπερδεψα το SYNCRO με το CHRONO . -
Και βεβαια δεν σας ξεχναμε απλα ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας εχουν (σωστα κατα την γνωμη μου) σε αυτην την ενοτητα ενω εμας τους Ιταλους και τους Γερμανους σε αλλη ,οποτε χρειαζονται πολλα κλικ για να 'βλεπομαστε'.
Τι λενε οι mods γιαυτο???Και μιας και το αναφερατε ειχε δει κανεις σας τα VISA 4X4 να κουτρουβαλανε το Πλατανακι????
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Sirgus!!!
Τι λένε??
Δεν ¨δουλεύουν¨ όλες οι σελίδες αλλά μερικές είναι αρκετά καλές!
έχω γίνει και μέλος σε μία-δύο απο αυτές. -
Το 1000 Pistes ήταν το 4Χ4 Visa!
Αυτό και όλα τα σπορ και αγωνιστικά Citroen υπάρχουν στο: http://koti.mbnet.fi/css/
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Υπάρχει καμία αντίστηχη σελίδα για τα ΑΧ, βλέπετε είναι πολλά αυτά που πρέπει να του κάνω για να είναι σε ανεκτά επίπεδα το αυτοκίνητο!Αν θές πληροφορίες και συμβουλές για το ΑΧ εδώ είμαι!!
-
Πλησιαζω το service των 80,000 χλμ (το κανω στα 77,000 κοντερισια)
Γνωριζει κανεις τι αλλαζεται συνηθως λογω φθορας και ποσο μπορει να μου στοιχισει αυτο το σερβις..?
Δεν χρειαζεται να αναφερω μοντελο... -
Αυτό το site http://www.citroen.mb.ca/citroenet/index.html (Νομίζω το έχω ξαναδώσει) έχει απίστευτες πληροφορίες για την Citroen (κυρίως για αρκετά χρόνια πριν)
Συνέχεια κάτι μαθαίνω....C60 Project
http://www.citroen.mb.ca/citroenet/html/c/c-60.htmΔηλαδή κάτι ενδιάμεσα Ami6 και DS!!!
Τρομερό!!
Προσέξτε τον μοχλό ταχυτήτων !!!!
-
Sirgus αυτο ειναι το το καλυτερο site για Citroen χωρίς αμφιβολία!!!
-
Παιδιά, καλημέρα!
Υπάρχει κάποια πρόβλεψη ή κάποια πληροφορία σχετικά με το πότε θα βγει το C2 με τον 1.4 16V κινητήρα; Πιστεύω θα είναι πολύ καλό αμάξι, γιατί και καλό πλαίσιο έχει και καλό στήσιμο, απλά του λείπει ένας σπιρτόζικος κινητήρας (με χειροκίνητο κιβώτιο! )... -
Κύριοι, καλησπέρα σας.
Σήμερα άλλαξα τα αμορτισέρ, έβαλα τα Monroe Reflex, όπως επίσης και δισκόπλακες - τακάκια.Τώρα ψάχνω για μουαγιέ με 4 μπουλόνια, μιας και το δικό μου είναι με 3 και άντε να βρείς ζάντα για αυτό.
Ξέρετε που θα μπορούσα να βρώ τίποτα τέτοιο;
Ακόμα λέω να βάλω και άλλα ελατήρια, Apex.
Μια ακόμα ερωτήση μου είναι, αν με αυτά τα ελατήρια, που το ύψος του αυτοκινήτου θα κατέβει, θα γίνει και λίγο πιο σκληρό;
Κύριοι, σας ευχαριστώ πολύ και καλή Κυριακή να έχετε.
Φιλικά Θανάσης.
-
Φίλε Θανάση δεν νομίζω οτι τα ελατήρια APEX τα οποία είναι χαμηλώματος 3πόντων από όσο γνωρίζω θα συνεργαστούν και τόσο καλά με τα Monroe που έβαλες. Μάλλον έπρεπε να τα έβαζες μαζί ή να αγόραζες αμορτισερ όπως τα Bilstein Sprint.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τώρα ψάχνω για μουαγιέ με 4 μπουλόνια, μιας και το δικό μου είναι με 3 και άντε να βρείς ζάντα για αυτό.
Βεβαια θα παρεις και καινουργια ρεζερβα ,μην ξεχαστεις.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Φίλε Θανάση δεν νομίζω οτι τα ελατήρια APEX τα οποία είναι χαμηλώματος 3πόντων από όσο γνωρίζω θα συνεργαστούν και τόσο καλά με τα Monroe που έβαλες. Μάλλον έπρεπε να τα έβαζες μαζί ή να αγόραζες αμορτισερ όπως τα Bilstein Sprint.Φίλε μου αυτό δεν το ήξερα, λές να μην συνεργαστούν;
Τώρα την έκανα την πατάτα, μπορείς να μου προτίνεις κάτι ή να μην τα αλλάξω και να το αφίσω έτσι;
Δεν τα έβαλα μαζί, γιατί δεν είχα όσα χρήματα θα έκανα και ελατήρια + αμορτισέρ. Γιατί άλλαξα και τα φρένα.
