-
Σε 10' ανεβάζω τις φωτο απο την Ds.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Σε 10' ανεβάζω τις φωτο απο την Ds. -
Ο χρήστης Zisis1992 έγραψε:
Αλέξανδρε, τα φανάρια αυτά πήγαιναν για τους Αμερικάνους επειδή έλεγαν ότι τα κατευθυνόμενα είναι ''επικίνδυνα''Κι αυτή έχει πολλές πιθανότητες να είναι Αμερικανίσκυ, λόγω των φαναριών και των φλας...
Nαι είναι Αμερικάνικη.
-
Έχουμε και λέμε... Δεν λετε τίποτα για την σκόνη... την κυκλοφορώ καθημερινά και δεν προλαβαίνει να μείνει καθαρή!
Ακόμα τώρα είδα οτι σηκώνει ΚΑΙ τις μπροστά αναρτήσεις με το μοχλουδάκι απο κάτω ΣΥΝ οτι έχει σουσπασιόν! Δηλαδή ενώ δουλεύει με μοχλουδάκια κτλ έχει πάνω κάτω καθώς την πατάς.
-
Η σκόνη σε πείραξε ρε καψαλισμένε το αρνητικό κάμπερ δε σε πειράζει
-
Με πείραξε και αυτό, αλλά στην πορεία κατάλαβα, οτι είναι πολύ φλου οι τροχοί (παίζουν πέρα δώθε), για να μην σπάσουν καθώς πάει όλο το σύστημα πάνω κάτω... (παιχνίδι είναι στην ουσία, δεν είναι κάποιο top μοντελάκι συλλογής)
-
Δεν ξέρω πριν πόσα χρόνια την πήρες και σε τι κλιμακα είναι,καλή είναι αλλά από λεπτομέρεια και πιστότητα υστερεί,δες εδώ: http://www.norev.com/index.php?content= ... =fr&okm=Go
-
Όντως ναι...
Μου το είχε πάρει δώρο η μητέρα μου πριν χρόνια και είναι σε 1/18...
Αν ξεκίναγα τώρα συλλογή, θα έπαιρνα ένα απο την κάθε εταιρία... εντάξει δεν είναι τρομερά χρήματα. -
Πάντως και της Solido που κοίταξα δεν τη βλέπω
http://www.solido.com/solido/prestige118.php?p=1 ,η διαφορά όμως ακόμα και σήμερα με την Norev είναι αισθητή και να φανταστείς ότι είναι εταιρία που κινείτε στη χαμηλή κατηγορία τιμής.
Εκείνα που τα σπάνε πάντως είναι της auto art και σε κάποια alfa romeo που θέλω είναι μονόδρομος,αλλά και οι τιμές τους τα σπάνε κανονικά -
Είχα πάνω απο 15 Auto art και κάπου στα 5 Kyosho... Και ένα CMC... άστα
Πολλά Bburago, UT κτλ...
Τώρα έχουν μείνει 10 και αυτά δεν φεύγουν γιατί είναι απο δώρα... και δώρα δεν θα δείνω! -
Αυτή είναι αντε γειά
Και τα 90 γιούρια όμως αντε γειά είναι......παιδιά δέχομαι και δώρα -
Όντως.
Norev & Solido 1/18 Citroen DS by christianwhitehead53, on FlickrΑριστερά η Norev, δεξιά η Solido.
-
Ναι,και μάλιστα εμφανέστατες οι διαφορές,καλά δεν μιλάμε για το εσωτερικό,εκεί επικρατεί το χάος
-
+1. Τα κωλοφάναρα της Norev είναι
-
τι έγινε παίδες το ρίξαμε στα μοντελάκια.
-
δεν είχα πάρει πρέφα ότι της σηκώνετε,και της SM της σηκώνετε
Uploaded with ImageShack.us
-
Στη συνάντηση για κρασομεζέδες θα έρθεις?
-
πότε θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός και που.
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
πότε θα λάβει χώρα αυτό το γεγονός και που.Kαλά ρε εδώ έγινε πανικός σε περιμένουμε
viewtopic.php?f=11&t=50147 -
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
:slap:
δεν είχα πάρει πρέφα ότι της σηκώνετε,και της SM της σηκώνετε
Uploaded with ImageShack.us
Kι εσύ Νοrev δάσκαλε?
Tην XM ρε οι ξεφτίλες να μην έχουν δεν μπορώ να τη βρω
CITROËN FORUM