Πάντος σε ευχαριστώ που μου το είπες!Βill33, πάλι καλά που το είπες γιατί, απλά δεν το είχα στο μυαλό μου!
-
Από όσο γνωρίζω τουλάχιστον τα Monroe Reflex είναι αμορτισέρ 'εργοστασιακού' setup και άρα δεν κάνουν για χρήση με ελατήρια χαμηλώματος. Τώρα αν υπάρχουν Apex μη χαμηλώματος δεν ξέρω καλό θα ήταν να ρωτήσεις. Αν θες να αλλάξεις και ελατήρια σου συνιστώ να βάλεις αυτά που συνιστά η Monroe για το συγκεκριμένο τύπου αμορτισέρ που έβαλες
Πες μας εντυπώσεις από τα Monroe γιατί δεν έχω ακούσει και πολύ καλά λόγια γι αυτά και είμαι και εγώ στην διαδικασία ψαξίματος. Έχω καταλήξει στα Bilstein Sport με τα εργοστασιακά ελατήρια αλλά το κόστος με κάνει να το ψάχνω και άλλο. -
Κοίτα Θανάση, με τα καινούρια αμορτισέρ έχω κάνει μόνο 60 χιλ. δεν ξέρω κατα πόσο είναι καλά ή οχι.
Πριν τα αγοράσω είχα ακούσει και καλά αλλά και κακά λόγια για αυτή την εταιρία, αλλά δεν μπορώ ακόμα να πώ και πολλά πράγματα.
Τα αμορτισέρ που φόραγε το ΑΧ ήταν 11 χρονών(!), με τα καινούρια βλέπω κάπος καλύτερο ¨πάτημα¨ στον δρόμο, αλλά όχι και τίποτα το ¨τρελό¨ πράγμα που δεν περίμενα απο αυτά τα αμορτισέρ.Αν μπορούσα να τα αλλάξω, θα το έκανα μόνο και μόνο για να πάρω κάτι σε λίγο πιο σκληρό. Ναι μεν αυτά πατάνε καλύτερα, αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Ακόμα έχω την εντύπωση οτι είναι λίγο βάρκα.
Απο την άλλη δεν μπορώ να το πάω και κάπος γρήγορα γιατί τα φρένα μου θέλουν ακόμα κάποια χιλ. για να πατήσουν και αυτά καλά.
Αν είχα τα χρήματα θα έβαζα κάτι σε Bilstein ή Apex, με τα ελατήρια τους για να το χαμηλώσω 4 με 5 πόντους.
Αν βάλω τώρα κάποια ελατήρια που δεν συνεργάζονται καλά με τα αμορτισέρ μου, ποιο θα είναι το πρόβλημα;
-
Κοπάνημα στις ανωμαλίες απότομες αντιδράσεις στο όριο πρόωρη φθορά των αμορτισέρ αφου αυτά θα είναι συμπιεσμένα μονίμως τόσο όσο είναι το χαμήλωμα. Αυτά μπορώ να σκεφτώ προς το παρόν. Πάντως αν βλέπεις απλώς καλύτερο πάτημα απο αμορτισέρ ηλικίας 11 χρόνων τί να πώ μάλλον δεν είναι καλά τα Monroe...
Πάντως η Bilstein για το Ax από όσο γνωρίζω βγάζει μόνο τα απλά αερίου που δεν κάνουν για χαμήλωμα και απλά βελτιώνουν το 'εργοστασιακό' κράτημα. Μου θυμίζεις λίγο το μοντέλο του Ax σου ( κινητήρας, έτος κατασκευής ονομασία μοντέλου ) για να το ψάξω λίγο καλύτερα? -
11 χρονών??????????????????????????????
Αμάν Παναγία μου...πως κυκλοφορούσες? -
Elteo να φανταστείς οτι στις στροφές, σύγουρα θα ήμουν καλύτερος απο εσένα!!! Αφού έβγαζα γόνατο! !!!!
Θανάση, το μοντέλο είναι 1993, 1.124 κ.εκ, 5 πόρτες.
Αλλά απο όσο ξέρω, πέρνει ακριβός τις αναρτήσεις απο το Saxo όποιο και να είναι, ακόμα και το vts. -
Ωραιος...!!!!
Αν χαμηλωσεις το ΑΧ σου θα σου προτεινα να βαλεις και bump stoppers για να μην τερματιζει το αμορτισερ σου και το παρεις στα χερια πριν την 11ετια..
-
Ναι αλλά απο όσο κατάλαβα με τα αμορτισέρ που έβαλα, δεν μπορώ να το χαμηλώσω, αν το χαμηλώσω και βάλω τα bump stop θα κάνω δουλεία ή θα τα πάρω στα χέρια;
CITROËN FORUM